Daha iftar yapmadım kiyakaladım seni kaçamazsın benden bu hafta eşim sensin. hem helva hem dondurma çok olmuş. daha fazla dikkat etmelisin. iftarda da pilav yerine salata olsa daha güzel olacakmış. o yüzden 50 adet jumping jack cezası alıyorsun benden ilk gün hediyesi.yarında fazlalıklar olursa 100 olacak
Tesekkur ederimm bitanem.Canım tebrik ederimacaba saat aralıklarına da tam uydun mu
tamamdır korktum bir an. bu hafta daha çok görmek istiyorum seni takımda daha aktif ve hırslı olmalısın.Daha iftar yapmadım kiplanlamistim pilavı çıkarır salata yerim ozaman
Harika fikir supersin simdiden yapayim o zaman tam 2 saat kaldi iftara.hazırladıktan sonra oda ısısında bekletiyorum. erken hazırlarsan aroması yayılıyor içine daha lezzetli oluyor.patlıcanı mutlaka süz yoğurtla karıştırmadan önce. 15 dk açıkta bırakırsan konserve kokusuda kalmıyor.
afiyet olsun.Harika fikir supersin simdiden yapayim o zaman tam 2 saat kaldi iftara.
Tesekkur ederim cok sag ol
Arrietty_ eşim nasılsın nasıl gidiyor başın nasıl olduuu
küre başladın mıArrietty_ sende sonuçlar ne olacak çok merak ediyorum.
Canim avokado yerine 3 ceviz de oluyor. Avokado cok pahali simdi cok masraf yapma :) :)Yok canim cunku evde listeye uyan bir yumurtam varmis
Yarin ic cikisi eksiklerimi alip basliyacagim.
bugün A'lı markette 4 tl idi tanesi. bana mevsime göre uygun geldi almak isteyen olursaCanim avokado yerine 3 ceviz de oluyor. Avokado cok pahali simdi cok masraf yapma :) :)
Cok iyiymis fiyati. Kocama soylemistim, 7 liraymış tanesi daha gecen hafta. 3 tane almis. Dedim insan 1 tane alir, bana yeterdi :) :)bugün A'lı markette 4 tl idi tanesi. bana mevsime göre uygun geldi almak isteyen olursa
Canim avokado yerine 3 ceviz de oluyor. Avokado cok pahali simdi cok masraf yapma :) :)
Anladim canim, insallah guzel olacak. Herkesi gaza getirdim benim de tekrar yapasim geldi :) hahahaha sali dan baslayip yapsam mi acabaaa :)Cevizimde yok.
Burda ikisi hemen hemen ayni fiyat
bende 3 tane aldım.pek tercih ettimiz bişey değil ama salatasını yapalım dedik.Cok iyiymis fiyati. Kocama soylemistim, 7 liraymış tanesi daha gecen hafta. 3 tane almis. Dedim insan 1 tane alir, bana yeterdi :) :)
alıştın tabi 1. olmaya. yeniden mi dersin. 1 ay ara vermeden denememeni tavsiye ederim. kürlerin arasında zaman olmalı.Anladim canim, insallah guzel olacak. Herkesi gaza getirdim benim de tekrar yapasim geldi :) hahahaha sali dan baslayip yapsam mi acabaaa :)
Aynen yaa avokadoyu yillarca yemesem aklima gelmez sirf faydası icin yiyorum.bende 3 tane aldım.pek tercih ettimiz bişey değil ama salatasını yapalım dedik.
alıştın tabi 1. olmaya. yeniden mi dersin. 1 ay ara vermeden denememeni tavsiye ederim. kürlerin arasında zaman olmalı.
keşke patates olmasaydı ama az olduğunu düşünüp olur veriyorum. su çok az hadi arttıralım.Günün ozeti
Sabah
2 haslanmis yumurta
Ara
1 muz
Ogle
1 dilim cavdar
Haslanmis bogurtlen ve ahududu ustune kaymak
Aksam
1 tahta kasigi ile vegan shepherds pie
Altda haslanmis Mercimek, patlican, sogan ve biraz salca. Ayrica sarimsak
Ust de haslanmis tatli patates..
Su 1,5
Spor
30dk yuruyus
30dk bisiklet
13. 400 adim
Yawrukush CEYDOS fayfeyfiy
keşke patates olmasaydı ama az olduğunu düşünüp olur veriyorum. su çok az hadi arttıralım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?