• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

plasticwoman plasticwoman iftarda ne var
Ben Alinazik yapiyorum, sende gorunce heves ettim :)
Kavanozda da köz patlicanim vardi kolaya kactim :)

Afiyet olsun Canım :* hem hafif hem lezzetli

plasticwoman plasticwoman @mifihafa @asena87 kızlar nasılsınız? izin nasıl geçiyor. ben bu hafta dönüyorum izinden sevmedim bu işi ben. sizlerin dönüş belli mi?

İyiyim Canım sen nasılsın? Gelemedim mi ben ya dün :) günler girdi birbirine :))) dün evdekilere patatesli kete yaptım hamurla besliyorum :) bende haftaya düşünüyordum ama biraz erteleneceğim çünkü regl oldum dedim ama yine durdu :( ve çok ödem topladım incelme var ama yanaklarım parmaklarım davul gibi şu sancılı süreci geçireyim de geleceğim bende hiç sevmedim izni daha izin almam zaten

Hafta sonu olunca geç uyandım ama hafta somları artık 1 gün yetiyor resmen :) çok yorumlayınca.

Menümü yazayım:

Öğle: 2 yk yulaf, 2 yumurta omlet, 1 sivri biber, 1 salatalık

Akşam: yoğurtlu ıspanak kavurması ( 1 tabak)

Sıvı:

3 lt su
Soda
Yeşil çay

Spor:
30 dk P90X
30 dk yürüyüş

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Afiyet olsun Canım :* hem hafif hem lezzetli

İyiyim Canım sen nasılsın? Gelemedim mi ben ya dün :) günler girdi birbirine :))) dün evdekilere patatesli kete yaptım hamurla besliyorum :) bende haftaya düşünüyordum ama biraz erteleneceğim çünkü regl oldum dedim ama yine durdu :KK43: ve çok ödem topladım incelme var ama yanaklarım parmaklarım davul gibi şu sancılı süreci geçireyim de geleceğim bende hiç sevmedim izni daha izin almam zaten
bu kadar uzak kalınca olmuyor. benim kadar çok buradaydın neredeyse ama şimdi günde bir olursa oluyor. hasretlik çöktü içime. kiraz sapı içsene ödemini söksün. en azından ucundan görünmüş senin ki ben hala şişim ve bekliyorum gelsin diye. döngüye girdim yine

Hafta sonu olunca geç uyandım ama hafta somları artık 1 gün yetiyor resmen :) çok yorumlayınca.

Menümü yazayım:

Öğle: 2 yk yulaf, 2 yumurta omlet, 1 sivri biber, 1 salatalık

Akşam: yoğurtlu ıspanak kavurması ( 1 tabak)

Sıvı:

3 lt su
Soda
Yeşil çay

Spor:
30 dk P90X
30 dk yürüyüş

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
güzel olmuş hatta az bile olmuş.

bu kadar uzak kalınca olmuyor. benim kadar çok buradaydın neredeyse ama şimdi günde bir olursa oluyor. hasretlik çöktü içime. kiraz sapı içsene ödemini söksün. en azından ucundan görünmüş senin ki ben hala şişim ve bekliyorum gelsin diye. döngüye girdim yine
güzel olmuş hatta az bile olmuş.

Valla haklısın Canım, biraz da işten fırsat bulamıyorum yani hem borsa hem iş hem ev bir de çocuk :) ofisteyken daha çok vakit buluyordum.
Canım valla zor böyle de sorma civanperçemi aslında çözüm de bende de yok yarın bi aktar bulayım da alayım sende al hemen söktürüyor. Kiraz sapı da alayım evde yok, poşet çaylarının da (kiraz sapı) içinde sinemaki var alamıyorum.
Canım dün onu düşündüm burada ki halimden o kadar az yiyorum ki porsiyon olarak epey azaldı yediklerim inşallah olacak bu kez. diyetisyen ile de devam edeceğim öyle düşünüyorum.

Valla haklısın Canım, biraz da işten fırsat bulamıyorum yani hem borsa hem iş hem ev bir de çocuk :) ofisteyken daha çok vakit buluyordum.
Canım valla zor böyle de sorma civanperçemi aslında çözüm de bende de yok yarın bi aktar bulayım da alayım sende al hemen söktürüyor. Kiraz sapı da alayım evde yok, poşet çaylarının da (kiraz sapı) içinde sinemaki var alamıyorum.
Canım dün onu düşündüm burada ki halimden o kadar az yiyorum ki porsiyon olarak epey azaldı yediklerim inşallah olacak bu kez. diyetisyen ile de devam edeceğim öyle düşünüyorum.
alacaktım sen dediğinde sonra unuttum kaldı. hemen sipariş vereyim netten eve gelsin. çok geziyorum bu aralar dışarıda çıkmayayım artık.
porsiyon küçült ama öğün azaltma bence. ara öğün yap canım.

alacaktım sen dediğinde sonra unuttum kaldı. hemen sipariş vereyim netten eve gelsin. çok geziyorum bu aralar dışarıda çıkmayayım artık.
porsiyon küçült ama öğün azaltma bence. ara öğün yap canım.

Ay doğru bende netten alayım aktar da yok zaten çevrede. Öğün azalmıyorum Canım miktarı, porsiyon azaldı. Ara öğün yok listemde ama erken akşam yemeği yiyince bazen ekşi elma yiyorum. Geç kalktığım için hafta sonları böyle yoksa normal.

Ay doğru bende netten alayım aktar da yok zaten çevrede. Öğün azalmıyorum Canım miktarı, porsiyon azaldı. Ara öğün yok listemde ama erken akşam yemeği yiyince bazen ekşi elma yiyorum. Geç kalktığım için hafta sonları böyle yoksa normal.
ben o kadar alıştım ki herşeyi netten alıyorum. sadece indirim günleri marketlere gidiyorum.

25/04/2020

sabah (12:30)

2 yumurtayla kıymalı yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 ince dilim kaşar
2 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

ara(15:30)
1 elma

akşam (19:45)

1 kase domates çorbası
3 yk kıymalı patlıcan
2 yk ev yoğurdu

su 2 lt yatana kadar 3 yapacağım

spor 15 dk leslie = 105 p
1 saat ev işi = 180 p

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
A Aycaokurcan

Son düzenleme:
Bugun ne yedim
Sahur
4 5 d k patates
1 dilim ekmek
Elmali armutlu yulaf 1 kase yarisini yedim
4 5 dilim kasar
5 zeytin
5 bardak su
Aksam
Yarim kase tarhana corbasi
3 catal pirinc pilavi
Firinda tavuklu patlicanli soganli karnabaharli biberli den 1 porsiyon
2 dilim pide
3 bardak su
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Milana firuze Milana firuze
Ramazan da kilo veremeyecegim galiba wc ye 3 gundur daha yeni ciktim tartildim arti geliyorum hemen spor yapmam lazimmmm

Back
X