- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
vala senin izinli oldugun falan yok bence.plasticwoman @mifihafa @asena87 kızlar nasılsınız? izin nasıl geçiyor. ben bu hafta dönüyorum izinden sevmedim bu işi ben. sizlerin dönüş belli mi?
yah işte benim yenildiğim nokta evde çikolata varsa ben iptalGünün motivasyon sozu benden gelsin. "Bir gofrete yenilmeyeceksin değil mi? Ne de olsa uzun bir yol katettin ve çok başarılı oldun."
içim rahatladı.Baya azdi. 1 y. K kasigi ama silme kasik mi derler iste o sekilde
Su zaten Devam. Saat erken daha
sadece kilo ölçümüm yok onun dışında tam gaz devam ediyorum. çünkü yazmazsam dağıtabilirim korkusu var.vala senin izinli oldugun falan yok bence.
plasticwoman iftarda ne var
Ben Alinazik yapiyorum, sende gorunce heves ettim :)
Kavanozda da köz patlicanim vardi kolaya kactim :)
plasticwoman @mifihafa @asena87 kızlar nasılsınız? izin nasıl geçiyor. ben bu hafta dönüyorum izinden sevmedim bu işi ben. sizlerin dönüş belli mi?
bu kadar uzak kalınca olmuyor. benim kadar çok buradaydın neredeyse ama şimdi günde bir olursa oluyor. hasretlik çöktü içime. kiraz sapı içsene ödemini söksün. en azından ucundan görünmüş senin ki ben hala şişim ve bekliyorum gelsin diye. döngüye girdim yineAfiyet olsun Canım :* hem hafif hem lezzetli
İyiyim Canım sen nasılsın? Gelemedim mi ben ya dün :) günler girdi birbirine :))) dün evdekilere patatesli kete yaptım hamurla besliyorum :) bende haftaya düşünüyordum ama biraz erteleneceğim çünkü regl oldum dedim ama yine durduve çok ödem topladım incelme var ama yanaklarım parmaklarım davul gibi şu sancılı süreci geçireyim de geleceğim bende hiç sevmedim izni daha izin almam zaten
güzel olmuş hatta az bile olmuş.
bu kadar uzak kalınca olmuyor. benim kadar çok buradaydın neredeyse ama şimdi günde bir olursa oluyor. hasretlik çöktü içime. kiraz sapı içsene ödemini söksün. en azından ucundan görünmüş senin ki ben hala şişim ve bekliyorum gelsin diye. döngüye girdim yine
güzel olmuş hatta az bile olmuş.
alacaktım sen dediğinde sonra unuttum kaldı. hemen sipariş vereyim netten eve gelsin. çok geziyorum bu aralar dışarıda çıkmayayım artık.Valla haklısın Canım, biraz da işten fırsat bulamıyorum yani hem borsa hem iş hem ev bir de çocuk :) ofisteyken daha çok vakit buluyordum.
Canım valla zor böyle de sorma civanperçemi aslında çözüm de bende de yok yarın bi aktar bulayım da alayım sende al hemen söktürüyor. Kiraz sapı da alayım evde yok, poşet çaylarının da (kiraz sapı) içinde sinemaki var alamıyorum.
Canım dün onu düşündüm burada ki halimden o kadar az yiyorum ki porsiyon olarak epey azaldı yediklerim inşallah olacak bu kez. diyetisyen ile de devam edeceğim öyle düşünüyorum.
yani izinini zaten kulanamiyorsun, sunun surasinda hedefne ulasmana ne kaldi ki? 3.9 sen 3 haftaya verirsin.sadece kilo ölçümüm yok onun dışında tam gaz devam ediyorum. çünkü yazmazsam dağıtabilirim korkusu var.
alacaktım sen dediğinde sonra unuttum kaldı. hemen sipariş vereyim netten eve gelsin. çok geziyorum bu aralar dışarıda çıkmayayım artık.
porsiyon küçült ama öğün azaltma bence. ara öğün yap canım.
nerde o günler. mezuniyet çok uzak geliyor. su eskiden 4 lt içerdim bu dönem azaldı. onu arttırmazsam zor işimyani izinini zaten kulanamiyorsun, sunun surasinda hedefne ulasmana ne kaldi ki? 3.9 sen 3 haftaya verirsin.
ben o kadar alıştım ki herşeyi netten alıyorum. sadece indirim günleri marketlere gidiyorum.Ay doğru bende netten alayım aktar da yok zaten çevrede. Öğün azalmıyorum Canım miktarı, porsiyon azaldı. Ara öğün yok listemde ama erken akşam yemeği yiyince bazen ekşi elma yiyorum. Geç kalktığım için hafta sonları böyle yoksa normal.
Sadece bunlari mi tuketiyoruzBirgaripanne
Canim özetle 1.gün yeşilçay ve süt
2.gün haslanmis yumurta ve avokado ya da ceviz
3.yesil cay süt
sen yaparsin inaniyorum.nerde o günler. mezuniyet çok uzak geliyor. su eskiden 4 lt içerdim bu dönem azaldı. onu arttırmazsam zor işim
Canim ramazan bitimi yaparim artik emziriyorum su an sutumde azalma bile var su anlik bunu yaparsam hic sut olmazBirgaripanne
Canim özetle 1.gün yeşilçay ve süt
2.gün haslanmis yumurta ve avokado ya da ceviz
3.yesil cay süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?