Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün giremedim fazla anca girebiliyorum
Menüm
Sahur:
1 yumurta
Çeyrek domates
6-7 dilim salatalık
5-6 zeytin
Az peynir
Çeyrek dilim pide
Şekersiz çay

İftar
1 kase çorba
1 tabak pırasa yemeği
Çeyrek dilim pide

Ara öğün
21.30 1 fincan türk kahvesi
01.00 1 kase müsli
Spor 50 mekik
2 lt su

Yawrukush CEYDOS cokofesttt

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

CUMA VE CUMARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 ODUL
Puuff 10 DK A10DK D
CEYDOS SPOR?
cokofesttt ODUL SPOR?
erciyes111 ODUL 10DK A
plasticwoman
fayfeyfiy
N Nefes1411 ODUL 10DK A
Birgaripanne ODUL SPOR?
Aomine Daiki ODUL MUAF
Milana firuze ODUL
A Aycaokurcan
Arrietty_ ODUL
Melek Ada
fyzanur 10DK D
deniz diyette 10DK A 50S
AdAstraPerAspera
P Periannem 10DK A
AppLesma ODUL
M Meryem1306 10DK A
luges 10DK A 50S

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...3 gun ust uste menu bildirimi yapmayan arkadaslar malesef tablomuzdan silinecekler..

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz, sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Düzeldi canım artik geliyor bildirimleri kapatmisim

Selam cabim
Bir tik daha iyi ama hala var. Isten geldim hemen aksam yemegine basladim.
Cocuklar ac
Esim berbat bir asci

Senin günün nasil gidiyor?
Canım ben ders çalışıyorum o yüzden gelemedim buraya
İyiyim elhamdulillah:)

Afiyet olsun canım :)
Akşamı saat kaç gibi yedinn

Ctsi

Sahur
1 dilim yumurtalı ekmek
Biraz domates salatalık
Az peynir
Galiba zeytin de yedim

15.30
1 şekersiz neskafe (2in1)
5 fındık

İftar
Tarhana çorbası
1 tabak bakla üstüne sarımsaklı yoğurt
1 hurma

Türk kahvesi

2 kayısı 2 dilim kuru elma
Zencefil
Kiraz sapı
Yeşil çay

Karışımı bir çay yaptım bağırsaklarım çok yavaş olduğu için kuru kayısılar çok küçüktü
Hurmam da acve hurması idi kısa boylu bilirsiniz belki

Spor
26 dk hafif tempo evde yürüyüş (yogadayogada Zeynep hanım paylaşmış babam Leslie yerine Türkçe yapalım dedi o yüzden yaptık )

Şu az içtim oruçken en az 2-3 L içiyorum oruç değilken fos

Arrietty_
Yawrukush
CEYDOS

Menün çok iyi maşallah ne güzel sporlar

Çok güzel olmuş menün

Sagol canim aslinda buralardayim ama yorum yazmaya firsat olmuyor ara ara girip takipteyim hala. Gecen hafta biraz salmistim ama Ramazanla birlikte duzene soktum insallah. Kilo vermis olarak tekrar donmeyi planliyorum. Bayram hediyesi yapmak istiyorum jendime ve takima.İnsallah basarili olurum.

plasticwoman mifihafa @asena87 kızlar nasılsınız? izin nasıl geçiyor. ben bu hafta dönüyorum izinden sevmedim bu işi ben. sizlerin dönüş belli mi?
Sagol canim iyiyim simdilik iyi gidiyorum en azindan kilo almadan surdurebilmek guzel. Benim donmek icin niyetim bayrama insallah. Sana bayram hediyesi olsun diye kilo vermis olmak istiyorum dondugumde iyi bir netice ile baslamak insallah

İyi sahurlar herkese
Bende menumu yazayim bugun
Dun sahur da
1 haslama yumurta azda yagda domates salatalik zeytin peynir az pide yesil cay su

İftar
1 tabak dolusu salata 1 kase yayla corbasi 5 kasik taze fasulye kucuk bir parca firinda tavuk kucuk bir dilim de patates su

Aksam cay
Karisik cerez 2 dolu kasik kadar

Yawrukush CEYDOS

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

CUMA VE CUMARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 ODUL
Puuff 10 DK A10DK D
CEYDOS SPOR?
cokofesttt ODUL SPOR?
erciyes111 ODUL 10DK A
plasticwoman
fayfeyfiy
N Nefes1411 ODUL 10DK A
Birgaripanne ODUL SPOR?
Aomine Daiki ODUL MUAF
Milana firuze ODUL
A Aycaokurcan
Arrietty_ ODUL
Melek Ada
fyzanur 10DK D
deniz diyette 10DK A 50S
AdAstraPerAspera
P Periannem 10DK A
AppLesma ODUL
mifihafa SPOR?
M Meryem1306 10DK A
luges 10DK A 50S

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...3 gun ust uste menu bildirimi yapmayan arkadaslar malesef tablomuzdan silinecekler..

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz, sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Sasirttin beni makarna?

Cok sevindim guzel haberlerini duyduguma, bayramda guzel bir donus bekliyoruz ozaman senden.
Cocuklar nasil canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…