Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın valla benim de iyi gitmiyor ya bu arada siteye giremiyorum kaç gündür. Giriyorum reklam çıkıyor bir türlü kapanmıyor telefon donuyor. Çok giremezsem kusuruma bakmayın. Yawrukush ben izne ayrılmak istiyorum. Olmuyor toparlayamadım bir türlü. Ramazan da yoğun geçiyor pek yazamıyorum. Bayramdan sonra geri devam edicem inşallah.

Burada da havayolu sirketleri, petrol sirketleri, giyim sirketleri vs bazi sirketler epey kotu durumda..
Bazilari iflasini acikladi, devlet yardimina basvurdu.
Tabiki dusuk fiyetli hisse senedi almak icin guzel bir zaman..

Burada da öyle fakat kağıtları sürekli çıkıyor anlamsız şekilde :) iflas yok şimdilik Zaten corona da geçmeye başladı iyileşme sürecine girdik çok şükür Mayıs Haziran gibi normalleşeceğiz

Konusuyorum anlatiyorum sevmedigim seyleri biliyor hala yapiyor 3 yil oldu daha ayni hareketler kafam almiyor beynim yaniyor sinir krizi cekiyorum

Canım ne mesela neyden şikayetçisin, neden sinir krizi geçiriyorsun sakinliğini korumadığın sürece hiç bir şey olmaz ayrıca kimseyi değiştiremeyiz bu şekilde kabul edip ona göre aksiyon almalıyız.

dunki menum.
sahur: 2 dilim tb ekmeği, 2 bardak cay 1 kasik tere yag 1 ck çilek receli, 1 haslanmis yumurta.
iftar: 1 kase mercimek corbasi sebzeli kofte 1 tabak, yaninda salatalik salgam. 1 kupa kahve.
su: 2 litre.
spor: 300 ip- 600 puan.
100 suguat- 300 puan
100 mekik- 300 puan
1dk plank- 10 puan.
4 saat ev isi- 720 puan.
5000 adim - 250 puan.
toplam- 2180 puan.

böğür anam dilediğin kadar hak ettin. hedefine 1 kilo kaldı daha ne istersin. bende az önce yine marketteydim.kasiyer kızımız beni şımarttı. hep o markete gidesim var.
spor yok olsa harika olurdu. bu menüyle mutlaka vereceksin.
harika bir gün olmuş canım tebrik ederim.
tarçınlı süt iç kuzum bu gibi durumlarda hemen keser. kahvede öyle tabi.

menü ve diğerleri harika canım
menü harika olmuş canım. ev işine girince çok normal vakit kalmaması. ben detaylı temizlik yapınca 1 hafta yerden çöp bile kaldırmıyorum.tavsiye ederim.

Gunler oncesinde eksi maya yapmistim bugun ilkkez ekmek yapiyorum eksi mayadan , cocuklar gibi senim, bakalim nasil olacak :))
muhteşem olacaktır eminim kaptanım. ekşi mayalı olurda güzel olmaz mı. sıcacık çıksın fırından sür tereyağı balı üstine afiyetle ye. kendi kendimi özendirdim olmadı.
5 patates çok geldi ama çokta bişey yememişsin o yüzden geçer not verdim.
Aslında bndede kabızlık var canim tecrübesi olanların bi önerisi var mi acaba ?
hemen annemin tarifini veriyorum sanada
2 tane kuru incir
2 tane kuru kayısı
2 tane kuru erik çekirdeksiz
9 tane bamya tohumu
bunların hepsini doğrayıp bir bardak suyun içerisine akşamdan koyacaksın. sabah kalkınca aç karnına suyu içip karışımı yiyeceksin.

ooo gördüğüm en az ramazan menüsü. kız bu ne açlıktan kırılıcan.

menü spor su çok iyi canım
ceza gelsin o zaman tatlı olayını sevemedim. M Meryem1306 ceza vakti
gözlemeler pideler yavrum ne oluyor yapma böyle. bence az bir ceza almalısın sende. B Beklenen2 ceza vakti.

Iftar: 1 kase mercimek corbasi, 2 kasik yogurt
Sahur: 1 tabak bulgur pilavi, 1 kase yogurt
Su booooll bol, 2L'den fazla
spor yok. yediklerin sadece karbonhidrat olmuş. hiç beğenmedim canım kusura bakma. Melek Ada kes cezasını canım
bekliyoruz cnaim bakalim bu hafta da goremezse gittigim doktor baska doktora da gidecegim. Emin olmak icin.
mutlaka haberdar et canım bizi.
çok kötü neden dağıldın bu kadar canım menülerini bölerek yemeyi denesen.ağır menüler iftarda hafifler sonrasında olmuyor mu?
pazartesi kilo bildirimi:
bu sabah taryida 69.1 ciktim,
ama sahur yuxunden sanirim, ama dun iftar oncesi tartildim 68.4
pazartesi oluyor canım böyle
menü ve spor muhteşem yine.

kızlar dün takıma girdim ama yazamadan kapatıp gittim her seferinde. eşimin cep telefonu bozuldu. ona çözüm aradım önce.olmayacağına kanaat getirince evdeki teknoloji çöplüğünü deştim eskileri çıkardım. çalışan buldum ama onda da sim kartı okumadı. delirdim. neyse mesele saat 3 te mesele ile boğuşmamam gerektiğine karar verdim. yeni tel alacağım. tüm günümü yedim anlayacağınız.

Ya aslında iftarda gayet dengeli ve az yiyorum ama sahura kadar uyanık kalınca Bi de bebek emince cok cabuk acıkıyorum anlayamadım. Sahur yapmıcam dıye niyetleniyorum o da olmuyor. Şişkinlik de üstüne gelince motivasyon kalmadı. En iyisi izne ayrılayım. En azından stres yapmam.

Birgaripanne canım benim dertlerini okudum.sonuna kadar haklısın. ama sor eşine inan o da haklı. ikiniz farklı ailelerde farklı özelliklerle büyümüş kişilersiniz. şimdi bir araya gelmiş yeni bir aile oluşturuyorsunuz. dışarıdan bakarken göremediğiniz bir çok özelliğe şimdi vakıf oluyorsunuz. bunlar evliliğin ilk yıllarında batar kişilere çok normal. zaman içerisinde içinizde bunları çözeceksiniz sonra yeni şeyler batmaya başlayacak bu döngü hiç bitmeyecek. unutmaman gereken acaba o senin her özelliğini seviyor mu? bu kadar canını sıkarken bunu düşün belki o dile getirmiyor seni üzmemek için. oturup konuşmak hatta bazen kavga etmek çok iyi geliyor. tabi kavgayı seviyeli bir şekilde yapmalısınız.

eşimle 4 yıl sevgili 22 yıldır da evliyiz. sevgiliyken her ay ayrılma kararı alırdım ve hala her ay kafam bozulunca boşanma kararı alıyorum.

Ayni bende iftara son 3 saat kala enerjim bitiyor. Kolumu kaldıramıyorum. Süt mü emiyor, enirjimimi çekiyor anlamadım bende oruca aravermeyi düşünüyorum. Sütüm su gibi oldu iftara zor yetiyor sütüm

sahuru atlama ama. arayı kayısı badem gibi gıdalarla geçir. daha güzel olur. ama izin istiyorsan o da olur.
Sahur
1 kase corba
1 çatal helva
6 çiçek karnabahar
1 kase Yoğurt
2.5 lt su
1 bardak çay

Iftar( tahmini)
1 kase corba
Et sote yaparım
1 kase Yoğurt

Dün spor yapmadım. 3 saat temizlik yaptım.
vay vay kimleri görüyorum eşim gelmiş hoşgelmiş sahur çok güzel olmuş. iftar planında güzel. birde spor eklersen tadından yenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…