- 24 Şubat 2018
- 688
- 2.618
- 113
- 38
Günaydın valla benim de iyi gitmiyor yaBugün menümkacamakli oldu, pek iyi gelemedim.
Sahur
1avuc kuru yemis, 1 avuç kuru meyve.
Çay
İftar
Kiyma sote yağsız,
Yağlama yarim sebit.
2 salatalik, 2 havuc
Salata
Karisik meyve suyu 1 sb ev yapimi
Ara
1/4 etimek tatlisi
Su 3 lt
Spor 1 saat ev temizliği
M Meryem1306 eşim sen ne durumdasin ben batirdim
Burada da havayolu sirketleri, petrol sirketleri, giyim sirketleri vs bazi sirketler epey kotu durumda..
Bazilari iflasini acikladi, devlet yardimina basvurdu.
Tabiki dusuk fiyetli hisse senedi almak icin guzel bir zaman..
Konusuyorum anlatiyorum sevmedigim seyleri biliyor hala yapiyor 3 yil oldu daha ayni hareketler kafam almiyor beynim yaniyor sinir krizi cekiyorum
böğür anam dilediğin kadar hak ettin. hedefine 1 kilo kaldı daha ne istersin. bende az önce yine marketteydim.kasiyer kızımız beni şımarttı. hep o markete gidesim var.Ceydoş tum kalbimle tum kadinlara insallah darisi.
Cunku cok guzel bir sey.
Abartiyor muyum ,psikolojik mi bilmiyorum ama gectigimiz haftaya kadar kilo verdigimi hissedemiyordum o sayiyi gorunce degisiklik basladi.
Aynada,insanlarin yorumunda vs
Simarmiyorum canim cok mutlu olunca insan yapiyor boyle seylertartida o kiloyu gordugumde işyerine gittim,seke seke 59.5 um diyordum herkese.
Saka bir yana gece bir yerde dinlemistim.
Ideal kilona inip sabitlemedigin surece yani hep bir kac kilk fazlan kaldiginda vucut yeniden aliyormus.
Aciklamasini da yapmisti..o yuzden bu kez salmayacagim insallah.
Hepiniz opuldunuz
spor yok olsa harika olurdu. bu menüyle mutlaka vereceksin.Hayırlı akşamlar
Bugün ki menün
Sahur
Birbuçuk haşlanmış yumurta 5 zeytin bi dilim peynir bi dilim ekmek bi tatlı kaşığı bal
İftar susuz kuru fasulye 8 kaşık kadar yoğurt salata
İki litre su
Yeşil çay
Spor yok
Sanki Ramazan’da kilo veremicek gibi hissediyorum bakalım Cuma’ya anlarız artık
Yawrukush CEYDOS @Tarot520
harika bir gün olmuş canım tebrik ederim.Bugünkü menüm sahur
Tam buğday ekmeği ile tost 1 yumurta
Iftar
Bi kaç kaşık çorba 4 5 yk zeytinyağlı taze fasulye salata 1 yk yoğurt
Aslında fazla da yemedim iftarda birden yediğim için galiba şiştim
Ara birazdan şekersiz türk kahvesi
Su 2.5 lt
Spor
1 saat ev işi 180 puan
300 ip atlama 600 puan
45 dk leslie 315 puan
Toplam 1095
CEYDOS Yawrukush @AppLesma
tarçınlı süt iç kuzum bu gibi durumlarda hemen keser. kahvede öyle tabi.valla haklsıın ceydos anlayamadım ki noldu bana böyle , durduramadım kendimi rezillik ya. benim de canım sıkıldı daha beteri hala yiyesim var, benim midem değil gözüm aç , gözümü doyuramadım ben bugün. az önce bi kahve yaptım o biraz duraklattı beni .
menü ve diğerleri harika canımİyi aksamlar hanimlar❤
Sahur
domates salatalik
Bol yeşillik
2 KK Beyaz peynir
1 kaşık tahin
1 elma
iftar
8 kaşık yesil fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak salata
1 kase cacık
su 1,5 Lt ictim sahura kadar 3 e tamamlarim
spor 20 DK leslie 140 P
1 saat ev işi 180 P
@erciyes111
menü harika olmuş canım. ev işine girince çok normal vakit kalmaması. ben detaylı temizlik yapınca 1 hafta yerden çöp bile kaldırmıyorum.tavsiye ederim.26.04.2020
Sabah (12:30)
2 yağda yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 küçük dilim tam buğday ekmeği
1 bardak meyve suyu %100 meyve olanlarından
Ara (16:00)
Elma
Akşam (19:45)
1 kase domates çorbası
4 yk makarna
3 yk haşlama et sebzeli
2 yk yoğurt
Su 3 lt
Spor 1,5 saat ev işi : 270 p
Bugün eve bir el attım.tabi bir kısmına beyim Hüma Bilge ye bakarken fırsata çevireyim dedim..buzdolabı, Mutfak dolaplarının kapakları, banyo tuvalet detaylı temizleyip sildim.. ve bana vakit kalmadı
@AycaokurcanYawrukush CEYDOS
muhteşem olacaktır eminim kaptanım. ekşi mayalı olurda güzel olmaz mı. sıcacık çıksın fırından sür tereyağı balı üstine afiyetle ye. kendi kendimi özendirdim olmadı.Gunler oncesinde eksi maya yapmistim bugun ilkkez ekmek yapiyorum eksi mayadan , cocuklar gibi senim, bakalim nasil olacak :))
5 patates çok geldi ama çokta bişey yememişsin o yüzden geçer not verdim.Menum
Sahur az peynir 5 zeytin domates salatalık
İftar 2 kepçe mercimek çorba fırında tavuk yapmıştım 1 but 5 tane patates yedim
Şimdi ise 3 çileği 1litre suya koydum onu içiyorum arada çilek de geliyor ohh miss.
Spor yatmadan yıne 1000 ip atlayacagım
Çok az yiyorum ama sabahları yıne şiş kalkıyorum anlamadım kabızım belkı ondan ama artık 78 i gormuyorum umarım 76.9 u gorurum cumaya kadar
@Aomine DaikiCEYDOS Yawrukush
hemen annemin tarifini veriyorum sanadaAslında bndede kabızlık var canim tecrübesi olanların bi önerisi var mi acaba ?
ooo gördüğüm en az ramazan menüsü. kız bu ne açlıktan kırılıcan.Hoşbulduk canmbiz de eşimle çay içiyoruz:)
Sahur : yulaflı omlet, domates, salatalık, peynir, haşlanmış yumurta, şekersiz çay
İftar: 3 kase mercimek çorbası, hurma
Ara: iki tane diyet bisküvi, elma
Su ve spor yok sahura yakın yapar yazarım
menü spor su çok iyi canımIyi geceler hanımlar ☺
Bugunku menum
Sahur muzlu cevizli yoğurt (4 kaşık yoğurt, bir muz, üç küçük ceviz blenderdan geçirdim) iki kepekli galeta
İftar bir hurma, bir kase mercimek çorbası, iki kaşık acılı ezme, iki tahta kaşık tavuk göğsü( tavada pişirdim)
Su 2 litre
Spor 100 zıp=200
100 bacak hareketi=300
100 bisiklet hareketi=300
100 flutter kicks=300
2 saat ev işi=360
Toplam=1460
@lugesCEYDOS Yawrukush
ceza gelsin o zaman tatlı olayını sevemedim. M Meryem1306 ceza vaktiBugün menümkacamakli oldu, pek iyi gelemedim.
Sahur
1avuc kuru yemis, 1 avuç kuru meyve.
Çay
İftar
Kiyma sote yağsız,
Yağlama yarim sebit.
2 salatalik, 2 havuc
Salata
Karisik meyve suyu 1 sb ev yapimi
Ara
1/4 etimek tatlisi
Su 3 lt
Spor 1 saat ev temizliği
M Meryem1306 eşim sen ne durumdasin ben batirdim
gözlemeler pideler yavrum ne oluyor yapma böyle. bence az bir ceza almalısın sende. B Beklenen2 ceza vakti.Iyi geceler kusura bakmayin hafta sonu hic firsatim olmuyor işler hiç bitmiyor çocuklar telefonu vermiyor . oğlumun ateşi sukur düştü ama atesin etkisiyle burnu ucuk olmus. Uyku duzeni tamamiyle degisti cok gec yatiyor gec kalkıyor. Benimde hiç keyfim yok sabahtan beri bu vakit oldu yeni oturabildim .
B Beklenen2 yarından itibaren çok iyi devam edicem hiç artık kacamaksiz ramazanda hedefimi görüp mezun olmak istiyo rum cok uzadı .
Cumartesi
Sabah
Çok geç kahvaltı yaptım geceden midem ağrıdı
2.30 gibi tb ekmeğine sandiviç domates peynir
2 zeytin
Şekersiz çay
Akşam
Tavuk ızgara k.mercimek corba salata
Avuc ici kadar pide
Su 2 litre
200 yerde bisiklet hareketi
20 mekik
Pazar menü
Tonbalığı 3 zeytin peynir
3 çubuk patates kizartmasi
Ara
Şehriye çorba (çocukların kalanını tirtikladim)
Akşam
3 kaşık pırasa yemeği 1 tane peynirli gözleme
Salata
Su
2litre
Spor yok
Kusura bakma eşim B Beklenen2
Yarından itibaren soz herşey daha iyi olacak
Yawrukush CEYDOS
spor yok. yediklerin sadece karbonhidrat olmuş. hiç beğenmedim canım kusura bakma.Iftar: 1 kase mercimek corbasi, 2 kasik yogurt
Sahur: 1 tabak bulgur pilavi, 1 kase yogurt
Su booooll bol, 2L'den fazla
mutlaka haberdar et canım bizi.bekliyoruz cnaim bakalim bu hafta da goremezse gittigim doktor baska doktora da gidecegim. Emin olmak icin.
çok kötü neden dağıldın bu kadar canım menülerini bölerek yemeyi denesen.ağır menüler iftarda hafifler sonrasında olmuyor mu?Günaydın valla benim de iyi gitmiyor yabu arada siteye giremiyorum kaç gündür. Giriyorum reklam çıkıyor bir türlü kapanmıyor telefon donuyor. Çok giremezsem kusuruma bakmayın. Yawrukush ben izne ayrılmak istiyorum. Olmuyor toparlayamadım bir türlü. Ramazan da yoğun geçiyor pek yazamıyorum. Bayramdan sonra geri devam edicem inşallah.
pazartesi oluyor canım böylepazartesi kilo bildirimi:
bu sabah taryida 69.1 ciktim,
ama sahur yuxunden sanirim, ama dun iftar oncesi tartildim 68.4
menü ve spor muhteşem yine.dunki menum.
sahur: 2 dilim tb ekmeği, 2 bardak cay 1 kasik tere yag 1 ck çilek receli, 1 haslanmis yumurta.
iftar: 1 kase mercimek corbasi sebzeli kofte 1 tabak, yaninda salatalik salgam. 1 kupa kahve.
su: 2 litre.
spor: 300 ip- 600 puan.
100 suguat- 300 puan
100 mekik- 300 puan
1dk plank- 10 puan.
4 saat ev isi- 720 puan.
5000 adim - 250 puan.
toplam- 2180 puan.
saman altından su yürütüyoruz. vay be harika cumaya daha da altında bekliyorum.
Ya aslında iftarda gayet dengeli ve az yiyorum ama sahura kadar uyanık kalınca Bi de bebek emince cok cabuk acıkıyorum anlayamadım. Sahur yapmıcam dıye niyetleniyorum o da olmuyor. Şişkinlik de üstüne gelince motivasyon kalmadı. En iyisi izne ayrılayım. En azından stres yapmam.spor yok. yediklerin sadece karbonhidrat olmuş. hiç beğenmedim canım kusura bakma.Melek Ada kes cezasını canım
mutlaka haberdar et canım bizi.
çok kötü neden dağıldın bu kadar canım menülerini bölerek yemeyi denesen.ağır menüler iftarda hafifler sonrasında olmuyor mu?
pazartesi oluyor canım böyle
menü ve spor muhteşem yine.
Ayni bende iftara son 3 saat kala enerjim bitiyor. Kolumu kaldıramıyorum. Süt mü emiyor, enirjimimi çekiyor anlamadımYa aslında iftarda gayet dengeli ve az yiyorum ama sahura kadar uyanık kalınca Bi de bebek emince cok cabuk acıkıyorum anlayamadım. Sahur yapmıcam dıye niyetleniyorum o da olmuyor. Şişkinlik de üstüne gelince motivasyon kalmadı. En iyisi izne ayrılayım. En azından stres yapmam.
sahuru atlama ama. arayı kayısı badem gibi gıdalarla geçir. daha güzel olur. ama izin istiyorsan o da olur.Ya aslında iftarda gayet dengeli ve az yiyorum ama sahura kadar uyanık kalınca Bi de bebek emince cok cabuk acıkıyorum anlayamadım. Sahur yapmıcam dıye niyetleniyorum o da olmuyor. Şişkinlik de üstüne gelince motivasyon kalmadı. En iyisi izne ayrılayım. En azından stres yapmam.
vay vay kimleri görüyorum eşim gelmiş hoşgelmiş sahur çok güzel olmuş. iftar planında güzel. birde spor eklersen tadından yenmez.Sahur
1 kase corba
1 çatal helva
6 çiçek karnabahar
1 kase Yoğurt
2.5 lt su
1 bardak çay
Iftar( tahmini)
1 kase corba
Et sote yaparım
1 kase Yoğurt
Dün spor yapmadım. 3 saat temizlik yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?