- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menü spor su çok iyi canım
ceza gelsin o zaman tatlı olayını sevemedim. @Meryem1306 ceza vakti
gözlemeler pideler yavrum ne oluyor yapma böyle. bence az bir ceza almalısın sende. B Beklenen2 ceza vakti.
Teşekkürler canımmuhteşem olacaktır eminim kaptanım. ekşi mayalı olurda güzel olmaz mı. sıcacık çıksın fırından sür tereyağı balı üstine afiyetle ye. kendi kendimi özendirdim olmadı.
5 patates çok geldi ama çokta bişey yememişsin o yüzden geçer not verdim.
hemen annemin tarifini veriyorum sanada
2 tane kuru incir
2 tane kuru kayısı
2 tane kuru erik çekirdeksiz
9 tane bamya tohumu
bunların hepsini doğrayıp bir bardak suyun içerisine akşamdan koyacaksın. sabah kalkınca aç karnına suyu içip karışımı yiyeceksin.
Ozellikle bir ışiniz oldugunda bozulursa telefon valla insan sinir kirizi geciriyorkızlar dün takıma girdim ama yazamadan kapatıp gittim her seferinde. eşimin cep telefonu bozuldu. ona çözüm aradım önce.olmayacağına kanaat getirince evdeki teknoloji çöplüğünü deştim eskileri çıkardım. çalışan buldum ama onda da sim kartı okumadı. delirdim. neyse mesele saat 3 te mesele ile boğuşmamam gerektiğine karar verdim. yeni tel alacağım. tüm günümü yedim anlayacağınız.
iş için kullanılıyor tabi ama esas mesela ayın ortası olması çok canımı sıktı. planlı ödemelerimin dışına çıkmam gerekiyor. bakalım bulcam bir çaresini.Ozellikle bir ışiniz oldugunda bozulursa telefon valla insan sinir kirizi geciriyor
Banada öyle olacak muhtemelen..menü ve diğerleri harika canım
menü harika olmuş canım. ev işine girince çok normal vakit kalmaması. ben detaylı temizlik yapınca 1 hafta yerden çöp bile kaldırmıyorum.tavsiye ederim.
Internetten alın isterseniz dışarı cikamiyorsaniziş için kullanılıyor tabi ama esas mesela ayın ortası olması çok canımı sıktı. planlı ödemelerimin dışına çıkmam gerekiyor. bakalım bulcam bir çaresini.
ben hep interneti tercih ediyorum canım. daha uygun oluyor fiyatlar.Internetten alın isterseniz dışarı cikamiyorsaniz
Bnde bir ara civanperçemi içmiştim kist için ama bir yudum tek alabildim berbat gerçekten tadı siz ne icin iciyorsunuzplasticwoman şu an civanperçemi içiyorum. tadı berbat iğrenç birşeymiş. anam nasıl içicem ne kadar içemem lazım bundan.
bilmiyorum içme çabası içerisinde dönenip duruyorum. bir yudum ondan bir yudum kahve.Bnde bir ara civanperçemi içmiştim kist için ama bir yudum tek alabildim berbat gerçekten tadı siz ne icin iciyorsunuz
Midenizi bozarsınız mazallah zorlamayın kendiniz gerçekten içilecek gibi degilbilmiyorum içme çabası içerisinde dönenip duruyorum. bir yudum ondan bir yudum kahve.
en son gözümü kararttım diktim bitti bile. ama mideye bile çok faydalıymış.kabızlığa vs. say say bitmiyor şifası. en son 1 yudum bıraktım onunlada cildimi sildim. çok güzel oldu.Midenizi bozarsınız mazallah zorlamayın kendiniz gerçekten içilecek gibi degil![]()
Canım biz diyet yapyorsak adamların suçu ne mübarek ayda bence haklılar bende zorlanıyorum ama ne yapalım.Konusuyorum anlatiyorum sevmedigim seyleri biliyor hala yapiyor 3 yil oldu daha ayni hareketler kafam almiyor beynim yaniyor sinir krizi cekiyorum
Canım zıtlaşmışsınız bence çok takılma böyle hayat geçmez sen kendine bak psikolojine iyi gelicek şeyler yap şahsen eşim çocuklara baktımı bana çoook büyük nimet gelir Allah razı olsun derim Kadınlar daha olgundur alttan almaya çalışMesele kapatip kapatmama deil ac diyorum neden diyor bir de bana bakiyor
Canim soyle birsey konusuyoruz yada yapiyoruz sebebi belli ama NEDEN diye sormasi tamam 1 defa olur 2 3 ama 100lerce kezBurada da öyle fakat kağıtları sürekli çıkıyor anlamsız şekilde :) iflas yok şimdilik Zaten corona da geçmeye başladı iyileşme sürecine girdik çok şükür Mayıs Haziran gibi normalleşeceğiz
Canım ne mesela neyden şikayetçisin, neden sinir krizi geçiriyorsun sakinliğini korumadığın sürece hiç bir şey olmaz ayrıca kimseyi değiştiremeyiz bu şekilde kabul edip ona göre aksiyon almalıyız.
Konusuyoruz ben uyum sagladigima inaniyorum cunku bu zamana kadar soyledigi herseyiona. Gore ayarladimBirgaripanne canım benim dertlerini okudum.sonuna kadar haklısın. ama sor eşine inan o da haklı. ikiniz farklı ailelerde farklı özelliklerle büyümüş kişilersiniz. şimdi bir araya gelmiş yeni bir aile oluşturuyorsunuz. dışarıdan bakarken göremediğiniz bir çok özelliğe şimdi vakıf oluyorsunuz. bunlar evliliğin ilk yıllarında batar kişilere çok normal. zaman içerisinde içinizde bunları çözeceksiniz sonra yeni şeyler batmaya başlayacak bu döngü hiç bitmeyecek. unutmaman gereken acaba o senin her özelliğini seviyor mu? bu kadar canını sıkarken bunu düşün belki o dile getirmiyor seni üzmemek için. oturup konuşmak hatta bazen kavga etmek çok iyi geliyor. tabi kavgayı seviyeli bir şekilde yapmalısınız.
eşimle 4 yıl sevgili 22 yıldır da evliyiz. sevgiliyken her ay ayrılma kararı alırdım ve hala her ay kafam bozulunca boşanma kararı alıyorum.![]()
Diyetle alakasi yok ki menulerime baksana hic diyet yapiyor gibimiyimCanım biz diyet yapyorsak adamların suçu ne mübarek ayda bence haklılar bende zorlanıyorum ama ne yapalım.
Muhteşem