Aaa bu menü olmamış ama bugün ve yarın dengeleyecegine eminim, güvenim tam takım arkadaşıma :)bugün menüm rezillik
sahur : 2 haşlanmış yumurta
1/2 dilim tb ekmek
salata
peynir
2 zeytin
iftar : fırında 1 tabak (dolu dolu ) çok yağlı salçalı patatesli tavuk
cacık
1.5 kaşık pilav
2 kaşık patlıcan yemeği
serçe parmağın yarısı kadar poaça
su : henüz 1 bardak
spor : yok
Yawrukush CEYDOS P Periannem
Yerini degisttir dijital miKızlar hocalar birden patlattı sistemi sürekli ders ders yıldırmaya mı çalışıyorlar bilmiyorum o yüzden çok fazla giremiyorum
Sahur
1 haşlanmış yumurta beyazı
2 minik dilim peynir
4 zeytin
Şekersiz çay
İftar
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
Yarım bazlama (yağsız)
Kızlar bi de benim tartım bozulmuş maalesef napıcam bilemedim dün tartıldım 73 çıktım sahurda yapmadım bugün tekrar tartıldım 75
Biraz önce tekrar tartıldım 74.5 anlamadım velhasıl kelam
Yawrukush CEYDOS cokofesttt
Bende öpüyor um iyim çok şükür sen nasıl sin❤❤❤@DeryaOnDiet sen nasilsin canim?
@kanadali35 , @stitch , @Kozmogirl17 , @Derya_the_queen ,tomrs sizleride ozlemle opuyorum kizlar.
İnsallah toparlarız canim kendine dikkat et öptümGünaydın valla benim de iyi gitmiyor yabu arada siteye giremiyorum kaç gündür. Giriyorum reklam çıkıyor bir türlü kapanmıyor telefon donuyor. Çok giremezsem kusuruma bakmayın. Yawrukush ben izne ayrılmak istiyorum. Olmuyor toparlayamadım bir türlü. Ramazan da yoğun geçiyor pek yazamıyorum. Bayramdan sonra geri devam edicem inşallah.
Hangi sitelere bakiyorsun ben bir tek tr.ndy.l kullanıyorum.ben hep interneti tercih ediyorum canım. daha uygun oluyor fiyatlar.
Evet canım dijital değiştirdim yine farklı farklı çıkıyorYerini degisttir dijital mi
hemen son 5 kilo videosuCuma kilom 64.8
Bugün 64.9
Duraksama döneminemi giriyorum acaba
sağlıksız olmuş canım ya besleyici değil.
ayaklarını sil güzelce düz bir zemine koy.sabah sadece 1 kere tartıl neyse o olsun. yada yeni baskül alacaksın. hocalar tüm okullara patlattı. evde sessiz moda geçtik. mikrofonlar yüzünden. bazlama olmamış normal mayalı hamur daha fazla kilo tutar.Kızlar hocalar birden patlattı sistemi sürekli ders ders yıldırmaya mı çalışıyorlar bilmiyorum o yüzden çok fazla giremiyorum
Sahur
2 minik dilim peynir
4 zeytin
Şekersiz çay
İftar
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
Yarım bazlama (yağsız)
Kızlar bi de benim tartım bozulmuş maalesef napıcam bilemedim dün tartıldım 73 çıktım sahurda yapmadım bugün tekrar tartıldım 75
maşallah ne güzel veriyorsun.
bu azimsiz halinse bravo.Cuma 69.2
Bugun 63.4
Hem sahur yedim hem de tatli.. kendimi moralsiz sisko hissediyorum.
Yemekler cok lezzetli cazip geliyor. 1 kasik alinca arkasini yemek istiyorum. Reglim yaklasti. İstahim tavan(( off azmim nereye gittin .
ben arama yapıp en ucuzu bulup sonra site yorumlarını araştırıp şikayet var falan. bir sıkıntı görmüyorsam hepsinden alım yapıyorum. kargo hiç bitmez bana gelen. tüm ihtiyaçlarım netten.Hangi sitelere bakiyorsun ben bir tek tr.ndy.l kullanıyorum.
harikasın canım çok iyi bir fark pazartesi içiniyi aksamlar hanimlar
cuma kilom 76,5
bugün kilom 75,9
sporda pek yapamiyorum sanirim orucluyken emzirmek bana iyi geliyor yattigim yerden kalori yakiyorum emzirerek
Yawrukush CEYDOS
erciyes111
iyiyiz kaptanım yarı uykuda ,yarı alışverişte şimdide iftar hazırlığında geçiyor. işler hiç bitmiyor. istifa etmek istiyorum. çemkirdiğimde biz yaparız diyorlar sonra unutuluyor.Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Nasil gecti haftanin ilk gunu, dun cook is yaptim , asiri yoruldum aksam menu tablomuzu hazirlayamadim, simde hemen hazirliyorum.
Tamam canim bazen hepimiz unutuyoruz :)harika olmuş canım.nasıl oldu bileğin daha iyi misin?
kaptanım emeklerine sağlık. cuma spor demişsin ama inan o gün ne yedim ne içtim silinmiş beynimden ilk defa böyle oluyor. ahaha yaşlanıyorum galiba
çalış kuzum sakın aksatma.hayatın herşeyden önemli.
anam patates bitti yumurtalı ekmek mi başladı yoksa. annemin karışımını vermiştim onu denesene bağırsakların için. hatunum çatır çatır hallediyor onu içince.bende içtim bir kere tadından dolayı devam edemedim.
aman sen ne tatlısın böyle. o kadar mutlu olurum ki senin verdiğin kiloyla biliyorsun. bu yaz bu iş bitecek.
iftar menünü biraz fazla buldum.bu şekilde beslenirsen spor şart
Kayseri yaglamasi haa oyy oyy oyyyy :)))Selam kızlar.Güneşli sicak bir bahar günü. Sağlam temizlik yaptik bugün.
Halim kalmadi pilates zor gibi.
Bugün bizim iftar menümüzde kayseri yağlaması var.
Ama ben dünden kalan alinazik in kiyma sosuna devam edeceğim. Marulla dürüm yaparim.
Kendime 2 salatalik, 2 havucu verev dograyip limonluyorum. Maksat agzim bos durmasin
Dün kacamak yapmadım, yemekten sonra güzel sade bir türk kahvesi cok ise yaradi.
Tesekkur ederim bunu bana kim önerdiydi unuttum yaaaw
Canim yine kacirma ipin ucunu ne guzel veriyorsun kilo :)bugün menüm rezillik
1/2 dilim tb ekmek
salata
peynir
2 zeytin
cacık
1.5 kaşık pilav
2 kaşık patlıcan yemeği
Canim cok sevindim senin icin, arada sohbete gelsene, ozledik:)Ceydoş tum kalbimle tum kadinlara insallah darisi.
Cunku cok guzel bir sey.
Abartiyor muyum ,psikolojik mi bilmiyorum ama gectigimiz haftaya kadar kilo verdigimi hissedemiyordum o sayiyi gorunce degisiklik basladi.
Aynada,insanlarin yorumunda vs
Simarmiyorum canim cok mutlu olunca insan yapiyor boyle seylertartida o kiloyu gordugumde işyerine gittim,seke seke 59.5 um diyordum herkese.
Saka bir yana gece bir yerde dinlemistim.
Ideal kilona inip sabitlemedigin surece yani hep bir kac kilk fazlan kaldiginda vucut yeniden aliyormus.
Aciklamasini da yapmisti..o yuzden bu kez salmayacagim insallah.
Hepiniz opuldunuz
Canim kilo veremeyecek gibi hissediyorum diye sartlama kendini vereceksin kuzum :)Hayırlı akşamlar
Bugün ki menün
Sahur
Birbuçuk haşlanmış yumurta 5 zeytin bi dilim peynir bi dilim ekmek bi tatlı kaşığı bal
İftar susuz kuru fasulye 8 kaşık kadar yoğurt salata
İki litre su
Yeşil çay
Spor yok
Sanki Ramazan’da kilo veremicek gibi hissediyorum bakalım Cuma’ya anlarız artık
Yawrukush CEYDOS N Nefes1411
Canim oruc oldugun icin sis hissediyor olabilirsin, motivasyonunu bozma :)Menum
Sahur az peynir 5 zeytin domates salatalık
İftar 2 kepçe mercimek çorba fırında tavuk yapmıştım 1 but 5 tane patates yedim
Şimdi ise 3 çileği 1litre suya koydum onu içiyorum arada çilek de geliyor ohh miss.
Spor yatmadan yıne 1000 ip atlayacagım
Çok az yiyorum ama sabahları yıne şiş kalkıyorum anlamadım kabızım belkı ondan ama artık 78 i gormuyorum umarım 76.9 u gorurum cumaya kadar
Aomine Daiki CEYDOS Yawrukush
Cok az yaglama yemissin tebrik ediyorum seni, motivasyonunu sende dusurme canim...Bugün menümkacamakli oldu, pek iyi gelemedim.
Sahur
1avuc kuru yemis, 1 avuç kuru meyve.
Çay
İftar
Kiyma sote yağsız,
Yağlama yarim sebit.
2 salatalik, 2 havuc
Salata
Karisik meyve suyu 1 sb ev yapimi
Ara
1/4 etimek tatlisi
Su 3 lt
Spor 1 saat ev temizliği
M Meryem1306 eşim sen ne durumdasin ben batirdim
Canim daha iyi mi kuzun?Iyi geceler kusura bakmayin hafta sonu hic firsatim olmuyor işler hiç bitmiyor çocuklar telefonu vermiyor . oğlumun ateşi sukur düştü ama atesin etkisiyle burnu ucuk olmus. Uyku duzeni tamamiyle degisti cok gec yatiyor gec kalkıyor. Benimde hiç keyfim yok sabahtan beri bu vakit oldu yeni oturabildim .
B Beklenen2 yarından itibaren çok iyi devam edicem hiç artık kacamaksiz ramazanda hedefimi görüp mezun olmak istiyo rum cok uzadı .
Cumartesi
Sabah
Çok geç kahvaltı yaptım geceden midem ağrıdı
2.30 gibi tb ekmeğine sandiviç domates peynir
2 zeytin
Şekersiz çay
Akşam
Tavuk ızgara k.mercimek corba salata
Avuc ici kadar pide
Su 2 litre
200 yerde bisiklet hareketi
20 mekik
Pazar menü
Tonbalığı 3 zeytin peynir
3 çubuk patates kizartmasi
Ara
Şehriye çorba (çocukların kalanını tirtikladim)
Akşam
3 kaşık pırasa yemeği 1 tane peynirli gözleme
Salata
Su
2litre
Spor yok
Kusura bakma eşim B Beklenen2
Yarından itibaren soz herşey daha iyi olacak
Yawrukush CEYDOS
CanimMesele kapatip kapatmama deil ac diyorum neden diyor bir de bana bakiyor
Cok kucuk evet canim , bizi haberdar etmeyi unutma olur mu ?sagol canim benim, insallah bakalim bekliyoruzdedigin gibi daha cok kucuk.
Canim izin hakkin var , eger kesin niyetliyen izne ayirabiliriz seni cuma gunu ama cuma gunu mutlaka kilo bildirimi yapmak zorundasin.Günaydın valla benim de iyi gitmiyor yabu arada siteye giremiyorum kaç gündür. Giriyorum reklam çıkıyor bir türlü kapanmıyor telefon donuyor. Çok giremezsem kusuruma bakmayın. Yawrukush ben izne ayrılmak istiyorum. Olmuyor toparlayamadım bir türlü. Ramazan da yoğun geçiyor pek yazamıyorum. Bayramdan sonra geri devam edicem inşallah.
Insallah canim, her sey normale doner artik umarim..Burada da öyle fakat kağıtları sürekli çıkıyor anlamsız şekilde :) iflas yok şimdilik Zaten corona da geçmeye başladı iyileşme sürecine girdik çok şükür Mayıs Haziran gibi normalleşeceğiz
Canım ne mesela neyden şikayetçisin, neden sinir krizi geçiriyorsun sakinliğini korumadığın sürece hiç bir şey olmaz ayrıca kimseyi değiştiremeyiz bu şekilde kabul edip ona göre aksiyon almalıyız.
Sahurdan buyuk ihtimalle canim :)pazartesi kilo bildirimi:
bu sabah taryida 69.1 ciktim,
ama sahur yuxunden sanirim, ama dun iftar oncesi tartildim 68.4
Tebirkler feyzos :)
Gecmis olsun canim..kızlar dün takıma girdim ama yazamadan kapatıp gittim her seferinde. eşimin cep telefonu bozuldu. ona çözüm aradım önce.olmayacağına kanaat getirince evdeki teknoloji çöplüğünü deştim eskileri çıkardım. çalışan buldum ama onda da sim kartı okumadı. delirdim. neyse mesele saat 3 te mesele ile boğuşmamam gerektiğine karar verdim. yeni tel alacağım. tüm günümü yedim anlayacağınız.
Canim Allah yardimcin olsun...Ayni bende iftara son 3 saat kala enerjim bitiyor. Kolumu kaldıramıyorum. Süt mü emiyor, enirjimimi çekiyor anlamadımbende oruca aravermeyi düşünüyorum. Sütüm su gibi oldu iftara zor yetiyor sütüm
Cuma günü 75.6
Bugün 75.4
Sabitsen demek ki cumaya eksiler gleiyor :))Cuma:65,4
Pazartesi:65,4 sabitim..
100 gram hicbir sey degil, cumaya eksi gelir canim.Cuma kilom 64.8
Bugün 64.9
Canim kolay gelsin, tartina bir cozum bulabilirsin umarim, pillerini bir degistirsen, belki bitmistir..Kızlar hocalar birden patlattı sistemi sürekli ders ders yıldırmaya mı çalışıyorlar bilmiyorum o yüzden çok fazla giremiyorum
Sahur
2 minik dilim peynir
4 zeytin
Şekersiz çay
İftar
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
Yarım bazlama (yağsız)
Bende iyiyim canim cok sukur, arada seninde iyi haberini alayim diye yaziyorum. :))Bende öpüyor um iyim çok şükür sen nasıl sin❤❤❤
Canim bir kacamak yapinca hemen motivasyonunu dusurmemeye calis, aksine hata yaptim bu beni cok kotu hissettirdi bir daha yapmayacagim diye kendine destek ol..Cuma 69.2
Bugun 63.4
Yemekler cok lezzetli cazip geliyor. 1 kasik alinca arkasini yemek istiyorum. Reglim yaklasti. İstahim tavan(( off azmim nereye gittin .
iyi aksamlar hanimlar
cuma kilom 76,5
bugün kilom 75,9
sporda pek yapamiyorum sanirim orucluyken emzirmek bana iyi geliyor yattigim yerden kalori yakiyorum emzirerek
Yawrukush CEYDOS
erciyes111
Tamam canim bazen hepimiz unutuyoruz :)harika olmuş canım.nasıl oldu bileğin daha iyi misin?
kaptanım emeklerine sağlık. cuma spor demişsin ama inan o gün ne yedim ne içtim silinmiş beynimden ilk defa böyle oluyor. ahaha yaşlanıyorum galiba
çalış kuzum sakın aksatma.hayatın herşeyden önemli.
anam patates bitti yumurtalı ekmek mi başladı yoksa. annemin karışımını vermiştim onu denesene bağırsakların için. hatunum çatır çatır hallediyor onu içince.bende içtim bir kere tadından dolayı devam edemedim.
aman sen ne tatlısın böyle. o kadar mutlu olurum ki senin verdiğin kiloyla biliyorsun. bu yaz bu iş bitecek.
iftar menünü biraz fazla buldum.bu şekilde beslenirsen spor şart
Kayseri yaglamasi haa oyy oyy oyyyy :)))Selam kızlar.Güneşli sicak bir bahar günü. Sağlam temizlik yaptik bugün.
Halim kalmadi pilates zor gibi.
Bugün bizim iftar menümüzde kayseri yağlaması var.
Ama ben dünden kalan alinazik in kiyma sosuna devam edeceğim. Marulla dürüm yaparim.
Kendime 2 salatalik, 2 havucu verev dograyip limonluyorum. Maksat agzim bos durmasin
Dün kacamak yapmadım, yemekten sonra güzel sade bir türk kahvesi cok ise yaradi.
Tesekkur ederim bunu bana kim önerdiydi unuttum yaaaw
Canim yine kacirma ipin ucunu ne guzel veriyorsun kilo :)bugün menüm rezillik
1/2 dilim tb ekmek
salata
peynir
2 zeytin
cacık
1.5 kaşık pilav
2 kaşık patlıcan yemeği
Canim cok sevindim senin icin, arada sohbete gelsene, ozledik:)Ceydoş tum kalbimle tum kadinlara insallah darisi.
Cunku cok guzel bir sey.
Abartiyor muyum ,psikolojik mi bilmiyorum ama gectigimiz haftaya kadar kilo verdigimi hissedemiyordum o sayiyi gorunce degisiklik basladi.
Aynada,insanlarin yorumunda vs
Simarmiyorum canim cok mutlu olunca insan yapiyor boyle seylertartida o kiloyu gordugumde işyerine gittim,seke seke 59.5 um diyordum herkese.
Saka bir yana gece bir yerde dinlemistim.
Ideal kilona inip sabitlemedigin surece yani hep bir kac kilk fazlan kaldiginda vucut yeniden aliyormus.
Aciklamasini da yapmisti..o yuzden bu kez salmayacagim insallah.
Hepiniz opuldunuz
Canim kilo veremeyecek gibi hissediyorum diye sartlama kendini vereceksin kuzum :)Hayırlı akşamlar
Bugün ki menün
Sahur
Birbuçuk haşlanmış yumurta 5 zeytin bi dilim peynir bi dilim ekmek bi tatlı kaşığı bal
İftar susuz kuru fasulye 8 kaşık kadar yoğurt salata
İki litre su
Yeşil çay
Spor yok
Sanki Ramazan’da kilo veremicek gibi hissediyorum bakalım Cuma’ya anlarız artık
Yawrukush CEYDOS N Nefes1411
Canim oruc oldugun icin sis hissediyor olabilirsin, motivasyonunu bozma :)Menum
Sahur az peynir 5 zeytin domates salatalık
İftar 2 kepçe mercimek çorba fırında tavuk yapmıştım 1 but 5 tane patates yedim
Şimdi ise 3 çileği 1litre suya koydum onu içiyorum arada çilek de geliyor ohh miss.
Spor yatmadan yıne 1000 ip atlayacagım
Çok az yiyorum ama sabahları yıne şiş kalkıyorum anlamadım kabızım belkı ondan ama artık 78 i gormuyorum umarım 76.9 u gorurum cumaya kadar
Aomine Daiki CEYDOS Yawrukush
Cok az yaglama yemissin tebrik ediyorum seni, motivasyonunu sende dusurme canim...Bugün menümkacamakli oldu, pek iyi gelemedim.
Sahur
1avuc kuru yemis, 1 avuç kuru meyve.
Çay
İftar
Kiyma sote yağsız,
Yağlama yarim sebit.
2 salatalik, 2 havuc
Salata
Karisik meyve suyu 1 sb ev yapimi
Ara
1/4 etimek tatlisi
Su 3 lt
Spor 1 saat ev temizliği
M Meryem1306 eşim sen ne durumdasin ben batirdim
Canim daha iyi mi kuzun?Iyi geceler kusura bakmayin hafta sonu hic firsatim olmuyor işler hiç bitmiyor çocuklar telefonu vermiyor . oğlumun ateşi sukur düştü ama atesin etkisiyle burnu ucuk olmus. Uyku duzeni tamamiyle degisti cok gec yatiyor gec kalkıyor. Benimde hiç keyfim yok sabahtan beri bu vakit oldu yeni oturabildim .
B Beklenen2 yarından itibaren çok iyi devam edicem hiç artık kacamaksiz ramazanda hedefimi görüp mezun olmak istiyo rum cok uzadı .
Cumartesi
Sabah
Çok geç kahvaltı yaptım geceden midem ağrıdı
2.30 gibi tb ekmeğine sandiviç domates peynir
2 zeytin
Şekersiz çay
Akşam
Tavuk ızgara k.mercimek corba salata
Avuc ici kadar pide
Su 2 litre
200 yerde bisiklet hareketi
20 mekik
Pazar menü
Tonbalığı 3 zeytin peynir
3 çubuk patates kizartmasi
Ara
Şehriye çorba (çocukların kalanını tirtikladim)
Akşam
3 kaşık pırasa yemeği 1 tane peynirli gözleme
Salata
Su
2litre
Spor yok
Kusura bakma eşim B Beklenen2
Yarından itibaren soz herşey daha iyi olacak
Yawrukush CEYDOS
CanimMesele kapatip kapatmama deil ac diyorum neden diyor bir de bana bakiyor
Cok kucuk evet canim , bizi haberdar etmeyi unutma olur mu ?sagol canim benim, insallah bakalim bekliyoruzdedigin gibi daha cok kucuk.
Canim izin hakkin var , eger kesin niyetliyen izne ayirabiliriz seni cuma gunu ama cuma gunu mutlaka kilo bildirimi yapmak zorundasin.Günaydın valla benim de iyi gitmiyor yabu arada siteye giremiyorum kaç gündür. Giriyorum reklam çıkıyor bir türlü kapanmıyor telefon donuyor. Çok giremezsem kusuruma bakmayın. Yawrukush ben izne ayrılmak istiyorum. Olmuyor toparlayamadım bir türlü. Ramazan da yoğun geçiyor pek yazamıyorum. Bayramdan sonra geri devam edicem inşallah.
Insallah canim, her sey normale doner artik umarim..Burada da öyle fakat kağıtları sürekli çıkıyor anlamsız şekilde :) iflas yok şimdilik Zaten corona da geçmeye başladı iyileşme sürecine girdik çok şükür Mayıs Haziran gibi normalleşeceğiz
Canım ne mesela neyden şikayetçisin, neden sinir krizi geçiriyorsun sakinliğini korumadığın sürece hiç bir şey olmaz ayrıca kimseyi değiştiremeyiz bu şekilde kabul edip ona göre aksiyon almalıyız.
Sahurdan buyuk ihtimalle canim :)pazartesi kilo bildirimi:
bu sabah taryida 69.1 ciktim,
ama sahur yuxunden sanirim, ama dun iftar oncesi tartildim 68.4
Tebirkler feyzos :)
Gecmis olsun canim..kızlar dün takıma girdim ama yazamadan kapatıp gittim her seferinde. eşimin cep telefonu bozuldu. ona çözüm aradım önce.olmayacağına kanaat getirince evdeki teknoloji çöplüğünü deştim eskileri çıkardım. çalışan buldum ama onda da sim kartı okumadı. delirdim. neyse mesele saat 3 te mesele ile boğuşmamam gerektiğine karar verdim. yeni tel alacağım. tüm günümü yedim anlayacağınız.
Canim Allah yardimcin olsun...Ayni bende iftara son 3 saat kala enerjim bitiyor. Kolumu kaldıramıyorum. Süt mü emiyor, enirjimimi çekiyor anlamadımbende oruca aravermeyi düşünüyorum. Sütüm su gibi oldu iftara zor yetiyor sütüm
Cuma günü 75.6
Bugün 75.4
Sabitsen demek ki cumaya eksiler gleiyor :))Cuma:65,4
Pazartesi:65,4 sabitim..
100 gram hicbir sey degil, cumaya eksi gelir canim.Cuma kilom 64.8
Bugün 64.9
Canim kolay gelsin, tartina bir cozum bulabilirsin umarim, pillerini bir degistirsen, belki bitmistir..Kızlar hocalar birden patlattı sistemi sürekli ders ders yıldırmaya mı çalışıyorlar bilmiyorum o yüzden çok fazla giremiyorum
Sahur
2 minik dilim peynir
4 zeytin
Şekersiz çay
İftar
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
Yarım bazlama (yağsız)
Bende iyiyim canim cok sukur, arada seninde iyi haberini alayim diye yaziyorum. :))Bende öpüyor um iyim çok şükür sen nasıl sin❤❤❤
Canim bir kacamak yapinca hemen motivasyonunu dusurmemeye calis, aksine hata yaptim bu beni cok kotu hissettirdi bir daha yapmayacagim diye kendine destek ol..Cuma 69.2
Bugun 63.4
iyi aksamlar hanimlar
cuma kilom 76,5
bugün kilom 75,9
Yawrukush CEYDOS
erciyes111
Bende istifa etmek istiyorum ama olmuyor:))iyiyiz kaptanım yarı uykuda ,yarı alışverişte şimdide iftar hazırlığında geçiyor. işler hiç bitmiyor. istifa etmek istiyorum. çemkirdiğimde biz yaparız diyorlar sonra unutuluyor.
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| B Beklenen2 | ODUL | ||||||
|
| 10 DK A | 10DK D | |||||
|
| |||||||
|
| ODUL SPOR? | ||||||
|
| ODUL 10DK A | ||||||
|
| |||||||
| @fmad | |||||||
| N Nefes1411 | ODUL 10DK A | ||||||
|
| ODUL | ||||||
|
| ODUL MUAF | ||||||
|
| ODUL | ||||||
| A Aycaokurcan | |||||||
|
| ODUL | ||||||
|
| |||||||
|
| 10DK A | ||||||
|
| 10DK D | ||||||
|
| |||||||
| P Periannem | 10DK A | ||||||
|
| ODUL | 10 DK D | |||||
|
| |||||||
| M Meryem1306 | |||||||
|
|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?