Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aaa bu menü olmamış ama bugün ve yarın dengeleyecegine eminim, güvenim tam takım arkadaşıma :)
CEYDOS

Kızlar hocalar birden patlattı sistemi sürekli ders ders yıldırmaya mı çalışıyorlar bilmiyorum o yüzden çok fazla giremiyorum

Sahur
1 haşlanmış yumurta beyazı
2 minik dilim peynir
4 zeytin
Şekersiz çay

İftar
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
Yarım bazlama (yağsız)

Kızlar bi de benim tartım bozulmuş maalesef napıcam bilemedim dün tartıldım 73 çıktım sahurda yapmadım bugün tekrar tartıldım 75
Biraz önce tekrar tartıldım 74.5 anlamadım velhasıl kelam
Yawrukush CEYDOS cokofesttt

Yerini degisttir dijital mi

İnsallah toparlarız canim kendine dikkat et öptüm

Cuma 69.2
Bugun 63.4
Hem sahur yedim hem de tatli.. kendimi moralsiz sisko hissediyorum.
Yemekler cok lezzetli cazip geliyor. 1 kasik alinca arkasini yemek istiyorum. Reglim yaklasti. İstahim tavan (( off azmim nereye gittin .

Cuma kilom 64.8
Bugün 64.9
Duraksama döneminemi giriyorum acaba
hemen son 5 kilo videosu
sağlıksız olmuş canım ya besleyici değil.
ayaklarını sil güzelce düz bir zemine koy.sabah sadece 1 kere tartıl neyse o olsun. yada yeni baskül alacaksın. hocalar tüm okullara patlattı. evde sessiz moda geçtik. mikrofonlar yüzünden. bazlama olmamış normal mayalı hamur daha fazla kilo tutar.
maşallah ne güzel veriyorsun.
Cuma 69.2
Bugun 63.4
Yemekler cok lezzetli cazip geliyor. 1 kasik alinca arkasini yemek istiyorum. Reglim yaklasti. İstahim tavan (( off azmim nereye gittin .
bu azimsiz halinse bravo.
Hangi sitelere bakiyorsun ben bir tek tr.ndy.l kullanıyorum.
ben arama yapıp en ucuzu bulup sonra site yorumlarını araştırıp şikayet var falan. bir sıkıntı görmüyorsam hepsinden alım yapıyorum. kargo hiç bitmez bana gelen. tüm ihtiyaçlarım netten.
iyi aksamlar hanimlar

cuma kilom 76,5
bugün kilom 75,9

sporda pek yapamiyorum sanirim orucluyken emzirmek bana iyi geliyor yattigim yerden kalori yakiyorum emzirerek

Yawrukush CEYDOS
erciyes111
harikasın canım çok iyi bir fark pazartesi için

Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Nasil gecti haftanin ilk gunu, dun cook is yaptim , asiri yoruldum aksam menu tablomuzu hazirlayamadim, simde hemen hazirliyorum.
iyiyiz kaptanım yarı uykuda ,yarı alışverişte şimdide iftar hazırlığında geçiyor. işler hiç bitmiyor. istifa etmek istiyorum. çemkirdiğimde biz yaparız diyorlar sonra unutuluyor.

Tamam canim bazen hepimiz unutuyoruz :)

Kayseri yaglamasi haa oyy oyy oyyyy :)))

Canim yine kacirma ipin ucunu ne guzel veriyorsun kilo :)

Canim cok sevindim senin icin, arada sohbete gelsene, ozledik:)

Canim kilo veremeyecek gibi hissediyorum diye sartlama kendini vereceksin kuzum :)

Canim oruc oldugun icin sis hissediyor olabilirsin, motivasyonunu bozma :)

Cok az yaglama yemissin tebrik ediyorum seni, motivasyonunu sende dusurme canim...

Canim daha iyi mi kuzun?

Mesele kapatip kapatmama deil ac diyorum neden diyor bir de bana bakiyor
Canim CEYDOS kaptan demis evliligin ilk yillarinda anlasamamazlik cok oluyor.
Sen guzelce konus her zaman ama baktin degismiyor, gormezden gelmeye calis..
Ya da kafana cok takip kendini hasta etme canim..

sagol canim benim, insallah bakalim bekliyoruz dedigin gibi daha cok kucuk.
Cok kucuk evet canim , bizi haberdar etmeyi unutma olur mu ?

Canim izin hakkin var , eger kesin niyetliyen izne ayirabiliriz seni cuma gunu ama cuma gunu mutlaka kilo bildirimi yapmak zorundasin.

Insallah canim, her sey normale doner artik umarim..

pazartesi kilo bildirimi:
bu sabah taryida 69.1 ciktim,
ama sahur yuxunden sanirim, ama dun iftar oncesi tartildim 68.4
Sahurdan buyuk ihtimalle canim :)

Tebirkler feyzos :)

Gecmis olsun canim..

Ayni bende iftara son 3 saat kala enerjim bitiyor. Kolumu kaldıramıyorum. Süt mü emiyor, enirjimimi çekiyor anlamadım bende oruca aravermeyi düşünüyorum. Sütüm su gibi oldu iftara zor yetiyor sütüm
Canim Allah yardimcin olsun...

Cuma günü 75.6
Bugün 75.4

Cuma:65,4
Pazartesi:65,4 sabitim..
Sabitsen demek ki cumaya eksiler gleiyor :))

Cuma kilom 64.8
Bugün 64.9
100 gram hicbir sey degil, cumaya eksi gelir canim.

Canim kolay gelsin, tartina bir cozum bulabilirsin umarim, pillerini bir degistirsen, belki bitmistir..

Bende öpüyor um iyim çok şükür sen nasıl sin❤❤❤
Bende iyiyim canim cok sukur, arada seninde iyi haberini alayim diye yaziyorum. :))

Cuma 69.2
Bugun 63.4
Canim bir kacamak yapinca hemen motivasyonunu dusurmemeye calis, aksine hata yaptim bu beni cok kotu hissettirdi bir daha yapmayacagim diye kendine destek ol..

iyi aksamlar hanimlar

cuma kilom 76,5
bugün kilom 75,9

sporda pek yapamiyorum sanirim orucluyken emzirmek bana iyi geliyor yattigim yerden kalori yakiyorum emzirerek

Yawrukush CEYDOS
erciyes111

Tamam canim bazen hepimiz unutuyoruz :)

Kayseri yaglamasi haa oyy oyy oyyyy :)))

Canim yine kacirma ipin ucunu ne guzel veriyorsun kilo :)

Canim cok sevindim senin icin, arada sohbete gelsene, ozledik:)

Canim kilo veremeyecek gibi hissediyorum diye sartlama kendini vereceksin kuzum :)

Canim oruc oldugun icin sis hissediyor olabilirsin, motivasyonunu bozma :)

Cok az yaglama yemissin tebrik ediyorum seni, motivasyonunu sende dusurme canim...

Canim daha iyi mi kuzun?

Mesele kapatip kapatmama deil ac diyorum neden diyor bir de bana bakiyor
Canim CEYDOS kaptan demis evliligin ilk yillarinda anlasamamazlik cok oluyor.
Sen guzelce konus her zaman ama baktin degismiyor, gormezden gelmeye calis..
Ya da kafana cok takip kendini hasta etme canim..

sagol canim benim, insallah bakalim bekliyoruz dedigin gibi daha cok kucuk.
Cok kucuk evet canim , bizi haberdar etmeyi unutma olur mu ?

Canim izin hakkin var , eger kesin niyetliyen izne ayirabiliriz seni cuma gunu ama cuma gunu mutlaka kilo bildirimi yapmak zorundasin.

Insallah canim, her sey normale doner artik umarim..

pazartesi kilo bildirimi:
bu sabah taryida 69.1 ciktim,
ama sahur yuxunden sanirim, ama dun iftar oncesi tartildim 68.4
Sahurdan buyuk ihtimalle canim :)

Tebirkler feyzos :)

Gecmis olsun canim..

Ayni bende iftara son 3 saat kala enerjim bitiyor. Kolumu kaldıramıyorum. Süt mü emiyor, enirjimimi çekiyor anlamadım bende oruca aravermeyi düşünüyorum. Sütüm su gibi oldu iftara zor yetiyor sütüm
Canim Allah yardimcin olsun...

Cuma günü 75.6
Bugün 75.4

Cuma:65,4
Pazartesi:65,4 sabitim..
Sabitsen demek ki cumaya eksiler gleiyor :))

Cuma kilom 64.8
Bugün 64.9
100 gram hicbir sey degil, cumaya eksi gelir canim.

Canim kolay gelsin, tartina bir cozum bulabilirsin umarim, pillerini bir degistirsen, belki bitmistir..

Bende öpüyor um iyim çok şükür sen nasıl sin❤❤❤
Bende iyiyim canim cok sukur, arada seninde iyi haberini alayim diye yaziyorum. :))

Cuma 69.2
Bugun 63.4
Canim bir kacamak yapinca hemen motivasyonunu dusurmemeye calis, aksine hata yaptim bu beni cok kotu hissettirdi bir daha yapmayacagim diye kendine destek ol..

iyi aksamlar hanimlar

cuma kilom 76,5
bugün kilom 75,9

Yawrukush CEYDOS
erciyes111

iyiyiz kaptanım yarı uykuda ,yarı alışverişte şimdide iftar hazırlığında geçiyor. işler hiç bitmiyor. istifa etmek istiyorum. çemkirdiğimde biz yaparız diyorlar sonra unutuluyor.
Bende istifa etmek istiyorum ama olmuyor:))
Simdi Akinin dersleri odevleri, toplantilari basliyor, hemen karinlarini doyurayim kuzularimin..
Bitmiyor hicbir sey kaptanim..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 ODUL
Puuff 10 DK A10DK D
CEYDOS
cokofesttt ODUL SPOR?50S
erciyes111 ODUL 10DK A
plasticwoman
@fmad
N Nefes1411 ODUL 10DK A 50S
Birgaripanne ODUL
Aomine Daiki ODUL MUAF
Milana firuze ODUL
A Aycaokurcan
Arrietty_ ODUL
Melek Ada
fyzanur 10DK D10DK A
deniz diyette 10DK A 50S10DK D
AdAstraPerAspera 50S
P Periannem 10DK A10DK A
AppLesma ODUL 10 DK D
mifihafa SPOR?
M Meryem1306 10DK A
luges 10DK A 50S

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...3 gun ust uste menu bildirimi yapmayan arkadaslar malesef tablomuzdan silinecekler..

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz, sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…