Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar kuzularimi doyurup, sonra akinin okul - odev isleri ve Arasi oyalama gorevimi yerine getirecegim. :)))
Aras uyuyunca, sizlerde iftarinizi yaptiktan sonra sohbete gelirim.
Opuyorum simdilik, aman ha iftarda cok kacirmayin ne olur..
Tatli faslina katilmayin sadece kuru meyve ya da 1 adet meyve vs ile tatli isteginizi gecistirin.
Cayin yaninda illa bir sey yemek istiyorsaniz varsa 1 avuc kuruyemis yiyin fazlasindan uzak durun.
Bu haftada cok guzel kilolar verecegiz ben inaniyorum.

Evet canım dijital değiştirdim yine farklı farklı çıkıyor
Benim bu tarti da ilk tartildigimda bir asagi bir yukariydo simdi sabitsukur pilini degistirdin mi
iyiyiz kaptanım yarı uykuda ,yarı alışverişte şimdide iftar hazırlığında geçiyor. işler hiç bitmiyor. istifa etmek istiyorum. çemkirdiğimde biz yaparız diyorlar sonra unutuluyor.
Ust uste bir kac gun cemkir
Patlama gunumdu galiba adette yaklasiyor

plasticwoman şu an civanperçemi içiyorum. tadı berbat iğrenç birşeymiş. anam nasıl içicem ne kadar içemem lazım bundan.

Canım evet biraz acı ama söktürüyor, 2 fincanı geçme ve uzun demleme limon sık bi nebze iyi oluyor

Canım neden diye soruyor diye mi bu öfken doğru mu anladım,

Sabah: 500 ml protein süt

Öğle: 2 kepçe unsuz kabak çorbası

Ara: 2 hurma, 5 kavrulmamış kaju

Akşam: 7-8 dilim tost mak. Yağsız pişmiş kabak, üzerine 2 kaşık yoğurt
2-3 dilim ev yapımı sucuk (market sucuğu olmadığı için tükettim protein yerine)
Sivri acı biber
1 tane yeşil soğan

Sıvılar:
Yeşil çay soda karışımı
Zencefilli limon çay
3 lt su
Spor öncesi Türk kahvesi

Spor:
10 dk bacak hareketleri, zıplama vs
45 dk yürüme bandı

Yawrukush CEYDOS

ayy inşallah bugün lesliede yaptım.. leslie yaptığım günler daha hızlı verdiğimi farkediyorum.

Benim bu tarti da ilk tartildigimda bir asagi bir yukariydo simdi sabitsukur pilini degistirdin mi

Ust uste bir kac gun cemkir

Patlama gunumdu galiba adette yaklasiyor
işin sırrı çemkirmeyi kesip surat asmakta tecrübeyle sabit çemkirmek işe yaramıyor kendini yırttığınla kalıyorsun. çemkirmek yerine onun hamleleri ile devam et. o ne kadar tepkisiz ise sen 2 katı tepkisiz kal.

sahur: 1 yumurtadan peynirli omlet 1 bardak cay 1 dilim tb ekmegi. 1 litre su.
iftar: yarim kase mercimek corba 2 dilim ev yapimi pizza 1 kupa kahve. 1,5 litre su.
toplam 2,5 litre su.
spor: 300 ip- 600 puan.
100 suguay- 300 puan.
5 saat ev isi - 900 puan
7000 adim- 350 puan.
toplam- 2150 puN.

kızlar spor yapan spor puanlarını paylaşan çok azaldı. lütfen spor yapmadan sarkmalarınız olacağını kilo vermenizin yavaşlayacağını göz ardı etmeyin. üstelik bugün pazartesi takımın yarısı kilo bildiriminde bulunmadı. bir ramazan başladı diye kendimizi kaybetmeyelim. biz coronanın ilk haftalarında bile yıkılmamış bir takımız lütfen.

67 kg seni bekliyor cuma günü

Öyle mi zaten ben de bu cuma dan korkuyorum hem adet olmama 1 hafta kaldı acaba ondan mı şişkinliğim. Cuma dan beri artıdayım. Bu cuma bildirim yapacaksam izne ayrılmamın bir anlamı kalmıyor. Neyse elimden geleni yapıcam inşallah artı görmemek için. Ama artı olursam çok kızmayın olur mu?

Cuma günkü kiloyu yanlis yazmisim
cuma 62.9 olacakti. Ama degisik halime güldüm

Haklisin canim. Cok güzel dedin. Hata yaptim kendimi cok kötü hissettirdi, bir daha yapmayacağım

sen hele bir artıyla gel o zaman görüşeceğiz seninle. hiç ehem köhöm diyebilecek misin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…