- 23 Aralık 2009
- 994
- 2.168
- 313
- 42
menun guzel bence canim afiyet olsun.Bugun ne yedim
sabah
salamli kasarli tost yagsiz tost
Oglen
2 bardak su
yogurtlu chiali misir gevregi 1 kase
Ikindi 4 5 kasik kabak yemegi
Aksam
1 kase cubuk makarna
Bol salata
Yarim kase mercimek corbasi
10000 adim 500 puan
Ameliyat yerim agriyor namaza basladim eski namazlarida kiliyorum
Bu arada hatim okuyorum
Yawrukush CEYDOS Milana firuze
menünü beğendim canım.. sadece bana akşam yemeği biraz az geldi. rahatsan ama sıkıntı yok.. bu hafta güzel eksiler gelecek tatlım sendenMenum sahur
Peynir ıkı kibrit kutusu zeytin 10 tane domates
İftar 1 kase çorba 1 kase cacık
Bool salata ve bir iki kaşık nohut yemeği
Bir ısırım börek yapmıştım el açması tadına bakmak için ısırdım.
Spor yapmadım daha ama her akşam ip atlıyorum kolay geliyor
CEYDOS Yawrukush Aomine Daiki
Börek yerine iki dilim ekmek, peynir, yeşillikler falan yeseydin daha iyi olurdu canım ☺ onun haricinde beğendimHayirli Aksamlar Canlar
Sahur
2 dilim börek
1 kase yoğurt
İFTAR
8 kaşık sulu et yemeği
3 kasik pirinc pilavı
Salata ayran
ara elma
su 3 lira sahura kadar içilecek
Bitterler yenmis, kotu degil ama menun canim, afiyet olsun , yuruyuste yapmissin sevindim :)bugün menüm
sahurda : 1 tane haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
2 zeytin
peynir
iftar : 3 kaşık fırında patlıcan
cacık
salata
avuç içinden fazla tavuk
1/2 dilimden az tb ekmek
ara : 4 kare %60 kakaolu bitter ( valla pişman değilim kendimi huzurlu hissediyorum bana bir artısı olmayacak bunun eminim :) )
3 tane karadut
1 çilek
1 hurma
su : 1 litre
spor : 1 saat yürüyüş
Yawrukush CEYDOS P Periannem
Harikasin :)40 dk yürüyüş tamam sabah 07:00 kalkıp 40-45 dk da o zaman yürüyeceğim sonra ofise gideceğim. Sabah akşam yürüyüş ile devam edeceğim
hoş geldin özgecim , bende menümü yazdım uyumaya kaçıyordum tam ,sabah 8 de iş başı yapacağım :) nasılsın canımIyi geceler kizlar, ancak simdi gelebildim, gecmisi okudum, alintilarimi yazacagim..
Canim cok az yemissin gercekten iftarda, doydun mu bu kadar az yemekle?Bugünkü menüm sahur
2 dilim tb ekmeği 5 6 dilim sucuk peynir yarim kase çorba
Iftar
Yarım kase çorba 2 yk et 1 yk musakka 1 yk pilav bir lokma börek gerçekten çok azdı
Ara
Türk kahvesi hurma
Şu 2lt
Spor
2400 adım 120 puan
3 saat ev isi 540 puan
50 squat 150 puan
45 dk leslie 315 puan
Toplam 1125
CEYDOS Yawrukush AppLesma
Iyi istirahatler kuzum, ben iyiyim bildigin gibi, sana iyi dinlenmeler :)hoş geldin özgecim , bende menümü yazdım uyumaya kaçıyordum tam ,sabah 8 de iş başı yapacağım :) nasılsın canım
valla ihtiyacım vardı özgecim o yüzden pişman değilim . kendimi çok sıkınca diyet felan yapamıyorum . bence cumaya güzel bir eksi gelecek gibi hissediyorum :) yürüyüşte yapınca ayrıca bi rahatlık geldi sanırım bana :)Bitterler yenmis, kotu degil ama menun canim, afiyet olsun , yuruyuste yapmissin sevindim :)
Bitter cikolata benide etkilemez canim, kilo olarak.valla ihtiyacım vardı özgecim o yüzden pişman değilim . kendimi çok sıkınca diyet felan yapamıyorum . bence cumaya güzel bir eksi gelecek gibi hissediyorum :) yürüyüşte yapınca ayrıca bi rahatlık geldi sanırım bana :)
yine menun cok guzel canim eşim afiyet olsunBugünkü menum
Sahur
İki dilim ekmek ve iki dilim kaşarla yağsız tost, yarım domates, 7 fındık, bir hurma
Iftar
Bir hurma, Yarım kase eristeli yeşil mercimekli çorba, iki kaşık salata, üç kaşık bulgur pilavı, dört kaşık mantar sote
Ara bir bardak sütlü kahve
Su 2 litre
Spor 100 flutter kicks=300
100 bacak hareketi =300
100 bisiklet hareketi =300
100 zıp=200
50 jj =150
2.5 saat ev işi= 450
Toplam= 1700
luges CEYDOS Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?