Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Te
teşekkür ederim kaptişim benim için yoksa zor olacaktı gerçektwn

Salata yeseydin kiz daha :)
Spor süper olmus

Sahurda corba olmasa miydi diyordum ki sporlarla dengelemissin gayet iyi menu,

Afiyet olsun bitanem.. aradaki meyveleri cikarip süt icseydin bari
Bitter candir ama 2 kare yeter kardo :)

Baklava yapan koca miiiiiii
Masallah bende kendi kocami hamarat sanardim
Menü iyi canim, tatliya birsey diyemedim simdi .

Hayirlisiyla normalesseydik canim eski rutin gunlerimiz gelsin insallah. Menün güzel canim .

Gunaydin guzel arkadaslarim , hepiniz cok keyifli, saglikli birgun gecirirsiniz umarim.
Tarti icin son 3 gunumuz, bu cumada takimimiz guzel bir derece alsin diye elimizden geleni yapalim.
Tefal in actifry makinesi var kaynanamgilde.
Biraz ince dogruyorlar patatesi. Ama gercekten 1 yk yağ ile pisiriyor.
Benim favorimde tavaya doğrayıp azicik su azicik zeytinyağ ile yapılan tarif
Senin yakisikli oğlan begenmeyebilir

istemesin bu hafta Birgaripanne iel Haftaya benimle yarıştasın suyla şişir kendini
günaydın canım nasılsın? bugün motivasyonun nasıl?
İkinizi de yeneceğim insallah
Bugün motivasyonum super. Rakibimin olmasi hosuma gitti. Sahurda kh tuketmedim spor da yapmam lazim. Bir de maydonoz limon mu yapip içsem ödem atıyormuş.

İkinizi de yeneceğim insallah
Bugün motivasyonum super. Rakibimin olmasi hosuma gitti. Sahurda kh tuketmedim spor da yapmam lazim. Bir de maydonoz limon mu yapip içsem ödem atıyormuş.
hodri meydan haftaya görüşürüz bakalım kim kimi geçiyor. aynı besleniyoruz neredeyse. ama bende artı spor ,eksi wc faktörü var.sonumuzu merak ediyorum.

hofri meydan haftaya görüşürüz bakalım kim kimi geçiyor. aynı besleniyoruz neredeyse. ama bende artı spor ,eksi wc faktörü var.sonumuzu merak ediyorum.
Zaten küsuratlarla olacak bizim yarışımız
Wc olayini, yesilcay, aci biberle çözüyorum.

Spor isi zor, cok tembelim normalde . Ama yarisirken kendimi zorlayip seni sasirtabilirim

Afiyet olsun bitanem.. aradaki meyveleri cikarip süt icseydin bari
Bitter candir ama 2 kare yeter kardo :)
Kız aslında iki kare yediydim öteki iki kareyi ne ara gommusum dizi izlerken hiç anlamadim ama pişman degilim CEYDOS bana cuma günü artı gelirsem ağır soracak hesabını

deniz diyette sabahları içebilirsin maydanoz limonu. rondodan geçir içine limon sık. bir bardakta su. bu şekilde olunca ödem gidiyormuş.
Simdilik oruc tutuyorum, sahura kalkmadan 1 saat once icmeyi planladim. Regl olursam sabah icmek daha hos olur.
Senin planin nasil haftaya, beni çiğ çiğ yiyecek misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…