Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kaptanim geri donebiliyorum ozaman değil mi75 kilo ile 60, etapta bildirim yapmadan izne ayrılmışsın canım. başalngıçtaki formu doldurursan biz seni tanımayan 4. takım üyeleri seni tanımış oluruz. hem yeni kilonu ve hedeflerini görmüş oluruz. ben kaptan yardımcısı ceyda.
çok güzel sonucun canım tebrik ederim
hala izinde olduğun için sıkıntı yok canım endişe etme. devam değil mi izneSaçımı bile kuruttmadan attım ama kaçırdım heralde.bildirim saatini
kaptanımız henüz gelmedi geç kalmadın sanırım.
Tartım kırıldıArrietty_ @fmad @Periannem
fyzanur
Puuff kızlar süre dolmak üzere kilo bildirimleriniz bekliyorum
@Tarot520 @AdAstraPerAspera bu sizlere son çağrım takip listemden çıkaracağım kilo bildirimlerinizi bekliyorum.
Tebrik ederim. Gerçi menülerin iyiydi. Daha çok verirsin diye düşünmüştüm.Illk kilo bildirimi benden gelsin
Gecen cuma 81.3
Bugun 80.7
Hedef 65
Fark -500
Yuzde 0.73
Oruc tutmuyorum simdiden paylaşıyorum
Yawrukush
CEYDOS M Meryem1306
Ya bana az geldi. Çünkü pazartesi 75.0 idi. Pazartesiden beri sadece 100 gr gitmiş. Ama olsun en azından eksi.canım fark harika nasıl güzel veriyorsun maşallah
kocaman bir
![]()
Allah yardımcımız olsun, haraketli çocuklar gerçekten çok zor. Sağlıklı olsunlar da, bir şekilde büyürler. Sendekilerden gorumcemde var. Çok yoruluyor kadıncağız, çok sakin birisi, ve 3 haraketli çocukla sakinligini hala koruyor. Hayranıyım kendisinin. Allah yardımcımız olsunBenım oğların kırdıkları: 2 lattop 3 tane televizyon hele biri çok pahalıydı 2 tablet benım bir tane babasının bir tane telini su kaçırıp bozdular. Mobilyalarım yenilendi suan odalarındakı dolabın kapakları yok takmıyor eşim sureklı kırıyolar.yalan soylemıyorum deli değilim. Çooook hareketli ıkı oğlum var. Bakıcı Allah razı olsun cuma ağlardı ben bakamıyorum dıye pazar akşamı arardı tamam geleceğim yarın diye. Bir sene eşim baktı sureklı gece çalıştı gunduz çocuk baktı. Kimse gelmedi bakmaya aşırı yaramazlardı. Hala mandal alamam eve anında kuçuk kırar hepsini. Ah ah buyuduler ama bana sorun.
tekrar hoşgeldin aramıza canım. hadi bu sefer bu işi tamamına erdirelim.sende benim gibi bir verip bir alanlardansın anladığım kadarıyla.Kullanıcı Adı : matilda34
İsim (İsteğe Bağlı ):sevil
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :38
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 10 yasinda
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :160
Kilonuz:84
Hedef kilonuz :68
Kilo alma hikayeniz :uzun süredir insülin direnci ve tiroid rahatsizligim vardı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?daha sağlıklı olmak ve istediklerimi daha rahat giyebilmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet
tamam tartılınca bildirim yaparsın üzme kendini ama dikkatli ol olur mu?Tartım kırıldıbildirim yapamıyorum
![]()
Bende ama adet olamadim daha 2 gun gectiTebrik ederim. Gerçi menülerin iyiydi. Daha çok verirsin diye düşünmüştüm.
ben hiç veremedim birde öyle bak üstüne + çıktım. bu hafta çukurda tek başıma takılıcam.Ya bana az geldi. Çünkü pazartesi 75.0 idi. Pazartesiden beri sadece 100 gr gitmiş. Ama olsun en azından eksi.
Canim harika kilo vermissin, listeye girisinde hayirli olsun :))günaydın canlar❤
cuma kilom 75,8
bugun 74,3
fark -1kilo 500 gram
1,97 yuzdelik oran
gelecek hafta hedef 73,8
bu hafta gercekten cok kosturmali gecmisti benim icin demekki kostururkende zayıflamışım tabi gunluk 30 dk da olsa lesli yapmistim bide yaninda bebek emzirmek olunca bu hafta boyle oldu cok mutluyumkaptanlarim sizde uyguun gorurseniz gruba girmeyi tabikide isterim gruba girince daha cok dikkat edecegime inaniyorum iyiki sizi tanımışım ( bu arada benim tartım dogru gosteriyor fakat küsürat kismindaki rakamin üst kismi silik çıkıyor ama ben biliyorum ordaki rakamin kac oldugunu suanda 74,3 sadece 3 un ust kismi silik )
Yawrukush
CEYDOS @cokofesttt
Eki Görüntüle 2631830
Evet canım devam . Teşekkür ederim :)çok güzel sonucun canım tebrik ederim
hala izinde olduğun için sıkıntı yok canım endişe etme. devam değil mi izne
Hemen bilgilerini kontrol edeyim canim, listeye girmek istiyor musun bugun?Geçen hafta:64.7
Bu hafta:63,8
Fark:0,9
Yüzde:1,39
Gelecek hafta için hedef kilo:63
ben girebilecekmiyim listeye kaptişimYawrukush
Eki Görüntüle 2632016