Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaslar listemizi paylastim, emeklerinize saglik, tekrar hepinizi tebrik ediyorum.
Yarisma sonuclaninca ,sonuclari paylasacagim ama isterseniz sizde asagidaki linkten yarismayi takip edebilirsiniz :)

Bu hafta listemize geri donen ve ilk kez listemize katilan arkadaslarimiz luges , mifihafa , A Aycaokurcan , Aomine Daiki sizleride ayrica tebrik ediyorum, listeniz hayirli olsun, hedeflerinize kisa surede ulasin insallah..

kaptanım emeklerine sağlık kızlarımız bu hafta ortalamayı çok güzel yaptılar. kocaman öpüyorum hepsini.
cici yarışmacılar artık daha fazla tepenizdeyim. hayırlı olsun listeye girişleriniz.

Arkadaslar oruclu olan arkadaslarim hepinize hayirli iftarlar, oruclu olmayan arkadaslarim sizlerede keyifli aksam yemegi yemeler.
Odul yapmak istiyorsaniz bugun ya da yarin kucuk bir odul yapin , pazar gunune sarkmasin odulerimiz.
Es yarismamizin sonuclarini da ilerleyen saatlerde paylasacagim.

Kaptişim ben izne ayrıldım hamile kaldım dönemeden.. Neden - oldum

Kaptişim ben izne ayrıldım hamile kaldım dönemeden.. Neden - oldum
Canim uzun sureli izne ayrilmalarda, takima girislerde , yuzdemiz, yarismadan izinli kaldigin etap sayisina bolunuyor.Hem bu yuzden eksi oluyor, hemde ayrildigin kilodan suan fazla oldugun icin kuzum..Haftaya bildirimin normale donecek.

2 gündür bahçemizdeydik, yeni geldik. Hatta orda kalmak istedi ailem haftasonu da dahil olmak üzere nasıl karşı çıktığımı bilemedim. Bu yüzden yeni yükleyebildim.
Geçen hafta 63,5
Bugün 63,6
CEYDOS
Yawrukush
Pazartesi detoks suyu yapıp içmeyi planlıyorum.

hadesin çukurunda yanlız kalmayacağım ne güzel olsun haftaya biz patlama yaparız.

Insallah çık teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…