• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim insanlarin sen ise yeni girdin diye sana haksizlik, mobing yapmasina izin verme, gerekli yerlere sikayet edebilirsin.
Sesin cikmadiginda bazi insanlar daha cok ustune gelebilir..
Ne zor is hayati, cok uzuldum bunu duyduguma :KK43:
Desteğin için teşekkür ederim canım , moral oldu bana :)

Veee 2.lik geldi cok az bir farkla kizlar, hepinize kocaman tebrikler. :KK200: :KK36: :nazar:
Cezamizida sildirdik, harikasiniz kizlar..:KK9:
Haftaya gevsemek yok ama yine derece alalim :)
Yaa hepimiz için çok güzel bir hafta oldu gevşemek kaçamak yok, önümüzdeki hafta birinci olacağız💪🤗😍❤️❤️❤️

Kaptanlarim bende bu hafta listeye dahil olacaktım.ama işte masa başı ise geçmem söz konusu
, Şuan çok hareketli bir isteydim ondan kilo veriyordum her hafta , duruma göre öteki cuma
Karar vereceğim .bugün iş degisimim olmadı , beni yanına alacak doktor yarın arayıp söyleyecek
Yanına alıp.almama kararını. Hareketsiz işte ne kadar kilo veririm bir bakayım , takımı kötü etkilemeyeyim dedim . 56 yi görünce gireceğim diyordum ama bir hafta daha bekleyeyim 55 le.gireyim :)
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

İyi akşamlar kızlar saclarimi kuruttum , kendimi yatağa attım , iş hayati benim psikolojimi
Çok bozdu psikiyatriste gideceğim artık , mobingler çok yordu beni , bugün
İşte oturdum ağladım bana yaptıkları şeylere . Neyse artık herkesi Allah'a havale ettim
Kimseye gücüm yetmedi .oyhhh şu karantina bitsede spora yazilsam kafam dagilirdi.
Geçmişe bakayim şimdi de kim kaç kilo vermiş merak ediyorum, hayat devam ediyor :)
Zalimin varsaaaa

Sevenin Allahi var

Kimsenin yaptığı yanina kar kalmaz.

Sizi böyle mutlu görmek ne güzel :) CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
sizlerin sayesinde canım hepiniz muhteşem kilolar verdiniz. hep böyle olsun
Yaa hepimiz için çok güzel bir hafta oldu gevşemek kaçamak yok, önümüzdeki hafta birinci olacağız💪🤗😍❤❤❤
inşallah canım
Simdi okudum cok üzüldüm, nerdeyse hic birsey yemiyorsun, kacamak yapmıyorsun. Nasil bir kilo durmasiymis yaaa..
Saglik olsun canim insallah haftaya verirsin. ,
evet bende çok üzüldüm oysa beklentim indiğim yönündeydi ama nafile. cidden yesem ondan oldu diye göğsümü gere gere sonucu yazıcam ama yemedim. bir ara AppLesma AppLesma galiba böyle uzun süre durmuştu sonra gene düşüş başladı. onunla teselli buluyorum.

İyi akşamlar kızlar saclarimi kuruttum , kendimi yatağa attım , iş hayati benim psikolojimi
Çok bozdu psikiyatriste gideceğim artık , mobingler çok yordu beni , bugün
İşte oturdum ağladım bana yaptıkları şeylere . Neyse artık herkesi Allah'a havale ettim
Kimseye gücüm yetmedi .oyhhh şu karantina bitsede spora yazilsam kafam dagilirdi.
Geçmişe bakayim şimdi de kim kaç kilo vermiş merak ediyorum, hayat devam ediyor :)
kim eziyet ediyor benim kuzuma söyle 25 kişi basalım orayı arkanda kocaman 4. takım duruyor.

işte duygusal açlık dedikleri....
Artik biz aydinlandik canim.
İnsallah eski aliskanliklarimiza dönmeyiz. Diyet değil sağlıklı beslenme bizimkisi 💪

Aynen öyle Canım inşallah daha sağlıklı olacağız

plasticwoman plasticwoman , mifihafa mifihafa , @asena87 kizlar bugun izinden donme planiniz var mi, listemize ekleyeyim mi sizi?

luges luges canim 2 haftalik deneme suren doluyor, esas listeye girmek istiyor musun? Esas listenin, liste disindan tek farki cuma gunu zayiflama yarismasinda takimimizi temsil edecek olman.Fakat takim icin kilo vermek epey sorumluluk isteyen bir olay ne dusunuyorsun?

Canım dönecektim aslında bu hafta ama sabah bi uyandım göz kapaklarım bile şiş, sonuç sonunda regl oldum, bu hafta şu regl atlatayım geleceğim.

Kilo veren, emek veren herkesi tebrik ederim.

Bugün menü:

Sabah: 2 yulaf omlet, 5-6 yeşil zeytin, 1 sivri biber, 1 yeşil soğan

Öğle: lahana çorbası

Ara: 7-8 çilek

Akşam: yaprak çiğer unsuz pişirdim, 2-3 parça (ufak), salata

Sıvı:

3 lt su
Civanperçemi çayı
Yeşil çay

Spor yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

fyzanur fyzanur canım benim bende aynı durumdayım seni o kadar iyi anlıyorum ki, o kadar bıktım ki çalışmak istemiyorum. Haziran sonu da ayrılmayı planlıyorum artık pes edip. Kimsenin yanına kalmaz haksızlıklar hiç kendini üzme Canım, İnan buna değmiyor sen değerlisin, biz değerliyiz kendi bilmezler bize bunu yaşatmamalı.

💃🏻💃🏻💃🏻YÜKSELİŞ YARIŞMASI SONUÇLARI 💃🏻💃🏻💃🏻

🌄HELİOS'A YÜKSELENLER (300 gr üstü ∞ )🌄

:sampiyon: Melek Ada Melek Ada (59,1 / 57,5 / 1,6 / 2,71):sampiyon:
:sampiyon: deniz diyette deniz diyette (62,4 / 61 / 1,4 / 2,24):sampiyon:
:sampiyon: luges luges (75,8 / 74,3 / 1,5 / 1,98):sampiyon:
:rapci: AppLesma AppLesma (67,7 / 66,5 / 1,2 / 1,77):rapci:
:rapci: fyzanur fyzanur (56,9 / 56 / 0,9 / 1,58):rapci:
:rapci: A Aycaokurcan (76,7 / 75,7 / 1 / 1,48):rapci:
:KK68: Aomine Daiki Aomine Daiki (64,7 / 63,8 / 0,9 / 1,39):KK68:
:KK68: M Meryem1306 (75,7 / 74,9 / 0,8 / 1,06):KK68:
:KK68: erciyes111 erciyes111 (69,1 / 68,4 / 0,7 / 1,01):KK68:
:halay: cokofesttt cokofesttt (64,5 / 63,9 / 0,6 / 0,93):halay:
:halay: B Beklenen2 (74,8 / 74,2 / 0,6 / 0,8):halay:
:halay: Birgaripanne Birgaripanne (81,3 / 80,7 / 0,6 / 0,74):halay:
:KK71: Milana firuze Milana firuze (68,2 / 67,7 / 0,5 / 0,73):KK71:
:KK71: mifihafa mifihafa (72,1 / 71,6 / 0,5 / 0,69):KK71:

ARAFTA KALANLAR (300 gr altı ve sabit sınırı)

:duduk:

🔥 HADESİN ÇUKURUNA DÜŞENLER ( +)🔥

:sinirli:
P Periannem (63,5 / 63,6 / +0,1 / +0,16):sinirli:
:kızgın::skandal::KK62: CEYDOS CEYDOS (63,9 / 64,1 / +0,2 / +0,31):KK62::skandal::kızgın:

Kilo vermeye gayret eden ve başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı bu haftanın başına modunuz hep yüksek olsun.

Sıralama yüzde oranına göre yapılmıştır.

Kızlar hepinizi çok tebrik ediyorum gerçekten çok iyiydiniz bu hafta. Sadece bir öğün ödül hakkınız var onu bugün yada yarın kullanabilirsiniz. lütfen aşırıya kaçmayın. bu güzel kilolar heba olmasın.

Kendi adıma Ortak verdiğiniz bir ceza beklentisi içerisindeyim. takımca karar vererek beni cezalandırmanızı talep ediyorum. eğer isterse P Periannem de cezalandırılabilir.

💃🏻💃🏻💃🏻YÜKSELİŞ YARIŞMASI SONUÇLARI 💃🏻💃🏻💃🏻

🌄HELİOS'A YÜKSELENLER (300 gr üstü ∞ )🌄

:sampiyon: Melek Ada Melek Ada (59,1 / 57,5 / 1,6 / 2,71):sampiyon:
:sampiyon: deniz diyette deniz diyette (62,4 / 61 / 1,4 / 2,24):sampiyon:
:sampiyon: luges luges (75,8 / 74,3 / 1,5 / 1,98):sampiyon:
:rapci: AppLesma AppLesma (67,7 / 66,5 / 1,2 / 1,77):rapci:
:rapci: fyzanur fyzanur (56,9 / 56 / 0,9 / 1,58):rapci:
:rapci: A Aycaokurcan (76,7 / 75,7 / 1 / 1,48):rapci:
:KK68: Aomine Daiki Aomine Daiki (64,7 / 63,8 / 0,9 / 1,39):KK68:
:KK68: M Meryem1306 (75,7 / 74,9 / 0,8 / 1,06):KK68:
:KK68: erciyes111 erciyes111 (69,1 / 68,4 / 0,7 / 1,01):KK68:
:halay: cokofesttt cokofesttt (64,5 / 63,9 / 0,6 / 0,93):halay:
:halay: B Beklenen2 (74,8 / 74,2 / 0,6 / 0,8):halay:
:halay: Birgaripanne Birgaripanne (81,3 / 80,7 / 0,6 / 0,74):halay:
:KK71: Milana firuze Milana firuze (68,2 / 67,7 / 0,5 / 0,73):KK71:
:KK71: mifihafa mifihafa (72,1 / 71,6 / 0,5 / 0,69):KK71:

ARAFTA KALANLAR (300 gr altı ve sabit sınırı)

:duduk:

🔥 HADESİN ÇUKURUNA DÜŞENLER ( +)🔥

:sinirli:
P Periannem (63,5 / 63,6 / +0,1 / +0,16):sinirli:
:kızgın::skandal::KK62: CEYDOS CEYDOS (63,9 / 64,1 / +0,2 / +0,31):KK62::skandal::kızgın:

Kilo vermeye gayret eden ve başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı bu haftanın başına modunuz hep yüksek olsun.

Sıralama yüzde oranına göre yapılmıştır.

Kızlar hepinizi çok tebrik ediyorum gerçekten çok iyiydiniz bu hafta. Sadece bir öğün ödül hakkınız var onu bugün yada yarın kullanabilirsiniz. lütfen aşırıya kaçmayın. bu güzel kilolar heba olmasın.

Kendi adıma Ortak verdiğiniz bir ceza beklentisi içerisindeyim. takımca karar vererek beni cezalandırmanızı talep ediyorum. eğer isterse P Periannem de cezalandırılabilir.

Yaaa birinci olmuşum çok mutlu oldummmm😍❤️😘🥰

Back
X