Desteğin için teşekkür ederim canım , moral oldu bana :)Canim insanlarin sen ise yeni girdin diye sana haksizlik, mobing yapmasina izin verme, gerekli yerlere sikayet edebilirsin.
Sesin cikmadiginda bazi insanlar daha cok ustune gelebilir..
Ne zor is hayati, cok uzuldum bunu duyduguma
Teşekkür ederim canim, o senin muhtesem bakışınMuhteşem bi fark
Hos geldin canimmmmSelam kizlar bende geldim
Yas 31
Kg 80
Boy 164
Hedef 68k
Yaa hepimiz için çok güzel bir hafta oldu gevşemek kaçamak yok, önümüzdeki hafta birinci olacağızVeee 2.lik geldi cok az bir farkla kizlar, hepinize kocaman tebrikler.
Cezamizida sildirdik, harikasiniz kizlar..
Haftaya gevsemek yok ama yine derece alalim :)
Masallah cok iyi canim
Hos geldin canimMerhabalar daha önce burdan izne ayrilmisim ama ne zaman kaç kilo hatirlamiyorum tekrar geri dönmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
kaptanımız henüz gelmedi geç kalmadın sanırım.
Simdi okudum cok üzüldüm, nerdeyse hic birsey yemiyorsun, kacamak yapmıyorsun. Nasil bir kilo durmasiymis yaaa..ben hiç veremedim birde öyle bak üstüne + çıktım. bu hafta çukurda tek başıma takılıcam.
Zalimin varsaaaaİyi akşamlar kızlar saclarimi kuruttum , kendimi yatağa attım , iş hayati benim psikolojimi
Çok bozdu psikiyatriste gideceğim artık , mobingler çok yordu beni , bugün
İşte oturdum ağladım bana yaptıkları şeylere . Neyse artık herkesi Allah'a havale ettim
Kimseye gücüm yetmedi .oyhhh şu karantina bitsede spora yazilsam kafam dagilirdi.
Geçmişe bakayim şimdi de kim kaç kilo vermiş merak ediyorum, hayat devam ediyor :)
sizlerin sayesinde canım hepiniz muhteşem kilolar verdiniz. hep böyle olsun
inşallah canımYaa hepimiz için çok güzel bir hafta oldu gevşemek kaçamak yok, önümüzdeki hafta birinci olacağız❤❤❤
evet bende çok üzüldüm oysa beklentim indiğim yönündeydi ama nafile. cidden yesem ondan oldu diye göğsümü gere gere sonucu yazıcam ama yemedim. bir araSimdi okudum cok üzüldüm, nerdeyse hic birsey yemiyorsun, kacamak yapmıyorsun. Nasil bir kilo durmasiymis yaaa..
Saglik olsun canim insallah haftaya verirsin. ,
herşeyi hakettim ama ne olur insaflı olun acıyın bana olur mu?Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim , ne kdar güzel eksileer geldi bugün bayıldım .
Şimdi takimcak hadesin çukuruna düşen ceydosa ceza verelim , başka arti gelen göremedim
CEYDOS
kim eziyet ediyor benim kuzuma söyle 25 kişi basalım orayı arkanda kocaman 4. takım duruyor.İyi akşamlar kızlar saclarimi kuruttum , kendimi yatağa attım , iş hayati benim psikolojimi
Çok bozdu psikiyatriste gideceğim artık , mobingler çok yordu beni , bugün
İşte oturdum ağladım bana yaptıkları şeylere . Neyse artık herkesi Allah'a havale ettim
Kimseye gücüm yetmedi .oyhhh şu karantina bitsede spora yazilsam kafam dagilirdi.
Geçmişe bakayim şimdi de kim kaç kilo vermiş merak ediyorum, hayat devam ediyor :)
işte duygusal açlık dedikleri....
Artik biz aydinlandik canim.
İnsallah eski aliskanliklarimiza dönmeyiz. Diyet değil sağlıklı beslenme bizimkisi
plasticwoman , mifihafa , @asena87 kizlar bugun izinden donme planiniz var mi, listemize ekleyeyim mi sizi?
luges canim 2 haftalik deneme suren doluyor, esas listeye girmek istiyor musun? Esas listenin, liste disindan tek farki cuma gunu zayiflama yarismasinda takimimizi temsil edecek olman.Fakat takim icin kilo vermek epey sorumluluk isteyen bir olay ne dusunuyorsun?
Yaaa birinci olmuşum çok mutlu oldummmmYÜKSELİŞ YARIŞMASI SONUÇLARI
HELİOS'A YÜKSELENLER (300 gr üstü ∞ )
Melek Ada (59,1 / 57,5 / 1,6 / 2,71)
deniz diyette (62,4 / 61 / 1,4 / 2,24)
luges (75,8 / 74,3 / 1,5 / 1,98)
AppLesma (67,7 / 66,5 / 1,2 / 1,77)
fyzanur (56,9 / 56 / 0,9 / 1,58)
A Aycaokurcan (76,7 / 75,7 / 1 / 1,48)
Aomine Daiki (64,7 / 63,8 / 0,9 / 1,39)
M Meryem1306 (75,7 / 74,9 / 0,8 / 1,06)
erciyes111 (69,1 / 68,4 / 0,7 / 1,01)
cokofesttt (64,5 / 63,9 / 0,6 / 0,93)
B Beklenen2 (74,8 / 74,2 / 0,6 / 0,8)
Birgaripanne (81,3 / 80,7 / 0,6 / 0,74)
Milana firuze (68,2 / 67,7 / 0,5 / 0,73)
mifihafa (72,1 / 71,6 / 0,5 / 0,69)
ARAFTA KALANLAR (300 gr altı ve sabit sınırı)
HADESİN ÇUKURUNA DÜŞENLER ( +)
P Periannem (63,5 / 63,6 / +0,1 / +0,16)
CEYDOS (63,9 / 64,1 / +0,2 / +0,31)
Kilo vermeye gayret eden ve başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı bu haftanın başına modunuz hep yüksek olsun.
Sıralama yüzde oranına göre yapılmıştır.
Kızlar hepinizi çok tebrik ediyorum gerçekten çok iyiydiniz bu hafta. Sadece bir öğün ödül hakkınız var onu bugün yada yarın kullanabilirsiniz. lütfen aşırıya kaçmayın. bu güzel kilolar heba olmasın.
Kendi adıma Ortak verdiğiniz bir ceza beklentisi içerisindeyim. takımca karar vererek beni cezalandırmanızı talep ediyorum. eğer isterse P Periannem de cezalandırılabilir.
tebrik ederim canım . devamı gelsin ama burada kalmasınYaaa birinci olmuşum çok mutlu oldummmm❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?