Aslında çok konuştum ama görmemişsin canım herhalde..Iftardan sonra suyu cogaltip bir de suyu vucuttan atmak icin spor yaparsan odem de olmaz kilo kaybina da sebep olur
InsAllah canim gel buyur
Hayirli olsun canim bebekle alakali konusmayinca atlamisim
canim soyle soyleyim
Canim isinma hareketlerini yap onceKızlar cardio yapmak istiyorum ama dün ilk 5 dakikadan sonra yapamadım. Ne öneriyorsunuz bu konuda
Evet canim dogruAslında çok konuştum ama görmemişsin canım herhalde..bende tüm mesajları okuyamıyorum.. maşallah takımın hızına yetişilmiyor
Tebrikler eşimBugünkü menüm sahur
2 yumurta 3 4 dilim sucuk 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Iftar
Yarım kase çorba
2 3 yk güveç 1 yk pilav
Ara
1 dilim tatlı ödül olarak
Şu 2 lt
Spor
2 saat ev işi 360 puan
7000 adım 350 puan
710 puan toplam
Canım sahuru çok az tut.. iftardada çorba yanına bir çeşit yemek salata yoğurt.. ve az miktarda bunlar.. bol bolda su.. çok hızlı gider böyle yaparsan... ama iftardan sonra birşeyler yersen çay yanına veremezsinRamazanda nasil bi duzen olusturdunuz yemegimi azaltmaya calistim ama yeterli degil sanirim
Hoşgeldin canım bendede pko var.. zor kilo veririm kolay alırım ..ama takımla çok güzel ve eğlenceli oluyor.. inşallah sende güzel kilolar verirsin.. kilo verirken eğer regl oluyorsan ovülasyon testini denemeni tavsiye ederim.. geçen yıl ben takımdayken öyle gebe kaldım.. şimdi şükür 1,5 aylık bir kızım varMerhaba yaşım 23 kilom 100. Pkos var bende. 3 yıldır gebelik elde edemedik. Ve 3 yılda takriben 40 kilo aldımhızlı kilo veren bir bünyem var ama öteki ay 10 verdiysem 20 alıyorum. Belki burada aranızdan biri de benim gibidir de akıl verir bana. Yardımlaşırız belki. O yüzden katılmak istedim.
Insallah canim tesekkur ederim leslie de yaparim insallahCanım sahuru çok az tut.. iftardada çorba yanına bir çeşit yemek salata yoğurt.. ve az miktarda bunlar.. bol bolda su.. çok hızlı gider böyle yaparsan... ama iftardan sonra birşeyler yersen çay yanına veremezsin
canım pide olmamış biraz fazla ev yapımıda olsa azaltmak lazım 2 değil bir şeklinde yemelisinİftarla baslayım ozaman menü paylaşmaya
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak kıymalı bezelye
2 parça ev yapımı tambugday pide ( ilk defa denedim çok güzel oldu)
1 kase cacık
Ara10 erik
menün yine çok güzel ah o kilolar böyle verildi.Bugünkü ya da dünkü menüm
Sahur: yulaflı yoğurt, yeşil çay
İftar: çorba, salata, kabak, yoğurt, hurma
Ara: çilek
Su: 2,5 litre
Spor: 30 dakika leslie
diyet menülerinin yerlerini değiştirdi arkadaşlarımız. geçmişe bir bak istersen oruç tutanlar neler yiyorlar.Ramazanda nasil bi duzen olusturdunuz yemegimi azaltmaya calistim ama yeterli degil sanirim
gerçekten harikaydınız bu hafta aynı çizgide devamını bekliyorum.Ayy neler olmuş ya valla bi solukta okudum resmen geçmişi bütün arkadaşlarımı tebrik ederim gerçekten harika sonuçlardı hayran kaldım
Bugün ki menüm yoğunluktan farklı oldu
Öğlen 10 fındık iki kere bitter Türk kahvesi
Akşam mercimek çorbası 4 köfte biraz sarma salata
3.5 litre su
Adaçayı
45 dk Leslie
5 bin adım
Yawrukush CEYDOS @luges
ödül öğünü yapılmış o zaman.
hoşgeldin canım aşağıdaki formu doldurursan takıma girişini yapabilirim. ve kilolarımızı beraberce verebiliriz.Merhaba yaşım 23 kilom 100. Pkos var bende. 3 yıldır gebelik elde edemedik. Ve 3 yılda takriben 40 kilo aldımhızlı kilo veren bir bünyem var ama öteki ay 10 verdiysem 20 alıyorum. Belki burada aranızdan biri de benim gibidir de akıl verir bana. Yardımlaşırız belki. O yüzden katılmak istedim.
üzme kendini olsun haftaya bildirim yaparsın 100 gr lsun bizde olsun .Kuzum tam yazacaktım site gitti
Ben 59.9 çıktım
Feyzoşum ne güzel bir kilodasin.Kuzum tam yazacaktım site gitti
Ben 59.9 çıktım
Ben burda olanları anlamadım. Anlatabilecek biri var mı?
Allah yardımcınız olsun yavrum.İyiyim teşekkür ederim, finallerimiz online olacağı için bayramdan hemen sonra yapılacak biraz telaş oldu tabii. Onlarla uğraşıyorum :)
çok güzel olmuş bebişim. bu hafta vereceğiz kilolarımızı
menüler çok güzel ödülde hallolmuş.07.05.2020
Sahur
2 haşlama yumurta
3 kıvırcık
2 dilim peynir
Yeşillik
1 çb kefir
İftar
1/2 kase mercimek çorbası
2 adet tavuk pirzola
4 yk erişte
Su 3 lt
Ara
Muz
08.05.2020
Sahur
1 haşlama yumurta
Yulaf lapası
1 çb kefir
İftar
1 adet levrek fırında
1 kase arapasi çorbası (hamursuz)
Salata
Ara
4 tane Elmalı kurabiye ( kız kardeşim yaptı bende odulumu bundan yana kullandım)
Armut
Su 3.2 lt
@Beklenen2CEYDOS Yawrukush
her gece yediklerimizi liste halinde paylaşıyoruz. su spor neler yaptık hepsini listeliyoruz. menülerine takımca yorum yapıyoruz. düzenli katılımla çok güzel kilolar veriyoruz.Ben burda olanları anlamadım. Anlatabilecek biri var mı?
fazla karbonhidratlı olmuş bugün. ödüle sayalım olur mu?hayırlı gunler kizlar ❤
cuma menum
sahur
1 dilim ince yufkadan borek
1 kase yogurt
1 yk tahin pekmez
iftar
8 kasik yesil fasulye
3 kasik bulgur pilavi
1 tabak salata
yogurt
su 2 litre
spor 30 DK leslie 210p
Yawrukush CEYDOS @cokofesttt
yavrum çok normal bunlar. azıcık fazla yesek hoooop bumerang cehennemi başlıyor. gel tabi hemen girişini yapıyorum. hedef yine aynı mı olacak?Kızlar günaydınn☀
Beni de alın aranıza, kilo almanın sonu yokGittiGidiyor olmadan döneyim ☺
İrademe pek güvenemesem de biraz destekle iyi olurum gibi geldi
Özgecim ne dersin? Liste dışı kilo bildirimi yapsam? Şimdilik düzenli menü yazamam ama belki yavaş yavaş. . 2 gün önce tartıldım. Hazırsan söylüyorum 68.8 kiloyummYawrukush
ödüller yapılmış o zaman tulumba yenmiş.Dunki menum (8 Mayıs)
Sahur : 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1/2 dilim ekmek
Domates, bıber
Peynir
Çeyrek.muz
İftar : fırında tavuklu patates ( 1 minik but ,4 patates)
Salata
4 kaşık yeşil fasulye
2 kepçe yoğurt çorbası
1 hurma
Ara : 3 tulumba
4 cips
5 badem
Su: 1.5 litre
Spor : 45 dk Leslie
60 dk aralıksız dans
Yawrukush CEYDOS
etmem mi feyzoş tabiki ederim. kızlarda edeceklerdir.Allah senin de yardımcın olsun bitanem , aynen çok zor süreçler ,benim ki özel sektör değil
O yüzden istifa gibi bir durumum olmaz inşaallah. En çok istedigim hastaneye ve en çok
Çalışmak istediğim bölüme atandım .Bu günlerde geçer inşaallah.
İnsanlar çok zalim., Tek istediğim sorunsuz şekilde işime gidip işim bitince çıkmak
Ama.rahat vermiyorlar , sürekli kötülük pesindeler. Ama bundan sonra gereksiz insanları
Onemsemeyelim.onlar kim ki bizi uzebilsinler ,dünden beri böyle düşünüyorum.
Hepsini Allah'a havale edip geçiyorum. Şu mübarek ayda birbirimize dua edelim lütfen rahatlamamiz için :)
Başkasının duası daha çok kabul olurmuş , kızlar bize sizde dua ederseniz çok sevinirim, ramazan ayı olduğu için
Geri cevrilmez belki :)
bende dans ettim. önce mezdeke sonra 9/8 dağıttım ortalığı.Günaydın güzel takimim :) dün gece Leslie üstüne hiç ara vermeden 60 dakika dans ettm , açtım Ricky martini , nasıl stresliysem artık , pestilim cikti ,daha yapacaktim da ders çalışmam gerekiyordu . Şimdide yataktan kalkamiyorum
Kızlar cardio yapmak istiyorum ama dün ilk 5 dakikadan sonra yapamadım. Ne öneriyorsunuz bu konuda
Diyetisyen listesi yapıyorum cnm ben onun miktarlarına göre yiyorumcanım pide olmamış biraz fazla ev yapımıda olsa azaltmak lazım 2 değil bir şeklinde yemelisin
menün yine çok güzel ah o kilolar böyle verildi.
diyet menülerinin yerlerini değiştirdi arkadaşlarımız. geçmişe bir bak istersen oruç tutanlar neler yiyorlar.
gerçekten harikaydınız bu hafta aynı çizgide devamını bekliyorum.
ödül öğünü yapılmış o zaman.
hoşgeldin canım aşağıdaki formu doldurursan takıma girişini yapabilirim. ve kilolarımızı beraberce verebiliriz.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
üzme kendini olsun haftaya bildirim yaparsın 100 gr lsun bizde olsun .
tamam o zamanDiyetisyen listesi yapıyorum cnm ben onun miktarlarına göre yiyorum
Anlamadim yazcaktimŞu puan işi nedir anladim
Olabilir aslında ama puanlı olsunKızlar spor yarışması yapalım mı ? eğer olur derseniz hangisini yapalım puanlı mı olsun yoksa günün hareketi mi? yarın başlayalım diyorum o yüzden bugün oyunuzu kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?