Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anlamadim yazcaktim
takımın birinci sayfasında kurallar kısmının altında yer alan spor puanları listesi var. sporumuzu yapıyoruz o listeden yaptığımızın puanını bulup hesaplayarak menümüzün altına yazıyoruz. bende günlük olarak onları listeleyerek. cuma günleri spor derecelerini açıklıyorum.
Olabilir aslında ama puanlı olsungünün hareketi olmasın
tamam oyunu aldım bakalım çoğunluk ne isteyecek.

Tamam madem bugünden itibaren yazayim

Bende puan diyeyim

Bendede pko var canım bizde 3 yıldır gebelik elde edemedik hikayemiz benziyormus hoşgeldin aramıza çok olmadi buraya katılalı ama gerçekten kilo verdim canım inşallah daha da fazla veririz hep beraber

Bende pkoyum ama zor verip çok kolay kilo aliyorum

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : AyTerapisii
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Çalışmıyorum
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Van
Boyunuz : 172
Kilonuz: 100
Hedef kilonuz : 68
Kilo alma hikayeniz : Pkos Olduğum İçin Sürekli Kilo Alıyorum. Evlenmeden Önce Böyle Değildi Ama Evlendikten Sonra Açığa Çıktı Galiba.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?

-ilk olarak çocuk için. Daha sonra eşime daha güzel görünebilmek için. Ve sağlığım için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayır.

Hoş geldin canım aramıza ☺ hem sohbet hem kilo verme tam yerindesin

Kikolarimiz yakınmış canım benim de 68.4 kaç kiloya kadar inmistin bu arada sen de Hoş geldin o zaman ☺

Etmez miyiz canım inşallah her şey istediğin gibi olur

Oooo maşallah

Kızlar spor yarışması yapalım mı ? eğer olur derseniz hangisini yapalım puanlı mı olsun yoksa günün hareketi mi? yarın başlayalım diyorum o yüzden bugün oyunuzu kullanın.
Evet yapalim kaptanım, ben de puanlı diyorum ☺

Hoş Buldum Çokçana Teşekkürler

Tamam kaptanım oyum puanlidan yanaçoğu kişide puanlidan yana olur bence gerçi kimse Milana firuze nin hızına yetişemiyor puanlida ama olsun yinede puanlı olsun
Bu ara sporu bıraktım resmen nerdeyse hic yapamiyorum.
Yanı artik sonuncu olurum her halde.

CEYDOS tartıldım alalecele eşim görmesin diye 250 gram vermiş gözüküyorum 73.100 çıktım ama gruba katılmadan bi iki gün önce 74.150 yi de gördüm hangisini başlangıç alayım sence

Bide iftara yakın unutmazsam bi daha tartılırım

Tamam kaptanım oyum puanlidan yanaçoğu kişide puanlidan yana olur bence gerçi kimse Milana firuze nin hızına yetişemiyor puanlida ama olsun yinede puanlı olsun
daha fazla yapalım ondan. bende puanlıdan yana oy kullandım.
hoşgeldin canım. ben takım kaptan yardımcısı ceyda. bu macerada hep beraberiz. senden düzenli katılım menü paylaşımı spor ve bol su beklentisi içerisindeyim. mümkünse karbonhidrattan uzak durmalısın. yararlı karbonhidratları bünyene alman en doğrusu. hadi gazamız mübarek olsun.
Bu ara sporu bıraktım resmen nerdeyse hic yapamiyorum.
Yanı artik sonuncu olurum her halde.
ya bu hafta yaparsın canım salma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…