• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar
Kusura bakmayin aktif olamadim..
Hafif depresyona girdim galiba.
Haftasonu izinliyim diye sevinirken cagrildim yine. Dunde artik izne ihtiyacim var 4 gun yoksa stress den donemem ayrilmak zorunda kalacagim dedim de izin aldim..

Teker Teker dokuluyor is yerindekiler stress den.

Aktif olmaya calisacagim, kiloma bile bakmadim zaten regl olmustum daha bitmedi..

Arakadaşlar hoşbuldım ama galiba devam edemiycem bu gece göğüslerim çok cıvık bebeğim daha 1.5 aylık acayip vicdan azabı çekiyorum şu an yanlış mı yapıyorum bilmiyorum bebeğimin karnı doymazsa sütüm azalırsa mahvolurum çünkü dün aptamil mama verdim yavrum öğürüyo hiç sevmedi napıcam bilmiyorum Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Canım sen biraz bekle daha taze annesin önemli olan bebeğin şuan kilo herzaman verilir🥰

İyi geceler bugün ne yedim
Kahvaltı 2 kk peynir 2 dilim ekmek domates ve marul yarım yumurta
Akşam 1 tabak sulu köfte ve salata bir tavuk baget
8 bardak su spor yok
@Tanssss
keşke sporda olsaymış.
İyi akşamlar hanımlar bugünkü menüm
Sahur:
1 haşlanmış yumurta
Kaşarlı tost ( küçük)
Yarım su bardağı kefir
Domates, salatalık, yeşil çay

İftar
1 parça ızgara tavuk, fırında pişmiş sebze , salata ,

Ara:
4-5 tane çilek +
Chia puding ( 1 su bardağı süt, 3 yk chia tohumu, 1 tatlı kaşığı bal, 1tatlı kaşığı Hindistan cevizi) bu belirttiğimin sadece çeyreğini yedim

Su: şimdilik 1 litre 2,5 litreye tamamlıycam sahura kadar
Spor: 15 dk Leslie 😔 + 20 mekik + 50 zıp zıp
105+60+100= 265 puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
chialı pudinge bayılırım afiyet olsun. tüm liste diyete uygun tebrikler

Arakadaşlar hoşbuldım ama galiba devam edemiycem bu gece göğüslerim çok cıvık bebeğim daha 1.5 aylık acayip vicdan azabı çekiyorum şu an yanlış mı yapıyorum bilmiyorum bebeğimin karnı doymazsa sütüm azalırsa mahvolurum çünkü dün aptamil mama verdim yavrum öğürüyo hiç sevmedi napıcam bilmiyorum Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
canim benim bebeğimde iki aylik ekmegi tatliyi kesersen zaten kilolar gidiyorki hamilelik kilolari oldugu icin cok oturmadi hemen gidiyor . bol bol su icersen protein agirlikli bol yeşillikli beslenirsen bi sorun olmaz bence ama yinede sen bilirsin tabi annelik bambaska bisey insan vicdan yapıyor suan onemli olan bebeğinin beslenmesi tabiki kilo dedigin ne ki her zaman verilir insallah

Selam kızlar nasılsınız? İki üç gündür çok yoğunum okuyamadım adam akıllı yazılanları şimdi biraz okumaya çalışacağım inşallah kız uyanmazsa ☺
Öncelikle kilomu soyliyim maalesef artidayim 😥 sebebini biliyorum ama bu aralar çok tost yedim sahurda iki dilim ekmek yiyordum sadece arada iftarda da yedim söz cumaya kadar çok sıkı tutucam ve 67 leri gorucem insallah
Cuma 68.4
Bugun 68.7
Fark +300
Hemen menümu de yazayım
Sahur
Dün 20 kişiye yemek hazirlayinca Çok yoruldum ve yine iki dilim ekmek ve iki dilim kaşarla tost yedim bir de hurma

Iftar
Yarım kase ezogelin çorba, iki kaşık pilav, yarım tavuk but, bir tane lahana sarma

Ara bir fincan kahve

Su az oldu 2 ye tamamlicam inşallah en az 1.75 litre olur

Spor 2 saat ev isi = 360 puan
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @fyzanur
ekmek kilo yapıyor muhtemelen o yüzden artı çıkıyorsun yememeye çalış. şu + ları verelimde bir moralimiz yerine gelsin bu hafta.
Hiç canım istemiyor sadece temizlik yapıyorum.
Haftaya chole ting 2 week başlıcam. Gün gün kendimi vucud resmi çekip ölçü alıcam. Bir çok kişide gözle görülür fark var bakalım bende de olacak mi😊 bu hafta baslamıyorum. Çünkü hem hastayım şişkinlik var her yerimde. 2 cisi kendimi çekmek için Tripod ve tartı sipariş verdim.
hayırlı olsun şimdiden.
Sağolasın canım öperim o yaramazı.. :anne: uykuda günü gününü tutmuyor sıpanın sabah saat 11 den şu saate kadar hiç uyumadı.. sürekli memede durmak istiyor.. bu hafta atak haftası.. o mememde ben evin içinde dolandık durduk.. uyusun diye gözünün içine bakıyorum ama nafile:işsiz: şükür 01:30 da uyudu..
bak sen zıpır tavşana atar yapıp hizaya sokuyor sizi demek

10.05.2020

Sahur

1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
Salatalık
Domates

İftar

1 kase yayla çorbası
3 yk yoğurtlu biber köz
1 adet ıspanaklı kaşık dökmesi

Ara

1 sb kefir

Su. 2,8 lt

11.05.2020

Sahur

2 yumurtayla ıspanaklı yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik

İftar
1 kase mercimek çorbası
3 yk etli güveç
2 yemek kaşığı pilav

Ara

1 dilim su böreği ( o_O biliyorum bu olmadı ama kardeşim el açması kendi yaptı sütüm çeker dedim:KK70:)

Yatmadan önce 1 sb kefir
Su 3lt

@Beklenen2 CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
nefsini ısırıkla köreltmen daha iyi ama olmuş bir kere.
Bugünkü menüm sahur
2 yumurta 1 dilim peynir domates salatalık
Akşam
kıymalı pide 1.5 parca konyalim ya parçalar çok büyük olmuyo 1 kase çorba salata yarim bardak ayran
Ara
Şekersiz türk kahvesi biraz tuzsuz çekirdek
Su 2.5 lt
Spor 3 saat ev işi 540 puan
100 bisiklet hareketi 200 puan
300 ip atlama 600 puan
Toplam 1340 puan
Bu aralar hiç doymuyorum gerçekten vitamin kullanıyorum ondan olabilir mi
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
kıymalı pide hiç diyete uygun olmamış.

Üzülme canim bende regli olucam yada oldum hafif lekeleme var. Salgın olayı olmasaydı kadin d gidicektim. Şiş hissediyorum kendimi. Bu hafta tartı değişikliği yapicam kiloda oynama olmaz insallah
çok oynama olacağını sanmıyorum. bana regl demeyin ya hergün dualarla kalkıyorum hadi inşallah bugün diyerek yok tükettim herhalde bu sefer tamamen.
Bugün ne yedim
Iftar
1 hurma
Yoğurtlu çorba, patlıcan yemeği, salata, 1 lokma pide, 4 incecik yaprak sarma

Sahur
5 incecik yaprak sarma

Su
2 litre

Spor
2 saat ev işi×3=360
30 dk dans (çocuklarla)×4=120
Top 480
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Melek Ada Melek Ada
sahur çok az olmuş bugün güçten düşme olmasın.
Kahvaltı
4 sosis, 4 nuget 5 top peynir 2 çatal helva
Akşam sanırım yemek yemeyi unuttum🤔 1 tane kremalı gofret yedim, 2 topta süt mısır cips. Yazarken fark ettim yemek yemediğimi😥 şuan da fena midem kaziniyor 😭😭😭
canım bak tekrar anlatıyorum senin yolundan çıkmış birisi olarak unutmaman lazım yemek yemeyi bende unutuyordum. pilates arkadaşlarım derse indiğimde soruyordu kahvaltı ettin mi? en son ne zaman yemek yedin diye? çok ciddiyim 1 tam gün yemek yemediğimin ve aç gezdiğimin farkında bile değildim. çünkü ilginç bir şekilde benim enerjimde düşmüyor açken. ama aç geziyor çılgınlar gibi spor yapıyor ve kilo veremiyordum. şimdi yemek yemeye başladım yine takımdakiler gibi yiyemiyorum ama bünyemin evet yemek geldi sinyalini almasını sağlıyorum ve kilo veriyorum. aç kalarak vereceğin kilo en fazla 5 olur. sonra takılırsın gitmez.
sen kendini hazır hissettiğin zaman canım baskı yok. ama iyi karar ver sonradan pişman olma. sütün için besleyici değeri olan gıdalarla takviye yaparak öğün düzenleyerek kilo vermen mümkün emziren annelerimiz çok takımda başarıyorlar canım. aptamil normal olanını kullandıysan beğenmemiş olabilir. benim küçük kızımda sorunluydu özel mama arayışına geçmiştim. gaz ,kusma sorunu olan bebeler için bir mama vardı onu kullandık. çocuğum kendine geldi.
Günaydınn herkese? Nasılsınız bakalım bugün? Ben sabah yürüyüşüne çıktım ama rahatım bozuldu ya biraz gönülsüzüm. Şu ilk günler hep çok zor gelir zaten bana 😣 içimden bir ses boşver ye iç yat demekte ama dinlememeye çalışıyorum 😂
iyiyiz canım nasıl olalım. günler aynı devam ediyor. yürümeyi bende hiç sevmem ama mecbur yapmak zorunda kalıyorum bazen. içindeki sesi dinleme o hadesin sesi seni çukura çağırıyor. yazın gelmesine az kaldı. bitirelim kilo işlerini yaza yer içer sonra eylülde yine başlarız.
Kusura bakmayın dün yazamadım hastanedeydim gün boyu. Bu yüzden bir şey yemedim.
aman bişey yemeden olur mu? yanında yararlı kuruyemiş falan bulundursaydın keşke. hastaneye neden gitmiştin canım. ciddi bir sorun yoktur inşallah.
Selam kizlar
Haftasonu izinliyim diye sevinirken cagrildim yine. Dunde artik izne ihtiyacim var 4 gun yoksa stress den donemem ayrilmak zorunda kalacagim dedim de izin aldim..

Aktif olmaya calisacagim, kiloma bile bakmadim zaten regl olmustum daha bitmedi..
sağlık çalışanı olarak işiniz zor canım. Allah yardımcınız olsun. bir ailen var onlar için güçlü durmak zorundasın.öyle hemen kapıp koyverip depresyona girmek yok. izin alabilmen iyi olmuş toparlarsın kendini biraz.
cuma günü kilo bildirimi yapıp mis gibi izne ayrılacaktın. ama bildirim yapmadığın için izin olayın bu haftaya kaldı. mutlaka bildirim yapmalısın.

Cuma gunu icin Cok uzgunum. Zaten aklima bile gelmedi.

Suan iyiyim. Esim de genelde yardim eder ama haftasonu tum ev isini de halletmesi Yemek de dahil daha da rahatlatti beni. Biraz daha kafa dinledim.

Sabah crossfit e gittim 2 saat sonra yine ders var. Bu sefer kardio agirlikli. Bakalim nasil birsey olacak.

çok oynama olacağını sanmıyorum. bana regl demeyin ya hergün dualarla kalkıyorum hadi inşallah bugün diyerek yok tükettim herhalde bu sefer tamamen.
canım bak tekrar anlatıyorum senin yolundan çıkmış birisi olarak unutmaman lazım yemek yemeyi bende unutuyordum. pilates arkadaşlarım derse indiğimde soruyordu kahvaltı ettin mi? en son ne zaman yemek yedin diye? çok ciddiyim 1 tam gün yemek yemediğimin ve aç gezdiğimin farkında bile değildim. çünkü ilginç bir şekilde benim enerjimde düşmüyor açken. ama aç geziyor çılgınlar gibi spor yapıyor ve kilo veremiyordum. şimdi yemek yemeye başladım yine takımdakiler gibi yiyemiyorum ama bünyemin evet yemek geldi sinyalini almasını sağlıyorum ve kilo veriyorum. aç kalarak vereceğin kilo en fazla 5 olur. sonra takılırsın gitmez.
sen kendini hazır hissettiğin zaman canım baskı yok. ama iyi karar ver sonradan pişman olma. sütün için besleyici değeri olan gıdalarla takviye yaparak öğün düzenleyerek kilo vermen mümkün emziren annelerimiz çok takımda başarıyorlar canım. aptamil normal olanını kullandıysan beğenmemiş olabilir. benim küçük kızımda sorunluydu özel mama arayışına geçmiştim. gaz ,kusma sorunu olan bebeler için bir mama vardı onu kullandık. çocuğum kendine geldi.
iyiyiz canım nasıl olalım. günler aynı devam ediyor. yürümeyi bende hiç sevmem ama mecbur yapmak zorunda kalıyorum bazen. içindeki sesi dinleme o hadesin sesi seni çukura çağırıyor. yazın gelmesine az kaldı. bitirelim kilo işlerini yaza yer içer sonra eylülde yine başlarız.
aman bişey yemeden olur mu? yanında yararlı kuruyemiş falan bulundursaydın keşke. hastaneye neden gitmiştin canım. ciddi bir sorun yoktur inşallah.

sağlık çalışanı olarak işiniz zor canım. Allah yardımcınız olsun. bir ailen var onlar için güçlü durmak zorundasın.öyle hemen kapıp koyverip depresyona girmek yok. izin alabilmen iyi olmuş toparlarsın kendini biraz.
cuma günü kilo bildirimi yapıp mis gibi izne ayrılacaktın. ama bildirim yapmadığın için izin olayın bu haftaya kaldı. mutlaka bildirim yapmalısın.
Aniden gittim oruçluyum bir de gerçi serum yiyince bozuldu ama ALLAHTAN dün hastalandım 🤗

Evet canım kesinlikle haklısın da günün bazi bölümlerinde resmen sınanıyorum ☺️
İyi ki takıma dönmüşüm. Böyle destekler iyi geliyor bana. 💞

Kasıtlı olarak aç kalmıyorum😅 akıllı ben işte, oğluma yedirirken bile aklıma gelmedi dün 🤔 neyse şu siparişlerim bi gelsede hayatıma heyecan gelse 😂

Ayyy sanki benim eşimi anlatıyorsun kaptanım adamı markete yumurta almaya yolluyorum bi poşet çikolata ıvır zıvır alıyo ben severim tatlı çikolata o sebeple bitter alıyorum kendime nefsim köreliyor
Eslerimiz benziyormus canim.
Ben cikolata, dondurma, seker hayat boyu yemesem aklima gelmez ama agir tatlilari seviyorum bende :(
Kazandibi, baklava, kunefe vs gibi..

Hiç canım istemiyor sadece temizlik yapıyorum.
Haftaya chole ting 2 week başlıcam. Gün gün kendimi vucud resmi çekip ölçü alıcam. Bir çok kişide gözle görülür fark var bakalım bende de olacak mi😊 bu hafta baslamıyorum. Çünkü hem hastayım şişkinlik var her yerimde. 2 cisi kendimi çekmek için Tripod ve tartı sipariş verdim.
Canim lutfen basla sporuna, cok daha hizli gider kilolar..

Kahvaltı
4 sosis, 4 nuget 5 top peynir 2 çatal helva
Akşam sanırım yemek yemeyi unuttum🤔 1 tane kremalı gofret yedim, 2 topta süt mısır cips. Yazarken fark ettim yemek yemediğimi😥 şuan da fena midem kaziniyor 😭😭😭
Canim boyle beslenerek kilo vermen cok cok zor.
Umarim biran evvel duzene girersin canim..

Canim takimimizda hic baski yok sen ne zaman hazir hissedersen biz hep buradayiz canim :)

Günaydınn herkese? Nasılsınız bakalım bugün? Ben sabah yürüyüşüne çıktım ama rahatım bozuldu ya biraz gönülsüzüm. Şu ilk günler hep çok zor gelir zaten bana 😣 içimden bir ses boşver ye iç yat demekte ama dinlememeye çalışıyorum 😂
Bazen o ses benide yoldan cikartmaya calisiyor, evdekilerin yediklerini gorunce ozellikle..
Ama yilmayacagiz canim...

Kusura bakmayın dün yazamadım hastanedeydim gün boyu. Bu yüzden bir şey yemedim.
Canim cok gecmis olsun, simdi nasilsin?

Selam kizlar

Canim cok zor sartlarda calisiyorsunuz, umarim izin sana iyi gelir ve daha iyi hissedersin.
Canim cuma gunu bildirim yapmayi unutma olurmu, bildirim yaparsan seni izne cikarabilirim..

Kızlar oruçlu olanlar sporu ne zaman yapıyorsunuz? Ben iftardan 2-3 saat önce yapıyorum. Çok fazla yoruluyorum. Leslie yapıyorum zaten genelde. Acaba yanlış mı yapıyorum
Ben ya sabah uyanir uyanmaz yapiyorum, ya da iftar sonrasi cocuklar yatinca canim..

Böbrekler kum döküyorum
Tekrar acil sifalar canim..

Bugün iftara sulu köfte pişirdim yanına salatası cacik hoşafı var.

benim menum ise
4 yemek kaşığı yoğurt
yulaf 3 yemek kaşığı
bir tam muz
bir çay kaşığı tarçın
bir çay kaşığı kakao ile güzel bir yulaf lapası olacak.

sulu köfteden Tadımlık 2 kaşık yerim 😍
Ellerine saglik, sanada afiyet olsun..

Back
X