patatesli patlıcan yapmış annem , patatesi çok az koydum 2 tane felan vardı sanırım içinde :) aklıma sen geldin geri koydum patatesleri tepsiye :)ama olmuş harika
iyi akşamlar canım
patates olmasaydı ne kadar güzel olacaktı.
güzel olmuş her şey .
kalori açısından güzel ama karbonhidrat yanına biraz protein yeşillik felan olsa daha güzel olurmuş :)Sahur
2 yumurta
Bi küçük peynır arası pide
Çay
İftar
Ezıgelin çorbası
Bi dilim pizza
Spor
Ev işi yemek 60*3 180
20 kez j j 20*3 60
10 DK kardiyo 100
20 kez plank 20*10 200
Toplam 540 puan
Su 1 bardak içtim daha
çok güzel olmuş .Hayırlı akşamlar
Öğlen bir yumurta bi dilim ekmek bir dilim peynir 8 zeytin bi tk bal
9 badem iki kare bitter Türk kahvesi
Akşam iki kase muradiye çorbası bi tane karnıyarık (patlıcan kızartma değil kendime közledim yaptım çok hafif ve yağsız)
3.5 litre su
İki saat ev işi 360
Leslie 45.dk 315
Toplam 675
Yawrukush CEYDOS luges
Bu çok ıyı oldu hemen ekran goruntusu aldım çok sağol canım1. sayfada ilk mesajda yaziyor tum puanlar canim.
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 3 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 3 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba= 7 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 10 PUAN
1 dakika crossfit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika P90X egzersizi = 10 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 10 PUAN
Veriliyor canım. Şöyle dusun kendine zaman ayırıyorsun. Bitki cayları spor ozel dıyet yemekler.Arkadaşlar bu arada sanki karantina sürecinde (hep evdeyiz ya) zor olacak gibi geliyor kilo vermek. Daha baştan böyle düşünüp kendimi kötü etkiliyorum. Veriliyor aslında di mi? (Duymaya ihtiyacım var galiba)
Makarna var ekmek var. Eskı eşim sankim olmamışİyi geceler
Sahur
Valla yazana kadar unutuyorum 3 kasik makarna az ekmek peynir bolca salata cay nescafe
İftar
2 kepce hazir sebze corbasi 3 kasik ispanak 1 kasik kuru fasulye az yogurt 2 kasik yogurtlu pancar salatasi 1 minik pogaca 4 kasik makarna
Su 2 lt yi gecti
Spor yok
Evisi 3 saat puanlari hesaplayamadim
Yawrukush CEYDOS
Oyle mi diyorsun miktar olarak fazla degil gibi ama biraz daha dikkat edeyim o zamanMakarna var ekmek var. Eskı eşim sankim olmamış
68 benım hedef kilom umarım gorurum özendim sana suan.Pazartesi kilo bildirimim 68.5CEYDOS (aslında dün abartmasam daha iyi olabilirdi ☺)
Lahmacun kuçuktu ama yıne de pişman oldum.Peki canim bugunluk kilo bildirimi yapma ama menulerine dikkat etmiyorsun son zamanlarda o artinin sebebi menuler olabilir, lutfen dikkat et Tansucum :)
Canim daha isinma turlari bunlar, yeni uyandim sayilir, sade kahvemi aldim , simdi ziplamalara basliyorum, aksama kadar saatler var, spor cok cok yapilabilir gulum.
Regliyim niyetli degilim, tabi oruc degilken daha kolay oluyor :)
Ceydos 50 adet kuru biber ve patlicani sadece kucuk cay bardagi bulgur ile yaptim.
Gerisi sadece kiyma, 1 sogan,2 domates ve baharatlar.
Yani bir ogunde 4-5 adet kuru dolma yesem 1-2 kasik bulgur yemis olurum.
Dolma aslinda diyet icin cok kotu bir besin degil.
Ama misal ananem eskiden yokluktan kiymayi azicik koyar pirincle doldururdu hep dolmalari ozaman haklisin o dolmalar hep karbonhidrat oluyor :)
Yinede olsada onun ellerinden yesem dolma. (Annem babam calisiyordu beni ananem dedem buyuttu ahh gittim o gunlere)
Canim hic sorun degil, canini sIkma , sagligina dikkat et yeter..
Dondu canim, yeter artik 70 kirmizi cizgimdi , 70i gordum Feyzos :))
Canim spor yapamiyor musun hic?
Ya da neden yapamiyorsun?
Bak bu moralini bozmasin, diyet isi cok inisli cikisli, bugun 100 gr arti gorursun yarin 500 gr gider tamam mi canim..
Cok iyi gidiyorsun sakin duzenini bozma...
Canim 200 ziplama cezasi yazacagim cunku 1 tabak patates puresi diyete uygun degil gulum.
Lahmacun ne kadar canim, egzersiz var mi?
Su ne kadar, her seyi topluca yazarsan bizim icinde not almak kolay olur..
Yok canim yanlis degil haftaya insallahGuzel birgun olmus canim, kadir gecesini haftaya diye biliyorum ben, 19 mayis sali gunu..
Yanlis mi biliyorum?
Sahur
2 yumurta
Bi küçük peynır arası pide
Çay
İftar
Ezıgelin çorbası
Bi dilim pizza
Spor
Ev işi yemek 60*3 180
20 kez j j 20*3 60
10 DK kardiyo 100
20 kez plank 20*10 200
Toplam 540 puan
Su 1 bardak içtim daha
harika bir yönten kaçamak yapacağın zaman beni düşün hatta avatarıma bak senin için değişiyorum hemenpatatesli patlıcan yapmış annem , patatesi çok az koydum 2 tane felan vardı sanırım içinde :) aklıma sen geldin geri koydum patatesleri tepsiye :)
harika canım . güzel olmuş günün.
çok fazla kız bu ne kilo alacaksın bak söylüyorum sana. offf çok yoğun karbonhidratlı hadi sende bana yararlı ve yararsız gıdaları listele menündeki.İyi geceler
Sahur
Valla yazana kadar unutuyorum 3 kasik makarna az ekmek peynir bolca salata cay nescafe
İftar
2 kepce hazir sebze corbasi 3 kasik ispanak 1 kasik kuru fasulye az yogurt 2 kasik yogurtlu pancar salatasi 1 minik pogaca 4 kasik makarna
Ara cay 2 kuru kayisi 2 kabuklu fistik 1 kasik cigdem
Su 2 lt yi gecti
Spor yok
Evisi 3 saat puanlari hesaplayamadim
Umarim bugunku menumu beyenirsinizbana gore fazla bisey yok
Yawrukush CEYDOS
yok canım bu hafta puanlı spor yarışması sadeceBu hafta eslesme varmi ben gecmise pek bakamiyorum zamanim yok da
son pişmanlık verilemeyen kilo olarak geri dönebilir.Lahmacun kuçuktu ama yıne de pişman oldum.
Bence her gruptan almisim kilo alacagimi dusunmuyorum ispanak pancar kuru yogurt pogaca belki goze batabilir ekmek yoktu ondan yedim uzun zamandir da yemiyordum cuma gorecegiz artik. Dun 500gr eksi gelmisim gozunden jacti sanirimharika bir yönten kaçamak yapacağın zaman beni düşün hatta avatarıma bak senin için değişiyorum hemen
harika canım . güzel olmuş günün.
çok fazla kız bu ne kilo alacaksın bak söylüyorum sana. offf çok yoğun karbonhidratlı hadi sende bana yararlı ve yararsız gıdaları listele menündeki.
yok canım bu hafta puanlı spor yarışması sadece
son pişmanlık verilemeyen kilo olarak geri dönebilir.
Kiz o profil resmi ne oyle korktum inannBence her gruptan almisim kilo alacagimi dusunmuyorum ispanak pancar kuru yogurt pogaca belki goze batabilir ekmek yoktu ondan yedim uzun zamandir da yemiyordum cuma gorecegiz artik. Dun 500gr eksi gelmisim gozunden jacti sanirim
gözümden kaçmadı canım tabiki fark ettim. ama her gruptan alırken biraz abartılmış gördüm menünü. fasulye yoğurt poğaça makarna hepsi karbonhidrat bunları bir öğünde tüketmen yanlış.Bence her gruptan almisim kilo alacagimi dusunmuyorum ispanak pancar kuru yogurt pogaca belki goze batabilir ekmek yoktu ondan yedim uzun zamandir da yemiyordum cuma gorecegiz artik. Dun 500gr eksi gelmisim gozunden jacti sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?