Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırlı akşamlar
Öğlen bir yumurta bi dilim ekmek bir dilim peynir 8 zeytin bi tk bal
9 badem iki kare bitter Türk kahvesi
Akşam iki kase muradiye çorbası bi tane karnıyarık (patlıcan kızartma değil kendime közledim yaptım çok hafif ve yağsız)
3.5 litre su
İki saat ev işi 360
Leslie 45.dk 315
Toplam 675
Yawrukush CEYDOS luges

güzel olmuş her şey .
Sahur
2 yumurta
Bi küçük peynır arası pide
Çay
İftar
Ezıgelin çorbası
Bi dilim pizza
Spor
Ev işi yemek 60*3 180
20 kez j j 20*3 60
10 DK kardiyo 100
20 kez plank 20*10 200
Toplam 540 puan
Su 1 bardak içtim daha
kalori açısından güzel ama karbonhidrat yanına biraz protein yeşillik felan olsa daha güzel olurmuş :)

çok güzel olmuş .

Bu çok ıyı oldu hemen ekran goruntusu aldım çok sağol canım

İyi geceler
Sahur
Valla yazana kadar unutuyorum 3 kasik makarna az ekmek peynir bolca salata cay nescafe

İftar
2 kepce hazir sebze corbasi 3 kasik ispanak 1 kasik kuru fasulye az yogurt 2 kasik yogurtlu pancar salatasi 1 minik pogaca 4 kasik makarna

Ara cay 2 kuru kayisi 2 kabuklu fistik 1 kasik cigdem

Su 2 lt yi gecti
Spor yok
Evisi 3 saat puanlari hesaplayamadim

Umarim bugunku menumu beyenirsiniz bana gore fazla bisey yok

Yawrukush CEYDOS

Arkadaşlar bu arada sanki karantina sürecinde (hep evdeyiz ya) zor olacak gibi geliyor kilo vermek. Daha baştan böyle düşünüp kendimi kötü etkiliyorum. Veriliyor aslında di mi? (Duymaya ihtiyacım var galiba )
Veriliyor canım. Şöyle dusun kendine zaman ayırıyorsun. Bitki cayları spor ozel dıyet yemekler.

Makarna var ekmek var. Eskı eşim sankim olmamış

Lahmacun kuçuktu ama yıne de pişman oldum.

şimdi ikinizden de menülerinizdeki sağlıklı diyete uygun olan gıdaları ve uygun olmayan gıdaları yazmanızı rica ediyorum.
Sahur
2 yumurta
Bi küçük peynır arası pide
Çay
İftar
Ezıgelin çorbası
Bi dilim pizza
Spor
Ev işi yemek 60*3 180
20 kez j j 20*3 60
10 DK kardiyo 100
20 kez plank 20*10 200
Toplam 540 puan
Su 1 bardak içtim daha

patatesli patlıcan yapmış annem , patatesi çok az koydum 2 tane felan vardı sanırım içinde :) aklıma sen geldin geri koydum patatesleri tepsiye :)
harika bir yönten kaçamak yapacağın zaman beni düşün hatta avatarıma bak senin için değişiyorum hemen

harika canım . güzel olmuş günün.
çok fazla kız bu ne kilo alacaksın bak söylüyorum sana. offf çok yoğun karbonhidratlı hadi sende bana yararlı ve yararsız gıdaları listele menündeki.
Bu hafta eslesme varmi ben gecmise pek bakamiyorum zamanim yok da
yok canım bu hafta puanlı spor yarışması sadece
Lahmacun kuçuktu ama yıne de pişman oldum.
son pişmanlık verilemeyen kilo olarak geri dönebilir.

Bence her gruptan almisim kilo alacagimi dusunmuyorum ispanak pancar kuru yogurt pogaca belki goze batabilir ekmek yoktu ondan yedim uzun zamandir da yemiyordum cuma gorecegiz artik. Dun 500gr eksi gelmisim gozunden jacti sanirim

Bence her gruptan almisim kilo alacagimi dusunmuyorum ispanak pancar kuru yogurt pogaca belki goze batabilir ekmek yoktu ondan yedim uzun zamandir da yemiyordum cuma gorecegiz artik. Dun 500gr eksi gelmisim gozunden jacti sanirim
gözümden kaçmadı canım tabiki fark ettim. ama her gruptan alırken biraz abartılmış gördüm menünü. fasulye yoğurt poğaça makarna hepsi karbonhidrat bunları bir öğünde tüketmen yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…