- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Faarketmez canim adetim de biter belki o zamanaBirgaripanne cumartesi başlayalım mı müsait misiniz? 10 dk bel ve karın egzersizi, 15 dk iç bacak ve base haraketi. Ben başlamadan hem kilo, hemde bel basen, karın ölçülerini de alıcam. İlk gün ve son gün kendimi fotograflicam. Eminim çok fark edecektir
Benimde hastalığım bitmemiş olabilir o güne. Ama hissediyorum kilo aldım. Hastayım belki onun şişkinliği olabilirFaarketmez canim adetim de biter belki o zamana
Muzu dilimleyip, donduruyoruz. Sonra biraz çözününce blendirdan geçiriyoruz.Nasıl yapacagiz canim
Tesekkur ederim canim, biraz kendimi terbiye ediyorum. Midemi küçütuyorum.yine güzel ama sahur olsa daha iyi olurdu. aç kalma bu kadar uzun süreli .
bulgur pilavı olmasaymış harika diyecektim şimdi olmuş diyorum.
lazanya dışında gariplik gelmedi o yakışmamış diyete
Canm işe yarıyor mu ve en önemlisi verdiğin kiloyu geri alıyor musunSelam kizlar.
Yarin son günümüz. Yarin için süt ve yeşilçay kürü yapıyorum.
Evet doğru anladiniz, sadece süt ve yeşilçay tüketeceğim.
Benim icin her persembe bir gelenek haline geldi.
Süt miktari 1 litreyi bulabilir.
Yeşilçay miktari ise maksimum 3 poset olacak.
İftarimi koca bir kupa sütlü kahve ile yapacağım.
Bakalim bu cuma takimda birinci kim olacak ?
İşe yarıyor canim, ödem atıyorum.Canm işe yarıyor mu ve en önemlisi verdiğin kiloyu geri alıyor musun
İyiymiş aslında yapılabilir. Bağırsak rahatsızlığım var aslında süt yerine ben de yoğurtla deneyebilirimİşe yarıyor canim, ödem atıyorum.
Mesela bugün tuzlu yemekler yedim, cuma günü tartiya arti olarak yansimasini istemiyorum. O yüzden persembeleri çok dikkat ediyorum.
Verdiğim kiloyu tekrar almadim, çünkü diyetime devam ediyorum. İnsallah ilerde de saglikli beslemeye devam ederim.
net adım olarak paylaştığın için 14000 olarak kabul etmek zorundayım kusura bakma. ama bugün menün güzel. bol proteinli olmuş tam sevdiğim gibi.Bugun ne yedim
Sabah
Salcali 2 yumurta
10 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Oglen
3 b su
Ikindi 3 b su
Aksam
2 sis kusbasi
2 tavuk parcasi kebaplik kucuk olanlardan
3 4 catal salata
Su
14 bardak
Spor
14000 adimdan fazla 800 p olsun
3 saat ev isi 540 puan
Kardeşimin nisanlisi gil gelmisti yemek isi bana kaldi bir de yun du pamuktu annemle bizim ev arasi mekik dokudum resmen
CEYDOS Yawrukush M Meryem1306
önce yumurta yesem sonra kür yapsam olur mu acaba???Selam kizlar.
Yarin son günümüz. Yarin için süt ve yeşilçay kürü yapıyorum.
Evet doğru anladiniz, sadece süt ve yeşilçay tüketeceğim.
Benim icin her persembe bir gelenek haline geldi.
Süt miktari 1 litreyi bulabilir.
Yeşilçay miktari ise maksimum 3 poset olacak.
İftarimi koca bir kupa sütlü kahve ile yapacağım.
Bakalim bu cuma takimda birinci kim olacak ?
Gecmis olsun canim. Olabilir, iyi fikir.İyiymiş aslında yapılabilir. Bağırsak rahatsızlığım var aslında süt yerine ben de yoğurtla deneyebilirim
Yeşilçay ve yumurta kürü olur. Harika fikirnet adım olarak paylaştığın için 14000 olarak kabul etmek zorundayım kusura bakma. ama bugün menün güzel. bol proteinli olmuş tam sevdiğim gibi.
önce yumurta yesem sonra kür yapsam olur mu acaba???
yumurtasız yaşayamayangillerden olduğum için güzel olur.Yeşilçay ve yumurta kürü olur. Harika fikir
Sarisi kolesterol yapıyor diyolllayumurtasız yaşayamayangillerden olduğum için güzel olur.
Benm birinci olmayacam kesinGecmis olsun canim. Olabilir, iyi fikir.
Sen birinci olmazsan, ben birinci olurum :)
Gecen hafta kacirdim birinciliği, ben 2.olmuştum.
Bu hafta umutluyum insallh listeye de girerim.
karbonhidrat almadığım için bana bişey yapmıyor gibi geliyor. eskiden karma yediğim zaman kendime gelemezdim halsizlik olurdu hani kolestrol yükselen kişilerde olduğu gibi. şimdi çok dincim.Sarisi kolesterol yapıyor diyollla
iki gününde güzel olmuş canım harika12.05.2020
Sahur
4 yk yukaf
1/2 sb sütle yulaf lapası
İçine 5 çekirdekli kuru üzüm
1 tk tahin
İftar
1 kase yoğurt çorbası
1/2 yt çiğer kavurma
3 yk pilav
Ara
1 sb kefir
Su 2,8 lt
13.05.2020
Sahur
2 haşlama yumurta
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon yumurtalı fırın ıspanak
1 adet kuru dolma
Ara
1 sb kefir
Su 3 lt
CEYDOS Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?