Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum şu an yök açıklama yaptı ben tutuşmuş durumdaydım derse verdim kendimiFeyzoşum ne güzel bir kilodasin.Keşke daha akıllı davransaydim kilo koruma konusunda. Yine de buna şükür biraz aklım başıma gelmeye başladı.
Sen neler yapiyosun? Online mi derslerin?
Bende iyiyim canim, nasilsin , nasil gidiyor calismalar?
Gel artik canim :))
Canim aramiza hosgeldin ben ozge, 32 yasindayim,evliyim , 2 oglum var.
Beraber tum fazlaliklardan kurtuluruz insallah :)
Canim hic egzersiz yapabildin mi?
Canim sahurda tok tutacak protein agirlikli besleniyorum ben.
Iftarda abartmadan midemi cok yormadan hafif yiyorum, cayi faslinda da sadece kuru meyve ile tatli istegimi bastiriyorum.
Canim Allah kolaylik versin, cok ozletme kendini:)
Sen geldiysen bende donuyorum kilo vermeye canimcim :)
Bugun esimle spor bisikleti baktik siparis verecegiz.
Hazir ol ben de 70 kilo oldum
Canim bu linkteki egzersizler yeni baslayan insanlar icin kardiyo egzersizleri.
Konusmalar ingilizce ama turkce cok iyi bir spor kaynagi bulmak zor oluyor, bunlara bakip icine sineni evde yapabilirsin.
Konusma seslerini kapatirsin sadece hareketleri yapman yeterli :)
YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.www.youtube.com
Canim cok sagol ne guzel aciklamissin arkadasimiza :)
Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge, takim kaptaniyim, 32 yasindayim,evliyim, 2 oglum var.
Guzel bir duzen oturtup kilolari veririz beraberce :)
Ellerine emeklerine saglik canim.![]()
Hemen guncelliyorum ilk sayfayi..
Hic egzersiz var mi canim?
Canim cok uzuldum Allah sifa versin, sizde c ve d vitamini alin cok dikkat edin kendinize..
Hic egzersiz yapiyor musun canim?
Menun oldukca az olmus..
Sahuruda yaz olur mi birdahaki sefere :)
Canim hosgeldin aramiza, nasilsin?
Her sey yolunda mi?
Nasil gecti Tr ziyareti?
Bebis icinde hakkinizda hayirlisi olsun.
Canim nasilsin seni merak ettim, her sey yolunda mi?
Allah kabul etsin, ellerine kollarina saglik canim....
Sen nasılsın kaptanımArrietty_ canim ses ver...
@Meryem1306 senide goremedim canim nerelerdesin?
@Gonulmeyvesi nasilsin canim?
@matilda34 nasil gidiyor diyet canim?
fayfeyfiy ve @Periannem kizlar sinav hazirliklarinizda basarilar.
![]()
@tomrs iyi misin gulum?
Ben offline ders dinliyorum biraz da ders çalışıyorum kaptanımNasilsiniz kizlar aksam cocuklari uyuturken uyuyakalmisim, menumu yazip listeyi yapamadim.
Simdi hallediyorum, sizler neler yaptiniz bugun?
@Periannem ,fayfeyfiy nasil gidiyor sinav calismalari kizlar?
Allah kolaylıklar versin sana güzelim benimEvet kuzum şu an yök açıklama yaptı ben tutuşmuş durumdaydım derse verdim kendimi
Çalışma molalar vs uğrayamadım hatta buraya.. ben de aldım ne zamandır böyle bu civarlardayım en son cuma tartıldım (hiç benlik değil bu hareketler her gün çıkarım)

cok güzel emziren anne menusu tebrikler .12.05.2020
Sahur
4 yk yukaf
1/2 sb sütle yulaf lapası
İçine 5 çekirdekli kuru üzüm
1 tk tahin
İftar
1 kase yoğurt çorbası
1/2 yt çiğer kavurma
3 yk pilav
Ara
1 sb kefir
Su 2,8 lt
13.05.2020
Sahur
2 haşlama yumurta
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon yumurtalı fırın ıspanak
1 adet kuru dolma
Ara
1 sb kefir
Su 3 lt
CEYDOS
Yawrukush
Benm birinci olmayacam kesinaslında aynı kiloda kalsam olur bu hafta hiç gitmedi nerdeyse
insallahh sen olırsun
![]()
Gigi'cim patates de çok sakat yaBugün menü patates yemegı yapmayı düşünüyorum başka yiyecek kalmadı17 inde pazar günü eşimle markete gideceğiz maskel
i kızım babaannede kalacak
Doğru aslinda o acıdan dusunmemistim, hem protein hem kh sadece yumurtadan aliyorsun..karbonhidrat almadığım için bana bişey yapmıyor gibi geliyor. eskiden karma yediğim zaman kendime gelemezdim halsizlik olurdu hani kolestrol yükselen kişilerde olduğu gibi. şimdi çok dincim.
iki gününde güzel olmuş canım harika
Biliyomusun canım çok dogru bu tespit, ben de dün karbonhidrat almadım ıspanak hariç. Protein ağırlıklı beslenince tartıda bile hemen farketti.karbonhidrat almadığım için bana bişey yapmıyor gibi geliyor. eskiden karma yediğim zaman kendime gelemezdim halsizlik olurdu hani kolestrol yükselen kişilerde olduğu gibi. şimdi çok dincim.
iki gününde güzel olmuş canım harika

Vucudunu sarsintiya ugratma canim bu diyetin ara uzunlugu bir kac haftadan fazla diye biliyorum ama sen bilirsin en azindan asagida arkadasi cevapladim ondan yapSelam kizlar.
Yarin son günümüz. Yarin için süt ve yeşilçay kürü yapıyorum.
Evet doğru anladiniz, sadece süt ve yeşilçay tüketeceğim.
Benim icin her persembe bir gelenek haline geldi.
Süt miktari 1 litreyi bulabilir.
Yeşilçay miktari ise maksimum 3 poset olacak.
İftarimi koca bir kupa sütlü kahve ile yapacağım.
Bakalim bu cuma takimda birinci kim olacak ?
Kaptanım boyle et uzrine beslenmem mukemmelse her aksam kendime bir parca et pisireyum ekmeksiz yerimnet adım olarak paylaştığın için 14000 olarak kabul etmek zorundayım kusura bakma. ama bugün menün güzel. bol proteinli olmuş tam sevdiğim gibi.
önce yumurta yesem sonra kür yapsam olur mu acaba???
Bu kuru duymustum ramazandan sonra denicem daha doğrusu emzirme dönemi bitinceKızlar dun detoks yaptım çunku haftasonu bıraz abartmıştım ablam gelmişti Anneler Gunu bahanesiyle yedık tatlıyı lahmacunu bem şiş. Amaaaa bu kızzzz aldığı kiloları vermeyi bildi. Dun butun gun sadece yeşil çay ve süt içtim hiçbir sey yemedim. 2 saat arayla bir bardağa yeşil çay ile süt karıştırdım uzerine tarcın. Çok kotuydu en son 7.30 da içtim. Sonra başım çok ağrıdı dayanamayıp 10.da yattım sabah kalktım 1 kılo gitmiş![]()
Bugun ikinci gun detoksumun sadece yumurta 5 tane yumurta yıyecegım. En azından aldıgın kiloyu verdım belkı daha verırım.
CEYDOS
Yawrukush
harika canım gayet makulhayirli geceler kızlar
dun ne yedim
sahur
1 tane ev yapimi pogaca
domates salatalik yesillik
iftar
1 tabak haşlanmış yeşil fasulye
1 kase sehriye çorbası(sehriyesi cok azdi)
1 kase salata
su 3 litre su
spor 30 Dk leslie 210 p
cokofesttt
sporda olsaymış harika olurmuş.
yok be tatlım gene ertelenecek. benim kızda haber bekliyor ama temmuzdan önce bişey çıkmaz. daha var tatilinizin bitmesineEvet kuzum şu an yök açıklama yaptı ben tutuşmuş durumdaydım derse verdim kendimi
Çalışma molalar vs uğrayamadım hatta buraya.. ben de aldım ne zamandır böyle bu civarlardayım en son cuma tartıldım (hiç benlik değil bu hareketler her gün çıkarım)
dokunmadım pidene kalsın bugün düne göre daha iyi çünkü.Hayirli sabahlar
Dunku menum
Sahur
2 minik pogaca peynir domates salatalik cay 2 catal kalan biber patlican kizartmasi
İftar
1kepce hazir sebze corbasi 1 dolu tabak kuru fasulye 1 kase yogurtlu pancar salatasi el kadar ev yapimi kiymali pide (bu biraz fazla oldu farkindayim)
Ara erik ve kiraz
Su 3lt yakin
Spor yok evisi 4 saat
Yawrukush
CEYDOS
Harikasin canimKızlar dun detoks yaptım çunku haftasonu bıraz abartmıştım ablam gelmişti Anneler Gunu bahanesiyle yedık tatlıyı lahmacunu bem şiş. Amaaaa bu kızzzz aldığı kiloları vermeyi bildi. Dun butun gun sadece yeşil çay ve süt içtim hiçbir sey yemedim. 2 saat arayla bir bardağa yeşil çay ile süt karıştırdım uzerine tarcın. Çok kotuydu en son 7.30 da içtim. Sonra başım çok ağrıdı dayanamayıp 10.da yattım sabah kalktım 1 kılo gitmiş![]()
Bugun ikinci gun detoksumun sadece yumurta 5 tane yumurta yıyecegım. En azından aldıgın kiloyu verdım belkı daha verırım.
CEYDOS
Yawrukush
bende senin yaşındayken böyle hisler yaşardım. kendine işkence etme.hadi yeniden tanışalım yaprak ben elizabeth. memnun oldum.Kaptanım iyi gidiyor şu sıra
Ama yemek işine hiç dikkat etmiyorum
Okullar erteleniyor sanırım cuma tam netleşecek
Bir arkadaşımı gördüm
Askında çok kilolu değildi boyu vardı 1.70 falan bilki az daha uzun
Kilosu da 70 falandır oralarda
Ama çok basenliydi
Bir zayıflamış
Resmen yarısı gitmiş
Şoka girdim
Verdiği tüm kilo basenlerden gidince o kadar fark etmiş ki maşallah önceden de güzeldi şimdi de güzel kilo yakışıyordu yani ama tabi şimdiki hali çok sağlıklı
Ben de kendime baktım yaprağa baktım (göbeğimin adı) bir hüzünlendim...
Tesekkur ederim canim, benim metabolizmam ancak böyle kilo veriyor. Yoksa cok yavas gidiyor, usanip geri gomuluyorum karbonhidratlara.Vucudunu sarsintiya ugratma canim bu diyetin ara uzunlugu bir kac haftadan fazla diye biliyorum ama sen bilirsin en azindan asagida arkadasi cevapladim ondan yap
Kaptanım boyle et uzrine beslenmem mukemmelse her aksam kendime bir parca et pisireyum ekmeksiz yerim
Bu kuru duymustum ramazandan sonra denicem daha doğrusu emzirme dönemi bitince