Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel menü bence. Günde 2 den fazla (ki o da nadir) yumurta yemişliğim yok. bu akşam ben de yedim ama yine de canım çekti sabaha 3 yumurta da ben mi kırsam ne

İnsallah canim. 40 lari gecince o metabolizma daha da berbat oluyormus canim
Simdi verdik verdik, yoksa isimizzor. .

7 çiğ köfte fazla geldi bana
ödül canım

söylüyorum
anneannemin yadigarı kuzenimin SALAK kocası haklı yada haksız yere kuzenımın bogazını sıkmış üstelik hamile salaklıkta kaçıncı seviye bilmiyorum
lütfen dualarınızı bekliyorum ama kuzenimin kaynanasına ALLAH canını alırdA oğlunu bu kadar etkilemez inşALLAH

BİR SÜREDİR KV Sİ İLE KÜSTÜ DÜĞÜNDE TAKILAN ALTIN PARA NE VARSA BİZ ALALIM SEN SONRA ÖDEMELERE KARIŞMA DEYİP KINA DA ANNEMİN TAKTIĞI ÇEYREGİ BİLE CEBİNE ATIP SONRA ORSPU KIZINA 4 MİLYARLIK TELEFON ALAN KADIN DÜĞÜNDEN 2 AY SONRA KARDEŞINDEN ALMIŞ OLDUGU 1700 TL Yİ KUZENİM GİLE ZORLA ÖDETTİ ONDAN BELLİ KÜSLERDİ GEÇENLER DE BARIŞTILAR VE BUGUN EŞI ILE BİR HAFTADIR LİMONİ OLAN ARASI KAVGA İLE BİTMİŞ EŞİ DÖVERKEN CADI KAYNANASI GELMİŞ İÇERİ GEÇMİŞ SALAK KOCASI DA DÖĞÜŞMEYE DEVAM ETMİŞ SON CADI KAYNANASI BANA KAHVE YAP DEMİŞ 5 AYIN KEYİF KAHVESİ OLUYOR YANİ
SALAK EŞİ DE KALK ANAMA KAHVE YAP DEMİŞ BU ARADA BİZE SÖYLEME ÇEKİNMİŞ KIZ KARDESİNE DEMİŞ ODA TABİ BİZE OLAN BU ELİM AYAGIM BOŞALDI

Ne korkunç Allah büyük Tansu'cum. Yanına kalmasın inşallah. Çok geçmiş olsun canim, kuzenin için

Birgaripanne
Siddetin her turlusune karsiyim. Cinsiyet de onemsiz burda.
Umarim kuzenin biran önce kurtulur bunlardan
ANNEM DE ARADI MEŞGULE ATIYOR SALAK ANNEMİN ELİNDEN KİMSE KURTULAMAZ BU ARADA
ERKEKSEN GETİR DEDİ
ODA USAGIN MI VAR DEDİ BU ARADA CADI KAYNANASI CAHİLLİK ETMİŞ DİYOR ANNEMDE NİYE AYIRMADIN O ZAMAN DEDİ
SENİN KIZIN DAYAK YESE BÖYLE YAPARMIYDIN DEDİ EŞİ SALAKTA BENİM KIZ KARDESİM DAYAK YİYECEK ŞEYLER YAPMAZ DEDİ HALBUKİ EVLENSİN DİYE 4 ABİ BİR OLUP DÖVDÜLER DAHA GEÇMİŞTEDE COK DAYAK YEDİ BABASI NIN YÜZÜNÜ KAC DEFA YERE DÜŞÜRDÜ KİMSE İSTEMEYE BİLE GİTMEDİ BUNLARDA YABANCI DİYE KAKALADILAR EŞİNE ACISAINI BENİM KUZZENİMDEN ÇIKARIYORLAR O GÖRÜMÜ DE NELER YAPTI NELER

Şu an o kocasının yanında değildir umarım. Kendi anne babası sağ mi kuzeninin yani kendi ailesinin evine dönebildi mi

Şu an o kocasının yanında değildir umarım. Kendi anne babası sağ mi kuzeninin yani kendi ailesinin evine dönebildi mi
MAALESEF CANIM ANNESI 14 YIL ÖNCE BAŞKA BİR ADAMLA KAÇTI 4 KARDESLERDİ EN KÜÇÜK ERKEK ANNESİNDE KALDI 3 KIZIN 1 NUMARA SÜREKLİ ANNESİNİN YANINA GİTTİ BURAYA GELDİ LAF TAŞIDI 2 NUMARA NENEMİN YANINDA KLADI 3 NUMARADA BABASININ YANINDA ANALIK ELİNDEN ÇEKTİ 2019 DA 3 DE EVLENDİ 1 DOGUM YAPTI BU BAYRAM 3 NUMARA AGUSTOSTA BU DA 2.5 AYLIK GEBE BABASI SAHİP ÇIKMADI BİR SÜRÜ OLAYLAR DÜĞÜNÜNE BİLE GELMEDİ 2019 EKİM DE NENEM ÖLDÜ BU KIZ DA YUVASIZ KALDI ANNEM GİL EVLENDİRDİ BÜYÜK DAYIM ALINAN ÇEYİZLERİN PARASINI KÜÇÜK DAYIMIN MİRASINDAN DÜŞTÜ TABİ ANALIKTA BUNU HAZMEDEMEDİ HİÇ ÇOCUĞU DA OLMADI OTURDUKLARI EVİN TAPUSUNU DA VERMEYİNCE İYİCE KİN GÜTTÜLER
KUZENİMİN SALAK EŞİNİN VERDİĞİ MEHİRİ BİLE EŞİNE VER DERMİŞ DAYIM

çok güzel bir gün olmuş
Hadi biz birinci olalım , eşim senken yediklerime daha da dikkat etmeye çalışacağım

kuzenine çok üzüldüm inan ne denir bilmiyorum... . Dualarım kuzeninle

Çok canım sıkılıyor ya, sebebi de yok dolunay etkisi filan mı acaba
bizim evdede aynı durum hakim kızlar ben sıkıntıdan patladık bugün. ben bir ara dayanamadım alişverişe gittim dünya kadar yüz bakım maskesi alıp döndüm. cologenli olanların hepsini topladım aslında.
CEYDOS
Kaptanim aslinda yatsam iyi olurda. Esime keto pogaca yapacagim ya simdi yapacagim yada sabah kalkinca. Basit birsey ama gozumde buyuyor suan
aman canım şimdi yapma yarın sabah yap yoksa kendine hakim olamazsın.
Çok güzel menü bence. Günde 2 den fazla (ki o da nadir) yumurta yemişliğim yok. bu akşam ben de yedim ama yine de canım çekti sabaha 3 yumurta da ben mi kırsam ne
kır valla ne güzel oluyor
İnsallah canim. 40 lari gecince o metabolizma daha da berbat oluyormus canim
Simdi verdik verdik, yoksa isimizzor. .
ahhaha kim dedi onu sana kız taş mı attın bana sen sürünüyorum diye
ben pek yapmam böyle şeyler ama ettim canım çok sinirlendim.
sen sakin ol hallolur hepsi.
of kadersiz kızcağız gerçekten çok üzüldüm.
çok güzel bir gün olmuş
Hadi biz birinci olalım , eşim senken yediklerime daha da dikkat etmeye çalışacağım

kuzenine çok üzüldüm inan ne denir bilmiyorum... . Dualarım kuzeninle
oluruz değil mi canım. ben gene gümbür gümbür hazırım cumaya. her ne kadar deniz diyette kafama taş fırlatmışta olsa ona inat birinci olalım.
ANNEMDE ŞİMDİ ALMAYA GİTTİ KUZENİM MESAJ ATMIŞ GELMEYİN OLAY BÜYÜMESİN DİYE AMA EŞİME ANLATINCA BALIK BAŞTAN KOKAR GİTMELERİ DAHA İYİ DEDİ
çok iyi yapmışlar bende durmaz giderdim.
ŞİMDİ ORDA NELER OLUYOR DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM ANNEM CAMI PENCEREYİ İNDİRMİŞTİR MECAZEN TABİ
annene bayıldım canım. bayılırım tuttuğunu koparan hatunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…