Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar iyi ki pazarlar
Bugun 92 gordum kaptanim

teşekkür ederim, peki filtre kahve de aynı etkiye sahip mi?

çok güzel olmuş canım,ama su lütfen 3 lt ye çıksın
karbonhidratın biraz fazla kaçmış. su göremedim mavi hani nerede?
direnmezsen bayrağı kaptırırsın..eğitim şart.
kendinde yazmışsın suyun az olmuş onu bugün arttıralım.
ödül öğününü de yapmışsın geçmiş olsun. güzel olmuş hani su nerede?
kaçan bie diyet görmedim ben neden öyle dedin?
hadi hayırlı olsun canım. eski üyelerimizden olduğunu biliyorum seni tanımayan takım arkadaşlarımız için katılım formunu doldurabilir misin?
kısır akşama pek uygun olmamış. onun dışında menünü beğendim.
yok canım ya gerçekten doğru söylüyor. 18 yaşımda sadece süt ve grissini ile 5 günde 10 kilo vermiştim ben hiç unutmam. şimdi aylardır diyetteyim ancak o kadar verdim.
5 haziran için sadece afiyet olsun diyorum. 6 haziran olmuş. fut nedir?
Selamlar iyi ki pazarlar

Bugun 92 gordum kaptanim
harika canım. ama benden sana tavsiye hergün tartılma olur mu?
Kocası Kadınlar Kulübü'ne girmesine razı olmayanlar +1

şimdi Eşimle oğlum araba yıkatmaya gitti Böylelikle Ben de soluğu hemen takımımda alıyorum

Yaşasın gizli işler yapmak
Oooo çok heyecanlı
ne bu valla hepinizin kocası kızgın anam eğitin şunları iki ağlama bile ne çok işe yarar öğrenemediniz mi?

Ağliycam vallaha ya dut yazacaktim, zaman bulupta yazamiyinca hizlica yazip cikmak isdiyorum sonuc: " fut"

Motive ediyor beni kaptanim. Meraktan olurum tartilmazsam

Kendinden biraz bahseder misin, kac kilo/nasil verdin

Uzun sure mi ac kaldin? Ben biraz once hurma arasi ceviz yapip yedim yaninda da sut ictim. Hem acligimi kesti hem tatli ihtiyacimi karsiladi

Motive ediyor beni kaptanim. Meraktan olurum tartilmazsam

Kendinden biraz bahseder misin, kac kilo/nasil verdin
tabi ki. 44 yaşında 4+22 yıllık evliliği olan (öncesi sevgiliydik) biri 21 artık diğeri 13 yaşında iki kız çocuk annesiyim. 43 yıldır kilo ile savaş halindeyim. kilo verme hikayelerim çok fazla ama ben azıcık bir kaç ay öncesinde ve bundan bahsedeyim. geçen yıl buraya katılmadan kilo vermeye çalıştım başarılıda oldum. yani en azından ucundan acık 67 ye kadar düştüm ama ne yazık eşim zamansız hadi tatil yapalım deyince mecbur çıktık tatile bol gezmeli bir tatil oldu ama beslenmeme dikkat edemedim döndüğümde 71 kilo olmuştum. sonra yeni yıl geldi o gece vur patlasın çal oynasın 8 ocak günü 73,6 kg ile buraya koştum geldim. sanırım ilk başlarda az beslenmeli bişeyler yaptım ama güzel kilo vermem Arrietty_ arkadaşımızın beni yumurta orucu ve ketojenik beslenme ile tanıştırmasıyla oldu. bu vakte kadar takır takır gitti kilolar.ama şansızlık bu ya ben menopoz teşhisi konan bir kadın olmama rağmen ilk kilo verme döneminde regl oluyordum. ama 2,5 ay oldu malesef gene kesildi bende hormon ilaçları kullanmak istemiyorum. sürece bıraktım. bu yüzden bu kadardır zorlanmam. hoş mutlu olmalıyım ilk menopoza girdiğimde anlamadan 8 kilo almıştım en azından şimdi almıyorum. züğürt tesellisi işte.

çikolata at ağzına kessin 1 kare %85 bitterlerinden.

Zor bir surec, daha kolay atlatirsin umarim. Masallah evlatlarini Allah bagislasin

Sonra neden deliriyor bu insanlar diryorlar beyinleri yaniyorda ondan boyle insanlari anlamaya caalisirken clisirken
Canım çocuk çok başka bir şey
Çalışsan zaten kazandığını oraya vereceksin

Ya var ya iyi insan olsun samanlık seyran olur
Beyin algilamadi iste
Yavas yavas canim
Inan gidebilme sansim olsa tokmakla doverdim
Kocası Kadınlar Kulübü'ne girmesine razı olmayanlar +1

şimdi Eşimle oğlum araba yıkatmaya gitti Böylelikle Ben de soluğu hemen takımımda alıyorum

Yaşasın gizli işler yapmak
Oooo çok heyecanlı
Niye esin girmeni istemiyor mu
Tarcinli sut ic

Zor bir surec, daha kolay atlatirsin umarim. Masallah evlatlarini Allah bagislasin
süreci önceden yaşadım aniden bir kova su dökülmüş hisleri evdekileri nasıl haşlasam, acaba kocamı boşasam mı bunları atlattım hep. şimdi sadece kesildi gitti. teşekkür ederim canım cümlemizinkini bağışlasın olmayana da Allah en kısa zamanda nasip etsin ( B Beklenen2 ). senin bebişin kaç yaşında kız mı erkek mi?

6 aylik daha, erkek. Uykusuyla ek gidasiyla ugrasiyorum ben de. Sevmelere doyamiyorum tabi. Şükür verene

6 aylik daha, erkek. Uykusuyla ek gidasiyla ugrasiyorum ben de. Sevmelere doyamiyorum tabi. Şükür verene
Allah bağışlasın canım en güzel yılları tadını çıkarın. o kadar hızlı yuvadan uçuyorlar ki anlamıyorsun hiç büyük kızım 13 yaşında ayrıldı evden küçükte aynı planları yapıyor. eğer istediği gibi olursa karı koca yanlız başımıza kalacağız.

Yatılı bir okul kazandı o zaman desene Ceyda'cim. Ne zor olmuştur, çok küçük daha 13. Gerçi daha hayata hasır oluyorlar öyle büyüyenler ama herkesin harcı değil işte. Hangi bölümde okuyor şimdi üni.de olan canım?
Allah tüm yavrularımızın şansını bahtını açık etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…