Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Manzara gayet derli toplu nesi var canim, ellerine saglik.
Koli satan yerler yok mu burada her boydan satiliyor ,tasinirken aliyoruz.

Nasilsin canim, bugun yorulmussun yine..

mutlaka vardır canım ama marketlerden çok güzel koliler çıkıyor. benimde hepsi ile aram iyi belli günlerde bana ayırıyorlar bende gidip alıyorum. ne kadar ucuza mal edersem benim karım o kadar fazla oluyor. eşimden evden eve nakliyat ücreti alıyorum da ben. o dönem rayicini öğrenip kamyon parasını düşüp kalanı ondan tahsil ediyorum. kızlar bunu da yazın kenara.

Bende iyiyim canim, uyandik, cocuklarin kahvaltisini hazirladim, doyurdum, simdi abi kardes oynuyorlar da bende size bakabiliyorum.
Aralikli oruc yapiyorum en son dun aksam 18de yedim, simdi saatin 12 olmasini bekliyorum 1. ogunum icin.. :)
Bende çoluk çocuk olmadığından sadece kendimle ilgileniyorum :)
Nasıl gidiyor peki aralıklı oruç? Daha önce denemiş miydin?

İçim dışım su oldu :) devam ediyorum kaptanım.

Pazar da çalışıyor musun? Ne iş yapıyordun, ben kaçırmışım oraları :)
Bir dilim ekmeğin üzerine domates sosu sürdüm. Sulandırılmış salça da sürebilirsiniz. Yumurta, peynir rendesi,küçük doğranmış domates, ince kıyılmış biberi çırpıp ekmeğin üzerine koydum. En üste de yarım sosis. Verdim fırına :) minik fırında 10 dakikada 7 de olabilir emin değilim :) pişti
Çok lezzetliydi, tavsiye ediyorum kesinlikle

teşekkür ederim, peki filtre kahve de aynı etkiye sahip mi?
En güzeli türk kahvesi canım. Sade yapıp içiyosun hem yağ yakıyor hem de meto dım tıs dım tıs dım tıs
Meleğini bekliyor diye okuyunca sordum canım
Koca eğitme konusu müthişşşş

Kalk zıpla kuzucuum..
Aaa kızlar müthiş bi fikir... Özellikle her canımız bişi çektiğinde kalkıp 100 kez zıplayalım o can bidaha bişii istemez

Annem hep dogmaya gorsunler der. Su gibi akiyor zaman. Allah iyilerle karsilastirsin emeklerini zayi etmesin.
Amiin
Evet IF yapiyorum. Daha tam bir duzen oturtmadim.

Valla nedir boyle kizlar. Asla karisamaz esim :)) Aglamak da olmaz bence kaptan.

Kendin mi yaptin ekmegi
Kolay gelsin oturtursun canım. Kilolar gittikçe daha bi alışırsın
yarar yavrum ya neden yaramasın, en müthiş silahımız. içli içli bir kaç damla gözyaşı azıcık üzgün surat nelere kadir.
Kendimi hiç böyle düşünemedim
Bence aglamakdan cok guclu durmak iyidir yani istedigimi yaptirmak icin neden agliyayim?
Kk da istedigim kadar takilacaksam bu beni ilgilendirir. Takilmak icin birinden izin alacagim diye aglamam
İşte benim düşüncem

Selamlar kizlar nasilsiniz?
Haftasonu yogunlugundan takima 2 gundur cok ugrayamadim, diyetler nasil gidiyor?
Hemen gecmisi okuyorum...
8elam kaptan. Şimdilik iyi gidiyor hafta sonu hep yoğun oluyor evet.
Bende iyiyim canim, uyandik, cocuklarin kahvaltisini hazirladim, doyurdum, simdi abi kardes oynuyorlar da bende size bakabiliyorum.
Aralikli oruc yapiyorum en son dun aksam 18de yedim, simdi saatin 12 olmasini bekliyorum 1. ogunum icin.. :)
Aa sen de mi açlık yapıyosuun

Taşınıyomusun?
yüksek ihtimalle olacak canım.
Nasıl yani
Bizim buralarda da marketlerden alınır.

Bugünkü menümü de yazayım dursun şööle köşecikte

Öğlen 12:00
3 incir
1 avuç ceviz fındık

Akşam 18:00
7 lahmacun
Az kısır
Acı biber
Közlenmiş patlican
Kuzu kulağı
1 kupa ayran

Su 3 litreyi geçer yatana kadar
Spor
Tibet egzersizi bugün başladım 3 set
20 dk yürüyüş
100 ip

Evet çok mantıklı ben de bazen çok tokum doydum diyorum, açım amaaa

İyi akşamlar kızlar , bugün aylar sonra (min5 aydır) ilk kez dışarıda bir yerlere oturmaya gittik. Menüm biraz şaştı şu an açım ama saat de 8 oldu . Sabah kahvaltısı pazar kahvaltısı olduğundan öğleni min tuttum.

sabah
1 simit
1.5 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 dilim beyaz peynir
1 tk kaymak
1 tl bal

öğle
1 küçük yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk baget

ikindi (15.30 gibi)
3/4 patlıcanlı gözleme( ince yağsızdı ama yedim dışarıdaydım )

Su: 2 lt olur
Spor: yürüyüş 450 puan ( çok yürüdüm çok)

Yawrukush CEYDOS

açım yine ben ama geç oldu yumurta da kırmak istemiyorum. Su ile kapamaya çalışıyorum

7 lahmacun derken nasıl 7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…