hayat belkide erzincan seni çok seviyor kal der bilinmez. ondan yüksek ihtimal dedim canım.Taşınıyomusun?
Nasıl yani
Bizim buralarda da marketlerden alınır.
7 lahmacun mu sen ciddi misin? ve kısır mı? bu diyet menü mü canım?Bugünkü menümü de yazayım dursun şööle köşecikte
Öğlen 12:00
3 incir
1 avuç ceviz fındık
Akşam 18:00
7 lahmacun
Az kısır
Acı biber
Közlenmiş patlican
Kuzu kulağı
1 kupa ayran
Su 3 litreyi geçer yatana kadar
Spor
Tibet egzersizi bugün başladım 3 set
20 dk yürüyüş
100 ip
Gec olmadan bir tane daha yapmaliydin canim ekmege gonderecek olurdu bir kac yilaAllah bağışlasın canım en güzel yılları tadını çıkarın. o kadar hızlı yuvadan uçuyorlar ki anlamıyorsun hiç büyük kızım 13 yaşında ayrıldı evden küçükte aynı planları yapıyor. eğer istediği gibi olursa karı koca yanlız başımıza kalacağız.
Aynen bende de ama biz esimle yatakta daha cok konustugumuz icin fazla onemsemiyor bazen anlatiyorum zaten ufak tefek guven sorunu olmasin diye cunku annem telefona bakip aptal aptal guldugumu gorunce merakli gozlerle bakmaya basladi bende kk yi anlattimTelefona cok kafayi takiyosun diye istemiyor canim
Kk bağımlılık yapti bende
Kaptanim umarim manzarali ve balkonlu bir yere gidersinmanzaraya bakıp harekete geçmeye çalışıyorum kaptanım. Harika değil mi? Çıktım koli topladım market market.depoda kolileme yaptım yemeğimi yiyip burayı halledeceğim inşallah
Eki Görüntüle 2645809
Bizim burda da var ama ucuza gerirmek bizim isimizManzara gayet derli toplu nesi var canim, ellerine saglik.
Koli satan yerler yok mu burada her boydan satiliyor ,tasinirken aliyoruz.
Maalesef esimden gizli para biriktiremiyorum ama benden gizli biriktirmisti bir kez yillar once kapali mekanda s icmekten ceza yemistim onu bile odeyemedim para biriktirip cunku esimle cebimiz bir sabit bir yere para koyariz bende gizli sakli yapamam aslamutlaka vardır canım ama marketlerden çok güzel koliler çıkıyor. benimde hepsi ile aram iyi belli günlerde bana ayırıyorlar bende gidip alıyorum. ne kadar ucuza mal edersem benim karım o kadar fazla oluyor. eşimden evden eve nakliyat ücreti alıyorum da ben. o dönem rayicini öğrenip kamyon parasını düşüp kalanı ondan tahsil ediyorum. kızlar bunu da yazın kenara.
Aasiri yorgunum galiba o yedi deil umarim yedim falandirBugünkü menümü de yazayım dursun şööle köşecikte
3 incir
1 avuç ceviz fındık
7 lahmacun
Az kısır
Acı biber
Közlenmiş patlican
Kuzu kulağı
1 kupa ayran
Spor
20 dk yürüyüş
100 ip
Tarcinli sut icmeni oneririm emzirme doneminde de mukkemmel isliyor istah kesiyor yalniz adetine az kaldiysa icme gecikme yapiyorİyi akşamlar kızlar , bugün aylar sonra (min5 aydır) ilk kez dışarıda bir yerlere oturmaya gittik. Menüm biraz şaştı şu an açım ama saat de 8 oldu. Sabah kahvaltısı pazar kahvaltısı olduğundan öğleni min tuttum.
sabah
1 simit
1.5 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 dilim beyaz peynir
1 tk kaymak
1 tl bal
öğle
1 küçük yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk baget
ikindi (15.30 gibi)
3/4 patlıcanlı gözleme( ince yağsızdı ama yedim dışarıdaydım)
Su: 2 lt olur
Spor: yürüyüş 450 puan ( çok yürüdüm çok)
Yawrukush CEYDOS
açım yine ben ama geç oldu yumurta da kırmak istemiyorum. Su ile kapamaya çalışıyorum
Gormez olaydim dedim7 lahmacun derken nasıl 7
Hepimiz de varmis canimNe güzel anlatmış. Hip dipsim varmış da haberim yokmuş
Gec olmadan bir tane daha yapmaliydin canim ekmege gonderecek olurdu bir kac yila
Aynen bende de ama biz esimle yatakta daha cok konustugumuz icin fazla onemsemiyor bazen anlatiyorum zaten ufak tefek guven sorunu olmasin diye cunku annem telefona bakip aptal aptal guldugumu gorunce merakli gozlerle bakmaya basladi bende kk yi anlattim
Kaptanim umarim manzarali ve balkonlu bir yere gidersin
Bizim burda da var ama ucuza gerirmek bizim isimiz
Maalesef esimden gizli para biriktiremiyorum ama benden gizli biriktirmisti bir kez yillar once kapali mekanda s icmekten ceza yemistim onu bile odeyemedim para biriktirip cunku esimle cebimiz bir sabit bir yere para koyariz bende gizli sakli yapamam asla
Aslinda hadi biriktirdin ileride ortaya cikti o zaman esim benim surekli para sakladigimi biriktirdigimi zanneder
Aasiri yorgunum galiba o yedi deil umarim yedim falandir
Tarcinli sut icmeni oneririm emzirme doneminde de mukkemmel isliyor istah kesiyor yalniz adetine az kaldiysa icme gecikme yapiyor
Gormez olaydim dedim
Ekmek ve sosis yerine yumurta kırsaydın hem sağlıklı hem tok tutarSabah: 1 bardak sekersiz cay.
Oglen: 13:00 2 kase domates cirbasi yarim dilim ekmek.
Aksam: 17:00 yimek yemiycektim ama cok aciktim, 1 dilim ekmek 1 sosis yedim.
Ara: kiraz ve dut.
Su: 1.5 ama 2 litre yapicam.
Spor: sadice 100 suguat. 7000 adim.
Zunba yipicaktim 5 dakika yaptim kv gelince yarim buraktim.
esmeriiim
2 bile bana fazlaydu tansu. ama oldu. kalsın ben almayayım alana mani olmayayım bu dünyaya doğurmaya değil yaşamaya geldim bennnnn.Gec olmadan bir tane daha yapmaliydin canim ekmege gonderecek olurdu bir kac yila
Aynen bende de ama biz esimle yatakta daha cok konustugumuz icin fazla onemsemiyor bazen anlatiyorum zaten ufak tefek guven sorunu olmasin diye cunku annem telefona bakip aptal aptal guldugumu gorunce merakli gozlerle bakmaya basladi bende kk yi anlattim
Kaptanim umarim manzarali ve balkonlu bir yere gidersin
Bizim burda da var ama ucuza gerirmek bizim isimiz
Maalesef esimden gizli para biriktiremiyorum ama benden gizli biriktirmisti bir kez yillar once kapali mekanda s icmekten ceza yemistim onu bile odeyemedim para biriktirip cunku esimle cebimiz bir sabit bir yere para koyariz bende gizli sakli yapamam asla
Aslinda hadi biriktirdin ileride ortaya cikti o zaman esim benim surekli para sakladigimi biriktirdigimi zanneder
Aasiri yorgunum galiba o yedi deil umarim yedim falandir
Tarcinli sut icmeni oneririm emzirme doneminde de mukkemmel isliyor istah kesiyor yalniz adetine az kaldiysa icme gecikme yapiyor
Gormez olaydim dedim
çok güzel olmuş canım su 2 nin üstü olsun benim için lütfenSabah: 1 bardak sekersiz cay.
Oglen: 13:00 2 kase domates cirbasi yarim dilim ekmek.
Aksam: 17:00 yimek yemiycektim ama cok aciktim, 1 dilim ekmek 1 sosis yedim.
Ara: kiraz ve dut.
Su: 1.5 ama 2 litre yapicam.
Spor: sadice 100 suguat. 7000 adim.
Zunba yipicaktim 5 dakika yaptim kv gelince yarim buraktim.
esmeriiim
afiyet olsun gayet güzel olmuş.Kızlar bugüne çok motive başlamıştım aslında ama akşam doyana kadar yedim (proteinden bişey olmaz mantığıyla) Bakalım yarın ne olacak.
Sabah 1 buçuk saat ev temizliği yaptıktan sonra
Saat 12de: yarım lavaş, beyaz peynir 2 çeşit, kaşar peyniri, birkaç zeytin, sucuk, tavada sütlü yumurta, salatalık, acı biber
Saat 4e doğru zencefilli yeşilçay
Saat 5: saymadım ama epey bir köfte (ekmek koymamiştim harcına) sarımsaklı sirkeli patlıcan közleme
Saat 6 , iki çay kaşığı ucuyla bal, 3 bardak çay
Su 3lt
Spor yürüyüş (240)
Kızlar bugüne çok motive başlamıştım aslında ama akşam doyana kadar yedim (proteinden bişey olmaz mantığıyla) Bakalım yarın ne olacak.
Saat 12de: yarım lavaş, beyaz peynir 2 çeşit, kaşar peyniri, birkaç zeytin, sucuk, tavada sütlü yumurta, salatalık, acı biber
Saat 5: saymadım ama epey bir köfte (ekmek koymamiştim harcına) sarımsaklı sirkeli patlıcan közleme
Su 3lt
Spor yürüyüş (240)
Sucuk benim bildiği diyet listelerinde yer almaz . İşlenmiş gıda, salam sucuk vs. Hem ekstra zararlı hem de direk yağa dönüşüyorafiyet olsun gayet güzel olmuş.
Mantikli bir secenek, ama ben yumurtay la doymuyorum.Ekmek ve sosis yerine yumurta kırsaydın hem sağlıklı hem tok tutar
Spor çok güzel
Sen iste yeterki canim namazmi kilip tam 1 litre su icicem.2 bile bana fazlaydu tansu. ama oldu. kalsın ben almayayım alana mani olmayayım bu dünyaya doğurmaya değil yaşamaya geldim bennnnn.
canım gizli saklı bişey yapmam ben asla çok şeffafımdır. hesapların tamamı bende zaten. bu har vurup harman savurmam için birikim oluyor bana. yazık kocam maaşı ne kadar onu bile bilmez yoksa.
çok güzel olmuş canım su 2 nin üstü olsun benim için lütfen
ekmeksiz köfte yapmış ve menüsünde karbonhidrat yok bu yüzden normal canım. ah ah neler öğreneceksin daha canım eşim.Epey köfte derken
Bir de sucuk da olmasaymış
düşük karbolu diyetlerde ve ketojenikte yenebiliyor şarküteri ürünleri ama normal diyetlerde haklısın yasak.Sucuk benim bildiği diyet listelerinde yer almaz . İşlenmiş gıda, salam sucuk vs. Hem ekstra zararlı hem de direk yağa dönüşüyor
ekmeksiz köfte yapmış ve menüsünde karbonhidrat yok bu yüzden normal canım. ah ah neler öğreneceksin daha canım eşim.
düşük karbolu diyetlerde ve ketojenikte yenebiliyor şarküteri ürünleri ama normal diyetlerde haklısın yasak.
son günlerin en kötü menüsü. çok yemişsin canım ne oldu böyle sana.İyi aksamlar
Sabah
6 da nescafe
6.5 da 2 haslama yumurta domates salatalik peynir lor cay
8 de nescafe
12 de 1 yumurta domates salatalik peynir zeytin cay
Ara
Elma cigdem
Ara turk kahvesi
14 de 1 kase corba 2 kofte biber kizartm 2 catal patates az yogurt
3 lokma ekmek
18 de 4 parmak kadar kaynamis dari
Ara biraz karpuz 2 erik
Su 2 lt olmustur
Spor evisi bayagi ayakta kalmisim bacaklarim agriyor
M MaviFeslegenYawrukush CEYDOS
diyete göre değişiyor canım. sosis salam sucuk pastırma low carb diyetlerde gani gani yenebiliyor.dilediğin kadar köfte yemek serbest mi
Ama diğerini bilmiyordum . Bu topikte çok salam sosis geçiyor artık dayanamadım yazdım
Diyet menüsünde ilk defa 7 lahmacun görüyorum yetmemiş üzerine de kısırBugünkü menümü de yazayım dursun şööle köşecikte
3 incir
1 avuç ceviz fındık
7 lahmacun
Az kısır
Acı biber
Közlenmiş patlican
Kuzu kulağı
1 kupa ayran
Spor
20 dk yürüyüş
100 ip
Menü gayet iyi canm. Köftelerin harcına ekmek koymamışsın zatenKızlar bugüne çok motive başlamıştım aslında ama akşam doyana kadar yedim (proteinden bişey olmaz mantığıyla) Bakalım yarın ne olacak.
Su 3lt
Spor yürüyüş (240)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?