Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Taşınıyomusun?

Nasıl yani

Bizim buralarda da marketlerden alınır.

hayat belkide erzincan seni çok seviyor kal der bilinmez. ondan yüksek ihtimal dedim canım.
7 lahmacun mu sen ciddi misin? ve kısır mı? bu diyet menü mü canım?
katılım formunuda doldurur musun canım. bende bilgilerin mevcut ama boy başlangıç kilosu hedef kilon yok. hem arkadaşlarımızda seni tanımış olurlar

Gec olmadan bir tane daha yapmaliydin canim ekmege gonderecek olurdu bir kac yila
Telefona cok kafayi takiyosun diye istemiyor canim
Kk bağımlılık yapti bende
Aynen bende de ama biz esimle yatakta daha cok konustugumuz icin fazla onemsemiyor bazen anlatiyorum zaten ufak tefek guven sorunu olmasin diye cunku annem telefona bakip aptal aptal guldugumu gorunce merakli gozlerle bakmaya basladi bende kk yi anlattim
Kaptanim umarim manzarali ve balkonlu bir yere gidersin
Manzara gayet derli toplu nesi var canim, ellerine saglik.
Koli satan yerler yok mu burada her boydan satiliyor ,tasinirken aliyoruz.
Bizim burda da var ama ucuza gerirmek bizim isimiz
Maalesef esimden gizli para biriktiremiyorum ama benden gizli biriktirmisti bir kez yillar once kapali mekanda s icmekten ceza yemistim onu bile odeyemedim para biriktirip cunku esimle cebimiz bir sabit bir yere para koyariz bende gizli sakli yapamam asla
Aslinda hadi biriktirdin ileride ortaya cikti o zaman esim benim surekli para sakladigimi biriktirdigimi zanneder
Aasiri yorgunum galiba o yedi deil umarim yedim falandir
Tarcinli sut icmeni oneririm emzirme doneminde de mukkemmel isliyor istah kesiyor yalniz adetine az kaldiysa icme gecikme yapiyor
7 lahmacun derken nasıl 7
Gormez olaydim dedim

Sabah: 1 bardak sekersiz cay.
Oglen: 13:00 2 kase domates cirbasi yarim dilim ekmek.
Aksam: 17:00 yimek yemiycektim ama cok aciktim, 1 dilim ekmek 1 sosis yedim.
Ara: kiraz ve dut.
Su: 1.5 ama 2 litre yapicam.
Spor: sadice 100 suguat. 7000 adim.
Zunba yipicaktim 5 dakika yaptim kv gelince yarim buraktim.
esmeriiim

sütleri dün yoğurt yaptım hep kalmadı
Teşekkürler, severim tarçınlı süt, şekeri dengeler şeker isteğini de azaltır. Gerçi benim canım tatlı çekmiyor ama , su içtikçe midemden sesler gwliyor
Ben de 7 görüyorum.
Acaba fındık lahmacun mu. Ama fındık da olsa max 3 yenir sanırım

Kızlar bugüne çok motive başlamıştım aslında ama akşam doyana kadar yedim (proteinden bişey olmaz mantığıyla) Bakalım yarın ne olacak.

Sabah 1 buçuk saat ev temizliği yaptıktan sonra
Saat 12de: yarım lavaş, beyaz peynir 2 çeşit, kaşar peyniri, birkaç zeytin, sucuk, tavada sütlü yumurta, salatalık, acı biber

Saat 4e doğru zencefilli yeşilçay

Saat 5: saymadım ama epey bir köfte (ekmek koymamiştim harcına) sarımsaklı sirkeli patlıcan közleme
Saat 6 , iki çay kaşığı ucuyla bal, 3 bardak çay

Su 3lt
Spor yürüyüş (240)

Ekmek ve sosis yerine yumurta kırsaydın hem sağlıklı hem tok tutar
Spor çok güzel

2 bile bana fazlaydu tansu. ama oldu. kalsın ben almayayım alana mani olmayayım bu dünyaya doğurmaya değil yaşamaya geldim bennnnn.
canım gizli saklı bişey yapmam ben asla çok şeffafımdır. hesapların tamamı bende zaten. bu har vurup harman savurmam için birikim oluyor bana. yazık kocam maaşı ne kadar onu bile bilmez yoksa.
çok güzel olmuş canım su 2 nin üstü olsun benim için lütfen

afiyet olsun gayet güzel olmuş.

Epey köfte derken
Bir de sucuk da olmasaymış

Sen iste yeterki canim namazmi kilip tam 1 litre su icicem.

Epey köfte derken
Bir de sucuk da olmasaymış
ekmeksiz köfte yapmış ve menüsünde karbonhidrat yok bu yüzden normal canım. ah ah neler öğreneceksin daha canım eşim.
Sucuk benim bildiği diyet listelerinde yer almaz . İşlenmiş gıda, salam sucuk vs. Hem ekstra zararlı hem de direk yağa dönüşüyor
düşük karbolu diyetlerde ve ketojenikte yenebiliyor şarküteri ürünleri ama normal diyetlerde haklısın yasak.

İyi aksamlar
Sabah
6 da nescafe
6.5 da 2 haslama yumurta domates salatalik peynir lor cay
8 de nescafe
12 de 1 yumurta domates salatalik peynir zeytin cay
Ara
Elma cigdem
Ara turk kahvesi
14 de 1 kase corba 2 kofte biber kizartm 2 catal patates az yogurt
3 lokma ekmek
18 de 4 parmak kadar kaynamis dari
Ara biraz karpuz 2 erik
Su 2 lt olmustur
Spor evisi bayagi ayakta kalmisim bacaklarim agriyor

M MaviFeslegen Yawrukush CEYDOS

dilediğin kadar köfte yemek serbest mi
Ama diğerini bilmiyordum . Bu topikte çok salam sosis geçiyor artık dayanamadım yazdım

son günlerin en kötü menüsü. çok yemişsin canım ne oldu böyle sana.
dilediğin kadar köfte yemek serbest mi
Ama diğerini bilmiyordum . Bu topikte çok salam sosis geçiyor artık dayanamadım yazdım
diyete göre değişiyor canım. sosis salam sucuk pastırma low carb diyetlerde gani gani yenebiliyor.

Diyet menüsünde ilk defa 7 lahmacun görüyorum yetmemiş üzerine de kısır

Menü gayet iyi canm. Köftelerin harcına ekmek koymamışsın zaten

Bir de böyle denedim bakalım kızlar, belki hem tok olup hem de zayıflamak gerçektir gerçekten dedim deneye yanila bulacağız işte bünyeye yarayanları.
Normalde diyet yaparken çay tabağından büyük, tatlı tabağından küçük bir tabağa sığacak şekilde öğünlerim ama bu kez çok azaltmak istemiyorum. iki ileri bir geri'yi göze aldım kızlar. Geri almak istemiyorum bu sefer verince. o yüzden yarın artı da çıksam acelem yok diyorum, cumaya kadar yine dengelerim. Başlangıç kilomdan hafif olmak bile şimdilik mutlu ediyor beni

bnnu ilk öğünde neredeyse gün aşırı yiyorum canım sucuk ama miktarı epey az, iki üç dilim kadar. Doğal yapan bir kasap var, ısıl işlem görmemiş böyle güneşte kurutulan cinsten aldığım sucuklar, MSG de yok. (Yani baharat kiyma karışımı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…