Geçmiş olsun tekrardan Ceyda'cim.yaşlı kızlar olarak biz ödül günü cezalarımızı çekiyoruz gibi görünüyor.
su içiyorum artık ılık nescafemide yaptım bir süre daha tutar beni. ama 18 kesin 3 yumurta kıracağım burnuma burnuma geliyor kokusu.var canım cuma gecesi paylaştım hem eş yarışmasını hemde eş listesini @melek ada ile eşsiniz.
çok güzel olmuş.yine sen olmuş menün
cuma eksi gelecek o zaman.
ahmet apa ile yitik şifayı @plasticwoman yapıyordu. keşke geri dönsede sana destek olasa.
güncel kilo olarak cumartesi günü 92,7 kilo bildirimi yaptığın için ben bütün verilerini ona göre düzenledim canım. diğeri cumartesi gece yarısı paylaşmıştın günün şişkinliği vardır onda.Katilim formunda verdigim ve cuma sabahina ait olan kilom 93.1, cumartesi sabahki kilom 92.7 kaptanim. Hangisini kabul ederseniz
Bir seyler yiyebildin mi nasilsin?
7 tane antep lahmacunu mu yedin
açlıktan gözün dönmüş ama belkide geçen haftada eştiniz olabilir mi bir bakalım.Geçmiş olsun tekrardan Ceyda'cim.
Geçen haftaymis gibi geldi sanki Melek'le eşleşmem. Sanırım kafam karışmış benim
Sorry güzelim
Aslında balla çok güzel oluyır ama öyle tatlı kaşığıylada tek yiyorum tabi ekmekle olsa daha güzel oluraafiyet olsuntahini nasıl tüketiyorsun, bir şeyin üzerine dökerek mi yoksa direkt mi?
sağol canım geçti gitti valla.Geçmiş olsun tekrardan Ceyda'cim.
Geçen haftaymis gibi geldi sanki Melek'le eşleşmem. Sanırım kafam karışmış benim
Sorry güzelim
Aa gerçekten mi..yaşlı kızlar olarak biz ödül günü cezalarımızı çekiyoruz gibi görünüyor.
su içiyorum artık ılık nescafemide yaptım bir süre daha tutar beni. ama 18 kesin 3 yumurta kıracağım burnuma burnuma geliyor kokusu.var canım cuma gecesi paylaştım hem eş yarışmasını hemde eş listesini @melek ada ile eşsiniz.
çok güzel olmuş.yine sen olmuş menün
cuma eksi gelecek o zaman.
ahmet apa ile yitik şifayı @plasticwoman yapıyordu. keşke geri dönsede sana destek olasa.
hayır canım izne ayrılmadı. yolculuktan çıktı dinleniyor olabilir.
şimdiden hayırlı olsun diyeyim o zaman size.Aa gerçekten mi..Çok gğzel olurdu.. bizde kız kardeşlerimle başladık.. inşallah bozmadan yaparım
Tamam canım döner Cuma’ya kadar herhaldehayır canım izne ayrılmadı. yolculuktan çıktı dinleniyor olabilir.
umuyorum , diliyorumTamam canım döner Cuma’ya kadar herhalde
Tesekkur ederimgüncel kilo olarak cumartesi günü 92,7 kilo bildirimi yaptığın için ben bütün verilerini ona göre düzenledim canım. diğeri cumartesi gece yarısı paylaşmıştın günün şişkinliği vardır onda.
Ben de başladım canım aynı düzeneBugünden itibaren yeme düzenimi değiştiriyorum kızlar..
Ahmet Apa ile aidin salih tarzı bir yeme düzenine başladım.. inşallah sonuçları güzel olur.. tek zayıflamak için değil metabolizmamı düzeltip hızlandırmak için.. cumaya meyvelerini toplayabilirim inşallah
Destek olalım birbirimize burda canikomAa gerçekten mi..Çok gğzel olurdu.. bizde kız kardeşlerimle başladık.. inşallah bozmadan yaparım
Katilim formunda verdigim ve cuma sabahina ait olan kilom 93.1, cumartesi sabahki kilom 92.7 kaptanim. Hangisini kabul ederseniz
Bir seyler yiyebildin mi nasilsin?
7 tane antep lahmacunu mu yedin
Olur canım göndereyim sana daa
Canım unuturmuyum. Zinnet de daha önceki haftaymiş gibi geldi. Biraz b vit. alsam fena olmayacak galibasağol canım geçti gitti valla.
12.FitFiliz FitFiliz & Aomine Daiki Aomine Daiki ===> % 0,13
ne çabuk unutulmuş eski eş .
Aaa ben öyle bir şey bilmiyordum ki@cokofestttAomine Daiki @Milana firuze @erciyes111 @mifihafa @Meyyal Hayyal JaneRizzoli matilda34 @1delimavi kızlar bugün kontrol tartı günü kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?