Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis olsun canim ,süreci uzun ama guzel olacak insallah.ben de de 2 implant var.
O bahaneyle bugün açlık orucu yapmışsın :)

Biz de ineklere verirdik eskiden, tabi o zamanlar ben cocuktum. Zayiflama derdim yoktu

Hahhahh kötü esprileri cok severim.

Benim saçma zirvalamalarima bakma sen
Gayet sağlıklı, bilinçli, bakimlisin bebeğim

ben cok takip ediyorum, harikalar. İnsan gercekleri anlıyor.
Yalniz nacizane bebegin daha cok küçük
Biraz daha bekle istersen radikal degisiklikler icin

herkese açık alanda ben senden sadece yaşını istedim canım ne adını bilmek istiyorum ne yaşadığın şehri. diğerlerine saygı duyarım ama bunu istiyorum kusura bakma.

Canım unuturmuyum. Zinnet de daha önceki haftaymiş gibi geldi. Biraz b vit. alsam fena olmayacak galiba ☺☺
hepimiz kullanmalıyız belkide bende son dönemde saç dökülmesi çok olmaya başladı.
Aaa ben öyle bir şey bilmiyordum ki
yarın sabahı beklerim canım yarın tartıl olur mu?
Gecmis olsun canim ,süreci uzun ama guzel olacak insallah.ben de de 2 implant var.
O bahaneyle bugün açlık orucu yapmışsın :)
ama ne oruç ölcem valla.
Benim saçma zirvalamalarima bakma sen
Gayet sağlıklı, bilinçli, bakimlisin bebeğim
inan alınmıyorum ben yaşım 44 ve her yaşımla gurur duydum hepsi ayrı güzel ayrı anılar. zaten öylede görünmüyorum.rahat ol ben alınmam.
Selam kizlar
Bugun sonunda yumurta mi yiyebildim is yerinde 2 yumurta kirdim. Sonra 2 kasar dilimi arasina koydum. Foto yok ama su altdakii gibi oldu. Eki Görüntüle 2646216
yav aç insana hele yumurtacıya yapılacak gösteri mi bu.... ağlıycam valla. daha yumurtamı yiyemedim ben.

Oy kiyamam kaptan. Ne zaman gecer uyusukluk. Gecmis olsun bu arada

CEYDOS canim gecmis olsun, nasilsin simdi?
Agrin sizin yokmus neyseki..
Hala ac misin canim?
açım az sonra yemeğimi yiyeceğim yeter artık dedim. şöyle tereyağlı bol peynirli yumurta yapacağım kendime
Bu hafta gitmeyecek gibi, bir duraksadi cumartesi, pazar ve bugun ayni kiloyu goruyorum 3 gundur
cumaya daha çok var brownie etkisi yaşıyorsun sisteminden bugün çıktıysa yarın düşüş başlar.endişe etme

yok cnm erken kapatmadım günü sadece misafirlikte az yedim onun sevincini paylaştım

Bugün ki menüm

Sabah
4 yemek kaşığı şakşuka
1 dilim ekmek
2 bardak çay

Ara öğün
2 çatal kavun
2 çatal karpuz
Kiraz

Öğlen
Yarim krep
1 çay kaşığı bal

ARA öğün
Yeşil çay

Akşam
2 tane köfte
Domates
(Firinda)
Bulgur pilavi

Su
1.5 litre

Spor

B Beklenen2

Eklentiler

• Screenshot_20200608-181236_Step Tracker & Pedometer.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…