- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Gecmis olsun canim ,süreci uzun ama guzel olacak insallah.ben de de 2 implant var.tünaydın kızlar nasılsınız bugün ?
ben sabah kalktım koştur koştur dişçiye gittim sonunda. 6 yarık açıldı implant noktalarına iyileşme başlıkları takıldı. 10 gün sonra kontrolüm olacak. ağzım bugün iptal. ancak durum şudur ki aç gittim ve kurtlar gibi açım. bugün yemek yemesen daha iyi dedi. sıvı içinde 2-3 saat sonra dedi aaaa ölcem ben. nikotini bile ucundan tüketiyorum şu an.
alıntılarımı yaptım azıcık kendime geleyim değerlendirmeleriniz yapacağım .
Allah yardimcin olsun, zihin açıklığı versinAhahah güzel olur canım ama sınavlarım çok yakın o yüzden çok aktif gelemeyebilirim..
22-29-30unda 9-10 sınavım var..
DUA EDİN BANAAA BÜTSÜZ GEÇEYİİİM
Ben kecilerime veriyordum sut olsun diye ama bende deneyim
Gecmis olsun kaptanim evet bilmem mi zor s bile icmekte gucluk cekiyorsun pipet le falan birsey icme cektikce kan durmaz sonra
Canim disin kani durmaz hani dis cekilince tukurmeyin diyorlar ya pipette ayni seyi ice dogru yapmak oluyor kanama cabuk dursun cabuk iyilessin diyorsaniz bir kac saat sabredeceksiniz
Allah iyiliğini versin güldürdün kızım beni
Ya bir de aklıma çok kötü bi espri geldi ama içimde tutamayacak gibiyim, üzgünüm şimdiden söylüyorum:şimdi karpuz kabuğu denize düşmüş mü oldu ben de diyorum bu sıcak ne böyle -yaz geldiğini anladım bugüünn
Not: kabukları hazırladım, biraz daha vakit geçirmeyi bekliyorum ara için
Benim saçma zirvalamalarima bakma senolsun yinede içmesen daha iyyidi ama olmuş artık.
@cokofesttt karşılıklı ceza uygulama zamanı.
pazartesi için mükemmel bir eksi.
menülerin çok yetersiz ondan olabilir canım daha düzenli bir menü ile bu hafta dene istersen.
dediğim gibi bir düzenleme şart o zaman.
o cumaya kadar eksiye döner endişe etme
dün gece paylaşmış olmam lazım paylaşmayı düşünüyordum yapmadım mı acaba yumurta orucuna devam ettim.
mekikte yapıyor musun he de bakem bana.
çok güzel nasıl oldu bu bayıldım.
92,7 ilk bildirimin ama yinede sonucun muhteşem
dikkat edersen kilolar çabuk gidecek gibi görünüyor. yaşını halen öğrenebilmiş değilim ben senin.
ay canım çok olmuş bu fark ödem mi var?
dikkat etmen şart .
züğürt tesellisi harikasın.
için doludur senin daha ondan bu kadar fark olur yoksa kilo yapacak bişey yemedin .
sade iç canım
olur dönem dönem duraklama bana bakma ama beinmki tamamen yaşlı kadın duraklaması 40 ım ya hani ben
daha ne cumaya var zamanın düşer o panik yapma
olmaz mı kaç şişe serumverdiler kimbilir sana
içsemde gidiyor bişey değişmiyor zararlıdır mutlaka ama benim vazgeçmem demek daha öncede dedim zombiye dönüşmem demek. ama kilo yapması konusunda fikirlerine katılmadığımı tekrar belirtmeliyim.
haftasonu sefahat alemlerine dalıp öyle çok yemek yiyince normal +400. acil toplamalısın menülerini zıplamadında sanki bu hafta çok fazla.
aslında hayvanların ne yediklerine bakıp onları yemek bazen bize doğru yolu gösteriyor. onlar zararı en az gıdaları yiyorlar.
ah keşke ama gözümü açtım azıcık ayılıp atladım arabaya son dakika yetiştim randevuma.
ben cok takip ediyorum, harikalar. İnsan gercekleri anlıyor.Bugünden itibaren yeme düzenimi değiştiriyorum kızlar..
Ahmet Apa ile aidin salih tarzı bir yeme düzenine başladım.. inşallah sonuçları güzel olur.. tek zayıflamak için değil metabolizmamı düzeltip hızlandırmak için.. cumaya meyvelerini toplayabilirim inşallah
herkese açık alanda ben senden sadece yaşını istedim canım ne adını bilmek istiyorum ne yaşadığın şehri. diğerlerine saygı duyarım ama bunu istiyorum kusura bakma.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 164
Kilonuz: 80,1 - 78,1
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Pis boğazlık
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı ve fit olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Herkese açık platformda bana özel olanları paylaşmak istemedim canım. Kararıma saygılıyım. Saygı bekliyorum
hepimiz kullanmalıyız belkide bende son dönemde saç dökülmesi çok olmaya başladı.Canım unuturmuyum. Zinnet de daha önceki haftaymiş gibi geldi. Biraz b vit. alsam fena olmayacak galiba ☺☺
yarın sabahı beklerim canım yarın tartıl olur mu?Aaa ben öyle bir şey bilmiyordum ki
ama ne oruç ölcem valla.Gecmis olsun canim ,süreci uzun ama guzel olacak insallah.ben de de 2 implant var.
O bahaneyle bugün açlık orucu yapmışsın :)
inan alınmıyorum ben yaşım 44 ve her yaşımla gurur duydum hepsi ayrı güzel ayrı anılar. zaten öylede görünmüyorum.rahat ol ben alınmam.Benim saçma zirvalamalarima bakma sen
Gayet sağlıklı, bilinçli, bakimlisin bebeğim
yav aç insana hele yumurtacıya yapılacak gösteri mi bu.... ağlıycam valla. daha yumurtamı yiyemedim ben.Selam kizlar
Bugun sonunda yumurta mi yiyebildim is yerinde2 yumurta kirdim. Sonra 2 kasar dilimi arasina koydum. Foto yok ama su altdakii gibi oldu. Eki Görüntüle 2646216
hepimiz kullanmalıyız belkide bende son dönemde saç dökülmesi çok olmaya başladı.
yarın sabahı beklerim canım yarın tartıl olur mu?
ama ne oruç ölcem valla.
inan alınmıyorum ben yaşım 44 ve her yaşımla gurur duydum hepsi ayrı güzel ayrı anılar. zaten öylede görünmüyorum.rahat ol ben alınmam.
yav aç insana hele yumurtacıya yapılacak gösteri mi bu.... ağlıycam valla. daha yumurtamı yiyemedim ben.
uyuşukluk geçti yavrum ama yemek yemeseniz daha iyi olur dedi ya direnmeye çalışıyorum. en azından saati 19:00 yapayım dedim arası açılsın iyice.Oy kiyamam kaptan. Ne zaman gecer uyusukluk. Gecmis olsun bu arada
Niye ama bu menuyle -2 kg gorursun demisdim ben.Sabah +500 gr ıle uyandım ya
Ben bu gun pekte guzel bir kilo gormedim.@cokofesttt @Aomine DaikiMilana firuze @erciyes111 @mifihafa @Meyyal Hayyal @JaneRizzoli @matilda34 @1delimavi kızlar bugün kontrol tartı günü kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayın lütfen.
Cuma:67@cokofesttt @Aomine DaikiMilana firuze @erciyes111 @mifihafa @Meyyal Hayyal @JaneRizzoli @matilda34 @1delimavi kızlar bugün kontrol tartı günü kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayın lütfen.
ödem olmuştur bu kadar umutsuz olma. ödem atıcı çaylar iç işe yarar.Ben bu gun pekte guzel bir kilo gormedim.
66.5 yani +0.2 cumaya kadar gidicek tabiki bu kiloda fazlasida.
Cuma:67
Bugun:66.8 ucundan gordum :)
Bu hafta gitmeyecek gibi, bir duraksadi cumartesi, pazar ve bugun ayni kiloyu goruyorum 3 gundurödem olmuştur bu kadar umutsuz olma. ödem atıcı çaylar iç işe yarar.
maşallah nazarım değmesin.
açım az sonra yemeğimi yiyeceğim yeter artık dedim. şöyle tereyağlı bol peynirli yumurta yapacağım kendime
cumaya daha çok var brownie etkisi yaşıyorsun sisteminden bugün çıktıysa yarın düşüş başlar.endişe etmeBu hafta gitmeyecek gibi, bir duraksadi cumartesi, pazar ve bugun ayni kiloyu goruyorum 3 gundur
yok cnm erken kapatmadım günü sadece misafirlikte az yedim onun sevincini paylaştımgünü erken mi kapattın su içiyorsundur umarım.
aman canım ihmal etme ben korkudan hep kaçtım. şimdi daha büyük işler açtım başıma.
yarım kiloluk olsa 3,5 kilo yapıyor zaten canım çok fazla normal yani bu kadar fark çıkması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?