• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menu

Sabah-ogle
Peynirli mantarli omlet, sögüs domates, salatalik, yesil sogan, marul, sut, yesil/siyah zeytin.

Ara
Karpuz

Aksam
Tepsi kebabi, köz biber-domates, ayran

Bir porsiyon meyve yeme niyetim var, elma ya da armut olur yaninda sut ile.

Su 2 litre simdilik
Leslie 3 mil (40 dk), 1.5 saat kadar evde kosturmaca ve bebekle dolasma
Cuma gunu cok guzel bir eksi goreceksin bence bu menulerle , harika :nazar:

Bende aksam yemegını yedıgıme gore menumu yazayım ne yesem kılo alıyormuşum gıbı hıssedıykrum aslında zayfladıgımı dusunmem lzım paıkoljık olarak o zman verırım

sabah: çay kahve

öğle: domates salatalık zeytın peynır haslanmıs yumurta

Ara: etı form bıskuvı cay

Ara: yesıl elma

akşam : Bır adet fırında uskumru, bol salata

su : 2 lt
spor: dahA yapmadım 30 mile leslıe yapıcam

Pazartesi menüm
Uyanınca:
1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağlı filtre kahve

Kahvaltı
2 dilim low carb ekmeğinin üstüne biraz kaşar ve sucuk koyup ekmek pizza yaptım, 1 haşlanmış yumurta, domates

Ara:
10 tane kadar fındık, 2 kare %90kakolu bitter çikolata

Ara ( yürüyüşe gideceğim diye yedim)
1 kaşık yoğurt, 1 kaşık low carb müsli

Akşam
50gr ton balığı, közlenmiş patlıcan ( közledikten sonras biraz zeytinyağı ile kavurdum )

Su: 2,5- 3lt
Spor: 14500 adım
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 matilda34 matilda34

Benim de pazartesi menüm şöyle

İlk olarak bir saate yakın yürüyüş (200)

12de: bir wasa, lor peyniri, yumurta, 2 domates, 6 zeytin, çay

14.30da büyük bir filtre kahve, + karpuz kabuğu 😂😂 epey de lezzetliymiş (sağol tatlim tavsiye için deniz diyette deniz diyette )

17de bir iki çatal taze fasulye, bir tam + bir de yumurta beyazi ile omlet üstüne yoğurt + yağda kizdirdigim pul biber
19.30 iki fincan çay

Su 3 lt

Melek Ada Melek Ada

Menu

Sabah-ogle
Peynirli mantarli omlet, sögüs domates, salatalik, yesil sogan, marul, sut, yesil/siyah zeytin.

Ara
Karpuz

Aksam

Su 2 litre simdilik
Menü ve sporunu beğendim canım 👏
Bende aksam yemegını yedıgıme gore menumu yazayım ne yesem kılo alıyormuşum gıbı hıssedıykrum aslında zayfladıgımı dusunmem lzım paıkoljık olarak o zman verırım

Menü güzel olmuş canım suyu biraz arttırabilirsin 👏

14.30da büyük bir filtre kahve, + karpuz kabuğu 😂😂 epey de lezzetliymiş (sağol tatlim tavsiye için deniz diyette deniz diyette )

17de bir iki çatal taze fasulye, bir tam + bir de yumurta beyazi ile omlet üstüne yoğurt + yağda kizdirdigim pul biber
19.30 iki fincan çay

Su 3 lt

Melek Ada Melek Ada
Menü su süper canım👏 Spor ?

kızlar cumaya kadar tartılamayacağımı bildirmek istiyorum. kızlara sabahtan beri yalvarıyorum baskülümü nereye sakladılarsa çıkarsınlar diye ama çıkarmıyorlar. dün bir kızgınlıkla kaldırın şunu gözümün önünden cumaya kadar vermeyin dedim. hatta bunu dedikten sonra tan üstüne çıkıyordum ilayda nasıl bir omuz attıysa yere seriliyordum o son görüşüm oldu. bugün bilmiyorum sonucumu ama dün sabah 63,3 kg'dım.
Ne guzel sozunu tutuyorlar iste 😈😈
😂😂😂😂
Biz de ineklere verirdik eskiden, tabi o zamanlar ben cocuktum. Zayiflama derdim yoktu 😂
Demi ne guzel cocuklardik 😊
Selam kizlar
Bugun sonunda yumurta mi yiyebildim is yerinde 😊 2 yumurta kirdim. Sonra 2 kasar dilimi arasina koydum. Foto yok ama su altdakii gibi oldu. Eki Görüntüle 2646216
Hmmm lezzetli gorunuyor bende deneyim gecen ay ki aldigim kasarin hepsini rendelemistim bu ay bunu denemek icin biraz ayirayim
herkese açık alanda ben senden sadece yaşını istedim canım ne adını bilmek istiyorum ne yaşadığın şehri. diğerlerine saygı duyarım ama bunu istiyorum kusura bakma.
Zaten tanimiyoruz demi kaptanim profildeki kendisi ise tahmin edebiliriz
Bu hafta gitmeyecek gibi, bir duraksadi cumartesi, pazar ve bugun ayni kiloyu goruyorum 3 gundur :(
Bana her gun tartilma diyen kaptanlarima sesleniyorum
Kızlar bugün uzundur ertelediğim ev işlerinden ikisini yaptım. Çok mutluyum 😄
Aklım yemeğe gitmesin diye akşamüstü (benim için en tehlikeli zamanlar) kendime meşgale buldum yani 🤩
Bende saga kos sola kos yemegi zor yetistirdim birazdan paylasirim
Ben 3 haftadir esimle aksam vakit gecirmiyorum..
Cunku aksamlari cikolata, cekirdek, cips , dondurma cani ne isterse yiyor.
Ya cocuklarla uyuyakaliyorum, ya da o birseyler yiyene kadar takilip yaninda sonra kaciyorum ust kata :))
Cekirdek almaya gitti esim bana da tuzsuz alacak 5 6 aydir ilk defa yicem ozlemisim esim diyince aklima dustu
Nasilsin guzel esim denk gelemiyoruz :)

Canim nasil kuzun, bugunde sesin cikmamis seni merak ediyorum Birgaripanne Birgaripanne
Bir haber ver....

Dost dedigin dogru soyler.. :KK200:

Harika bir eksi:KK9:

Cok guzel bir eksi masallah:KK9::nazar:

Canim benim o senin guzel gormenden..:KK200:

Ne guzel bir eksi Kubracim, nasilsin bugun?

Ahahahh cok guldum bu mesaja :))

Canim dualarim seninle, haydi butsuz gecip gidecek sinavlar :))

:p:KK70:cok yerinde ve guzel espiri olmus..

Izne ayrilmadi ama tatilde canim, gelir insallah matilda34 matilda34
Kaptanim sabah mi oglen mi yazdim ama saat 2 ye kadar hastanede bekledik iyi gorunuyor dedi doktor gonderdi takip ediyorum iyi su anlik Allahim hayirlisi ile sagligini korusun evladimin
Uykusuz bir sekilde bekliyorum iste gece uyudum ama 4 saat yetersiz geldi oglende biraz uyuyum dedim kuzenim araadi
Benimle gecinemeyen bir komsu kecilerimi sikayet edecegini soylemis kuzenime o da kokusu abarttigin kadar yok demis oda ruzgar esince benim eve doluyor demis evi ile aramizda 20 metre var ustelikte kosede kaliyor sur duvarimiz bile yok yani onunla ugrasiyoruz iste kuzenim benim elimden birsey gelmezz bana soyleme demis
Birgaripanne Birgaripanne ses ver canim dun hastanedeydiniz, sonra yazmamissin ,nasilsin, oglun nasil oldu, her sey yolunda mi?
Iyi iyi kaptanimda bugun halamin gelini gelmisti kizim da onlarin cocuklarina dogru toprak alip atmaya calisti ama vurma amacli deil sadece oyun amacli her zaman yapiyor amcama bile kac kez yapti cocuklar yapar dedi amcam ama gelin dur yapma diye bir bagirdi kizima zoruma gitti tamam zarar verebilirdi kizim ama orda mudahele etmesi gereken kisi bendim tuhaf oldum kolay kolay kin gutmem ama icimde bir kivilcim oldu sonra kendi kendimi sakinlestirdim tabi gelinde yaptigina pisman oldu sonra tekrar atmaya calistiginda kibarca yapma canim bakbak bize toprak atiyor deyip sirinlik yapti ama bir kez bagirinca ne bilim beklemiyordum da hala burukluk var icimde amak kin yok

Bugun ku menum
Sabah
3 yumurtali chia li sutlu 1 kasik unlu omlet
30 g peynir
13 zeytin
Salatalik domates karalahana
1 p kizartmasi
1 patlican kizartmasi
Aksam fotoda
Su 10 baardak
Spor 5 dk plank
10000 adim
Bol bol evisi bahce isi
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS erciyes111 erciyes111

Eklentiler

• 20200608_202354.webp
    20200608_202354.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 28
Bugünkü menüm

Öğlen 12:00
1 haşlanmış yumurta
2 çeşit beyaz peynir 1 abuç kadar
7 siyah 9 yeşil zeytin
Az sucuklu yumurta
Biber domates salatalık
1 kase yoğurt

Akşam 18:30
1 porsiyon taze fasulye
Yarım porsiyon kısır
1 közlenmiş patlican
2 ızgara köfte
Biber marul kuzu kulağı nane
1 kase yoğurt

Aralarda türk kahvesi

Su 3 ü geçti hala içiyorum

Spor
1 saat yürüyüş
300 ceza atlaması

Menü su süper canım👏 Spor ?
Yürüyüş yaptım güzelim. O kadar gunesti ki, şapkam olmasına rağmen başim ağrıdı 😌
Bir de bir uygulama indirdim bugün 15 dk kadar onun hareketlerini ve biraz da geçen resmini attığım body power aletiyle egzersiz yaptım

Ha bir de koltuk itip altını temizledim. L şeklindeki bitişik koltuklardan benimki. Zorlandım epey.

Yürüyüş yaptım güzelim. O kadar gunesti ki, şapkam olmasına rağmen başim ağrıdı 😌
Bir de bir uygulama indirdim bugün 15 dk kadar onun hareketlerini ve biraz da geçen resmini attığım body power aletiyle egzersiz yaptım

Ha bir de koltuk itip altını temizledim. L şeklindeki bitişik koltuklardan benimki. Zorlandım epey.
Epeyce bişiler yapmışsın bugün canım.. Ben de yürüyüş yaptım bugün.. Kuaför randevuma gittim sonra manikür pedikür ohh rahatladım sonra da kendime ödül penye elbise aldım. Bundan sonra her kilo verdiğimde ödül yapıcam kendime 😀

Süpersin 🥰🥰

Kizlar hastanedeyiz 2 ye kadar hemen menumu yazayim gelinlik gormeye gittik berbat bir menu umarim yarin arti gelmem
Sabah
200 gram menemen
8 zeytin
28 gram peynir
2 dilim ekmek
Oglen tabulette
1 goz y fasulye
1 gozde cacik
1 gozde tarhana corbasi
1 gozde 2 kasik p pilavi
4 pancar sarmasi
Ara biter mi bitmez gelinligimizin dogum gunuydu azicik pasta 1 dilim baklava
Ve bir tane de tepsi tutuldugu icin cikolata aldim
Aksam patlican kebap yapmistim 2 patlican iki parca da kiyma yedim
Su 14 bardak
Spor 5 saat kosusturmaca
Biraz fazla olmuş sanki dimi 😁

bende beğenmedim canım. ve su çok az
hımmm yorumsuz kalmak istiyorum moralini bozmamak için ama o zaman nasıl arkadaşın olurum. yaşını çok büyük göstermiş sakın uzayana kadar makasa elini sürme.
çok güzel olmuş herşeyiyle beğendim.
çok dolmalı olmamış mı biraz. dolma demek kilo demek.
beğendim canım su spor menü tam kararında.
aman ne yaptın kuzum ya yazık ettin gece gece kendine.
affım yok canım 300 jumping ceza veriyorum sana. 7 lahmacun yemezsin bundan böyle.
olmadı tansu beğenmedim ceza almalısın. erciyes111 erciyes111 ceza kez kızımıza
ooo çok az nasıl dayandın bu kadar aza.
ben içiyorum canım ondanda vazgeçersem ben ben olmam. zaten zombi gibi gezerim.

dağılmayalım canım ne olur bitirelim bu kilo işini. inan dağıtınca toplamak çok zor al iki gündür sistemim arınmadı nasıl yedimse cuma günü. @fmad kes ceza anam aklı başına gelsin.
afiyet olsun canım güzel olmuş
çok iyi suyuna varana kadar çok güzel.
harikasın canım beğendim menünü sporunu ve suyunu.
selam canım çok güzel daha ne isterim herşey dengeli .
çok geçmiş olsun negatif sonuca çok sevindim. ilk gün suyun az ama bugün herşey güzel olmuş.

afiyet olsun. ama keşke limonatada olmasaydı ondaki şeker ne kadar fazladır düşünmek bile istemiyorum. su hiç içmedin mi göremedim ben
Teşekkür ederim kaptanım ☺️

çok geçmiş olsun canım.çok iyi yapmışsınız hastaneye götürmekle. şimdi nasıl ?
plankla yırtacağını mı düşünüyorsun cidden. bana kalsa erciyes111 erciyes111 fikrimi sorarsan 200 donkey kicks cezası verirdim popiş şekillenir ne güzel olur.hatta daha da acımasız sayıyı arttır derim.
200 donkey kicks olsun o zaman kaptanım + 50 jj 😁

@cokofesttt Aomine Daiki Aomine Daiki @Milana firuze erciyes111 erciyes111 @mifihafa @Meyyal Hayyal @JaneRizzoli matilda34 matilda34 @1delimavi kızlar bugün kontrol tartı günü kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayın lütfen.
Kusura bakmayın kaptanım bu aralar yoğunum giremiyorum bile buraya. 66.9 +200 gr yani 😔

Filizimmm :KK200:

Hepimizde ayni durumlar, ama bugun guzel bir eksiyle baslamissin ,tebrik ederim :)

Bugun egzersiz paylasacagim senin icin canim..Not ettim :)

Canim kayinvalidenlerde keyifli gecsin zamaniniz :)

Ahaahha kizim sensiz yedigim icin sen zayifsin ben tombissss :))

Harikasin :)

Burada turkiyenin 10kurusu gibi fiyata boy boy satiyorlar, burasi gibi dusundum canim ama memleketimizde samimiyet, dostluk var, sana ayirmalarida ne guzel kolileri :)

Daha once kisa soluklu denemistim pes etmistim bu sefer yilmadan devam ediyorum canim.
Cok mutluyum, cok guzel sonuclar aliyorum, sende yapmayi dusunuyorsan, beraber yapabiliriz..

Canim vucudunu en iyi sen bilirsin, ne iyi geliyor, nasil kolay kilolargidiyor.
O yuzden dogru yoldasin kuzum..

Cok guzel birgun olmus canim..

Cok guzel birgun olmus canim :)

Cok begendim seninde gununu canim, nasil geciyor tatiliniz?

Gecmis olsun gulum, neyseki testi negatifmis, Allaha emanet olun..
Sağol kaptanım çok şükür 😊

Bugun ku menum
Sabah
30 g peynir
13 zeytin
1 p kizartmasi
1 patlican kizartmasi
Aksam fotoda
Su 10 baardak
Spor 5 dk plank
10000 adim
Bol bol evisi bahce isi
Bugün güzel olmuş canım ☺

yok cnm erken kapatmadım günü sadece misafirlikte az yedim onun sevincini paylaştım 😂😂😂
Bugün ki menüm

Sabah
4 yemek kaşığı şakşuka
1 dilim ekmek
2 bardak çay

Ara öğün
2 çatal kavun
2 çatal karpuz
Kiraz

Öğlen
Yarim krep
1 çay kaşığı bal

ARA öğün
Yeşil çay

Akşam
2 tane köfte
Domates
(Firinda)
Bulgur pilavi

Su
1.5 litre

Spor

@Beklenen2
bulgur pilavı ne kadardı canım miktar öğrenebilir miyim? onun dışında güzel misafirlik için tebrik ederim.
Iyi aksamlar
Günün özeti

12. 15 Ilk ogun.
2 yumurta
2 kasar
5gr tereyag

Aksam
Keto sosis ekmegi
3 sosis
5gr barbecue mayonez

Su 2,5 L
Spor
40dk Bisiklet
20dk Row machine
30dk yuruyus
15bin adim

Altda Makrolarim
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @JaneRizzoli
yine harikasın canım.
2 gunluk menumude paylasacagim ama telefon Arasta..
Haklisin dun browni yedim ne sacmalik :KK43:
Reglimde yakin , tatli istegi geliyor buna bir cozum bulacagim...
aynı duruma düştük özgecim bende nehirden kaptım laptopu. çalıntı zamanlar yaşıyorum. ne zormuş böylesi.cepte reklamdan mesaj yazamıyorum onları engelleme yolu varmıdır acaba?
Bugünkü menümü ekledim. Ekmek istemedi canım, yemedim ben de.
1 lt dukan birası ve 1.5 litre su içtim.
Yarım daha içip akşamı kapatırım diye düşünüyorum
Arrietty_ Arrietty_ CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
çok iyi canım beğendim menünü.
İyi aksamlar
5 tane kiraz
Sabah pirasali ispanak li ve lorlu 3 kucuk yumurtali omlet 5 zeytin domates salatalik cay
Ogle karpuz 1 buyuk dilim
sabah ki omleti bitirememistim onu yedim
ara yesil cay
1 adet kabak cicegi dolmasi
ara maydanoz sapi cayi
aksam
2 kepce tavuk corbasi 4 kasik menemen bol limonlu roka salatasi

Su 2 lt oldu devam
Spor ev isi
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @1delimavi
çok iyi olmuş canım.
Menu

Sabah-ogle

Ara
Karpuz

Aksam

Su 2 litre simdilik
beğendim canım. tam ideal menüye uygun.

olumlu düşün hep verdim diye şartlandır kendini yoksa bu menü güzel vermemen için sebep yok. daha aza düşürmemelisin ama
Pazartesi menüm
Uyanınca:
1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağlı filtre kahve

Kahvaltı
2 dilim low carb ekmeğinin üstüne biraz kaşar ve sucuk koyup ekmek pizza yaptım, 1 haşlanmış yumurta, domates

Ara:
10 tane kadar fındık, 2 kare %90kakolu bitter çikolata

Ara ( yürüyüşe gideceğim diye yedim)
1 kaşık yoğurt, 1 kaşık low carb müsli

Akşam
50gr ton balığı, közlenmiş patlıcan ( közledikten sonras biraz zeytinyağı ile kavurdum )

Su: 2,5- 3lt
Spor: 14500 adım
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 matilda34 matilda34
afiyet olsun sizin orada low carb müsli mi var çok kıskandığımı söylemeliyim.

19.30 iki fincan çay

Su 3 lt

Melek Ada Melek Ada
karpuz kabuğu çılgınlığına katılmışsın ne güzel.
Ne guzel sozunu tutuyorlar iste 😈😈

Demi ne guzel cocuklardik 😊

Hmmm lezzetli gorunuyor bende deneyim gecen ay ki aldigim kasarin hepsini rendelemistim bu ay bunu denemek icin biraz ayirayim

Zaten tanimiyoruz demi kaptanim profildeki kendisi ise tahmin edebiliriz

Bana her gun tartilma diyen kaptanlarima sesleniyorum

Bende saga kos sola kos yemegi zor yetistirdim birazdan paylasirim

Cekirdek almaya gitti esim bana da tuzsuz alacak 5 6 aydir ilk defa yicem ozlemisim esim diyince aklima dustu

Kaptanim sabah mi oglen mi yazdim ama saat 2 ye kadar hastanede bekledik iyi gorunuyor dedi doktor gonderdi takip ediyorum iyi su anlik Allahim hayirlisi ile sagligini korusun evladimin
Uykusuz bir sekilde bekliyorum iste gece uyudum ama 4 saat yetersiz geldi oglende biraz uyuyum dedim kuzenim araadi
Benimle gecinemeyen bir komsu kecilerimi sikayet edecegini soylemis kuzenime o da kokusu abarttigin kadar yok demis oda ruzgar esince benim eve doluyor demis evi ile aramizda 20 metre var ustelikte kosede kaliyor sur duvarimiz bile yok yani onunla ugrasiyoruz iste kuzenim benim elimden birsey gelmezz bana soyleme demis

Iyi iyi kaptanimda bugun halamin gelini gelmisti kizim da onlarin cocuklarina dogru toprak alip atmaya calisti ama vurma amacli deil sadece oyun amacli her zaman yapiyor amcama bile kac kez yapti cocuklar yapar dedi amcam ama gelin dur yapma diye bir bagirdi kizima zoruma gitti tamam zarar verebilirdi kizim ama orda mudahele etmesi gereken kisi bendim tuhaf oldum kolay kolay kin gutmem ama icimde bir kivilcim oldu sonra kendi kendimi sakinlestirdim tabi gelinde yaptigina pisman oldu sonra tekrar atmaya calistiginda kibarca yapma canim bakbak bize toprak atiyor deyip sirinlik yapti ama bir kez bagirinca ne bilim beklemiyordum da hala burukluk var icimde amak kin yok
sen varya sen tarafımca seviliyorsun...
Bugun ku menum
Sabah
30 g peynir
13 zeytin
1 p kizartmasi
1 patlican kizartmasi
Aksam fotoda
Su 10 baardak
Spor 5 dk plank
10000 adim
Bol bol evisi bahce isi
1 tane patatesin kızartmasımı yok 1 tane patates mi? aynısı patates içinde geçerli. eğer tam patates ve patlıcansa olmamış.
selamlar, benim de yediklerim şöyle. yumurtanın göze çok hoş geldiğinin farkındayım... soyamadım bir türlü dağıldı sdjaf

Eki Görüntüle 2646326 Eki Görüntüle 2646327 Eki Görüntüle 2646328

spor: 45 leslie + 45 kardiyo videosu

su: yatana kadar 2.5 olacak

+yeşilçayı/kirazsapı çayı

Aomine Daiki Aomine Daiki
çok beğendim canım ne kadar güzel yumurtalara üzülme ben her haline bayılırım hatta soyulmayanın kabuklarındakileri bile çıkarır yerim.

Birgaripanne Birgaripanne esim kusura bakma çocuklar, iş güç derken girip yazamıyorum ilk defa geçmişi okuyamadım etiketlendigim mesajları okudum sadece. Bugun arkadaşla görüştük ve diyeti de bozdum çok üzgünüm 😔 cezama razıyım

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush kaptanlarim yoğunluktan mi bilmiyorum bu aralar diyet istediğim gibi gitmiyor eğer bu cuma da sabit gelirsem ya da artı olursa ki inşallah olmaz izne ayrılmak istiyorum biraz kendimi toplayıp gelirim

İyi akşamlar kızlar

12.00: iki dilim ekmek, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir çk tahin pekmez

Ara: Bir hurma, karpuz, peynir

18.00: yoğurtlu ıspanak, iki kaşık erişte

Ara: Bir kuru incir, 5 tane çiğ badem, kahve, bir kare bitter

Su: 3 litre
Spor: 500 jj
100 mekik
100 bacak egzersizi
100 bisiklet

Back
X