Afiyet olsun canım. Su içiyorum ben de şişemi yanıma getirdim.Kizlar nasil geciyor aksaminiz?
Ben ilk ogunumu yiyorum cok mutluyum suan :)
Sizlerde ne var ne yok?
Afiyet olsun erişte çok severim tereyağlı üstüne peynirİyi akşamlar kızlar
12.00: iki dilim ekmek, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir çk tahin pekmez
Ara: Bir hurma, karpuz, peynir
18.00: yoğurtlu ıspanak, iki kaşık erişte
Ara: Bir kuru incir, 5 tane çiğ badem, kahve, bir kare bitter
Su: 3 litre
Spor: 500 jj
100 mekik
100 bacak egzersizi
100 bisiklet
tabi ki. 44 yaşında 4+22 yıllık evliliği olan (öncesi sevgiliydik) biri 21 artık diğeri 13 yaşında iki kız çocuk annesiyim. 43 yıldır kilo ile savaş halindeyim. kilo verme hikayelerim çok fazla ama ben azıcık bir kaç ay öncesinde ve bundan bahsedeyim. geçen yıl buraya katılmadan kilo vermeye çalıştım başarılıda oldum. yani en azından ucundan acık 67 ye kadar düştüm ama ne yazık eşim zamansız hadi tatil yapalım deyince mecbur çıktık tatile bol gezmeli bir tatil oldu ama beslenmeme dikkat edemedim döndüğümde 71 kilo olmuştum. sonra yeni yıl geldi o gece vur patlasın çal oynasın 8 ocak günü 73,6 kg ile buraya koştum geldim. sanırım ilk başlarda az beslenmeli bişeyler yaptım ama güzel kilo vermemArrietty_ arkadaşımızın beni yumurta orucu ve ketojenik beslenme ile tanıştırmasıyla oldu. bu vakte kadar takır takır gitti kilolar.ama şansızlık bu ya ben menopoz teşhisi konan bir kadın olmama rağmen ilk kilo verme döneminde regl oluyordum. ama 2,5 ay oldu malesef gene kesildi bende hormon ilaçları kullanmak istemiyorum. sürece bıraktım. bu yüzden bu kadardır zorlanmam. hoş mutlu olmalıyım ilk menopoza girdiğimde anlamadan 8 kilo almıştım en azından şimdi almıyorum. züğürt tesellisi işte.
İyiyim kaptaneşim sen nasılsın:) nasıl gidiyo ?Nasilsin guzel esim denk gelemiyoruz :)
Canim nasil kuzun, bugunde sesin cikmamis seni merak ediyorumBirgaripanne
Bir haber ver....
Dost dedigin dogru soyler..
Harika bir eksi
Cok guzel bir eksi masallah
Canim benim o senin guzel gormenden..
Ne guzel bir eksi Kubracim, nasilsin bugun?
Ahahahh cok guldum bu mesaja :))
Canim dualarim seninle, haydi butsuz gecip gidecek sinavlar :))
cok yerinde ve guzel espiri olmus..
Izne ayrilmadi ama tatilde canim, gelir insallah @matilda34
Tamam cnmGuzel bir gun olmus canim, misafirligide cok guzel atlatmissin ama suyu biraz daha arttirmaya calis..
Bulgur pilavi bu kadardi cnmbulgur pilavı ne kadardı canım miktar öğrenebilir miyim? onun dışında güzel misafirlik için tebrik ederim.
yine harikasın canım.
aynı duruma düştük özgecim bende nehirden kaptım laptopu. çalıntı zamanlar yaşıyorum. ne zormuş böylesi.cepte reklamdan mesaj yazamıyorum onları engelleme yolu varmıdır acaba?
çok iyi canım beğendim menünü.
çok iyi olmuş canım.
beğendim canım. tam ideal menüye uygun.
olumlu düşün hep verdim diye şartlandır kendini yoksa bu menü güzel vermemen için sebep yok. daha aza düşürmemelisin ama
afiyet olsun sizin orada low carb müsli mi var çok kıskandığımı söylemeliyim.
karpuz kabuğu çılgınlığına katılmışsın ne güzel.
sen varya sen tarafımca seviliyorsun...
1 tane patatesin kızartmasımı yok 1 tane patates mi? aynısı patates içinde geçerli. eğer tam patates ve patlıcansa olmamış.
çok beğendim canım ne kadar güzel yumurtalara üzülme ben her haline bayılırım hatta soyulmayanın kabuklarındakileri bile çıkarır yerim.
Afiyet sifa olsun :)))))Benim de pazartesi menüm şöyle
İlk olarak bir saate yakın yürüyüş (200)
12de: bir wasa, lor peyniri, yumurta, 2 domates, 6 zeytin, çay
14.30da büyük bir filtre kahve, + karpuz kabuğuepey de lezzetliymiş (sağol tatlim tavsiye için deniz diyette )
17de bir iki çatal taze fasulye, bir tam + bir de yumurta beyazi ile omlet üstüne yoğurt + yağda kizdirdigim pul biber
19.30 iki fincan çay
Su 3 lt
Melek Ada
İnşallah güzelce hallolur canım evin o zaman eski rutine dönersin. Sıkça görüşürüz Özlemcim. Yalnız söylemeden geçemicem, tebrikler ne harika bir eksiydi o öyle, hem de kv yanindayken. Müthişsin gerçektenEvet kuzum hala kayinvalidemdeyiz isler devam ediyor malesef yogunum cok canim sen nasilsin gorusemiyoruz
Eşim fazla şeker var menünde. Onun dışında gayet güzelİyi akşamlar kızlar
12.00: iki dilim ekmek, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir çk tahin pekmez
Ara: Bir hurma, karpuz, peynir
18.00: yoğurtlu ıspanak, iki kaşık erişte
Ara: Bir kuru incir, 5 tane çiğ badem, kahve, bir kare bitter
Su: 3 litre
Spor: 500 jj
100 mekik
100 bacak egzersizi
100 bisiklet
Annem de dalga geçti biliyomusun, eskiden bizde eşeklere verirlerdi diye.Afiyet sifa olsun :)))))
Annem de dalga geçti biliyomusun, eskiden bizde eşeklere verirlerdi diye.
Sonra baktım kendi de yiyor
Ne günlere kaldık ya
Aslinda dolma olmasa dahaiyi olurdu ama dayanamadim bir tane olsun tattimbulgur pilavı ne kadardı canım miktar öğrenebilir miyim? onun dışında güzel misafirlik için tebrik ederim.
yine harikasın canım.
aynı duruma düştük özgecim bende nehirden kaptım laptopu. çalıntı zamanlar yaşıyorum. ne zormuş böylesi.cepte reklamdan mesaj yazamıyorum onları engelleme yolu varmıdır acaba?
çok iyi olmuş canım.
olumlu düşün hep verdim diye şartlandır kendini yoksa bu menü güzel vermemen için sebep yok. daha aza düşürmemelisin ama
1 tane patatesin kızartmasımı yok 1 tane patates mi? aynısı patates içinde geçerli. eğer tam patates ve patlıcansa olmamış.
çok beğendim canım ne kadar güzel yumurtalara üzülme ben her haline bayılırım hatta soyulmayanın kabuklarındakileri bile çıkarır yerim.
Afiyet olsun canim bende biberli yogurt yiyorum bugun o kure baslayim dedim hadi hayirlisiKizlar nasil geciyor aksaminiz?
Ben ilk ogunumu yiyorum cok mutluyum suan :)
Sizlerde ne var ne yok?
Haklısın canm bugün çok da içine sinmedi zatenİnşallah güzelce hallolur canım evin o zaman eski rutine dönersin. Sıkça görüşürüz Özlemcim. Yalnız söylemeden geçemicem, tebrikler ne harika bir eksiydi o öyle, hem de kv yanindayken. Müthişsin gerçekten
Eşim fazla şeker var menünde. Onun dışında gayet güzel
Saol canim bugun duzene girdim reklamlardan biktim ama yazana kadar3. Sayfa acildiBiraz fazla olmuş sanki dimi
Teşekkür ederim kaptanım
200 donkey kicks olsun o zaman kaptanım + 50 jj
Kusura bakmayın kaptanım bu aralar yoğunum giremiyorum bile buraya. 66.9 +200 gr yani
Sağol kaptanım çok şükür
Bugün güzel olmuş canım ☺
1 tek dilim kaptanim incebulgur pilavı ne kadardı canım miktar öğrenebilir miyim? onun dışında güzel misafirlik için tebrik ederim.
yine harikasın canım.
çok iyi olmuş canım.
CumlemizeAfiyet sifa olsun :)))))
Ahh ahhAnnem de dalga geçti biliyomusun, eskiden bizde eşeklere verirlerdi diye.
Sonra baktım kendi de yiyor
Ne günlere kaldık ya
Aynen benim annemde oyle diyor
Hahhahhaha
Eee napalim yulaf a da at yemi diyoollllaaa.
Bu da esek yemi
Bide bana sor.....Sende mi artıof nıye boyle oluyor ya sınır oluyorum
Bugün daha iyiyim şükür kaptanimNasilsin guzel esim denk gelemiyoruz :)
Canim nasil kuzun, bugunde sesin cikmamis seni merak ediyorumBirgaripanne
Bir haber ver....
Dost dedigin dogru soyler..
Harika bir eksi
Cok guzel bir eksi masallah
Canim benim o senin guzel gormenden..
Ne guzel bir eksi Kubracim, nasilsin bugun?
Ahahahh cok guldum bu mesaja :))
Canim dualarim seninle, haydi butsuz gecip gidecek sinavlar :))
cok yerinde ve guzel espiri olmus..
Izne ayrilmadi ama tatilde canim, gelir insallah @matilda34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?