Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun erişte çok severim tereyağlı üstüne peynir

İyiyim kaptaneşim sen nasılsın:) nasıl gidiyo ?
Bu günki menüm
Sabah 5-6 yk menemen peynir salatalık 1,5 dilim ekmek

ara sade türk kahvesi

akşam : 2 ufak kabak rendeleyip soteledim. 3 yk yoğurt 2 tane minik çiğköfte

spor:200 zıpzıp
Ev işi çocuk peşinde koşturma ve saçımı kestirdim.
yine girdim depresyona. Kendi kuaförüm uzakta çocuk sıkılır ben kuafördeyken oyalanmaz diye burda biyere gittim pişman oldum herzamanki gibi :/ allahtan çok kısa kesmedi 1-2 ay sonra kendi kuaförüme gidip düzelttiririm. Hatta komşuma en altını makineyle kestirip düzelttiresim var ama kısalır iyice diye istemiyorum

Merhabalar; bu ara çok yoğunum giremiyorum foruma. Yazlık kışlık kıyafet ayrımı yaptım 13.30 da başladım 19.00 da bitti . Ben de bittim. Ama iş bitmedi , akşam da ofis işlerim vardı şimdi bitti hepsi yemek yapamadım hiç fırsatım olmadı . Akşam yumurta kırdım

sabah:
1 tk lor peyniri
Domates, salatalık

öğle:
1 haşlanmış yağsız tuzsuz tavuk baget
1 kase yoğurt

ara:
Çeyrek muz (oğlumdan kalan)

akşam:
3 yumurtadan mozarella peynirli omlet
1 ince dilim siyez ekmeği
1 tk kaymak

Su:2.5 lt
Spor: 5 saat ev işleri 600 puan ( kesinlikle abartmıyorum 5 saat sürdü )

Yawrukush CEYDOS

Bulgur pilavi bu kadardi cnm

Eklentiler

• 20200608_180641.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 26
Afiyet sifa olsun :)))))

Evet kuzum hala kayinvalidemdeyiz isler devam ediyor malesef yogunum cok canim sen nasilsin gorusemiyoruz
İnşallah güzelce hallolur canım evin o zaman eski rutine dönersin. Sıkça görüşürüz Özlemcim. Yalnız söylemeden geçemicem, tebrikler ne harika bir eksiydi o öyle, hem de kv yanindayken. Müthişsin gerçekten
Eşim fazla şeker var menünde. Onun dışında gayet güzel

Selam kizlar menüm dolu dolu oldu. Bir kac gündür dikkat etmeme ragmen sabit gelince kaloriyi arttirdim. Zaten açtım iyi geldi

Sabah
2 haslanmis yumurta

Öğle

1 kepce nohut yemegi
Yoğurt

Aksam1 kase ezogelin corbasi
Salata

Ara
Yesil cayla
Kurumeyve ve kuruyemis 1 kase yemisimdir

Su 3 lt
Spor
Ev temizliği 2 saat
fyzanur kuruyemislere ceza ver eşim, Leslie kac mil yapsam...

Aslinda dolma olmasa dahaiyi olurdu ama dayanamadim bir tane olsun tattim

Haklısın canm bugün çok da içine sinmedi zaten yarın daha da iyi olur insalalhhaslında ben yemem de eşimle birlikte sofraya oturunca bir iki kaşık alıp kalkayım diye oluyor hep bunlar

Saol canim bugun duzene girdim reklamlardan biktim ama yazana kadar3. Sayfa acildi
1 tek dilim kaptanim ince
Afiyet sifa olsun :)))))
Cumlemize
Annem de dalga geçti biliyomusun, eskiden bizde eşeklere verirlerdi diye.
Sonra baktım kendi de yiyor
Ne günlere kaldık ya
Ahh ahh

Hahhahhaha
Eee napalim yulaf a da at yemi diyoollllaaa.

Bu da esek yemi
Aynen benim annemde oyle diyor

Bugün daha iyiyim şükür kaptanim rahat bir şekilde uzun süreli oturabiliyorum artik iyiyim biraz ip atlayayım dedim yapamadım valla 5 10 tane atladım agrım çok olunca bıraktım malesef

Menün ve sporun çok güzel olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…