Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ceydos çok üzgünüm tartı yok bu evde. Dışarıya çıkma imkanimdakısıtlı ciksamda kıyafetli tartilacam bir anlam ifade etmeyecek. Diyetime dikkat etmeye çalışıyorum. Sanirim kilo bildirimleri yapamayacak eve gidene kadar. Buradan da kopmak istemiyorum

Afiyet olsun eşim. Güzel ilerliyorsun. Bu hafta çok kötü denk geldi evde olmadigim için

Sabah
Salatalık domates
3 zeytin
3 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek

Öğlen
Sekeraiz türk kahvesi
7 badem.
3 hurma

Akşam
Ismini bilmiyorum urfa yemegi tepsinin tabaninda kiyma ustu patlican domates biber
Normal bir tabak
1 dilim.ekmek tutamadım kendimi
2 bardak ayran

Su 2 litre
Spor kaynanama gelinlik yapmak
mifihafa

Hepinize iyi geceler hanimlar cok sukur memleketteyim çocuklarım dışarda sürekli oyun oynuyorlar . Akşam olunca da erkenden yatıyorlar. Ben çok yoruluyorum çünkü evimiz bahçeye merdivenli inip çıkıyorum bana da hareket oluyor.
Cuma günkü 1 kilomun nedeni regli siskinligiymis cunki cumartesi regli oldum .
Burda herşey güzel.sukur ınsalllah cok kilo almam .
Allaha emanet olun iyi geceler

aman canım hiç dokunma bence hiç içine sinmezse birde sabret az daha. Menünü beğendim. Su göremedim yine
işler güçler yaz döneminde arttı hepimizde kolay gelsin eşim karşılıklı çalışalım
Bulgur pilavi bu kadardi cnm
offf çok olmuş ceza yemelisin eşinden.
oh afiyet olsun. Bugün ne okusam canım çekiyor senin Menünden nohutu aldım
iyi nöbetler canım. Herşey güzel olmuş. Nöbetçisin diye geceyi görmüyorum
Bugün daha iyiyim şükür kaptanim rahat bir şekilde uzun süreli oturabiliyorum artik iyiyim biraz ip atlayayım dedim yapamadım valla 5 10 tane atladım agrım çok olunca bıraktım malesef
bir süre spor yapmasan bence daha iyi olur zorlama kendini
Bugünkü menüm sabah
2 yumurta demirbaş olarak
1 dilim peynir 1 zeytin
Öğle
1 kase çorba
Akşam
3 yk bulgur pilavı 1 yk yoğurt
Ara biraz kiraz
Su 3 lt
CEYDOS @Meyyal Hayyal Yawrukush
çok az sanki bana mı öyle geldi
canım tabiki kopma. Aynen devam ediyorsun. Tartı bulunca tartılırsın
2 dilim ekmek yemişsin. Tam kararında üzme kendini
mutlu oldum yazmana. Rahat olman çok güzel. Şimdi kaç kilosun tartılabildin mi?

çok beğendim canım ne kadar güzel yumurtalara üzülme ben her haline bayılırım hatta soyulmayanın kabuklarındakileri bile çıkarır yerim.

teşekkür ederim, ben de öyleyim :) baktım yumurtalar soyulmuyorsa çay kaşığıyla sıyırarak kabuğundan çıkartıyorum, sonra aynı kaşıkla kabuğun içinde kalanları yiyorum. hiçbir kalori arkada kalmasın tabii...

Canim nasil dustu oglun , bir yeri yaralandi mi?
Simdi iyi degil mi durumu?
Komsunlada kecilerle ilgili sorunu halledersiniz insallah, konustunuz mu?
Halanin geliniyle olan olayada cok takilma, insanlar cocuklari zarar gorecek diye ani tepkiler verebiliyor, sonradan oda farketmis dedigine gore.Boyle buyuyor gulum cocuklar..

Canim diyeti bozunca insan psikolojik olarak cok etkileniyor, kendini uzme, cuma gunu guzel bir eksiyle kilo vermeye devam edersin insallah.
Ben seni yurekten seviyorum, diyeti birakmanida hic istemem..

Canim ben birak kuaforu, kendim kestim sacimi 2 gun once yinede idare eder yani..
Uzme canini koku sende uzar..

Cok yorulmussun Banucum, ellerine saglik :)

Canim nobetin guzel gecmistir insallah..

Bugün daha iyiyim şükür kaptanim rahat bir şekilde uzun süreli oturabiliyorum artik iyiyim biraz ip atlayayım dedim yapamadım valla 5 10 tane atladım agrım çok olunca bıraktım malesef
Cok sevindim iyi olmana, ne olur egzersiz yapmaya kalkma ameliyatin icin kotu olur, bak bebis icin ugrasiyorsun, boyle tehlikeli hareketler yapma..Biz senden egzersiz beklemiyoruz, sen egzersizlerden muafsin..

Kayinvalidene gelinlik mi yaptiniz gulum, evleniyor mu yoksa terzi mi ?
Urfa yemeklerinin tadini cikart eski esim, bizide ihmal etme..

Gulum iyi olmana cok sevindim, bize yazmanada..
Ohh mis gibi temiz hava, cocuklara ozgurluk, sana hareket, daha ne olsun, benim bile atlayip yanina gelesim geldi..
Masallah keyfiniz bol olsun..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 MUAF MUAFMUAFMUAF
CEYDOS ODUL 50M
fayfeyfiy ODUL 50M 200IA
cokofesttt ODUL 10DK A200IA
Yawrukush ODUL 300IA
@Derya_the_queen
erciyes111 ODUL
JaneRizzoli
aydingelini
esmeriiim
BLU3 ODUL SPOR?
Ellssa 200IA
Arrietty_
M MaviFeslegen
Birgaripanne 10DK A
Melegimkorusun
mifihafa ODUL MUAF
Aomine Daiki ODUL MUAF
Milana firuze ODUL
B barga
Melek Ada ODUL
bnnu ODUL 10DK A
@Meyyal Hayyal
fyzanur MUAF
deniz diyette ODUL

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

A Aycaokurcan , matilda34 , erciyes111 kizlar menulerinizi duzenli yazmaya gayret edin..

Bir hafta sonra ip atlardin zaharrrr bir daha duymayim iyilesene kadar sadece yuruyus hareketi
Ozledik seni guzellik bahse in tadini cikar bol kahve ic tarcinli canin fazla birseyde cekmez
Kaptanim gelinlik gormeye gitmistik ya donuste bebek bisikletleri oluyor ya arkadan ittirrmeli ona bindirmistim kuzenim yasi 2 itene kadar yan yatti ama bir yeri degmedi fazla
Aksamsa annemgilden su almaya gelmistim oglanin sesine geri dondum esim kizin terligini giydiriyormus oglumda orumcekle 1 basamak yuksek olan balkondan asagiya dogru gitmis esim tutmus orumcege yetisebilmis ama oglan icinden firlamis alni betona degmis ama iyi
bir kaac saat huzursuzluk oldu ama gecti sevilgecligi devam ediyor
Eline saglik kaptanim

Gunaydin guzel arkadaslarim tarti icin son 3 gunumuz, lutfen cok dikkatli beslenip, egzersiz yapalim..
Gununuz cok guzel gecer umarim..
Günaydın canım
Teşekkürler dileğin için senin de öyle olur inşallah. Sana da iyi uykular balım

Allah korumus canim gecmis olsun tekrar..

Gayet hafif beslenmissin canim. Gece ayakta kalmak metabolizmani sasirtir, güzel kilo verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…