- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Ceydos çok üzgünüm tartı yok bu evde. Dışarıya çıkma imkanimdakısıtlı ciksamda kıyafetli tartilacam bir anlam ifade etmeyecek. Diyetime dikkat etmeye çalışıyorum. Sanirim kilo bildirimleri yapamayacak eve gidene kadar. Buradan da kopmak istemiyorumcokofesttt Aomine Daiki Milana firuze erciyes111 mifihafa @Meyyal Hayyal JaneRizzoli matilda34 M MaviFeslegen kızlar bugün kontrol tartı günü kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayın lütfen.
Afiyet olsun eşim. Güzel ilerliyorsun. Bu hafta çok kötü denk geldi evde olmadigim içinİyi aksamlar
5 tane kiraz
Sabah pirasali ispanak li ve lorlu 3 kucuk yumurtali omlet 5 zeytin domates salatalik cay
Ogle karpuz 1 buyuk dilim
sabah ki omleti bitirememistim onu yedim
ara yesil cay
1 adet kabak cicegi dolmasi
ara maydanoz sapi cayi
aksam
2 kepce tavuk corbasi 4 kasik menemen bol limonlu roka salatasi
Su 2 lt oldu devam
Spor ev isi
Yawrukush CEYDOS M MaviFeslegen
aman canım hiç dokunma bence hiç içine sinmezse birde sabret az daha. Menünü beğendim. Su göremedim yineİyiyim kaptaneşim sen nasılsın:) nasıl gidiyo ?
Bu günki menüm
Sabah 5-6 yk menemen peynir salatalık 1,5 dilim ekmek
ara sade türk kahvesi
akşam : 2 ufak kabak rendeleyip soteledim. 3 yk yoğurt 2 tane minik çiğköfte
spor:200 zıpzıp
Ev işi çocuk peşinde koşturma ve saçımı kestirdim.
yine girdim depresyona. Kendi kuaförüm uzakta çocuk sıkılır ben kuafördeyken oyalanmaz diye burda biyere gittim pişman oldum herzamanki gibi :/ allahtan çok kısa kesmedi 1-2 ay sonra kendi kuaförüme gidip düzelttiririm. Hatta komşuma en altını makineyle kestirip düzelttiresim var ama kısalır iyice diye istemiyorum
işler güçler yaz döneminde arttı hepimizde kolay gelsin eşim karşılıklı çalışalımMerhabalar; bu ara çok yoğunum giremiyorum foruma. Yazlık kışlık kıyafet ayrımı yaptım 13.30 da başladım 19.00 da bitti . Ben de bittim. Ama iş bitmedi , akşam da ofis işlerim vardı şimdi bitti hepsiyemek yapamadım hiç fırsatım olmadı . Akşam yumurta kırdım
sabah:
1 tk lor peyniri
Domates, salatalık
öğle:
1 haşlanmış yağsız tuzsuz tavuk baget
1 kase yoğurt
ara:
Çeyrek muz (oğlumdan kalan)
akşam:
3 yumurtadan mozarella peynirli omlet
1 ince dilim siyez ekmeği
1 tk kaymak
Su:2.5 lt
Spor: 5 saat ev işleri 600 puan ( kesinlikle abartmıyorum 5 saat sürdü)
Yawrukush CEYDOS
offf çok olmuş ceza yemelisin eşinden.Bulgur pilavi bu kadardi cnm
oh afiyet olsun. Bugün ne okusam canım çekiyor senin Menünden nohutu aldımSelam kizlar menüm dolu dolu oldu. Bir kac gündür dikkat etmeme ragmen sabit gelince kaloriyi arttirdim. Zaten açtım iyi geldi
Sabah
2 haslanmis yumurta
Öğle
1 kepce nohut yemegi
Yoğurt
Aksam1 kase ezogelin corbasi
Salata
Ara
Yesil cayla
Kurumeyve ve kuruyemis 1 kase yemisimdir
Su 3 lt
Spor
Ev temizliği 2 saat
fyzanur kuruyemislere ceza ver eşim, Leslie kac mil yapsam...
iyi nöbetler canım. Herşey güzel olmuş. Nöbetçisin diye geceyi görmüyorum9 Haziran menüm
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 dilim.ekmek
Peynir
Zeytin
Öğlen : 6 köfte
Peynir
Domates
Akşam 6 yemekhanede : yoğurt
2 çatal patlıcan
Gece 11.30 : hastane ekmeği içine peynir
Zeytin
Su: 2 litre
Spor : gece nobetindeyim yapamadım
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
bir süre spor yapmasan bence daha iyi olur zorlama kendiniBugün daha iyiyim şükür kaptanimrahat bir şekilde uzun süreli oturabiliyorum artik iyiyim biraz ip atlayayım dedim yapamadım valla 5 10 tane atladım agrım çok olunca bıraktım malesef
çok az sanki bana mı öyle geldiBugünkü menüm sabah
2 yumurta demirbaş olarak
1 dilim peynir 1 zeytin
Öğle
1 kase çorba
Akşam
3 yk bulgur pilavı 1 yk yoğurt
Ara biraz kiraz
Su 3 lt
CEYDOS @Meyyal Hayyal Yawrukush
canım tabiki kopma. Aynen devam ediyorsun. Tartı bulunca tartılırsınCeydos çok üzgünüm tartı yok bu evde. Dışarıya çıkma imkanimdakısıtlı ciksamda kıyafetli tartilacam bir anlam ifade etmeyecek. Diyetime dikkat etmeye çalışıyorum. Sanirim kilo bildirimleri yapamayacak eve gidene kadar. Buradan da kopmak istemiyorum
2 dilim ekmek yemişsin. Tam kararında üzme kendiniSabah
Salatalık domates
3 zeytin
3 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
Öğlen
Sekeraiztürk kahvesi
7 badem.
3 hurma
Akşam
Ismini bilmiyorum urfa yemegi tepsinin tabaninda kiyma ustu patlican domates biber
Normal bir tabak
1 dilim.ekmektutamadım kendimi
2 bardak ayran
Su 2 litre
Spor kaynanama gelinlik yapmak
mifihafa
mutlu oldum yazmana. Rahat olman çok güzel. Şimdi kaç kilosun tartılabildin mi?Hepinize iyi geceler hanimlar cok sukur memleketteyim çocuklarım dışarda sürekli oyun oynuyorlar . Akşam olunca da erkenden yatıyorlar. Ben çok yoruluyorum çünkü evimiz bahçeye merdivenli inip çıkıyorum bana da hareket oluyor.
Cuma günkü 1 kilomun nedeni regli siskinligiymis cunki cumartesi regli oldum .
Burda herşey güzel.sukur ınsalllah cok kilo almam .
Allaha emanet olun iyi geceler
çok beğendim canım ne kadar güzel yumurtalara üzülme ben her haline bayılırım hatta soyulmayanın kabuklarındakileri bile çıkarır yerim.
Canim nasil dustu oglun , bir yeri yaralandi mi?Ne guzel sozunu tutuyorlar iste
Demi ne guzel cocuklardik
Hmmm lezzetli gorunuyor bende deneyim gecen ay ki aldigim kasarin hepsini rendelemistim bu ay bunu denemek icin biraz ayirayim
Zaten tanimiyoruz demi kaptanim profildeki kendisi ise tahmin edebiliriz
Bana her gun tartilma diyen kaptanlarima sesleniyorum
Bende saga kos sola kos yemegi zor yetistirdim birazdan paylasirim
Cekirdek almaya gitti esim bana da tuzsuz alacak 5 6 aydir ilk defa yicem ozlemisim esim diyince aklima dustu
Kaptanim sabah mi oglen mi yazdim ama saat 2 ye kadar hastanede bekledik iyi gorunuyor dedi doktor gonderdi takip ediyorum iyi su anlik Allahim hayirlisi ile sagligini korusun evladimin
Uykusuz bir sekilde bekliyorum iste gece uyudum ama 4 saat yetersiz geldi oglende biraz uyuyum dedim kuzenim araadi
Benimle gecinemeyen bir komsu kecilerimi sikayet edecegini soylemis kuzenime o da kokusu abarttigin kadar yok demis oda ruzgar esince benim eve doluyor demis evi ile aramizda 20 metre var ustelikte kosede kaliyor sur duvarimiz bile yok yani onunla ugrasiyoruz iste kuzenim benim elimden birsey gelmezz bana soyleme demis
Iyi iyi kaptanimda bugun halamin gelini gelmisti kizim da onlarin cocuklarina dogru toprak alip atmaya calisti ama vurma amacli deil sadece oyun amacli her zaman yapiyor amcama bile kac kez yapti cocuklar yapar dedi amcam ama gelin dur yapma diye bir bagirdi kizima zoruma gitti tamam zarar verebilirdi kizim ama orda mudahele etmesi gereken kisi bendim tuhaf oldum kolay kolay kin gutmem ama icimde bir kivilcim oldu sonra kendi kendimi sakinlestirdim tabi gelinde yaptigina pisman oldu sonra tekrar atmaya calistiginda kibarca yapma canim bakbak bize toprak atiyor deyip sirinlik yapti ama bir kez bagirinca ne bilim beklemiyordum da hala burukluk var icimde amak kin yok
Canim diyeti bozunca insan psikolojik olarak cok etkileniyor, kendini uzme, cuma gunu guzel bir eksiyle kilo vermeye devam edersin insallah.Birgaripanne esim kusura bakma çocuklar, iş güç derken girip yazamıyorum ilk defa geçmişi okuyamadım etiketlendigim mesajları okudum sadece. Bugun arkadaşla görüştük ve diyeti de bozdum çok üzgünüm cezama razıyım
CEYDOS Yawrukush kaptanlarim yoğunluktan mi bilmiyorum bu aralar diyet istediğim gibi gitmiyor eğer bu cuma da sabit gelirsem ya da artı olursa ki inşallah olmaz izne ayrılmak istiyorum biraz kendimi toplayıp gelirim
Canim ben birak kuaforu, kendim kestim sacimi 2 gun once yinede idare eder yani..İyiyim kaptaneşim sen nasılsın:) nasıl gidiyo ?
Bu günki menüm
Sabah 5-6 yk menemen peynir salatalık 1,5 dilim ekmek
ara sade türk kahvesi
akşam : 2 ufak kabak rendeleyip soteledim. 3 yk yoğurt 2 tane minik çiğköfte
spor:200 zıpzıp
Ev işi çocuk peşinde koşturma ve saçımı kestirdim.
yine girdim depresyona. Kendi kuaförüm uzakta çocuk sıkılır ben kuafördeyken oyalanmaz diye burda biyere gittim pişman oldum herzamanki gibi :/ allahtan çok kısa kesmedi 1-2 ay sonra kendi kuaförüme gidip düzelttiririm. Hatta komşuma en altını makineyle kestirip düzelttiresim var ama kısalır iyice diye istemiyorum
Cok yorulmussun Banucum, ellerine saglik :)Merhabalar; bu ara çok yoğunum giremiyorum foruma. Yazlık kışlık kıyafet ayrımı yaptım 13.30 da başladım 19.00 da bitti . Ben de bittim. Ama iş bitmedi , akşam da ofis işlerim vardı şimdi bitti hepsiyemek yapamadım hiç fırsatım olmadı . Akşam yumurta kırdım
sabah:
1 tk lor peyniri
Domates, salatalık
öğle:
1 haşlanmış yağsız tuzsuz tavuk baget
1 kase yoğurt
ara:
Çeyrek muz (oğlumdan kalan)
akşam:
3 yumurtadan mozarella peynirli omlet
1 ince dilim siyez ekmeği
1 tk kaymak
Su:2.5 lt
Spor: 5 saat ev işleri 600 puan ( kesinlikle abartmıyorum 5 saat sürdü)
Yawrukush CEYDOS
Canim nobetin guzel gecmistir insallah..9 Haziran menüm
1 dilim.ekmek
Peynir
Zeytin
Peynir
Domates
2 çatal patlıcan
Zeytin
Cok sevindim iyi olmana, ne olur egzersiz yapmaya kalkma ameliyatin icin kotu olur, bak bebis icin ugrasiyorsun, boyle tehlikeli hareketler yapma..Biz senden egzersiz beklemiyoruz, sen egzersizlerden muafsin..Bugün daha iyiyim şükür kaptanimrahat bir şekilde uzun süreli oturabiliyorum artik iyiyim biraz ip atlayayım dedim yapamadım valla 5 10 tane atladım agrım çok olunca bıraktım malesef
Kayinvalidene gelinlik mi yaptiniz gulum, evleniyor mu yoksa terzi mi ?Sabah
Salatalık domates
3 zeytin
3 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
Öğlen
Sekeraiztürk kahvesi
7 badem.
3 hurma
Akşam
Ismini bilmiyorum urfa yemegi tepsinin tabaninda kiyma ustu patlican domates biber
Normal bir tabak
1 dilim.ekmektutamadım kendimi
2 bardak ayran
Su 2 litre
Spor kaynanama gelinlik yapmak
mifihafa
Gulum iyi olmana cok sevindim, bize yazmanada..Hepinize iyi geceler hanimlar cok sukur memleketteyim çocuklarım dışarda sürekli oyun oynuyorlar . Akşam olunca da erkenden yatıyorlar. Ben çok yoruluyorum çünkü evimiz bahçeye merdivenli inip çıkıyorum bana da hareket oluyor.
Oyyy kuzum bu ne boyleeee
Al benden de o kadar , her sabah kurulmus saat gibi 5.30da uyaniyorumGunaydin
Ben bugun izinliyim. Yinede önce ben uyandim. Hic sasmiyor 5.30 da uyaniyorum
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| B Beklenen2 | |||||||
|
| ODUL 50M | ||||||
|
| ODUL | 50M | 200IA | ||||
|
| ODUL 10DK A | 200IA | |||||
|
| ODUL | 300IA | |||||
| @Derya_the_queen | |||||||
|
| ODUL | ||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| ODUL SPOR? | ||||||
|
| 200IA | ||||||
|
| |||||||
| M MaviFeslegen | |||||||
|
| 10DK A | ||||||
|
| |||||||
|
| ODUL | ||||||
|
| ODUL MUAF | ||||||
|
| ODUL | ||||||
| B barga | |||||||
|
| ODUL | ||||||
|
| ODUL | ||||||
| @Meyyal Hayyal | |||||||
|
| |||||||
|
| ODUL |
Bir hafta sonra ip atlardin zaharrrr bir daha duymayim iyilesene kadar sadece yuruyus hareketiBugün daha iyiyim şükür kaptanimrahat bir şekilde uzun süreli oturabiliyorum artik iyiyim biraz ip atlayayım dedim yapamadım valla 5 10 tane atladım agrım çok olunca bıraktım malesef
Ozledik seni guzellik bahse in tadini cikar bol kahve ic tarcinli canin fazla birseyde cekmezHepinize iyi geceler hanimlar cok sukur memleketteyim çocuklarım dışarda sürekli oyun oynuyorlar . Akşam olunca da erkenden yatıyorlar. Ben çok yoruluyorum çünkü evimiz bahçeye merdivenli inip çıkıyorum bana da hareket oluyor.
Kaptanim gelinlik gormeye gitmistik ya donuste bebek bisikletleri oluyor ya arkadan ittirrmeli ona bindirmistim kuzenim yasi 2 itene kadar yan yatti ama bir yeri degmedi fazlaCanim nasil dustu oglun , bir yeri yaralandi mi?
Simdi iyi degil mi durumu?
Komsunlada kecilerle ilgili sorunu halledersiniz insallah, konustunuz mu?
Halanin geliniyle olan olayada cok takilma, insanlar cocuklari zarar gorecek diye ani tepkiler verebiliyor, sonradan oda farketmis dedigine gore.Boyle buyuyor gulum cocuklar..
Canim diyeti bozunca insan psikolojik olarak cok etkileniyor, kendini uzme, cuma gunu guzel bir eksiyle kilo vermeye devam edersin insallah.
Ben seni yurekten seviyorum, diyeti birakmanida hic istemem..
Canim ben birak kuaforu, kendim kestim sacimi 2 gun once yinede idare eder yani..
Uzme canini koku sende uzar..
Cok yorulmussun Banucum, ellerine saglik :)
Canim nobetin guzel gecmistir insallah..
Cok sevindim iyi olmana, ne olur egzersiz yapmaya kalkma ameliyatin icin kotu olur, bak bebis icin ugrasiyorsun, boyle tehlikeli hareketler yapma..Biz senden egzersiz beklemiyoruz, sen egzersizlerden muafsin..
Kayinvalidene gelinlik mi yaptiniz gulum, evleniyor mu yoksa terzi mi ?
Urfa yemeklerinin tadini cikart eski esim, bizide ihmal etme..
Gulum iyi olmana cok sevindim, bize yazmanada..
Ohh mis gibi temiz hava, cocuklara ozgurluk, sana hareket, daha ne olsun, benim bile atlayip yanina gelesim geldi..
Masallah keyfiniz bol olsun..
Eline saglik kaptanimTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe B Beklenen2 MUAF MUAF MUAF MUAF CEYDOS ODUL 50M fayfeyfiy ODUL 50M 200IA cokofesttt ODUL 10DK A 200IA Yawrukush ODUL 300IA @Derya_the_queen erciyes111 ODUL JaneRizzoli aydingelini esmeriiim BLU3 ODUL SPOR? Ellssa 200IA Arrietty_ M MaviFeslegen Birgaripanne 10DK A Melegimkorusun mifihafa ODUL MUAF Aomine Daiki ODUL MUAF Milana firuze ODUL B barga Melek Ada ODUL bnnu ODUL 10DK A @Meyyal Hayyal fyzanur MUAF deniz diyette ODUL
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
A Aycaokurcan ,matilda34 , erciyes111 kizlar menulerinizi duzenli yazmaya gayret edin..
Kaptanim etim yumusamis sarkma olur diye cokkorkuyorumGunaydin guzel arkadaslarim tarti icin son 3 gunumuz, lutfen cok dikkatli beslenip, egzersiz yapalim..
Gununuz cok guzel gecer umarim..
Günaydın canımGunaydin guzel arkadaslarim tarti icin son 3 gunumuz, lutfen cok dikkatli beslenip, egzersiz yapalim..
Gununuz cok guzel gecer umarim..
Allah korumus canim gecmis olsun tekrar..Bir hafta sonra ip atlardin zaharrrr bir daha duymayim iyilesene kadar sadece yuruyus hareketi
Ozledik seni guzellik bahse in tadini cikar bol kahve ic tarcinli canin fazla birseyde cekmez
Kaptanim gelinlik gormeye gitmistik ya donuste bebek bisikletleri oluyor ya arkadan ittirrmeli ona bindirmistim kuzenim yasi 2 itene kadar yan yatti ama bir yeri degmedi fazla
Aksamsa annemgilden su almaya gelmistim oglanin sesine geri dondum esim kizin terligini giydiriyormus oglumda orumcekle 1 basamak yuksek olan balkondan asagiya dogru gitmis esim tutmus orumcege yetisebilmis ama oglan icinden firlamis alni betona degmis ama iyi
bir kaac saat huzursuzluk oldu ama gecti sevilgecligi devam ediyor
Eline saglik kaptanim
Gulum egzersiz yapiyorsun sarkma olmaz..Kaptanim etim yumusamis sarkma olur diye cokkorkuyorum
Gayet hafif beslenmissin canim. Gece ayakta kalmak metabolizmani sasirtir, güzel kilo verirsin inşallah9 Haziran menüm
1 dilim.ekmek
Peynir
Zeytin
Peynir
Domates
2 çatal patlıcan
Zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?