Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush aralıklı oruca baktım biraz. Benim çok kafama yattı.
Zaten 2 öğün besleniyordum.
18-6 yapıyorsun galiba sen
Ben de öyle yapıcam.
Bugün 13:00a ayarladım kendimi. Akşam yemeği de çok geçe kalmasın diye.
Kahvaltıda 1 dilim tb ekmeği yesem

Sana da kolay gelsin eşim Cuma'ya güzel bir eksi ile çıkalım

Teşekkürler Özgecim en son bacaklarım ağrıyordu sabaha geçer dedim hala ağırıyor

CEYDOS Arrietty_ Yawrukush dün bildirim yapmamıştım kontrol kilosunu, bugün tartıldım.
75,7 başlangıç 76,5
Yavaş gidiyor kilolar
Ama gidiyor :)

Daha ne olsun. Bence cok iyi vermissin. Boyle devam
Aralikli beslenmeninde faydasini gorursun.
Esim de basladi :))
Bakti hizlandi kilo vermem boyle. Oda diyet yapiyor. Ama kuruyemis cok yiyordu. Simdi birakti onuda

Cocuklari tek tek biraktim yuruyusdeyim Bende. Hava serin usudum. Eve gidip dinlenecegim. Sonra temizlikdi yemekdi derken kizi almaya gidecegim. Ardindan spor dersim var 1 saat

Dün ki menüm
Sabah iki wasa iki dilim peynir bi tk bal
Ara Türk kahvesi
Akşam diyet kabak mücveri unsuz yağsız ve salata
Ara 3 dilim karpuz
3 litre su
45 dk leslie
Bu Arada dün hacamat yaptırdım kendimi kuş gibi hissediyorum yapan abla insülin direnci var dedi ki iki sene önce doktorda var demişti tekrar bi tahlil yaptır dedi
Yawrukush CEYDOS fayfeyfiy

Afiyet olsun canım cezan 15 Dk leslie olsun

Bana da az geldi yazınca

Eşinle beraber olması daha iyi olmuş. Destek olursunuz birbirinize ne güzel.
Yine hareketli olacak senin günün, ben de kalkıp spor yapayım bari :)

Tamam canım çok tesekkurler

Tamam canım söz bi süre spor yapmayacağım

Suyu yazacaktım sonradan hatırladım ama düzeltme butonu gitmişti süresi dolduğu için . 2 lt içebildim dün suyu.
Cuma eşim kendi kuaförüme götürecek düzelttirmek için, çok kısa saç sevmiyorum ama düzeltmek için omuzlarıma kadar gelecek sanırjm
Ayy ben senin fotoğrafını gördümde yazamadım o sıra bişey çıktı. Maşallah ne kadar güzelsin yaa, saçında bana garip gelmedi açıkcası. Bende kendi saçımı önden yine biraz beğendim de arkadan fiyasko. Saçım kalın ve gür aramakas yapmadıkları içinde katlar çok kötü duruyo söylesemde anlamıyolar

Eşinle beraber olması daha iyi olmuş. Destek olursunuz birbirinize ne güzel.
Yine hareketli olacak senin günün, ben de kalkıp spor yapayım bari :)

Yarim yamalak beraber. Aksami hazirliyorum gun icinde ne yapiyor bilmiyorum. Cuma dan sonra gozum ustunde olacak 1 ay evdeyim :)

Kalk kalk durma. 11bin adim attim geldim eve. Galiba önce temizlige girisecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…