Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu arada geçen sen yazmıştın ya seninki 5 sularında uyanmış, üzülmüştüm nasıl dayanıyor o kadar erken kalkmaya diye senin adına canım

Neyse, onun ertesi günü benimki de 5i çeyrek geçe kalktı geldi yanıma ben uyandım diye önce biraz yanıma yatirdim, olmadı konuşup duruyor sonra salonda ona bi cizgifilm açtım ben de yanında uyukladim. Uykusuzluğa dayanıklı değilim hiç

simit köftesini ilk defa duydum. aklımda çok fantastik şeyler canlandı, hemen bakıcam şimdi ne olduğuna

ay kolaylıklar dilerim. çocuk sorumluluğu benim hayal dahi edemediğim bir şey.
Ben ilk evlendigimde hic cocuk sahibi olmak istemiyordum, niteki 4 yil direndim :)
4 yil sonra guzel oldu ama iyi ki olmuslar fakat zaman zaman cocuksuz gunlerimi de ozluyorum...

Bugun kofte yapacagim :) Ilk is aklima yemek gelmesine ne demeli
Cocuklari disari cikaracagim, hava guzel olursa 3 gundur serindi, havuzda oynatirim Filizim..
Dun haberlere dikkatli bakmamistim, ustun koru goz gezdirdim , Hay Allah cok uzucu
O kadar cok dukkani yagmaladilar ki
Bizim sehirde yagmacilik hic olmadi buna seviniyoruz canim..

Bende uykusuzluga hic dayanamiyordum ,Akin kolikti, gece uyumaz gunduz uyurdu, zombi olmustum...
Sonra mecburiyetten alistim, esim gece cocuklara hic kalkmadi, gunduzde uykusunu almazsa hic cekilmez, o yuzden o saat 10-10.30lara kadar uyur, ben en gec 6da ayaktayim :)

Eşler arası iş bölümü işte ne yapacaksın saat 6nin sana düşmesi talihsizlik tabi ki ama ister istemez alışmışsın kuzum rutine. Hem daha sağlıklı boşver.
Hepimizin aklı yemekte, o yüzden normal aklına köfte gelmesi bugün lezzet dergisinin sayılarına baktım online. Beğendiğim tariflerin ekran fotosunu aldım filan, ama bir daha yapmicam hepsine çook özendim çünkü

(Kızlar bir de sömelek köfte diye bir tarife rastladım, bilen yiyen var mı? Güzele benziyordu)

Haklisin daha saglikli canim..
Oyy tehlikeli sularda yuzmussun sen bugun :)

Takim icinde gruplandirmalar veya yarislarmi var acaba tam olarak nasil oluyor beni aydinlatabilir misiniz
Evet canim puanli egzersiz yarismasi yapiyoruz bu hafta ara verdik.
Birde her hafta takim icinde eslesiyoruz, eslerimizle hafta boyunca birbirimize destek olup, cuma gunu en cok kilo veren esler bir odul yemeye hak kazaniyor..

Dunun menusu:
sabah:1 ck kaymak, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek.
Oglen: 1 parca tavuk, 1 dilim ekmek bol salata.
Ara: dut ve kiraz.
Aksam: yok
Su: 3 litre
Spor: 100 suguat, 7000 adim.
Bu gun:
Sabah: hic bir sey yemedim cunki duzenmi degismeye karar verdim surekli ayni duzende kilo vermem duruyor.
Oglen: 13:30 1 bardak konposto, 1 kase salata, 2 catal patates kizartmasi.
Aksam: 16:00 1 parca tavuk goğusu, 1 yufka, domates talatalik.
Ara: dut.
Spor: 100 mekik, adim sayim simdilik 6000.
Su: 1 litre ama 3 litre yapicam bu gun su icmek icin zamanim olmadi.
esmeriiim CEYDOS Yawrukush asena87

Menu guzel sadice bende nerdeyse her ogunde peynir yerdim. zararsiz, masum, saglikli, oldugnu dusunurdum. ama sonra kalori miktari fazla oldugnu ogrenince en fazla yarim kibrit kutusu kadar kahvaltida yemeye basladim oysa cok severdim, sen miktarini yazmamissin ama umarim fazla degildir.

Bende 6.30 da kalkiyorum kaptanim essim 4 12 gittigi hafta dinleniyorum
simit köftesini ilk defa duydum. aklımda çok fantastik şeyler canlandı, hemen bakıcam şimdi ne olduğuna

ay kolaylıklar dilerim. çocuk sorumluluğu benim hayal dahi edemediğim bir şey.
Simit hayal ettigin simit deil canim
Bende deildim ama simdi dayaniyorum erdal demirkiranin sadece aptallar 8 saat uyur kitabini okumani tavsiye ediyorum
Ne oldu size boyle kizlar, cumaya kaldi 2 gun
Kaptanim dikkat ediyorum aksam bir sey yemicemmm
Ben ilk evlendigimde hic cocuk sahibi olmak istemiyordum, niteki 4 yil direndim :)
4 yil sonra guzel oldu ama iyi ki olmuslar fakat zaman zaman cocuksuz gunlerimi de ozluyorum...
Ben de kizima hamile iken ki zamani ozluyorum surekli uyurdum surekli

Selam kizlar
Izin gunumdu ama pek dinlenemedim :))

Yuruyus sonrasi hemen sagi solu toparladım. Markete gittim geldim. 2 saat dinlendim ordada dizi izledim. Marketden gelince aciktim tabi 50gr Kaju yedim dizileri izlerken. Sonra 2 yumurta kirip omlet yaptim 2 dilim kasar a sardim.
13 de yedim. Penceremi kapadim.

Dizi bitince yuruyerek kizimi almaya gittim babasina birakip bisiklet ile spora gittim. 20dk da gittim. 40dk da Eve gelirken surdum bir sorun niye? Ayni yol halbuki

Sporda ne kadar üzmüşlerse seni artık :)
Güzel bir gün geçirmişsin
Tebrik ediyorum :)

Saat 13 ve 19 öğünlerim. 18-6 yapıyorum if.
2 türk kahvesi, bir lt dukan birası ve 2 litre su var.
Yarım litre daha su içebilirim yatana kadar.
Spor da yaptım :) 45 dakika cardio, 30 yarım mekik, 30 yanlara doğru mekik, 60 iç bacak hareketi ve 45 sn plank.
Plankı yarın 1 dakika yapabilirim umarım.
Arrietty_ CEYDOS Yawrukush

Eklentiler

• 22CF94A3-26E8-4F25-83BF-5A46B2BFDE47.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 24
  • 5BE2432D-782B-4250-888E-404EA425F1CD.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 28
Canım hem dişine geçmiş olsun hem bilgisayarına
Bem sabah tartıldım dayanamadım :) 600 gr vermişim gözüküyor , Birazdan menümü yazayım akşam 3 tane etli beber dolma yedim çok mu oldu bilemedim şu an , hızlı yesim çok acıkmıştım , umarım 600 gr ı koruyabilirim panikledim şu an ip atlayayım biraz

Bugünki menüm;

sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
1 tk lor peyniri
Domates, salatalık
1 çk tereyağı
çk bal
1 ince dilim siyez ekmeği

Öğle
1 küçük yağsız tuzsuz haşlanmış tavul budu
1 kase yoğurt

Akşam
3 adet etli biber dolma
3 yk deniz börülcesi

su:2 lt olur
Spor : yarım saat ev işi 60 puan
İp atlama planım var yaparsam yazayım

Yawrukush CEYDOS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…