Bu arada geçen sen yazmıştın ya seninki 5 sularında uyanmış, üzülmüştüm nasıl dayanıyor o kadar erken kalkmaya diye senin adına canımOh mis gibi olmustur balkon, tam balkon zamani..
Halilarinda temizlenmis miss :)
Uyu biraz kisa sureli dinlenme yap canim..
Yuruyus yormustur..
Benim gun icinde okadar uyuyasim geliyor ki, sabah 6da kalktigimdan :) ama cocuklardan uyumak ne mumkun..
Ne oldu size boyle kizlar, cumaya kaldi 2 gunKotu kaptanim kuzenim caya cagirdi orda biraz otlandim...
Simit koftesi
Sigara boregi firinda pismis
Ben ilk evlendigimde hic cocuk sahibi olmak istemiyordum, niteki 4 yil direndim :)simit köftesini ilk defa duydum. aklımda çok fantastik şeyler canlandı, hemen bakıcam şimdi ne olduğuna
ay kolaylıklar dilerim. çocuk sorumluluğu benim hayal dahi edemediğim bir şey.
Bugun kofte yapacagim :) Ilk is aklima yemek gelmesine ne demeliSen neler yapacaksin bakalım bugünYawrukush
Ya bu arada sizde olaylar ne durumda canım. Dün haberlerde çıktı sahibi Türk bir dükkanı da yağmalamişlar ama neresi bilmiyorum. İnşallah uzaktır ve sizin oralar sakinleşmiştir
Bende uykusuzluga hic dayanamiyordum ,Akin kolikti, gece uyumaz gunduz uyurdu, zombi olmustum...Bu arada geçen sen yazmıştın ya seninki 5 sularında uyanmış, üzülmüştüm nasıl dayanıyor o kadar erken kalkmaya diye senin adına canım
Neyse, onun ertesi günü benimki de 5i çeyrek geçe kalktı geldi yanıma ben uyandım diyeönce biraz yanıma yatirdim, olmadı konuşup duruyor sonra salonda ona bi cizgifilm açtım ben de yanında uyukladim. Uykusuzluğa dayanıklı değilim hiç
Eşler arası iş bölümü işte ne yapacaksınBugun kofte yapacagim :) Ilk is aklima yemek gelmesine ne demeli
Cocuklari disari cikaracagim, hava guzel olursa 3 gundur serindi, havuzda oynatirim Filizim..
Dun haberlere dikkatli bakmamistim, ustun koru goz gezdirdim , Hay Allah cok uzucu
O kadar cok dukkani yagmaladilar ki
Bizim sehirde yagmacilik hic olmadi buna seviniyoruz canim..
Bende uykusuzluga hic dayanamiyordum ,Akin kolikti, gece uyumaz gunduz uyurdu, zombi olmustum...
Sonra mecburiyetten alistim, esim gece cocuklara hic kalkmadi, gunduzde uykusunu almazsa hic cekilmez, o yuzden o saat 10-10.30lara kadar uyur, ben en gec 6da ayaktayim :)
Haklisin daha saglikli canim..Eşler arası iş bölümü işte ne yapacaksınsaat 6nin sana düşmesi talihsizlik tabi ki ama ister istemez alışmışsın kuzum rutine. Hem daha sağlıklı boşver.
Hepimizin aklı yemekte, o yüzden normal aklına köfte gelmesibugün lezzet dergisinin sayılarına baktım online. Beğendiğim tariflerin ekran fotosunu aldım filan, ama bir daha yapmicam hepsine çook özendim çünkü
(Kızlar bir de sömelek köfte diye bir tarife rastladım, bilen yiyen var mı? Güzele benziyordu)
Evet canim puanli egzersiz yarismasi yapiyoruz bu hafta ara verdik.Takim icinde gruplandirmalar veya yarislarmi var acaba tam olarak nasil oluyor beni aydinlatabilir misiniz
Fena değilim bugün :) kahvaltı öncesi sporumu yaptım, aralarda sadece su içtim, dukan birası içtim.Hosgeldiniz kizlarFitFiliz , Birgaripanne , @barga , JaneRizzoli , @Aomine Daiki , @melek ada
Nasil geciyor aksaminiz?
Menu guzel sadice bende nerdeyse her ogunde peynir yerdim. zararsiz, masum, saglikli, oldugnu dusunurdum. ama sonra kalori miktari fazla oldugnu ogrenince en fazla yarim kibrit kutusu kadar kahvaltida yemeye basladim oysa cok severdim, sen miktarini yazmamissin ama umarim fazla degildir.9 Haziran menüm
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 dilim.ekmek
Peynir
Zeytin
Öğlen : 6 köfte
Peynir
Domates
Akşam 6 yemekhanede : yoğurt
2 çatal patlıcan
Gece 11.30 : hastane ekmeği içine peynir
Zeytin
Su: 2 litre
Spor : gece nobetindeyim yapamadım
Yawrukush CEYDOS @deniz diyette
Bende 6.30 da kalkiyorum kaptanim essim 4 12 gittigi hafta dinleniyorumOh mis gibi olmustur balkon, tam balkon zamani..
Halilarinda temizlenmis miss :)
Uyu biraz kisa sureli dinlenme yap canim..
Yuruyus yormustur..
Benim gun icinde okadar uyuyasim geliyor ki, sabah 6da kalktigimdan :) ama cocuklardan uyumak ne mumkun..
Simit hayal ettigin simit deil canimsimit köftesini ilk defa duydum. aklımda çok fantastik şeyler canlandı, hemen bakıcam şimdi ne olduğuna
ay kolaylıklar dilerim. çocuk sorumluluğu benim hayal dahi edemediğim bir şey.
Bende deildim ama simdi dayaniyorum erdal demirkiranin sadece aptallar 8 saat uyur kitabini okumani tavsiye ediyorumBu arada geçen sen yazmıştın ya seninki 5 sularında uyanmış, üzülmüştüm nasıl dayanıyor o kadar erken kalkmaya diye senin adına canım
Neyse, onun ertesi günü benimki de 5i çeyrek geçe kalktı geldi yanıma ben uyandım diyeönce biraz yanıma yatirdim, olmadı konuşup duruyor sonra salonda ona bi cizgifilm açtım ben de yanında uyukladim. Uykusuzluğa dayanıklı değilim hiç
Kaptanim dikkat ediyorum aksam bir sey yemicemmmNe oldu size boyle kizlar, cumaya kaldi 2 gun
Ben de kizima hamile iken ki zamani ozluyorum surekli uyurdum surekliBen ilk evlendigimde hic cocuk sahibi olmak istemiyordum, niteki 4 yil direndim :)
4 yil sonra guzel oldu ama iyi ki olmuslar fakat zaman zaman cocuksuz gunlerimi de ozluyorum...
Sporda ne kadar üzmüşlerse seni artık :)Selam kizlar
Izin gunumdu ama pek dinlenemedim :))
Yuruyus sonrasi hemen sagi solu toparladım. Markete gittim geldim. 2 saat dinlendim ordada dizi izledim. Marketden gelince aciktim tabi 50gr Kaju yedim dizileri izlerken. Sonra 2 yumurta kirip omlet yaptim 2 dilim kasar a sardim.
13 de yedim. Penceremi kapadim.
Dizi bitince yuruyerek kizimi almaya gittim babasina birakip bisiklet ile spora gittim. 20dk da gittim. 40dk da Eve gelirken surdumbir sorun niye? Ayni yol halbuki
Canım hem dişine geçmiş olsun hem bilgisayarınamenü yazayım hemen
8 haziran 2020 dün ne yedim
19:00 dan sonra 3 yumurta + bol peynirden tereyağlı omlet +1 grissini
su :1500 ml malum dişten dolayı içemedim yiyemedim.
spor : koli yapma devam.
bnnu canım kusura bakma aslında ben düzenli bir insanım ama işte başıma gelen malum yazamıyorum ilgilenemiyorum çoook üzülüyorum.ama cuma seni üzmeyeceğim birinci biz olacağız.
ŞahanesinJaneRizzoli yanlis. Evim yokus yukari
Günün ozeti
11. 30
50gr Kaju
13.00 - omlet
2 yumurta
5gr yag
2 dilim kasar
Su 2 L
Spor
45 dk Row machine
1 saat bisiklet
1saat ev isi
1,5 saat yuruyus
21.000 adim
10dk hulahop cevirmece yapacagim yatmadan
JaneRizzoli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?