Teşeklürler özgecim, 2 lt yeni bitti biraz daha içeyim ama söz yarın min 2.5 yapayım üşenmek değil de vakit bulamıyorum aklıma gelmiyor vs2 gununde guzel olmus canim..
Nasilsin gorusmeyeli, cocuklar nasillar?
Harika birgun olmus, masallah sana ya :)
Cok begendim menunu, suyunu, egzersinizi harikasin :)
Banucum emziriyorsun bence guzel olmus menun canim, suyu biraz arttirsan sutun icinde harika olur:)
Ayakta alkislamalik birgun..
Filizim ne guzel birgun olmus , ben bugun if'yi bozdum, 2 gundur diyetime veremiyorum kendimi, bier sars, kiz kendime getir beni
Filtre kahve , en sevdiğim ...Bende krema ile iciyordum filtre kahveyi, onuda kestim, artik sade iciyorum.
Zaten seker hic kullanmam kendimi bildim bileli..
Sade kahve olmasa bende tum gun baygin gezerim Denizcim:)
Kuzun nasil evde neler yapiyorsunuz?
Tamam cnm fazla özletme ❤kızlar hızlıca göz attım yazdıklarınıza en acilleri hemen cevaplıyorum @erciyes111 kek falan hiç olmamış canım. @Meyyal Hayyal canım 2 kaşık uygundur ama seninki servis kaşığı ile iki kaşık gibi.
hemen durumumu anlatayım size de laptopumu dün kucağıma aldım tam mesajları yazacağım laptopum çat yaptı ve kapandı akım gitmiyor. şarj olmuyor. eşimin laptopuna kaldım ama o da sürekli nehirin emrinde. boşta kalırsa alabileceğim.
Iyiyim canim sagol cocuklarda iyi cok sukur, bu ara tuvalet egitimi vermeye basladim butun gun onlarla evle ograsip duruyorum sikici bir hayat iste benimkisi, yinede cok sukur bu gunumuze.2 gununde guzel olmus canim..
Nasilsin gorusmeyeli, cocuklar nasillar?
Harika birgun olmus, masallah sana ya :)
Cok begendim menunu, suyunu, egzersinizi harikasin :)
Banucum emziriyorsun bence guzel olmus menun canim, suyu biraz arttirsan sutun icinde harika olur:)
Ayakta alkislamalik birgun..
Filizim ne guzel birgun olmus , ben bugun if'yi bozdum, 2 gundur diyetime veremiyorum kendimi, bier sars, kiz kendime getir beni
Evet cuma gunu eslesmeler oluyor canim fakatBLU3 senin esin var mi bu hafta canim?
Yoksa cuma gunune kadar ikinizi es yapabiliriz...
Hemen kontrol edeyim..
Tamam kaptanim, tesekkur ederim
Canim lütfen miktarlarınıda yazın yediklerinizinİyi akşamlar kızlar
11.30: yumurta, bir dilim ekmek, zeytin, peynir, domates, salatalık
Ara: hurma, muz
18.30: tavuk, salata
Ara: kavun, iki kare bitter
Su: 2,5 litre
Spor: 100jj
Bu hafta spor yapamıyorum. Sıfır istek. Önümüzdeki hafta spor yarışması yapalım sanırım öyle olunca daha motive edici oluyor
FitFiliz
Oyyy kuzum bu ne boyleeee
Yok eşim kendi memleketim degil. Esimin memleketindeyizNerelerdesin canim memlekete mi gittin. Benimde bu hafta arti geldi bakalim cuma ne olur
Mutlaka deneyecegim canim.deniz diyette denizcim yakın bir a101 varsa oranın filtre kahvesi tek içimlik poşetlerde 1.25 tl. Bardağa geçirip süzüyorsun makineye de gerek yok ayrıca taze olduğu için çok lezzetli
Bi deneyecegim bakalim, faydali olduğu icin, begenirsem bir makinede ben alirim artikCanim filtreler var kagittan , onunla ve sicak su ile suzdurup icilebiliyor.
Benim makinam var, tek pisirimlik kahveler aliyorum , makina kendisi yapiyor.
Ya benim oglanlar beraber oynuyor arada, disari bisiklet surmeye cikiyoruz 1 saat, bahcede trambolin var orada oynuyorlar, hava guzelse sisme havuzla oynuyoruz ama 1 haftadir serin..
Fakat artik boyama, hamur vs hic istemiyorlar biktilar
Etkinlik kalmadi yapacak, 4 aydir evdeyiz , cok cizgi film izliyorlar gibi hissediyorum cok uzgunum o sebeple sordum canim..
Kaptanım sanki beni ve eşimi anlatmışsınız bende çok müzdaribim bu konuda Keşke hep 4 12 çalışsa diyorumOff bende dayanamam cig kofteye, en azindan balkona cik, uzaklas cig kofte ortamindan..
Var ya bu hafta , hafta sonundan beri acayip gerginim diyet konusunda.
Ve diyetime istedigim gibi devam edemiyorum, sebebide esim...
Surekli gozumun onunde cikolatalar, pestiller, abur cuburlar, aksam kase kase cekirdekler neler yiyor..
Ya gorunce dayanmak zor, surekli ust kata cikiyorum aksamlari, dun patladim artik oda yapma diyet diyor , sacma sapan ac kaliyorsun diyor oyy oyyy
Geçmiş olsun ceydacım (ablacım :) )menü yazayım hemen
8 haziran 2020 dün ne yedim
19:00 dan sonra 3 yumurta + bol peynirden tereyağlı omlet +1 grissini
su :1500 ml malum dişten dolayı içemedim yiyemedim.
spor : koli yapma devam.
bnnu canım kusura bakma aslında ben düzenli bir insanım ama işte başıma gelen malum yazamıyorum ilgilenemiyorum çoook üzülüyorum.ama cuma seni üzmeyeceğim birinci biz olacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?