Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşeklürler özgecim, 2 lt yeni bitti biraz daha içeyim ama söz yarın min 2.5 yapayım üşenmek değil de vakit bulamıyorum aklıma gelmiyor vs

Bende krema ile iciyordum filtre kahveyi, onuda kestim, artik sade iciyorum.
Zaten seker hic kullanmam kendimi bildim bileli..
Sade kahve olmasa bende tum gun baygin gezerim Denizcim:)
Kuzun nasil evde neler yapiyorsunuz?
Filtre kahve , en sevdiğim ...
Ama emzirme ve kafein zıt oldukları için içemiyorum her sabah içmeden duramazdım , sert seversen sumatra tavsiye ederim çok güzeldir kendileri ve kesinlikle ekşilik yok :)

İyi geceler
Sabah nescafe
Kahvalti az dereotu lor ve kabak cicegi ile omlet 3 kucuk yumurta ile domates salatalik zeytin cay
Ara maydanoz sapi cayi
Ara erik
Ogle 1 salatalik taze nane ve yogurt karistirip yedim
İkindi cok aciktim 1 adet cicek dolma
Ara yesil cay
Aksam
1 kepce yayla corbasi hazir 3 kasik kuru fasulye 3 adet cicek dolma bol limonlu marul salatasi
Ara buyuk fincan turk kahvesi
Su 2.5lt
Spor evisi
Yawrukush CEYDOS M MaviFeslegen

Slm canlar bugün oruçlu olucaktım saat
16.00 da regl oldum o yüzden menüm şöyle oldu

Sporumda paylaştım

Su
2 lt

Ara
2 kup yeşil çay

2 minik bitter çikolata

B Beklenen2

Eklentiler

• 20200609_161432.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20200609-174037_Step Tracker & Pedometer.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 25
Tamam cnm fazla özletme ❤

Iyiyim canim sagol cocuklarda iyi cok sukur, bu ara tuvalet egitimi vermeye basladim butun gun onlarla evle ograsip duruyorum sikici bir hayat iste benimkisi, yinede cok sukur bu gunumuze.
Sen nasilsin? Diyete kendimi veremiyorum demissin, nedenki?
Iysa cok guzeldi hep menuler falan sonucta takim kaptanisin.

İyi akşamlar kızlar
11.30: yumurta, bir dilim ekmek, zeytin, peynir, domates, salatalık

Ara: hurma, muz

18.30: tavuk, salata

Ara: kavun, iki kare bitter

Su: 2,5 litre
Spor: 100jj
Bu hafta spor yapamıyorum. Sıfır istek. Önümüzdeki hafta spor yarışması yapalım sanırım öyle olunca daha motive edici oluyor
FitFiliz

Selamlar. Yogun bir gundu hic ugrayamadim. Menu yazip minigi uyutmaya calisacagim. Dalarsa gecmis yaparim.

Menu
Sabah
Peynirli soganli omlet, siyah zeytin, söğüs domates, salatalik, biber, papatya cayi

Ogle
Yesil fasulye ve salata

Aksam
But sarma ve kanat (kozde) salata ve ayran

Karpuz

Su 2.5 simdilik
30 dk tempolu yuruyus, 2 saat kadar ev isi

Evet cuma gunu eslesmeler oluyor canim fakat BLU3 senin esin var mi bu hafta canim?
Yoksa cuma gunune kadar ikinizi es yapabiliriz...
Hemen kontrol edeyim..
@minimalce_ , BLU3 kizlar ikiniz cuma gunune kadar es oldunuz :)
Tamam kaptanim, tesekkur ederim

Minimalce saglikla ideal kilona ulasman dilegiyle.

Canim lütfen miktarlarınıda yazın yediklerinizin

Kahvaltı
Salatalık
1 yumurta
1 t.k. kaymak
2 dilim ekmek

Öğlen
3 kofte kadar Haşlanmış et
4 kaşık pilav

Akşam
2 kase Kıymalı şehriye çorbası

Ara 3 top savunmam; dondurma urfa çok sıcaktı bugün
1 türk kahvesi
15 tane kiraz
2 litre su
Spor Hiç boş durmadım
mifihafa

deniz diyette denizcim yakın bir a101 varsa oranın filtre kahvesi tek içimlik poşetlerde 1.25 tl. Bardağa geçirip süzüyorsun makineye de gerek yok ayrıca taze olduğu için çok lezzetli
Mutlaka deneyecegim canim.
Aradığım cevap yakinlardaymis

Bi deneyecegim bakalim, faydali olduğu icin, begenirsem bir makinede ben alirim artik
Aynen katılıyorum, artik herseyden sıkıldılar. Cocuklar da bikti artik. Degisik oyuncak gelse bile 10 dakika oynayip bırakıyorlar canim.
Kardes olmasi avantaj. Benim oğlum, bana düşüyor surekli ben oyun kuruyorum.

Kaptanım sanki beni ve eşimi anlatmışsınız bende çok müzdaribim bu konuda Keşke hep 4 12 çalışsa diyorum

Geçmiş olsun ceydacım (ablacım :) )

Yawrukush alıntılamıştım ama gitmiş :) evet ya ben bide biraz takıntılıyım biliyodum böyle olacağnı ama burda evime yakın bi kuaför bulmam lazım saç kesimi için artık çocukla çok zor oluyo kimsede durmuyo babası hariç. Bugün arkadaşıma gittim o çok kötü durmuyorZaten sürekli topluyosun falan deyince biraz rahatladım 1-2 ay geçsin de öyle gidip düzelttiricem biraz daha kısalttırıcam hemde güzelim saçım da bu

Eklentiler

• 3CF9D38A-C250-4520-997E-F93684C85CBC.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 34
Bugün yediklerimi yazayım birazdan uyuyacağım. Eşim erken geldiği için oğlumda erken uyanıyo bugün çok uykusuz kaldım.
Sabah: 1,5 haşlanmış yumurta
Peynir 1,5 kk kadar salatalık domates (bol)
Çeyrek simit ve 1 bardak çay

ara : 2 grissini kepekli ince 3 yk yoğurt
Ara: arkadaşıma gittim makarna yapmışlar oğluma yedirdim bende 3 yk kdar yedim + 1 türk kahvesi

akşam: 1 kase mercimek çorbası minik küp halinde 5 tane tavuk göğsü( patates yemeği yapmıştım içinden aldım) ve bol salata sirkeli

ara yine Türk kahvesi komşular bahçede kahve yapıp getirdi ve 12 erik tuzsuz ve ufak boy

su :2,5 lt
Spor oğlanın peşinden koşturmaca dışarıda 1 saat kadar ve 20 dk bebek arabasıyla yürüme

CEYDOS Yawrukush

kaptancım eşim bu hafta güzel kilo veririz inşallah çok az kaldı tartıya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…