• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yine de eksi goruruz insAllah

Canim uyku duzenini nasil ayarliyorsun peki

Aynen ama aksam birsey yemedim simdi hem acim hemde basim donuyor ustelik adetimin baslangic gunu takvimde oyle yaziyor umarim olurum yoksa gebelik

Aksam olmamis canim
Akşam yemeyerek zararı azaltmışsın iyi bari.

Benim akşam neden olmamış canım. Onu da yazsaydın keşke. Yasaklı bişey yok çünkü.

Veremiyorum desem daha dogru olur sanirim, beze veda ederek baslamak gerek ama geceleri yine bez kulaniyorum, gunduzde zaten cokta basarili degiliz.
Canim aksam bez takma uzmanlar daha uzun sure egitim vermek zorunda kalirsiniz diyor
Akşam yemeyerek zararı azaltmışsın iyi bari.

Benim akşam neden olmamış canım. Onu da yazsaydın keşke. Yasaklı bişey yok çünkü.
Mercimekli bulgur pilavi porsiyon olarak fazla geldi bana

Canim benimde bu hafta guzel baslamadi, diyetimi istedigim gibi yapamadim, biraz stres yaptim ama stres tartiyada yansiyor..
Simdi yeni birgun basladi, bugun elimizden geleni yapalim, tartiya daha zamanimiz var :)

Ceza geliyor bu menuye malesef, aksam sadece corba icip dengelemeye calismissin, ona sevindim :)

Harika, papatyalar en sevdigim cicekk, ohh kokusu buraya geldi..

Ne guzel bir eksi, tebrikler canim..

Arada bize boyle yaz Deryacim , ozluyoruz, merak ediyoruz.
Kuzucun nasil, abla olacagi icin heyecanli mi?
Senin bulantilarin gecti mi?

Guzel olmus canim :)

Sagol Denizim..
Ben her turlu sebzeyi cig yiyebilien bir insanim kimi zamana brokoliyi cig , uzerine limon ,az tuz ve zeytinyagi ile kitir kitir yiyorum.
Kimi zamanda buharda pisiriyorum, buhar aparatiyla, yine cok az limon-tuz-yag bazen sarimsak oyle tuketiyorum..
Yani cig ya da buharda cige yakin sekilde pismis haliyle tuketiyorum kuzum..
Iyi canim kizim, bekliyor bebek ne zaman glecek diye :D bulantim sukur gecti.
sen nasilsin canim? ogluslarin nasillar?

Hosbuldumm:KK54:

Bugün sabah ac karnina tartildim. 97.1 kg - sanirim en kilo benim :olamaz:
Sabah kahvalti yapmiyorum, gün sonunda menümü yazarim yine.
Hoşgeldin canım. Kilo fazlayken daha hızlı gidiyo haftalık kilo böylece daha fazla motive olursun çok çabuk verirsin canım 🥰

Iyi canim kizim, bekliyor bebek ne zaman glecek diye :KK70: bulantim sukur gecti.
sen nasilsin canim? ogluslarin nasillar?
Oo kimler varmış Deryacim 😍😍

Sevindim bulantı aşamasının bittiğine. Bir de bu süreçte çalısiyor musun yoksa hamilelere izin var mı canım? Daha sık uğra özletme tatlım 🤩

İstikrarlı oursan başlangıç kilonun önemi kalmaz canım.
Tekrar hoşgeldin.💜

Hoşgeldin canım. Kilo fazlayken daha hızlı gidiyo haftalık kilo böylece daha fazla motive olursun çok çabuk verirsin canım 🥰

Insallah istedigimiz kiloya ulasiriz hepimiz, tesekkür ederim:KK36: Sizlerde nasil gidiyo? If uygulayan varmi aranizda kizlar?

Sporumu yaptım da geldim

Eklentiler

• Screenshot_20200610-110443_Step Tracker & Pedometer.webp
    Screenshot_20200610-110443_Step Tracker & Pedometer.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 21
  • 20200610_084700.webp
    20200610_084700.webp
    133,1 KB · Görüntüleme: 20
Bu hafta zorlu geciyor canim ama dikkat ediyorum yine de eger daha dikkatli olsaydim 78 inerimdim
100 gram kalmış cnm 78'e verirsin inşallah ilk zamanlar çok hızlı gidiyor sonra duraksiyor sen çok yürüyüş yap çok faydalı

günaydın herkese.

ben daha önce 1 kere if uygulamıştım, fena da gitmemişti ama 2. gün bozdum. beni kontrol eden biri olmadıkça hiçbir şeyi istikrarlı yapamıyorum, özdenetimim 0, 0, 0.
Gel beraber yapalım cnm uygulamayı indirdin mi orda bugün saat akşam 5 den sonra bir şey yemiyelim 20 saatlik seçelim

Gel beraber yapalım cnm uygulamayı indirdin mi orda bugün saat akşam 5 den sonra bir şey yemiyelim 20 saatlik seçelim

teşekkür ederim, şu an uymam gereken bir programım olmasaydı kesinlikle katılırdım sana :) şu anki halimde benim de hemen hemen 16 saatlik if'e geliyor durumum aslında. 1 de kahvaltı yapıyorum, 4 saat sonra öğlen atıştırma, ondan 4 saat sonra 9'da akşam yemeği ve kapanış. çok acıkırsam 5 badem yiyorum, sonra kahvaltıya kadar bir şey yemiyorum.

Bugunku menum
Sabah
2 yagda yumurta
35 g peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ikindi
1 sigara boregi
100 gram kisir
Salata
Ucundan revani
Spor
10000 adim
Bol bol hareket
3 dk plank
Su 10 bardak
@Ceydos @Yawrukush @erciyes111
Revani ve börek hariç güzelmiş menü canım
Evet cuma gunu eslesmeler oluyor canim fakat @BlueSkyyyy senin esin var mi bu hafta canim?
Yoksa cuma gunune kadar ikinizi es yapabiliriz...
Hemen kontrol edeyim..
Benim de yok 😀
Off bende dayanamam cig kofteye, en azindan balkona cik, uzaklas cig kofte ortamindan..
Var ya bu hafta , hafta sonundan beri acayip gerginim diyet konusunda.
Ve diyetime istedigim gibi devam edemiyorum, sebebide esim...
Surekli gozumun onunde cikolatalar, pestiller, abur cuburlar, aksam kase kase cekirdekler neler yiyor..
Ya gorunce dayanmak zor, surekli ust kata cikiyorum aksamlari, dun patladim artik oda yapma diyet diyor , sacma sapan ac kaliyorsun diyor oyy oyyy :KK43:
Benim ortamı anlattın sanki.. Çok geriliyor insan ister istemez.
Canim aksam bez takma uzmanlar daha uzun sure egitim vermek zorunda kalirsiniz diyor

Mercimekli bulgur pilavi porsiyon olarak fazla geldi bana
Hmm. Anladım. Benim listemde gayet sağlıklı ve yenilebilir canım. Mercimeği boldu ve 1 porsiyon tuttum zaten.
Insallah istedigimiz kiloya ulasiriz hepimiz, tesekkür ederim:KK36: Sizlerde nasil gidiyo? If uygulayan varmi aranizda kizlar?
If değil ama ona benzeyen bi proğramdayım ben.
Kızlar
Cuma gününden bugüne kadar
800 gram verdim inşallah bu cuma 69 görücem çok az kaldı bugün tartıldım
70.1 çıktım 👍😍
Verirsin inşallah canım.

Back
X