- 23 Eylül 2017
- 594
- 1.177
- 113
Hos geldin
Akşam yemeyerek zararı azaltmışsın iyi bari.Yine de eksi goruruz insAllah
Canim uyku duzenini nasil ayarliyorsun peki
Aynen ama aksam birsey yemedim simdi hem acim hemde basim donuyor ustelik adetimin baslangic gunu takvimde oyle yaziyor umarim olurum yoksa gebelik
Aksam olmamis canim
İstikrarlı oursan başlangıç kilonun önemi kalmaz canım.Hosbuldumm
Bugün sabah ac karnina tartildim. 97.1 kg - sanirim en kilo benim
Sabah kahvalti yapmiyorum, gün sonunda menümü yazarim yine.
Canim aksam bez takma uzmanlar daha uzun sure egitim vermek zorunda kalirsiniz diyorVeremiyorum desem daha dogru olur sanirim, beze veda ederek baslamak gerek ama geceleri yine bez kulaniyorum, gunduzde zaten cokta basarili degiliz.
Mercimekli bulgur pilavi porsiyon olarak fazla geldi banaAkşam yemeyerek zararı azaltmışsın iyi bari.
Benim akşam neden olmamış canım. Onu da yazsaydın keşke. Yasaklı bişey yok çünkü.
Iyi canim kizim, bekliyor bebek ne zaman glecek diyeCanim benimde bu hafta guzel baslamadi, diyetimi istedigim gibi yapamadim, biraz stres yaptim ama stres tartiyada yansiyor..
Simdi yeni birgun basladi, bugun elimizden geleni yapalim, tartiya daha zamanimiz var :)
Ceza geliyor bu menuye malesef, aksam sadece corba icip dengelemeye calismissin, ona sevindim :)
Harika, papatyalar en sevdigim cicekk, ohh kokusu buraya geldi..
Ne guzel bir eksi, tebrikler canim..
Arada bize boyle yaz Deryacim , ozluyoruz, merak ediyoruz.
Kuzucun nasil, abla olacagi icin heyecanli mi?
Senin bulantilarin gecti mi?
Guzel olmus canim :)
Sagol Denizim..
Ben her turlu sebzeyi cig yiyebilien bir insanim kimi zamana brokoliyi cig , uzerine limon ,az tuz ve zeytinyagi ile kitir kitir yiyorum.
Kimi zamanda buharda pisiriyorum, buhar aparatiyla, yine cok az limon-tuz-yag bazen sarimsak oyle tuketiyorum..
Yani cig ya da buharda cige yakin sekilde pismis haliyle tuketiyorum kuzum..
Hoşgeldin canım. Kilo fazlayken daha hızlı gidiyo haftalık kilo böylece daha fazla motive olursun çok çabuk verirsin canımHosbuldumm
Bugün sabah ac karnina tartildim. 97.1 kg - sanirim en kilo benim
Sabah kahvalti yapmiyorum, gün sonunda menümü yazarim yine.
Oo kimler varmış DeryacimIyi canim kizim, bekliyor bebek ne zaman glecek diyebulantim sukur gecti.
sen nasilsin canim? ogluslarin nasillar?
İstikrarlı oursan başlangıç kilonun önemi kalmaz canım.
Tekrar hoşgeldin.
Hoşgeldin canım. Kilo fazlayken daha hızlı gidiyo haftalık kilo böylece daha fazla motive olursun çok çabuk verirsin canım
Grupta uygulayan var canım.Insallah istedigimiz kiloya ulasiriz hepimiz, tesekkür ederimSizlerde nasil gidiyo? If uygulayan varmi aranizda kizlar?
Gunaydin canimGünaydın kizlar
Ne yapıyonuz cnm diyet nasıl gidiyorGunaydin canim
Bu hafta zorlu geciyor canim ama dikkat ediyorum yine de eger daha dikkatli olsaydim 78 inerimdimNe yapıyonuz cnm diyet nasıl gidiyor
100 gram kalmış cnm 78'e verirsin inşallah ilk zamanlar çok hızlı gidiyor sonra duraksiyor sen çok yürüyüş yap çok faydalıBu hafta zorlu geciyor canim ama dikkat ediyorum yine de eger daha dikkatli olsaydim 78 inerimdim
Gel beraber yapalım cnm uygulamayı indirdin mi orda bugün saat akşam 5 den sonra bir şey yemiyelim 20 saatlik seçelimgünaydın herkese.
ben daha önce 1 kere if uygulamıştım, fena da gitmemişti ama 2. gün bozdum. beni kontrol eden biri olmadıkça hiçbir şeyi istikrarlı yapamıyorum, özdenetimim 0, 0, 0.
Gel beraber yapalım cnm uygulamayı indirdin mi orda bugün saat akşam 5 den sonra bir şey yemiyelim 20 saatlik seçelim
Revani ve börek hariç güzelmiş menü canımBugunku menum
Sabah
2 yagda yumurta
35 g peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ikindi
1 sigara boregi
100 gram kisir
Salata
Ucundan revani
Spor
10000 adim
Bol bol hareket
3 dk plank
Su 10 bardak
@Ceydos @Yawrukush @erciyes111
Benim de yokEvet cuma gunu eslesmeler oluyor canim fakat @BlueSkyyyy senin esin var mi bu hafta canim?
Yoksa cuma gunune kadar ikinizi es yapabiliriz...
Hemen kontrol edeyim..
Benim ortamı anlattın sanki.. Çok geriliyor insan ister istemez.Off bende dayanamam cig kofteye, en azindan balkona cik, uzaklas cig kofte ortamindan..
Var ya bu hafta , hafta sonundan beri acayip gerginim diyet konusunda.
Ve diyetime istedigim gibi devam edemiyorum, sebebide esim...
Surekli gozumun onunde cikolatalar, pestiller, abur cuburlar, aksam kase kase cekirdekler neler yiyor..
Ya gorunce dayanmak zor, surekli ust kata cikiyorum aksamlari, dun patladim artik oda yapma diyet diyor , sacma sapan ac kaliyorsun diyor oyy oyyy
Hmm. Anladım. Benim listemde gayet sağlıklı ve yenilebilir canım. Mercimeği boldu ve 1 porsiyon tuttum zaten.Canim aksam bez takma uzmanlar daha uzun sure egitim vermek zorunda kalirsiniz diyor
Mercimekli bulgur pilavi porsiyon olarak fazla geldi bana
If değil ama ona benzeyen bi proğramdayım ben.Insallah istedigimiz kiloya ulasiriz hepimiz, tesekkür ederimSizlerde nasil gidiyo? If uygulayan varmi aranizda kizlar?
Verirsin inşallah canım.Kızlar
Cuma gününden bugüne kadar
800 gram verdim inşallah bu cuma 69 görücem çok az kaldı bugün tartıldım
70.1 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?