- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Çok iyi kaptişim şeytan kulağına kız bu aralar usluHosgeldiniz kizlarFitFiliz , Birgaripanne , B barga , @JaneRizzoli , Aomine Daiki , @melek ada
Nasil geciyor aksaminiz?
Çok iyi canım9 Haziran Salı menüm
Öğlen
3 kuru incir
1 avuç fındık
Akşam
1 porsiyon mercimekli bulgur pilavı
2 ızgara tavuk sarma
Salata
3 kaşık yoğurt
Acı yeşil biber
Spor
1 saat yürüyüş
100 ip
Su
3 litre
Aomine Daiki
Ayy onu düşünemedim hayvansal yemiyim. Dedim yine yemişimŞifa olsun canım. Hacamat yaptığın gün peynir yemeseydin keşke.
Menün güzel canım. Öğlen de arkadaş buluşması heyecanı ile yok olmuştur
Küçük mü kızın balım ? Çay içebilme keyfi de süpermiş adına çok sevindim.Çok iyi kaptişim şeytan kulağına kız bu aralar usluakşamları çay içebiliyorum
Akşam çiğ sebze de ekleseydin canım. Bağırsakları besler.. Suyu az olarak nitelendiremem zira can çektikçe su deniliyor bu proğramda.
Alışkanlıklardab vazgeçmek zorAyy onu düşünemedim hayvansal yemiyim. Dedim yine yemişim
Kaptanim kusura bakmayınNasilsin guzel esim denk gelemiyoruz :)
Canim nasil kuzun, bugunde sesin cikmamis seni merak ediyorumBirgaripanne
Bir haber ver....
Dost dedigin dogru soyler..
Harika bir eksi
Cok guzel bir eksi masallah
Canim benim o senin guzel gormenden..
Ne guzel bir eksi Kubracim, nasilsin bugun?
Ahahahh cok guldum bu mesaja :))
Canim dualarim seninle, haydi butsuz gecip gidecek sinavlar :))
Kaptanim kusura bakmayın @Melegimkorusun canım
cok yerinde ve guzel espiri olmus..
Izne ayrilmadi ama tatilde canim, gelir insallahmatilda34
Sevindim canım ben de herhalde izne çıktı dedimKaptanim kusura bakmayınMelegimkorusun sende canım hem yeniden eş olmuşuz sanırım ama haftasonu internetim bitti aslında daha vardı sağolsun oğlum bitirmiş oyun oynarken bugün yenilendi burdayım artık hem tartimida aldım
tam 78 den bahsediyorum canımm yoksa 200 gram gitmiştir ben dikkatsizdim bu hafta vucut korumaya almasın diye de tabi bunu bahane görenler olabilir100 gram kalmış cnm 78'e verirsin inşallah ilk zamanlar çok hızlı gidiyor sonra duraksiyor sen çok yürüyüş yap çok faydalı
Tek öğün mü besleneceksin sabah için çok az geldi gözüme biranda bu kadar kısmasaydın keşke9 Haziran Salı menüm
Öğlen
3 kuru incir
1 avuç fındık
Akşam
1 porsiyon mercimekli bulgur pilavı
2 ızgara tavuk sarma
Salata
3 kaşık yoğurt
Acı yeşil biber
Spor
1 saat yürüyüş
100 ip
Su
3 litre
Aomine Daiki
İyi akşamlar kızlar
11.30: yumurta, bir dilim ekmek, zeytin, peynir, domates, salatalık
Ara: hurma, muz
18.30: tavuk, salata
Ara: kavun, iki kare bitter
Su: 2,5 litre
Spor: 100jj
Bu hafta spor yapamıyorum. Sıfır istek. Önümüzdeki hafta spor yarışması yapalım sanırım öyle olunca daha motive edici oluyor
FitFiliz
Ben de öyle hep tartı üstündeyim. Bazen de iyi etki yapıyormatilda34 canım senin haftan nasıl geçti? Ben cuma ödül Elmalı pasta yedim ama çok kötü oldu Pazartesi +600 geldim dün hala gitmemişti . Yediklerime dikkat ettim ve yürüyüş yaptım değişiklik yok . İyice stres oldum sürekli tartıya çıkıyordum. Dün eşime tartıyı Cuma’ya kadar saklamasını istedim bir süre böyle yapacağım sadece tartı günlerinde tartılacağım yoksa ben günün her saati tartının üstündeyim menünü paylaşmayı ve beni etiketlemeyi unutma
Gel beraber yapalım cnm uygulamayı indirdin mi orda bugün saat akşam 5 den sonra bir şey yemiyelim 20 saatlik seçelim
Uzulme. Karar verip baslamak onemli olan. Yavas yavas veririzHosbuldumm
Bugün sabah ac karnina tartildim. 97.1 kg - sanirim en kilo benim
Sabah kahvalti yapmiyorum, gün sonunda menümü yazarim yine.
TebriklerKızlar
Cuma gününden bugüne kadar
800 gram verdim inşallah bu cuma 69 görücem çok az kaldı bugün tartıldım
70.1 çıktım
Selam
Uzulme. Karar verip baslamak onemli olan. Yavas yavas veririz
Tebrikler
Uyduğum proğram var canım. Liste böyleydi.Tek öğün mü besleneceksin sabah için çok az geldi gözüme biranda bu kadar kısmasaydın keşkeAma beğendim
Stres ödem yapıyor maalesef.. Hergün tartılmak da stressmatilda34 canım senin haftan nasıl geçti? Ben cuma ödül Elmalı pasta yedim ama çok kötü oldu Pazartesi +600 geldim dün hala gitmemişti . Yediklerime dikkat ettim ve yürüyüş yaptım değişiklik yok . İyice stres oldum sürekli tartıya çıkıyordum. Dün eşime tartıyı Cuma’ya kadar saklamasını istedim bir süre böyle yapacağım sadece tartı günlerinde tartılacağım yoksa ben günün her saati tartının üstündeyim menünü paylaşmayı ve beni etiketlemeyi unutma
çok tontiş yanaklı oldum ben hergün biraz daha şişiyor sanki. ağrı sızı sıfır.geçer herhalde 17 sinde gene gideceğim.sahte dişlerimin yerleri takılacak heyecanla bekliyorum.Canim nasil oldu disin?
ooo hamarat gördüm seni. bende derbeder hale gelmiş halılarıma bakıp yıkamaya yollsam artık diyorum. paketli koyarım kenara düşüncesindeyim.Bugün yine ev işleriyle meşgul dün canım, balkonumu düzenledim. Halilarim da az önce geldi, bir gece balkonda bekleticem. Halı satanlar gibi üst üste serdim hepsini ,
olmamış canım kaçamaklar artmış ben yokken.Kotu kaptanim kuzenim caya cagirdi orda biraz otlandim...
Simit koftesi
Sigara boregi firinda pismis
bende hayal etmezdim öyle hoppa zıppa bir kızdım ki herkesin sorduğu soru nasıl ev hanımı olacak nasıl annelik yapacaktı. şimdi mi hala aynıyım çocuklar yüksek oranda kendi başlarına baba yardımı ile büyüdüler. ev işlerimi eşim canım ne zaman ev işi isterse yapmama alışmak zorunda kaldı. çizgini bozmazsan senin yerine birileri mutlaka yapıyor.simit köftesini ilk defa duydum. aklımda çok fantastik şeyler canlandı, hemen bakıcam şimdi ne olduğuna
ay kolaylıklar dilerim. çocuk sorumluluğu benim hayal dahi edemediğim bir şey.
afiyet olsun canım birde böyle dene bakalım.Dunun menusu:
sabah:1 ck kaymak, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek.
Oglen: 1 parca tavuk, 1 dilim ekmek bol salata.
Ara: dut ve kiraz.
Aksam: yok
Su: 3 litre
Spor: 100 suguat, 7000 adim.
Bu gun:
Sabah: hic bir sey yemedim cunki duzenmi degismeye karar verdim surekli ayni duzende kilo vermem duruyor.
Oglen: 13:30 1 bardak konposto, 1 kase salata, 2 catal patates kizartmasi.
Aksam: 16:00 1 parca tavuk goğusu, 1 yufka, domates talatalik.
Ara: dut.
Spor: 100 mekik, adim sayim simdilik 6000.
Su: 1 litre ama 3 litre yapicam bu gun su icmek icin zamanim olmadi.
@esmeriiimCEYDOS @Yawrukush @asena87
çok gzel menülerin sporun suyun. böyle yola devamSaat 13 ve 19 öğünlerim. 18-6 yapıyorum if.
2 türk kahvesi, bir lt dukan birası ve 2 litre su var.
Yarım litre daha su içebilirim yatana kadar.
Spor da yaptım :) 45 dakika cardio, 30 yarım mekik, 30 yanlara doğru mekik, 60 iç bacak hareketi ve 45 sn plank.
Plankı yarın 1 dakika yapabilirim umarım.
Arrietty_ CEYDOS @Yawrukush
birincilik bizim o zaman ne güzel. kızlar iddialı olan varsa daha çok çabalasın derim son 2 gün haberiniz olsun eşimle ben iyi geliyoruz.Canım hem dişine geçmiş olsun hem bilgisayarına
Bem sabah tartıldım dayanamadım :) 600 gr vermişim gözüküyor , Birazdan menümü yazayım akşam 3 tane etli beber dolma yedim çok mu oldu bilemedim şu an , hızlı yesim çok acıkmıştım , umarım 600 gr ı koruyabilirimpanikledim şu an ip atlayayım biraz
dolmaları hiç beğenmedim canım. ceza 100 adet crunch istiyorum senden.Bugünki menüm;
sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
1 tk lor peyniri
Domates, salatalık
1 çk tereyağı
çk bal
1 ince dilim siyez ekmeği
Öğle
1 küçük yağsız tuzsuz haşlanmış tavul budu
1 kase yoğurt
Akşam
3 adet etli biber dolma
3 yk deniz börülcesi
su:2 lt olur
Spor : yarım saat ev işi 60 puan
İp atlama planım var yaparsam yazayım
@YawrukushCEYDOS
bu kadar az yiyerek kilo vermen mümkün oalcak mı canım sporlar çok iyi. su miktarıda sınırda yükseltirsen iyi olur.@JaneRizzoli yanlis. Evim yokus yukari
Günün ozeti
11. 30
50gr Kaju
13.00 - omlet
2 yumurta
5gr yag
2 dilim kasar
Su 2 L
Spor
45 dk Row machine
1 saat bisiklet
1saat ev isi
1,5 saat yuruyus
21.000 adim
10dk hulahop cevirmece yapacagim yatmadan
@JaneRizzoli
afiyet olsun. çok güzel ama su mu yok?Merhaba bugünkü durum:
Sabah: 1 saat yürüyüş
12'de yarım wasa + çeyrek dilim yulaflı ekmek, haşlanmış yumurta, 3.dilim sucuk, lor peyniri, 1 domates, 1 salatalık, 4 dut, çay
16'da bir duble Türk kahvesi
17 kavrulmuş kıyma, birkaç dilim fırınlanmış sade patlıcan, çay tabağında kiraz
18de 3 fincan çay
@melek ada
meraya salacağız seni sonunda. çok doğal gördüm . mısır suyu idrar yollarını ödemi çok güzel temizler ne iyi yapmışsın.karpuz kabuğu yahahaha bende karpuz kesince kabuklarını ayırıcam.Selam kizlar ilginç Menüm
Kalkinca, haslanmis misirin suyu 1sb tadi cok lezzetli
Sabah türk kahvesi
Öğle sütlü nescafe
Aksam karpuz kabuğu
5 erik
4 kiraz
1 kabak dolmasi
Ara Sütlü nescafe
Ara nrçiçeği çayı
@fyzanur
Su, spor tamamdir ✌
ben yokken ne kaçamaklar yaparız diye düşünüyorlardır kaptanım.Guzel arkadaslarim nasilsiniz,CEYDOS kaptan yok bugun, hepiniz firar mi ettiniz :))
sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi
Kecilere baska ne veriyosunuz bacim, söyle de onu da yiyeyim
aşağıda ceza yemişsin ne güzelBugunku menum
Sabah
2 yagda yumurta
35 g peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ikindi
1 sigara boregi
100 gram kisir
Salata
Ucundan revani
Spor
10000 adim
Bol bol hareket
3 dk plank
Su 10 bardak
CEYDOS @Yawrukush @erciyes111
ek eşleme harika oldu kaptanım ellerine sağlık . ben yapamadan çöktü benim kıymetlim. ya çok kötüyüm şu an bu laptopta yazarken hep ağlayasım var. manyak bir bağlılık geliştirmişim biliyorum. ama ben koçum biliyorsun.TAKIM ICI ES LISTEMIZ
1. GRUP ===>@1delimavi & @mifihafa
2. GRUP ===>Aomine Daiki & B barga
3. GRUP ===>matilda34 & @meleğimkorusun
4. GRUP ===> @deniz diyette & @fyzanur
5. GRUP ===>Arrietty_ & @JaneRizzoli
6. GRUP ===> @bnnuCEYDOS
7. GRUP ===>cokofesttt & @fmad
8. GRUP ===> @aydingelini & @Yawrukush
9. GRUP ===> @Beklenen2 & @Meyyal Hayyal
10. GRUP ===>FitFiliz &@melek ada
11.GRUP ===> @erciyes111 &Birgaripanne
12.GRUP ===> @esmeriiim & @Milana firuze
13. GRUP ===>BLU3 & M minimalce_
***Sevgili arkadaslarim, birbiriyle es olan kisiler, tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, egzersiz yapmaya tesvik edecek, menulerine eslerini etiketleyecek, menulerine yorum yapacak, eger esi egzersiz yapmamis- suyu az icmis ya da menusunde kacamak yapmissa ceza verecek ve beraber en cok kiloyu vermeye calisacaklar.
***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
***Ceza vermekten cekinmeyin, eslerinize oneri ve elestirilerde bulunmaktan cekinmeyin.Bu haftayi guzel bir sekilde tamamlayalim.
***Tum es gruplarina guzel bir hafta diliyorum.
*** Listede adı mevcut olmayan eşi olmayan arkadaşlarım bu dönem işlerinizin yoğunluğu nedeniyle sizleri eşlemedim. Eğer bende dahil olmak istiyorum derseniz eşleme yapabilirim.
CEYDOS
yok canım spor yarışmasaı yoktu bu haftaKaptanim ben puan hesaplamasi yapmiyorum ama yapayim mi
çok güzel olmuş salatayı bol yeseydin.merhaba, benim programıma göre bugün kahvaltım serbestti ve spor açısından boş olan tek günümdü, baştan belirteyim. kahvaltıyı yine de sınırlı tuttum kendimce, ve 30 dk yürüyüş yaptım.
sabah: 1 tk fıstık ezmesi & 1tk nutella, yarım simit, maydonoz, 2 yumurtalı omlet, zeytin, süzme peynir
öğlen: birkaç parça kuruyemiş, sade nescafe, yarım kayısı
akşam: 4 köfte + salata
su: 2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?