Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah razı olsun

geçmiş olsun eşim menün de güzel :)

cokofesttt canım eşim kaç gündür giremiyorum çok çok özür dilerim
Ben 15 dk cezamı bu akşam 45 dk yürüyüş olarak yapacağım inşallah çinkü 2 gündür menüler vasat

Ve uyku düzenim alt üst
Şu an +1 kg deyim diyebilirim belki daha fazla

Toparlayamadım kendimi

Birazdan yürüyüşe çıkacağız

Menülerim baya kötü ama her gün 45 dk yürüdüm baya
Yine de tabi toplayamadım

Harika bir gün olmuş canim

Öğlen yediğim kahvaltı niyetine canım.
Evet onlar yaşlanınca göbekli amcalar olacak, biz de hafiften kaslı fit hatunlar
Bu güzeldi

yakşamlar bugün benim açlığı iliklerimde hissettiğim bir gün oldu. sporu kahvaltıdan sonra yapmak hataymış artık gecenin bi körü yapar sonra yatar uyurum:

sabah: sade nescafe, çeyrek çilek, süzme peynir, maydonoz, salatalık, 2 yumurta, 2 ceviz, 1 dilim ekmek,

öğlen: 10 badem

akşam: ton balıklı salata + 3 badem

su: 2 lt

spor: 1.5 saat pilates bantlı bacak çalışma + 15 dk leslie

Aomine Daiki

yediklerin ödem yapmıştır muhtemelen ben hala hafta sonu yaptığım kaçamağın ağırlığını taşıyorum
Bugün de çok yoruldum :/
cokofesttt
spor yürüyüş yorgunluğu güzeldir bende akşama kadar spor yapmak için vakit kolluyorum
cokofesttt sen nasılsın nasıl gidiyor
Çok şükür canım eşim sen nasılsın Ben çocukları yatırdım kafa dinliyorum var mı sessizlik gibisi yaa

Valla bende keşke evde kesseydim en azından okdar para vermezdim 2 defa diye düşünüyorum. Kendi kuaförüme fotoğrafı attım, off ne bu böyle ya yazmış daha kötü oldum
Eşimide uykusuz bırakmak istemiyorum adam cuma günü götürürüm dedi ama akşama tekrar işe gidicek. Sanırım 2 hafta sonra tekrar gececi olduğunda gidicem kendi kuaförüme. Her zaman aynı şeyi yapıyorum kendime kızıp yine aynısını yapıyorum.. terazi burcu işte..

Arkadaşımda makarna yemeseydim daha düzgün olacaktı menüm. Bakalım bugün ne haltlar yemişim

Bugün neler attım ağzıma...
sabah: 2 haşlanmış yumurta salatalık domates peynir ve ince normal ekmekten yapılmış yarım tost( oğlumdan aşırdım yani 1 dilim ekmek kadar oldu) +1 çay

ara:2 kare bitter ve sütlü hindiba kahve

akşam: (kaynanamdaydım)
1 kase acılı ezogelin çorbası
1 porsiyon patates yemeği 2 köfte
1 kase cacık
Salata ( soğan biber domates salatalık)
su : 3 lt
Spor oğlanın peşinde gezme( çokta spor sayılmazdı bugün)
CEYDOS Yawrukush
Kaptanım ceydoslar birnci olacaz dyolar, biz ne alemdeyizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…