• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim esimde aman almayin ne olur almayin der, icten ice begenmez, zor begenen bir insandir.
O yuzden boyle basit seylere ses etmiyor.
En cokta kupalar kiriliyor, birde bu karantineda cay kahve, ust katta calisirken surekli iciyor..
Ay neyse maksat kutladik mi kutladik..
Bana anneler gununde akin kucucuk not yazmisti, esim yazdirmis, onada sukur :))
Benimki de öyle der hep, normalde her babalar günü t-shirt alırdım ben de nasılsa giyer diye 😂 bu sefer korona yüzünden gidemedim alışverişe. Kilo da aldı biraz netten alsam olmaybilir. Yani kendi kendine halloldu bu sene 🤩
Lego yapmayı çok seviyor, bana para versen uğraşmam :KK70: :KK70:
Anneler gününde filan da hep kendi hediyemi kendim alırım 🙈😄 eşimin zevkine güven olmaz ☺️☺️

Benimki de öyle der hep, normalde her babalar günü t-shirt alırdım ben de nasılsa giyer diye 😂 bu sefer korona yüzünden gidemedim alışverişe. Kilo da aldı biraz netten alsam olmaybilir. Yani kendi kendine halloldu bu sene 🤩
Lego yapmayı çok seviyor, bana para versen uğraşmam :KK70: :KK70:
Anneler gününde filan da hep kendi hediyemi kendim alırım 🙈😄 eşimin zevkine güven olmaz ☺☺
T- shirtte guzel fikir akari kokari yok :KK70:
Lego yapmayi bende seviyorum ama cocuklarla, onlarla olmasa kendim yapmam.
Fakat erkekler bence genel olrak legoyu seviyor, esiminde robotik legolari var birsuru , ceyiziydi onlar :)))

Anca yazmaya zamanim oluyor, dün tüm gün disardaydim. Önce temizlik ve alisveris kosturmasi ardindan arkadaslarla mangal menüm

aksam 5-6 ya kadar birsey yemedim, ondan sonra ölcüsüz kasarli mantar, et, tavuk, salata, patlican salatasi ve kiraz yedim / 1 bardak cola zero

Bugün 17:15 firinda pirzola ve kaburga yanina közlenmis biber ve mantar

arkadasim ev yapimi recel verdi 2 ck tadina baktim
2 tane düz seftali (ismini bilmiyorum) yedim
ve suan sütlü kahve iciyorum

en azindan suyumu yeterince icmeye calistim ve dün olabildigince hareket ettim ama bugün hic halim yok:KK43:

sacma ve karmakarisik bir haftasonu oldu benim icin. yarin kabak detoksu yapicam umarim sabah tarti cok acimasiz olmaz🙄 Aomine Daiki Aomine Daiki

Anca yazmaya zamanim oluyor, dün tüm gün disardaydim. Önce temizlik ve alisveris kosturmasi ardindan arkadaslarla mangal menüm

aksam 5-6 ya kadar birsey yemedim, ondan sonra ölcüsüz kasarli mantar, et, tavuk, salata, patlican salatasi ve kiraz yedim / 1 bardak cola zero

Bugün 17:15 firinda pirzola ve kaburga yanina közlenmis biber ve mantar

arkadasim ev yapimi recel verdi 2 ck tadina baktim
2 tane düz seftali (ismini bilmiyorum) yedim
ve suan sütlü kahve iciyorum

en azindan suyumu yeterince icmeye calistim ve dün olabildigince hareket ettim ama bugün hic halim yok:KK43:

sacma ve karmakarisik bir haftasonu oldu benim icin. yarin kabak detoksu yapicam umarim sabah tarti cok acimasiz olmaz🙄 Aomine Daiki Aomine Daiki
Canim tek ogun yemissin ama ac kaldigin icin fazlaca yuklenmissin o bir ogunde.
Bunun yerine 2 ogun ye ya da ara ogun yap, ozaman boyle bir anda yuklenmezsin..

Bugün menüm

Yürüyüş 1 saat (240) + akşam yarım saat (120)

12de az lavaş ekmek, zeytin 7 tane, beyaz peynir, domates, salatalık

14-15 arası sade Nescafe 5 badem 3 erik 3 küp kaşar peynir 2 çubuk kraker

16.30 fırında tavuk göğsü 3 -4 patates 1 kapya biber, 1 şeftali

Şimdi de çay

Su 3 lt
B barga

şahane, fiyet olsun (:

Kahvalti sonrasi ben camasir katlama- utuleme isine girismistim ,esimde kucuk oglumla oynuyordu..
Sonra Aras babasinin uzerine ziplamis, burun buruna carpismislar esiminde cani yandi epey ama Arasin burnu kanadi :KK43:
Neyseki baskiyla kani durdurdum , sonrada uyudu.
Verilmis sadakamiz varmis , boyle atlattik.:dua::dua:

*Yarinda bizim evlenme yildonumumuz, 12 yil oluyor, zaman su gibi akiyor...
Esim ilk 5 yildan sonra her sene unutur olmustu, ben gecen seneye kadar supriz yapip kutlamaya devam ettim.Fakat gecen sene dedim ki artik bende birakayim, beraber hatirlamayinca bir kiymeti olmuyor..:KK16:Saka gibi bu sene hatirlamis ve hediye olarak fitbit almis bana..Cok mutlu oldum , egzersizlerimi, yuruyuslerimi, kalp atislarimi her seyi takip edebilecegim.Bana bol motivasyonlu bir hediye oldu. :KK36:
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım daha nice güzel mutlu sağlıklı yıllar geçirin inş 🥰 Arasa da çok geçmiş olsun canım

Benimde buyuk oglum boga, ayy Allahim bir usengec ki, tum bogalar boyle mi ya...
Benim is yapasim gece 1 den sonra gelir. Oda gürültü olur diye yapamıyorum mecburluktan. Acıkmasam yemek yapmam 😂 açıldıktan sonra başlarıyım içinde çok yiyip şişmanladım sanirim.
Bir tek çamaşır yıkamayı severim. 1 saat giydiğin seyleri bile yıkarım. Tek ustumdekiler kalır. Onları da en son değişip yıkarım. Oh pamuk gibi olurum

Benim is yapasim gece 1 den sonra gelir. Oda gürültü olur diye yapamıyorum mecburluktan. Acıkmasam yemek yapmam 😂 açıldıktan sonra başlarıyım içinde çok yiyip şişmanladım sanirim.
Bir tek çamaşır yıkamayı severim. 1 saat giydiğin seyleri bile yıkarım. Tek ustumdekiler kalır. Onları da en son değişip yıkarım. Oh pamuk gibi olurum
Demek ki cocugum burcundan dolayi boyleymis, ayni Akini anlatiyorsunuz :))

işler çok yoğun bugün, menümü yazayım unutmadan. FitFiliz FitFiliz

sabah: 2 yumurta + 1 kase karpuz + süzme peynir, maydonoz/dereotu

öğlen: 1/2 çb kuruyemiş, 1 tl büyüklüğünde açma

akşam: ton balıklı salata, doymayınca üzerine 1 haşlanmış yumurta, 1 çk fıstık ezmesi

stresten ötürü çok aç hissediyorum, kendimi zor tutuyorum

su: 1.5 litre şimdi ama sporu daha yapmadım yapınca 2.5 olacak.

spor: 1.5 saat fitness: 90*10= 900
2 saat kadar da dışarda dolandım bugün ama yürüyüş denemez, nimetten saymayayım.

işler çok yoğun bugün, menümü yazayım unutmadan. FitFiliz FitFiliz

sabah: 2 yumurta + 1 kase karpuz + süzme peynir, maydonoz/dereotu

öğlen: 1/2 çb kuruyemiş, 1 tl büyüklüğünde açma

akşam: ton balıklı salata, doymayınca üzerine 1 haşlanmış yumurta, 1 çk fıstık ezmesi

stresten ötürü çok aç hissediyorum, kendimi zor tutuyorum

su: 1.5 litre şimdi ama sporu daha yapmadım yapınca 2.5 olacak.

spor: 1.5 saat fitness: 90*10= 900
2 saat kadar da dışarda dolandım bugün ama yürüyüş denemez, nimetten saymayayım.
Hayırdır kuzum niye streslisin? Akşam öğünün çok güzel. Yarim çay bardağı kuruyemiş biraz fazla bence canım, hele fındık filansa kalorisi de fazla. Karpuz sabah acıktirmadi mi, ekmek yerine tercih ettin sanırım.

Alttaki reklamlardan alintilarimi ekleyemiyorum pc den girince yazarim artik
Bugun cok yogundu yun yikadik
Sabah
Yulafli omlet 160 gram
1 haslanmis yumurta
8 zeytin
1 tabak salata
1 t kasigi tereyag ve pekmez
Ara
Karpuz 1 dilim
Oglen
5 6 kanat tavuk izgara