- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Lego mindstorms muT- shirtte guzel fikir akari kokari yok
Lego yapmayi bende seviyorum ama cocuklarla, onlarla olmasa kendim yapmam.
Fakat erkekler bence genel olrak legoyu seviyor, esiminde robotik legolari var birsuru , ceyiziydi onlar :)))
Ama hastalanmiş yaaa...Esler hic acimasin birbirine , aci yok Rocky :)))
Yok canim ne acimasi.Acima kiz
Protein tek kiyma. Saglikli yag ise ustune surdugum zeytinyag var
Ya birde astim alerjim de var. Ikiside sebep daha da kotu olmasi icin. Yemek yapmaya kalktim yoksa full yattim.
Yawrukush sabah halledeceğim söz. Hatta zumba videosu var cok sevdigim 30dk. Onu yaparim
Cocuklar basimda surekli. Babalarida evde olsa dibimde bitiyorlar
Her zaman insanin icini isitip yuzunu guldurecek sozlerin yokmu senin.Milana firuze canim ikinizde sagliklisiniz, iyisiniz, cocuklariniz iyi, cok sukur bunlara.
Hic sogukluk girmez araniza seni boyle zayiflamis gorcek, o kadar ozledi, vbir araya gelince simsicak olur iliskiniz...
Bilecek bir sey yok aslinda beni tanidigi gunden beri ben zaten hep kilo vermeye calisan biriyim, bir aliyorum bir veriyorum.Sahi eşin biliyor mu kilo verdiğini? Yoksa görünce sürpriz mi olacak canım?
Menu de suda guzel afiyet olsun.Pazar benim
11:30
Sucuklu yumurta, çok az çeçil peynir, domates, salatalık, 1 dilim low carb ekmek, 8 fındık
14:30
1 kare %90 bitter çikolata, sade Türk kahvesi
16:30
10 tane kadar tuzlu fındık, sade filtre kahve
19:30
5 köfte, yeşil salata, haşlanmış taze börülce salatası
Su: 3lt
Spor: maalesef yok
Yawrukush CEYDOS matilda34
Cok guzelmis canim.Birgaripanne Fitbit iste bu canim..
Bu arada saat daha 11 burada ama 5000 adima yaklasmisim
Eki Görüntüle 2652642
Bence sen zaten güzelsin, ama fit olmak da artısı olur işinBilecek bir sey yok aslinda beni tanidigi gunden beri ben zaten hep kilo vermeye calisan biriyim, bir aliyorum bir veriyorum.
Gordugunde kilo cerdigmi fark edicekmi onu bile bilmiyorum
Ama 64 ten hedefimi 57-60 arasi degisdirip ve o kilolara ulassam fark eder her halde hic o kadar zayif oldugum bir zaman yok.
Biyle dusununce bir garıp oldum ya insallah basaririm.
zaten suanki motivasyon um bu isim gelene kadar güzelleşemek.
Her sey guzeldi, ama revani hic olmamis dun zayen odulunu yapmistin.Alttaki reklamlardan alintilarimi ekleyemiyorum pc den girince yazarim artik
Bugun cok yogundu yun yikadik
Sabah
Yulafli omlet 160 gram
1 haslanmis yumurta
8 zeytin
1 tabak salata
1 t kasigi tereyag ve pekmez
Ara
Karpuz 1 dilim
Oglen
5 6 kanat tavuk izgara
Ikindi
1 dilim revani
Aksam
1 dilim karpuz
Spor aksama kadar yun yikama
Su 10 bardak
CEYDOS Yawrukush @YngYang
Canım geçmiş olsunBende iyiyim canim bir kucuk kaza oldu evde birde esim supriz yapti, karisik duygular yasadigimiz birgun oluyor:)
Kahvalti sonrasi ben camasir katlama- utuleme isine girismistim ,esimde kucuk oglumla oynuyordu..
Sonra Aras babasinin uzerine ziplamis, burun buruna carpismislar esiminde cani yandi epey ama Arasin burnu kanadi
Neyseki baskiyla kani durdurdum , sonrada uyudu.
Verilmis sadakamiz varmis , boyle atlattik.
*Yarinda bizim evlenme yildonumumuz, 12 yil oluyor, zaman su gibi akiyor...
Esim ilk 5 yildan sonra her sene unutur olmustu, ben gecen seneye kadar supriz yapip kutlamaya devam ettim.Fakat gecen sene dedim ki artik bende birakayim, beraber hatirlamayinca bir kiymeti olmuyor..Saka gibi bu sene hatirlamis ve hediye olarak fitbit almis bana..Cok mutlu oldum , egzersizlerimi, yuruyuslerimi, kalp atislarimi her seyi takip edebilecegim.Bana bol motivasyonlu bir hediye oldu.
Ay cok sagol canim.Bence sen zaten güzelsin, ama fit olmak da artısı olur işin
Eşin farkeder bence. Sensiz iğne ipliğe döndüm dersin canım ☺☺
Banu'cum daha mı yoğun çalışıyorsun artık - sanki daha az görüyorum seni? Nasılsın canım bebiş nasıl?Canım geçmiş olsun
☺☺ güle güle kullan sürpriz olmuş çok da güzel olmuş nice senelerinize
Kahvaltı
2 yumurta
2 kaşık lor
Salatalık
1 dilim.ekmek
Ara
10 kiraz
4 kayısı küçük
Yarım avakado
Akşam
1 kase semizotu çorbası
4 küçük ızgara köfte
2 buçuk su
1 saat yürüyüş
esmeriiim nerelerdesin kaçamak mi yapiyorsu n yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?