Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım , sabah çıkıp akşam 6 buçukta eve geliyorum. İşler yoğun geçiyor çok sık giremiyorum. Eve gelince de bebeğimi yıka uyut derken çok yorulmuş bir halde koltuğa yatıyorum tlf u dahi elime çok fazla alamıyorumBanu'cum daha mı yoğun çalışıyorsun artık - sanki daha az görüyorum seni? Nasılsın canım bebiş nasıl?
Eki Görüntüle 2652636
Su: 2 litre
Spor: 100 mekik, 100 bacak cekme, 100 suguat, 550 ip atlama ve adim sayim: 12000 aslinda daha fazla ama telefonumun sarja ihtiyaci vardi.
Kayisiyi biraz fazla abartdim bu gun gezami bekliyorum.
Arrietty_
CEYDOS @Yawrukush @asena87
Iskender miDün menüm
Sabah bir yumurta, 2 dılım peynır, 5 zeytın çay
Öğle: sütlü nescafe şeftalı
Ara: bır yumurta
Aksam: iskender doner
Su 1.5 lt
Spor:6 bın adım
Yaa ne zormuş tatlım rutininTeşekkür ederim canım , sabah çıkıp akşam 6 buçukta eve geliyorum. İşler yoğun geçiyor çok sık giremiyorum. Eve gelince de bebeğimi yıka uyut derken çok yorulmuş bir halde koltuğa yatıyorum tlf u dahi elime çok fazla alamıyorum
Bebiş iyi alıştı babaannesine korktuğum kadar kötü olmadı ilk 3 gün zor geçti ama sonra biraz daha toparladı
Sen nasılsın günün nasıl geçti
Ne versen boynum kıldan ınce bacımIskender mialtı ekmek üstü tereyağ üfff çok iyi
Su çok az. Bu hafta en az 2 iki buçuk içelim.
Ben çok zor tutuyorum kendimi bir kaç gündür. Ama tutmamız lazım.esim. kilo almaya gelmediysek tabi
Ceza ne seversin bir sorim :)
Evet aynen oyle bahceye gidince kendimi biraz kayip ediyorum sanirim.Aslinda menuye bakinca ve kaloriye guzel.
Ama ara ogunun Carb sonucuna bakinca kalbime iniyordu.
Ip atlayacak hal kaldiysa 100 ip atlama gorevi veriyorum
CEYDOS ben dun ve bu gun puanlarimi yazmadim.
Dun:
500 ip atlama- 1000 puan
100 mekik- 300 puan
100 bacak cekme- 300 puan
100 suguat- 300 puan
8000 adim- 400 puan
150 dakika leslie- 105 puan
Dun yazmadim yarim kaldiği acin ama
8 dakikada zumba- 56
Toplam- 2561
Bu gun: 100 meki- 300 puan
100 bacak cekme- 300 puan
100 suguat- 300 puan
12000 adim- 600 puan
550 ip atlama- 1100 puan
Toplam- 2600 puan.
Iki gunde- 5161
Umarim yanlis hesaplamamışımdır.
Evet aynen oyle bahceye gidince kendimi biraz kayip ediyorum sanirim.
Ama valla halim kalmadi yarin atlarim.
Zaten kizlarda uyuyor ses olur simdi.
Ama yarin atliycam soz.
Şöyle hızlıca bir baktım canım ödüllü diziymisFitFiliz
Benim liste kabarik
O yuzden bence önce Google da Moon lovers izle yaz ondan basla
Ah ah kac sene oldu hala 2.sezon cikar diye bekliyorum ama nerde
Bugunkü menüm dıyemeyecegım chnku pazar gunlerı sacma dapan bıseyler oluyor kahvaltı ogle oluyor ara yok aksam gec saatte bıseyler yenıyor falan
Kahvaltı 12 de: yarım sımıt, peynır zeytın yumurta
Ara : nescafe
Aksam: karpuz peynır 2 kasık menemen
Sabah ev temızlıgı
1 saat yüzme
200 jj
Su içmedım ben hıc ya![]()
Ben buna cevap yazmayı unutmusumTatlım seviye seviye geçiş yapılıyor 36 saatliğe..
Yasaklı gıdaları tüketmeden.. Önce insülin seviyeni normalleştirerek..
Birden tutunca sıkıntı yaşarsın mazallah..
Yapmak istersen ilk seviyeden başlarsın balım.. Özelden yönlendiririim seni. Burda link paylaşmak yasak olabilir.
Okursun sana uyarsa yaparsın. İlk seviyede bile tıkır tıkır gidiyor kilolar.. En güzeli varsa rahatsızlığın yok oluyor. İlaç kullanmak zorunda olan insanlar,ilaçlarına veda ediyor..
Hedefimizde kilo vermek var ama önceliğimiz ve asıl amacımız sağlık..
Sağlığına kavuşurken kiloların ve tümm fazlalıkların atılması mükemmel![]()
Dayanmalıyım dayanmalıyızzzCumartesi günü iskender ödülden sayılır:)
Pazar günü de gayet iyi bence. Biraz su içsen tamamdıbende çok zorlaniyorum bu günler ama ha gayret zayıflayalım. Dayan rakyy acı yok
![]()
Yarim kalmiyor da nasil desem. Farkli dunya da karsilasip o guzel asklarini birde ords izlesek diye bekliyoruz hayran olarakŞöyle hızlıca bir baktım canım ödüllü diziymis
Yarım kalıyor gibiyse hiç başlamayayim. İlk sezon kendi içinde bitmiş gibi oluyor mu tatlım?
Uzun zamandi cok az spor yapiyordum ipim yoktu.Masallah tavan yapacak bu hafta senin puan sonucu.
Bende dun hesaplamadim ama yarinden itibaren baslarim hesaplamaya
Cok yakin bir arkadasim bayilir kore dizilerine, animelere, sende oylesin demek , keyifli seyirler ccanim :)