• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamamdir yarin halledersin 😊
Ben birde dun birden haltere yuklenince omzumu acittim. Halbuki martdan beri hic dokunmamistim.

Bu hafta sadece yuruyus ve evdeki kendi agirliklarim ile spor yapacagim
Wow ben 8-8 kilo agirliklarla bile zor calisiyorum, yada calasamiyorum hatta.
Sen halter diyorsun.
Kizlarmin 2 si birlikte yaklasik 30 kilo, ikisi birlikte kucagima alinca 100 metre yuruyemiyorum bile, yani dusun nasil uzağım.
Ağırlık kaldirmak bana gore degil sanirim.

Milana firuze Milana firuze ay hesaplamaya degmez bugun :))
Ben 15bin altina inmemeye calistim 2 hafta. Oyle cok iyi oluyor ama canim da cikiyor. Yarin maraton basliyor cocuklari araba ile degilde yuruyerek birakacagim. Sabahdan 8km yapmis oluyorum boylece
Masallah deyi bilirim sadice buna.
Baska bir sey asla diyemem.

Wow ben 8-8 kilo agirliklarla bile zor calisiyorum, yada calasamiyorum hatta.
Sen halter diyorsun.
Kizlarmin 2 si birlikte yaklasik 30 kilo, ikisi birlikte kucagima alinca 100 metre yuruyemiyorum bile, yani dusun nasil uzağım.
Ağırlık kaldirmak bana gore degil sanirim.

Oyle fazla birsey degildi. Birde deadlift yaptim sadece 40kg normalde 60 yapardim ama uzun zaman olunca herhal boyle oldu.
Agirlik ile daha cok yag yakiyorum. Halter ile de iki kati normal dumbell ile calissam. Oyle abarti birsey de yapmiyorum pek tekniklere hakim olmadigim icin sakatlamak istemiyorum kendimi. Bildigim guvendigim sekilde kaldiriyorum tek.

Oyle fazla birsey degildi. Birde deadlift yaptim sadece 40kg normalde 60 yapardim ama uzun zaman olunca herhal boyle oldu.
Agirlik ile daha cok yag yakiyorum. Halter ile de iki kati normal dumbell ile calissam. Oyle abarti birsey de yapmiyorum pek tekniklere hakim olmadigim icin sakatlamak istemiyorum kendimi. Bildigim guvendigim sekilde kaldiriyorum tek.
Baya iyi bence, riske girmege gerek yok hic normal alistigim bildigin emin oldugunla devam et. En iyisi.

kızlar pc den girdim alıntılar gitti
gecmişe donup olabildigince yazmak istedim
Bende oyle oluyorum ya 1 hafta iyi kilo verince diyer hafta bosluyorum.
Ama bu hafta boylamak yok.
Sanada yok!
bugun bozdum ama yarıntoparlarım ınsALLAH
Ne sessiz bir pazar, nerdesiniz kızlar :KK75::KK75:
YUN YIKAMAYA GİTTİK AMA KARDESİMİN YATAK İÇİN FOTO ATARIM
Ben geldimmmmm:KK55:
Hafta sonu sessizligi olmus, nasilsiniz guzel takimim..
Dun yine cok kosturmali bir gundu, kendi istegimle cocuklari uyutup uyudum..
Telefonum tamamen bozuldu, bir kez acildi sadece o acilir acilmaz icindeki tum foto ve videolari scan diske aktardik, neyseki anilarimizi kurtarmis olduk.
Simdi eski telefonuma dondum ama onuda Aras bozmustu, her seyi calisiyor ama sesi yok, yani telefon konusmasi, video goruntusu vs yapamiyorum.
Simdilik yenisini alana kadar idare edecegim bununla...
Sizlerde ne var ne yok kizlar.
Birgaripanne Birgaripanne canim telefonumdan kadinlar kulubune gireyim, ki sifreyi hatirlamiyorum :) atayim fitbitin fotosunu..
GÜZELMİŞ DAYIMDA DA VAR BENDE BAKAYIM UYGUN OLURSA
Guzel arkadaslarim hepinizin babalarinin, kayinpederlerinin, cocuklariniz var ise eslerinizin babalar gununu kutluyorum.Babasi olmayan, babasiz buyuyen, babasini kaybeden arkadaslarimada sIkIca sariliyorum. :KK200:
BUTUN BABALARIN VE BABA ADAYLARININ BABALAR GUNU KUTLU OLSUN
Hoşgeldin Özgecimm 🌺 takım canlanıyor sen gelince :KK68:
Çay yaptık yanında bir kare bitter. Karşimda Tv'de de love it or list it 😍 şu anncok keyfim yerinde 😄😄
AFİYET OLSUN
Ben esime gecen yil kupa almistim babalar gununde uzerinde de World's greatest farter , I mean father yaziyordu.:KK70:
Anlami dunyanin en harika osurani, yani babasi yaziyordu :rolleyes:

Bu sene acayip yaratici bir insan oldugum icin yine kupa aldim ama paraya kiyip 2 cocuk oldugu icin , 2 tane aldim:p..
Simdi balon sisiriyoruz cocuklarla, esim uyuyor, duvara balonlari yapistircaz, babalar gunun kutlu olsun yazcaz.
Bence guzel oldu, seneye yine aliirim kupa, Allah omur verirse...:cool:

Dipnot: Annem babam calistigi icin beni ananem, dedem buyuttu, annem babam isteyken hep dedemlerdeydim.Neyse ananem hic sasmaz her ozel gunde dedeme gomlek alirdi:p, poti kareli sadece rengi farkli gomlekler , sonucta ozumuz neyse o , bende ananemin torunuyum.:KK70:
FİKİR ALAYIM GELECEK SENEYE
Bende Kore dizilerine takigim. Son 3bolumu kalan dizim vardi. 3saatimi boyle gecireyim 🥴
BENDE ASIGIYDIM HATTA KIZIMA HAMİLE İKEN BAYAGI İZLEDİM KIZIM DİLLENİRKEN AYNI ONLAR GİBİ KONUSUYORDU
Benim is yapasim gece 1 den sonra gelir. Oda gürültü olur diye yapamıyorum mecburluktan. Acıkmasam yemek yapmam 😂 açıldıktan sonra başlarıyım içinde çok yiyip şişmanladım sanirim.
Bir tek çamaşır yıkamayı severim. 1 saat giydiğin seyleri bile yıkarım. Tek ustumdekiler kalır. Onları da en son değişip yıkarım. Oh pamuk gibi olurum
BENDE DE Bİ ARA TAKINTI OLMUSTU SUKUR KURTULDUM CAMASIRLAR İYİCE BEYAZLAMAYA BASLAMISTI
Romantik eğlenceli 😅

Aslında çok sevmiştim dizi değil de bir Kore filmini. Ama adını hatırlamıyorum, nette aradım filmleri rastlamadım da. Hayirlasam ben de sana izlemelisin derdim. Böyle ogretmenli birşeydi.
KOREANTURKE BAK CANIM
Birgaripanne Birgaripanne Fitbit iste bu canim..
Bu arada saat daha 11 burada ama 5000 adima yaklasmisim🥰
Eki Görüntüle 2652642
GUZELMİŞ BAKALIM KISMETSE ALIRIM

KIZLAR YUNDEN FOTO ATICAM BİRAZDAN 200 KILO FALAN YIKADIK REVANININ TELAFISI OYDU ENERJI DEPOLAMAKK İÇİN

Alttaki reklamlardan alintilarimi ekleyemiyorum pc den girince yazarim artik
Bugun cok yogundu yun yikadik
Sabah
Yulafli omlet 160 gram
1 haslanmis yumurta
8 zeytin
1 tabak salata
1 t kasigi tereyag ve pekmez
Ara
Karpuz 1 dilim
Oglen
5 6 kanat tavuk izgara
Ikindi
1 dilim revani
Aksam
1 dilim karpuz
Spor aksama kadar yun yikama
Su 10 bardak
@Ceydos Yawrukush Yawrukush @YngYang
Olmamis bu menu Tansu, karpuzlar, revaniler, 15dk leslie yap telafi icin canim..
Ne guzel 1.5 kilo verdin, bu haftada guzel bir eksi goreceksin, bu kacamaklar yolunu uzatir gulum..

Lego mindstorms mu ☺☺ benimkinin de vardı eskiden. Galiba iyi anlaşırlar tanışsalar 🤩🤩
Bencede kafa dengi olurlar :)

Her zaman insanin icini isitip yuzunu guldurecek sozlerin yokmu senin.:KK200:
Bu gurup bana cok iyi geliyor.
Insallah dedigin gibi olur.
Biz uzakken hep kavga ediyorduk, cunku bir kamera ekranindan, dokunamiyorsun, opemiyorsun, sarilamiyorsun, olmuyordu..
Ufacik seylere kavga ediyorduk.
Bir araya gelince kaldigi yerden devam ediyor hic merak etme sen...

Bilecek bir sey yok aslinda beni tanidigi gunden beri ben zaten hep kilo vermeye calisan biriyim, bir aliyorum bir veriyorum.
Gordugunde kilo cerdigmi fark edicekmi onu bile bilmiyorum:işsiz:
Ama 64 ten hedefimi 57-60 arasi degisdirip ve o kilolara ulassam fark eder her halde hic o kadar zayif oldugum bir zaman yok.
Biyle dusununce bir garıp oldum ya insallah basaririm.:dua:
zaten suanki motivasyon um bu isim gelene kadar güzelleşemek.
:KK51:
Basarirsin neden basaramayacaksin, esine supriz yapcak olmayi dusun, seni gorunce yuzundeki ifadeyi dusun, al iste sana zayiflamak icin motivasyon...

Iyi aksamlar:KK37: Pazar yogunlugu bir de babalar gunu vesilesiyle kardesim bizdeydi esi ve cocuklariyla:21:

Menu
Sabah-ogle
Salamli omlet, sögüs domates ve kapya, siyah zeytin ve papatya cayi

Ara
Sutlu kahve

Aksam
Firin somon ve salata

Karpuz

Su 2.5 simdilik
30 dk leslie 210 puan

@Hyperborea17 @Ceydos Yawrukush Yawrukush
Ohh ne guzel kardesinle hasret gidermissiniz gulum..

Merhaba kızçeler
Nasılsınız?
Menü bildirimine geldim :)
Bugün şekersiz 20. Günüm
Çok sevdiğim bir tatlıyı yaptılar evde
Sütlü tatlı, çok cıslı değil
Ama hiç canım istemedi
Çok güzel değil mi bu
Bugün kahvaltıyı biraz abarttım sanırım
Hem yağlı peynir hem ceviz falan
Ama pazar kahvaltısı da böyle olsun yaa :) dimi
Akşam yemeğinde şalgam 2 bardak, salataya da ilave yaptım.
Arada da 1 bardak naneli ayran içtim.
@Beklenen2 Yawrukush Yawrukush @Ceydos
Tatliyi yememissin kahvaltinda afiyet olsun.
Artik vucudu sekerden ariniyor , harika bir sey bu:)

Pazar benim
11:30
Sucuklu yumurta, çok az çeçil peynir, domates, salatalık, 1 dilim low carb ekmek, 8 fındık

14:30
1 kare %90 bitter çikolata, sade Türk kahvesi

16:30
10 tane kadar tuzlu fındık, sade filtre kahve

19:30
5 köfte, yeşil salata, haşlanmış taze börülce salatası

Su: 3lt
Spor: maalesef yok
Yawrukush Yawrukush @Ceydos @matilda34
Menu su nazar boncukluk, spor eklemezsen bu hafta tarti yuzunu guldurmez melegim, benden soylemesi...

Bugünki menüm;
Sabah:
2 yumurtadan peynirli omlet
3 zeytin
Domates, salatalık
1 dilim ekşi maya ekmek
1 tk kaymak
1 çk bal

Saat 16 gibi:dışarıdaydık
Balık ekmek
Şalgam suyu

Ara:
Yarım muz

su: 2 lt ( offf ofiste artacak inşallah)
Spor: 10.000 adım ( çok yürüdüm çok) 500 puan
Yawrukush Yawrukush @Ceydos @aydingelini
Cok begendim bu gununu, harika gidiyorsun canim :)

Dün menüm
Sabah bir yumurta, 2 dılım peynır, 5 zeytın çay

Öğle: sütlü nescafe şeftalı

Ara: bır yumurta

Aksam: iskender doner😯
Su 1.5 lt
Spor:6 bın adım
Canim cumartesi yemissin odule sayarim ama haftasonu kacamaklari , hafta ici kilo vermeyi engelliyor, dikkat et yarindan itibaren kuzum..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım , sabah çıkıp akşam 6 buçukta eve geliyorum. İşler yoğun geçiyor çok sık giremiyorum. Eve gelince de bebeğimi yıka uyut derken çok yorulmuş bir halde koltuğa yatıyorum tlf u dahi elime çok fazla alamıyorum 🤣🤣🤣
Bebiş iyi alıştı babaannesine korktuğum kadar kötü olmadı ilk 3 gün zor geçti ama sonra biraz daha toparladı 😄
Sen nasılsın günün nasıl geçti
Hadi gozunuz aydin canim, ne guzel emin ellerde yavrun..

Bugunkü menüm dıyemeyecegım chnku pazar gunlerı sacma dapan bıseyler oluyor kahvaltı ogle oluyor ara yok aksam gec saatte bıseyler yenıyor falan

Kahvaltı 12 de: yarım sımıt, peynır zeytın yumurta

Ara : nescafe

Aksam: karpuz peynır 2 kasık menemen

Sabah ev temızlıgı
1 saat yüzme
200 jj

Su içmedım ben hıc ya😫
Simit yiyecegin zaman ceyrek ye canim ya da 1 dilim ekmek ye..
Az yemissin bugun..
Suyu yarin bol bol ic, kilo vermede cok etkili gercekten..

İyi akşamlar kızlar

10.30: çeyrek yufka, domates, salatalık, yumurta yağda, bir kase yoğurt, bir dilim peynir

Ara: Bir muz, bir dilim karpuz

Akşam: bir kase kiraz, iki salatalık

Su: 2,5 litre
Spor : sıcaktan ve halsizlikten bişey yapamadım maalesef

Bugün istediğim gibi geçmedi. Dünden beri kabızlık sorunum var. Kendimi şiş hissettiğim için menüler de böyle oluyor.
@mifihafa
Meyveyi cok kacirmissin canim, kalori olarak uygun olsa bile karbonhidrat ve seker almissin bolca..
10 dk adimlama cezasi veriyorum ben..

Back
X