- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Wow ben 8-8 kilo agirliklarla bile zor calisiyorum, yada calasamiyorum hatta.Tamamdir yarin halledersin
Ben birde dun birden haltere yuklenince omzumu acittim. Halbuki martdan beri hic dokunmamistim.
Bu hafta sadece yuruyus ve evdeki kendi agirliklarim ile spor yapacagim
Masallah deyi bilirim sadice buna.Milana firuze ay hesaplamaya degmez bugun :))
Ben 15bin altina inmemeye calistim 2 hafta. Oyle cok iyi oluyor ama canim da cikiyor. Yarin maraton basliyor cocuklari araba ile degilde yuruyerek birakacagim. Sabahdan 8km yapmis oluyorum boylece
Wow ben 8-8 kilo agirliklarla bile zor calisiyorum, yada calasamiyorum hatta.
Sen halter diyorsun.
Kizlarmin 2 si birlikte yaklasik 30 kilo, ikisi birlikte kucagima alinca 100 metre yuruyemiyorum bile, yani dusun nasil uzağım.
Ağırlık kaldirmak bana gore degil sanirim.
Baya iyi bence, riske girmege gerek yok hic normal alistigim bildigin emin oldugunla devam et. En iyisi.Oyle fazla birsey degildi. Birde deadlift yaptim sadece 40kg normalde 60 yapardim ama uzun zaman olunca herhal boyle oldu.
Agirlik ile daha cok yag yakiyorum. Halter ile de iki kati normal dumbell ile calissam. Oyle abarti birsey de yapmiyorum pek tekniklere hakim olmadigim icin sakatlamak istemiyorum kendimi. Bildigim guvendigim sekilde kaldiriyorum tek.
bugun bozdum ama yarıntoparlarım ınsALLAHBende oyle oluyorum ya 1 hafta iyi kilo verince diyer hafta bosluyorum.
Ama bu hafta boylamak yok.
Sanada yok!
YUN YIKAMAYA GİTTİK AMA KARDESİMİN YATAK İÇİN FOTO ATARIMNe sessiz bir pazar, nerdesiniz kızlar
GÜZELMİŞ DAYIMDA DA VAR BENDE BAKAYIM UYGUN OLURSABen geldimmmmm
Hafta sonu sessizligi olmus, nasilsiniz guzel takimim..
Dun yine cok kosturmali bir gundu, kendi istegimle cocuklari uyutup uyudum..
Telefonum tamamen bozuldu, bir kez acildi sadece o acilir acilmaz icindeki tum foto ve videolari scan diske aktardik, neyseki anilarimizi kurtarmis olduk.
Simdi eski telefonuma dondum ama onuda Aras bozmustu, her seyi calisiyor ama sesi yok, yani telefon konusmasi, video goruntusu vs yapamiyorum.
Simdilik yenisini alana kadar idare edecegim bununla...
Sizlerde ne var ne yok kizlar.
Birgaripanne canim telefonumdan kadinlar kulubune gireyim, ki sifreyi hatirlamiyorum :) atayim fitbitin fotosunu..
BUTUN BABALARIN VE BABA ADAYLARININ BABALAR GUNU KUTLU OLSUNGuzel arkadaslarim hepinizin babalarinin, kayinpederlerinin, cocuklariniz var ise eslerinizin babalar gununu kutluyorum.Babasi olmayan, babasiz buyuyen, babasini kaybeden arkadaslarimada sIkIca sariliyorum.
AFİYET OLSUNHoşgeldin Özgecimmtakım canlanıyor sen gelince
Çay yaptık yanında bir kare bitter. Karşimda Tv'de de love it or list itşu anncok keyfim yerinde
FİKİR ALAYIM GELECEK SENEYEBen esime gecen yil kupa almistim babalar gununde uzerinde de World's greatest farter , I mean father yaziyordu.
Anlami dunyanin en harika osurani, yani babasi yaziyordu
Bu sene acayip yaratici bir insan oldugum icin yine kupa aldim ama paraya kiyip 2 cocuk oldugu icin , 2 tane aldim..
Simdi balon sisiriyoruz cocuklarla, esim uyuyor, duvara balonlari yapistircaz, babalar gunun kutlu olsun yazcaz.
Bence guzel oldu, seneye yine aliirim kupa, Allah omur verirse...
Dipnot: Annem babam calistigi icin beni ananem, dedem buyuttu, annem babam isteyken hep dedemlerdeydim.Neyse ananem hic sasmaz her ozel gunde dedeme gomlek alirdi, poti kareli sadece rengi farkli gomlekler , sonucta ozumuz neyse o , bende ananemin torunuyum.
BENDE ASIGIYDIM HATTA KIZIMA HAMİLE İKEN BAYAGI İZLEDİM KIZIM DİLLENİRKEN AYNI ONLAR GİBİ KONUSUYORDUBende Kore dizilerine takigim. Son 3bolumu kalan dizim vardi. 3saatimi boyle gecireyim
BENDE DE Bİ ARA TAKINTI OLMUSTU SUKUR KURTULDUM CAMASIRLAR İYİCE BEYAZLAMAYA BASLAMISTIBenim is yapasim gece 1 den sonra gelir. Oda gürültü olur diye yapamıyorum mecburluktan. Acıkmasam yemek yapmamaçıldıktan sonra başlarıyım içinde çok yiyip şişmanladım sanirim.
Bir tek çamaşır yıkamayı severim. 1 saat giydiğin seyleri bile yıkarım. Tek ustumdekiler kalır. Onları da en son değişip yıkarım. Oh pamuk gibi olurum
KOREANTURKE BAK CANIMRomantik eğlenceli
Aslında çok sevmiştim dizi değil de bir Kore filmini. Ama adını hatırlamıyorum, nette aradım filmleri rastlamadım da. Hayirlasam ben de sana izlemelisin derdim. Böyle ogretmenli birşeydi.
GUZELMİŞ BAKALIM KISMETSE ALIRIMBirgaripanne Fitbit iste bu canim..
Bu arada saat daha 11 burada ama 5000 adima yaklasmisim
Eki Görüntüle 2652642
Olmamis bu menu Tansu, karpuzlar, revaniler, 15dk leslie yap telafi icin canim..Alttaki reklamlardan alintilarimi ekleyemiyorum pc den girince yazarim artik
Bugun cok yogundu yun yikadik
Sabah
Yulafli omlet 160 gram
1 haslanmis yumurta
8 zeytin
1 tabak salata
1 t kasigi tereyag ve pekmez
Ara
Karpuz 1 dilim
Oglen
5 6 kanat tavuk izgara
Ikindi
1 dilim revani
Aksam
1 dilim karpuz
Spor aksama kadar yun yikama
Su 10 bardak
@CeydosYawrukush @YngYang
Bencede kafa dengi olurlar :)Lego mindstorms mu ☺☺ benimkinin de vardı eskiden. Galiba iyi anlaşırlar tanışsalar
Bugun sen cezayi ver, iyilesince yapar canim..Ama hastalanmiş yaaa...
O yüzüden
Biz uzakken hep kavga ediyorduk, cunku bir kamera ekranindan, dokunamiyorsun, opemiyorsun, sarilamiyorsun, olmuyordu..Her zaman insanin icini isitip yuzunu guldurecek sozlerin yokmu senin.
Bu gurup bana cok iyi geliyor.
Insallah dedigin gibi olur.
Basarirsin neden basaramayacaksin, esine supriz yapcak olmayi dusun, seni gorunce yuzundeki ifadeyi dusun, al iste sana zayiflamak icin motivasyon...Bilecek bir sey yok aslinda beni tanidigi gunden beri ben zaten hep kilo vermeye calisan biriyim, bir aliyorum bir veriyorum.
Gordugunde kilo cerdigmi fark edicekmi onu bile bilmiyorum
Ama 64 ten hedefimi 57-60 arasi degisdirip ve o kilolara ulassam fark eder her halde hic o kadar zayif oldugum bir zaman yok.
Biyle dusununce bir garıp oldum ya insallah basaririm.
zaten suanki motivasyon um bu isim gelene kadar güzelleşemek.
Ohh ne guzel kardesinle hasret gidermissiniz gulum..Iyi aksamlarPazar yogunlugu bir de babalar gunu vesilesiyle kardesim bizdeydi esi ve cocuklariyla
Menu
Sabah-ogle
Salamli omlet, sögüs domates ve kapya, siyah zeytin ve papatya cayi
Ara
Sutlu kahve
Aksam
Firin somon ve salata
Karpuz
Su 2.5 simdilik
30 dk leslie 210 puan
@Hyperborea17 @CeydosYawrukush
Guzel birgun olmus canim :)Eki Görüntüle 2652636
Su: 2 litre
Spor: 100 mekik, 100 bacak cekme, 100 suguat, 550 ip atlama ve adim sayim: 12000 aslinda daha fazla ama telefonumun sarja ihtiyaci vardi.
Kayisiyi biraz fazla abartdim bu gun gezami bekliyorum.
Arrietty_ @Ceydos Yawrukush @asena87
Tatliyi yememissin kahvaltinda afiyet olsun.Merhaba kızçeler
Nasılsınız?
Menü bildirimine geldim :)
Bugün şekersiz 20. Günüm
Çok sevdiğim bir tatlıyı yaptılar evde
Sütlü tatlı, çok cıslı değil
Ama hiç canım istemedi
Çok güzel değil mi bu
Bugün kahvaltıyı biraz abarttım sanırım
Hem yağlı peynir hem ceviz falan
Ama pazar kahvaltısı da böyle olsun yaa :) dimi
Akşam yemeğinde şalgam 2 bardak, salataya da ilave yaptım.
Arada da 1 bardak naneli ayran içtim.
@Beklenen2Yawrukush @Ceydos
Menu su nazar boncukluk, spor eklemezsen bu hafta tarti yuzunu guldurmez melegim, benden soylemesi...Pazar benim
11:30
Sucuklu yumurta, çok az çeçil peynir, domates, salatalık, 1 dilim low carb ekmek, 8 fındık
14:30
1 kare %90 bitter çikolata, sade Türk kahvesi
16:30
10 tane kadar tuzlu fındık, sade filtre kahve
19:30
5 köfte, yeşil salata, haşlanmış taze börülce salatası
Su: 3lt
Spor: maalesef yok
Yawrukush @Ceydos @matilda34
Sagol banucum, eksik olma canim, sen nasilsin?Canım geçmiş olsun
☺☺ güle güle kullan sürpriz olmuş çok da güzel olmuş nice senelerinize
Cok begendim bu gununu, harika gidiyorsun canim :)Bugünki menüm;
Sabah:
2 yumurtadan peynirli omlet
3 zeytin
Domates, salatalık
1 dilim ekşi maya ekmek
1 tk kaymak
1 çk bal
Saat 16 gibi:dışarıdaydık
Balık ekmek
Şalgam suyu
Ara:
Yarım muz
su: 2 lt ( offf ofiste artacak inşallah)
Spor: 10.000 adım ( çok yürüdüm çok) 500 puan
Yawrukush @Ceydos @aydingelini
Canim cumartesi yemissin odule sayarim ama haftasonu kacamaklari , hafta ici kilo vermeyi engelliyor, dikkat et yarindan itibaren kuzum..Dün menüm
Sabah bir yumurta, 2 dılım peynır, 5 zeytın çay
Öğle: sütlü nescafe şeftalı
Ara: bır yumurta
Aksam: iskender doner
Su 1.5 lt
Spor:6 bın adım
Hadi gozunuz aydin canim, ne guzel emin ellerde yavrun..Teşekkür ederim canım , sabah çıkıp akşam 6 buçukta eve geliyorum. İşler yoğun geçiyor çok sık giremiyorum. Eve gelince de bebeğimi yıka uyut derken çok yorulmuş bir halde koltuğa yatıyorum tlf u dahi elime çok fazla alamıyorum
Bebiş iyi alıştı babaannesine korktuğum kadar kötü olmadı ilk 3 gün zor geçti ama sonra biraz daha toparladı
Sen nasılsın günün nasıl geçti
Simit yiyecegin zaman ceyrek ye canim ya da 1 dilim ekmek ye..Bugunkü menüm dıyemeyecegım chnku pazar gunlerı sacma dapan bıseyler oluyor kahvaltı ogle oluyor ara yok aksam gec saatte bıseyler yenıyor falan
Kahvaltı 12 de: yarım sımıt, peynır zeytın yumurta
Ara : nescafe
Aksam: karpuz peynır 2 kasık menemen
Sabah ev temızlıgı
1 saat yüzme
200 jj
Su içmedım ben hıc ya
Meyveyi cok kacirmissin canim, kalori olarak uygun olsa bile karbonhidrat ve seker almissin bolca..İyi akşamlar kızlar
10.30: çeyrek yufka, domates, salatalık, yumurta yağda, bir kase yoğurt, bir dilim peynir
Ara: Bir muz, bir dilim karpuz
Akşam: bir kase kiraz, iki salatalık
Su: 2,5 litre
Spor : sıcaktan ve halsizlikten bişey yapamadım maalesef
Bugün istediğim gibi geçmedi. Dünden beri kabızlık sorunum var. Kendimi şiş hissettiğim için menüler de böyle oluyor.
@mifihafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?