Canm fotoğraflar açılmıyor ben de ama eminim çok güzel bir menü olmuşturPAZARTESI MENUM
SABAH 10DA
Eki Görüntüle 2662599
ARA1DE VE 4 TE
Eki Görüntüle 2662598
OGLEN 2BUCUKTA
Eki Görüntüle 2662602
AKSAM 6DA
Eki Görüntüle 2662601
SU: 2.3lt
SPOR: 14 bin adim=700 puanArrietty_ Melek Ada
Aaa oyle mi neden ki , sayfayi yenileyincede mi acilmiyor kuzum?Canm fotoğraflar açılmıyor ben de ama eminim çok güzel bir menü olmuştur
Çok temiz menü olmuş Özgecim afiyet olsun canımPAZARTESI MENUM
SABAH 10DA
Eki Görüntüle 2662599
ARA1DE VE 4 TE
Eki Görüntüle 2662598
OGLEN 2BUCUKTA
Eki Görüntüle 2662602
AKSAM 6DA
Eki Görüntüle 2662601
SU: 2.3lt
SPOR: 14 bin adim=700 puanArrietty_ Melek Ada
Bilemiyorum ki canmm. Birazdan açılır belkiAaa oyle mi neden ki , sayfayi yenileyincede mi acilmiyor kuzum?
Sagol Filizim, hastane tahlillerin ne oldu?Çok temiz menü olmuş Özgecim afiyet olsun canım
Acilir heralde canim, her zmaan ki gibi yukledim :))Bilemiyorum ki canmm. Birazdan açılır belki
Şöyle bir gezindim de hepsi de çok profesyonel duruyorabla alıp duruyon almanda sakınca yokta ışık filan çok kötü onlarda bak şurada ki fotolarımı kullan nerede kullanıyorsan :)
Kendimi yanlışlıkla alıntılamışımTeşekkürler rozetimizin tasarımı da çok güzel. Mother of the dragons gibi hissettimm
Tahlili gitmişken kan degerlerime bakayım diye istedim aslında, ama kolesterol yüksek çıktıCanim tahlil sonuclarin nasil?
Hangi kolestrol yuksek cikti canim, diger degerlerin iyi mi?Şöyle bir gezindim de hepsi de çok profesyonel duruyorben pek beceremiyorum fotoğraf çekmeyi
Sincabı öyle duruken fotoğraflamak bile ayrıca bir başarı, ben çekerken hep kaçıyorlardi. Benden mi kaçtılar yoksa
Kendimi yanlışlıkla alıntılamışım
Tahlili gitmişken kan degerlerime bakayım diye istedim aslında, ama kolesterol yüksek çıktıcanan Karataya göre sorun yokmuş gerçi. Artık olumlu yönden bakiciiZ
Su menuyu sen bir yaz canim, merak icindeyim..FitFiliz yüksek dedigin ne kadar?
Of varya bugunu telafi etmem icin 20bin adim atmam lazim. Cocuklari yatirip atacagim kendimi disari. hava hala aydinlik burda
Cuma gunu bildirimim kaptanim 550 adim @ArrietyMenu
Sabah-ogle
2 ince dilim salam, sogus domates, salatalik, kapya, ceyrek avokado, 7 siyah zeytin ve ayran
Ara
1 dilim kavun
Aksam
Soguk ayran asi (1 kase), sote kus basi et (1 porsiyon) ve salata (gobek marul, mor lahana, domates, arpacik sogan) (2 porsiyon)
Su 2.5 litre simdilik
Adim 11000Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush
Su menuyu sen bir yaz canim, merak icindeyim..
Kahve yapayim kendime..
Cuma gunu bildirimim kaptanim 550 adim @Arriety
Naptin sen brutusssssssmiktar filan yazmadan yazarim
musli
yogurt
2 ekmek
bal
bulgur pilavi
falafel
salata
ceyrek pita.
sabah cok kotuydum. Oyle bogazima kadar dolu gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?