Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şöyle bir gezindim de hepsi de çok profesyonel duruyor ben pek beceremiyorum fotoğraf çekmeyi
Sincabı öyle duruken fotoğraflamak bile ayrıca bir başarı, ben çekerken hep kaçıyorlardi. Benden mi kaçtılar yoksa
Teşekkürler rozetimizin tasarımı da çok güzel. Mother of the dragons gibi hissettimm
Kendimi yanlışlıkla alıntılamışım
Canim tahlil sonuclarin nasil?
Tahlili gitmişken kan degerlerime bakayım diye istedim aslında, ama kolesterol yüksek çıktı canan Karataya göre sorun yokmuş gerçi. Artık olumlu yönden bakiciiZ

Hangi kolestrol yuksek cikti canim, diger degerlerin iyi mi?
Merak ettim seni..

Menu

Sabah-ogle
Salamli omlet (2 yumurta ile), sogus domates, salatalik kapya, 1 pancar, yarim avokado, 5 siyah zeytin ve ayra

Ara
Sutlu kahve ve mor erik

Aksam
Kuzu gerdan (haslama-2 porsiyon), taze fasulye ve salata

Yogurt kuru (uyku oncesi)

Su 3 litreyi gectikti, sonrasini saymadim
11 bin adim 550
Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush

Cuma gunu bildirimim kaptanim 550 adim @Arriety

Haftalardir canim kuru fasulye cekiyor ama nasil Turk marketten almistim..
Ama bizim evde yilda 1 kez falan ancak yapilir cunku esimi bakliyatlar acayip rahatsiz ediyor.
Ki ben rahat yiyebilelim diye en az 7-8 kez su ve tuzunu degistiriyorum ,suda bekletiyorum.
Yinede o yemeyince sadece kendime yapasim geliyor..
Soyle sogani kirip, bahceden yesil sogan-sarimsak toplayip beraber yenecek bir yemek bence o :)
Neyse bugun 1 ogunluk yeme sozu kaptim esimden ve koydum duduklume fasulyeleri..
Basinda bekliyorum kaldi 13 dakika pismesine :))
Oglen 1 tabak yiyecegim, aksami sebze ile kapatacagim...

miktar filan yazmadan yazarim
musli
yogurt
2 ekmek
bal
bulgur pilavi
falafel
salata
ceyrek pita.

sabah cok kotuydum. Oyle bogazima kadar dolu gibiyim
Naptin sen brutusssssss
2 ekmek bildigimiz ekmek mi?
Bulgur falafel bildigimiz bulgur falafel mi , pita derken ekmekten ayri mi dusunelim
Neresinden tutalim menuyuuuu :)

Bugünkü menüm

12 civarı yarım haşlanmış mısır (aslında niye yedim bilmiyom, annem kan da verdin bu saate kadar aç durdun diyerek beni ikna etti ) sonra saat 1 gibi 5 köfte yanında marul domates soğan biber
Saat 14.30 200 ml. az yağlı süt, üstüne türk kahvesi, 2 hurma
17.00 iki yumurtadan omlet, küçük bir kase yağsız patlıcan salatası, bir kaşık bulgur pilavı (buna da dayanamadım çok güzel duruyordu)
Son olarak da 1 şeftali + üstüne çay

Su 3 lt
Spor sabah 1 öğleden sonra 2 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…