Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
235 kolesterolüm (üst sınır 200yaziyordu)FitFiliz yüksek dedigin ne kadar?
Of varya bugunu telafi etmem icin 20bin adim atmam lazim. Cocuklari yatirip atacagim kendimi disari. hava hala aydinlik burda
Ldl benimde yuksek cikar hep birazcik bence sonuclarinda kafaya takcak bir sey yok kuzum.235 kolesterolüm (üst sınır 200yaziyordu)
Ldl kolestrol 162 (onun da üst sınırına 130 yazmışlar)
Hdl kolesterol de 59 (üst sınırı 60)
Sahi bir de sen yorumlasana Zeynep'cim. Bu aralıklar bazen ülkeden ülkeye değişiyormuş
235 kolesterolüm (üst sınır 200yaziyordu)
Ldl kolestrol 162 (onun da üst sınırına 130 yazmışlar)
Hdl kolesterol de 59 (üst sınırı 60)
Sahi bir de sen yorumlasana Zeynep'cim. Bu aralıklar bazen ülkeden ülkeye değişiyormuş
Sağol güzelim öneriler içinLdl benimde yuksek cikar hep birazcik bence sonuclarinda kafaya takcak bir sey yok kuzum.
Avokado, badem yemeyi tavsiye etmisti doktorum bana..
Burasi 24 derece Filizim fazla sicak degil.Sağol güzelim öneriler için, avokado aslında sevmeye de başlamışken biraz arttirabilirim badem bu sıra tüketiyorum aslında (ama kavrulmuş olanını)
Kurufasülye için fazla sıcak canım bu sıralar, ama canin çektiyse kesin içindeki bir besine vitamine vs. ihtiyacın var demek ki ☺ bir güzel hüplet tatlım![]()
![]()
Ben de covid yüzünden kan tahlili filan yaptırmiyordum uzun zamandır. Hazır o riske girip hastaneye gitmişken doktordan rica ettim. Yoksa yapilmayacakti kan tahlili. D vitamini de olur diyordum sonuçlarda ama onu ölçmemişler.hdl iyi olan
ldl kotu olan. Benim de o yuksek. Pek fazla degil. Normali burda 3,0 mmol/l
benim 4 cikmisti ocak da. 2019 da 3,8. Yani artis var ama doktor onemsemedi. Sonrada kontrol ettirmedim doktor degistirdigim icin. Korona filan cikincada kaldi. Ben normalde 6ayda bir kan aldirirdim. Halsizlikden dolayi. Ama daha iyi hissediyorum
Haftalardir canim kuru fasulye cekiyor ama nasil Turk marketten almistim..
Ama bizim evde yilda 1 kez falan ancak yapilir cunku esimi bakliyatlar acayip rahatsiz ediyor.
Ki ben rahat yiyebilelim diye en az 7-8 kez su ve tuzunu degistiriyorum ,suda bekletiyorum.
Yinede o yemeyince sadece kendime yapasim geliyor..
Soyle sogani kirip, bahceden yesil sogan-sarimsak toplayip beraber yenecek bir yemek bence o :)
Neyse bugun 1 ogunluk yeme sozu kaptim esimden ve koydum duduklume fasulyeleri..
Basinda bekliyorum kaldi 13 dakika pismesine :))
Oglen 1 tabak yiyecegim, aksami sebze ile kapatacagim...
Naptin sen brutusssssss
2 ekmek bildigimiz ekmek mi?
Bulgur falafel bildigimiz bulgur falafel mi , pita derken ekmekten ayri mi dusunelim
Neresinden tutalim menuyuuuu :)
Etiketlemeyi unuttum onubuldum canim benim. Esin kim ise sansli. Birincilige tasiyacaksin ikinizi
Vejetaryan diyet cok guzel kilo verdirir.simdiden afiyet olsun :)
Bizde de bamya pismez. Ben cok severim.Esim sevmez diye yapmadim hic. Gerci ona bakarsan balikda sevmiyordu ama onu yememezlik edemezdim. Simdi kendi ister yapilmasini
Ben bir dönem iyi vermistim kilo. Mirayi emzirme donemi bittiginde. Sabah vaktim yoktu yine kahvaltiya. 1 muz veya yarim avokado yer cikardim.
Oglen ise bol yesillikli,beyaz peynirli tam tahilli sandevic aksam da evde ne varsa. 59 a inmistim.
cumaya kadar sebze yiyeyim sirf birde saglikli yag. avokado ,badem ,zeytinyag gibi
Menu
Sabah-ogle
Salamli omlet (2 yumurta ile), sogus domates, salatalik kapya, 1 pancar, yarim avokado, 5 siyah zeytin ve ayra
Ara
Sutlu kahve ve mor erik
Aksam
Kuzu gerdan (haslama-2 porsiyon), taze fasulye ve salata
Yogurt kuru (uyku oncesi)
Su 3 litreyi gectikti, sonrasini saymadim
11 bin adim 550
Arrietty_ @Tanssss
Yawrukush
Hava sıcaklığı tam kararindaymis canım (gunesliyse daha da güzel tabiBurasi 24 derece Filizim fazla sicak degil.
Ama ben cok severim bakliyatlari , nohutuda, barbunyayida vs..
Her mevsim yerim :))
Falafeli bilmez miyim, israilli bir arkadasim var, vegan kendisi bir falafel yapar ustune tanimam..tum ekmek degil 2 dilim
nohutdan yapilan falafel.
Ay tutacak hicbir yani yok. Tiksindim yemekden ,kusasim var. Okadar tika basa doluyum
Vejetaryan diyet cok guzel kilo verdirir.
Eger halsizlik enerji kaybi yasamiyorsa yetiskin insanlar , kesin kilo verme formulu..
Kaptanım işi biliyorsunuz siz yani o yüzden ne diyelim ki çok güzel bir gün olmuşPAZARTESI MENUM
SABAH 10DA
Eki Görüntüle 2662599
ARA1DE VE 4 TE
Eki Görüntüle 2662598
OGLEN 2BUCUKTA
Eki Görüntüle 2662602
AKSAM 6DA
Eki Görüntüle 2662601
SU: 2.3lt
SPOR: 14 bin adim=700 puanArrietty_ @melek ada
Falafeli bilmez miyim, israilli bir arkadasim var, vegan kendisi bir falafel yapar ustune tanimam..
Evimin karsisinda da falafel cafe var, yine israillilerin ama her sey cok lezzetli.
Acildi da bu cuma odulumu falafelle mi kulansam, bunu bir dusuneyim :))