- 23 Ocak 2016
- 36.485
- 53.064
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım vuracak yerde yok ki. Sağ ayağımın dış tarafında ki kemiğin ordan ağrı giriyo bastıkça. Adım atarken bastığım gibi kaldırıyorum ayağımı eğemiyorum yoksa ağrıyorYatagin kenarina falan vurmus olmayasin.
Nerede agri,nasil bir agri gulum?
Anti enflamatuar agri kesici al canim, buz uygula uzerine.Kaptanım vuracak yerde yok ki. Sağ ayağımın dış tarafında ki kemiğin ordan ağrı giriyo bastıkça. Adım atarken bastığım gibi kaldırıyorum ayağımı eğemiyorum yoksa ağrıyor
Teşekkür ederim kaptanım ilgin için. Yarın da devam ederse alayım bari. Evde parol hariç ağrı kesicim olmaz pek. Çok ilaç içen insan olmadığım için çeşitleri de yok. Yarın geçmezse bi alayım bari çok teşekkürler . Sana afiyet olsun şimdidenAnti enflamatuar agri kesici al canim, buz uygula uzerine.
Dinlendir guzelce..Acil sifalar..
Komşunun o yaptıklarını ben de merak ettimKizlar yan komsum Hint kokenli hergun bahcesinde gidalar kurutuyor ama hergun..
Bende cama yapisip izliyorum ne olabileceklerini tahmin etmeye calisarak
Hatta bazen cok civik hamurlar seriyor incecik masa ortusunun uzerine onlar minik yufkalar gibi oluyor
Bir olta alip meraktan birer tane alasim var her seyden.
@FitFiliz aslinda cok harika,tatli bir komsuyumdur sakin gozun korkmasin
Eki Görüntüle 2662634
Ama bende istiyordumŞiir yazasim geldi kim akrostiş şiir ister diyetle ilgili tabi ki
Not: ilk isteyene özel![]()
![]()
Evet canim 1.5 saat yuruyup parktaki spor aletlerini kullandimGüzel canım.. kısır pasta olmamış ama akşam toplamışson![]()
Bende ziplayim dedim ama gene kaldi14.07.2020
11:00
2 haşlama yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
16:00
100 gr et döner
Yarım ince lavaş
1 bardak ayran
20:00
1 şeftali
1 kayısı
Su 2,8 lt
Spor 100 zip 200 p
Birgaripanne
Bu muhtesem olmus bende istiyorumYatma çok hep öyle erken kalk
Aras uyandı çoktan bak
Water iç bolca ilk iş olarak
Rüzgarli havalarda
Uzaklasma evde spor yap
Kac mekik çektin bakalım bugün
Umarım çoktur
Sanki bu şiir komik oldu
Hulahop çevirirken oku bunu
(Son şiirimi yazdığımı hissediyorum Özgecim![]()
![]()
Bence samimi olup bakmalisinKizlar yan komsum Hint kokenli hergun bahcesinde gidalar kurutuyor ama hergun..
Hatta bazen cok civik hamurlar seriyor incecik masa ortusunun uzerine onlar minik yufkalar gibi oluyor
Eki Görüntüle 2662634
Canim bayrama kadar gecmezse kurban kesecekseniz eger derisini sicagi sicagina bagla 5 6 saat dursun gecerHala ayağım üstüne bastıkça ağrıyor kaptanım. Neden oldu hala çözemedim. Uykuda sakatlanan bi benimdir heralde
O şanslı benim de inşallahBLU3 da kendini şanslı hisseder cuma günü
![]()
Sen mi yaptın canım çok güzelCok sanatsal calismam, bir ejderha degil ama profil fotosu yapcam☺
Eki Görüntüle 2662630
PırlantaTakimimizda ne cevherler varmis![]()
Oo sen de 4 zeytin koptum ya bundan sonra 4 zeytin yiyoruz pro üyeliği kapmak içinBak hava ne güzel
Laleli bahçelerde bir yürüyüş yap
Uzun uzun yürüdükten sonra
Eve gidip
Sofrayi kur
Koy hafif şeyleri masana
Ye mesela yarım bir avokado
Ye biraz da beyaz peynir
Ye 4 zeytin
Yemeyi unutma aman bir haşlanmış yumurtaa
BLU3 nasıl olmuş
![]()
Kahvaltı artı 4 zeytin unutmuşumKahvaltı 09:00
✳2 adet tereyağlı sahanda
✳1 su bardağı vişne suyu (ev yapımı)
✳1 dilim tamekmeği
Ara öğün yok
Akşam yemeği 16:00
✳1 dilim ruşeymli ekmek
✳1 porsiyon zeytinyağlı taze fasülye
✳1 kase yoğurt
✳1 fincan 3ü 1 arada Nescafe
Saat 22:00
3 dilim
1 adet şeftali
3 adet ceviz
SU 2 litre
EGZERSİZ 15bin adım (tlf kapalı iken tahmini 2bin) PUAN 750
3 saat ev temizliği
Zıplama cezası yarına kaldı aklımda kaptanım çok yoruldum çok özür dilerim bugün yapıcaktım![]()
Yawrukush @Ceydos @MorVampirella
Adım fotoğrafı alttaki fotoğrafta![]()
Veririz inşallah canımSabah annemgilin bahcesinin otlarini yolmaya gidecegiz insAllah faydasi da cok olur biliyorum gecen haftalar da 1.5 kilo vermistim
Sor bakalım neymiş? Komşuluğu nasılKizlar yan komsum Hint kokenli hergun bahcesinde gidalar kurutuyor ama hergun..
Eki Görüntüle 2662634
Şu tartı olayını bi çözemedim annemle kayınvalidemin tartılar farklı ölçüyor kargolar sıkıntılı geç geliyor bi tartıya karar verdim internette 5 üzerinden 4.8 yıldız almış başka tartı almak istemiyorum. Baya özelliği var ama gelmesi kaç gün sürer. Mağazalardan gidip elektronik ürün alma huyumuz da yoktur. Böyle şeyleri genelde internetten alırız çamaşır makinasından derin dondurucusuna kadar tartıyı da alıcam ama şu ara kargo şirketleri çok yoğun pazar günü bile çalışıyorlar kaç güne gelir kimbilir annemin tartıda bu akşam tartıldım 1 kilo eksik nolcak böyle
İnanamıyorum teacherim sana benim hakkımdaKonuşmayı bırakıp icraate geçmemiştir umarımpilav tenceresinin başında olmasın sakın
![]()