• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yook arrtııkk. Kızzz şu sırrını söyle artık bizeee. Tebrik ediyorum tansu ya maşalaahh :sampiyon::KK9::KK9::KK9::KK9:
Canim normalde her hafta Yawrukush Yawrukush a mesaj atiyordum izne ayrilayim diye sabah kalkiyordum yarim kilodan fazla gitmis ama bu hafta ki tamamen bana ait pazartesiden itibaren sifir kacamak yuruyus pro olabilme ihtimali beni bu hale getirdi 😏😏😄😄 bolum sonu canavari oldummmmm

Canim normalde her hafta Yawrukush Yawrukush a mesaj atiyordum izne ayrilayim diye sabah kalkiyordum yarim kilodan fazla gitmis ama bu hafta ki tamamen bana ait pazartesiden itibaren sifir kacamak yuruyus pro olabilme ihtimali beni bu hale getirdi 😏😏😄😄 bolum sonu canavari oldummmmm
Hhahahah yaa inşallah olursun ne diyeyim😂

Guzel arkadaslarim, gozumden uyku akiyor..
Bugun 3 saatligine bir gol kenarina gittik.
Esimin is yerinden bir Turk arkadasi vardi, onlarda ailecek geldiler..
Turk birisiyle tanismis oldum uzun zaman sonra.
Konusmaya konusmaya Turkce'yi unutacagiz :KK43:
Cok keyifli oldu, acayip guzel bir yerdi, tum California ayaklarimizin altinda, geyikler, ceylanlar , kazlar, ordekler ortalikta kosturuyor ama gelin gorun ki acayip yoruldum.. 14bin adima tamamladim sevgili kaptanim Arrietty_ Arrietty_ =700 puan.
Listeyi hazirlayip, izninizle dinlenmeye cekiliyorum, gununuz cok guzel gecsin.:KK68:
Allah rahatlık versin canim. Tatlı tatlı rüyalar Özgecim 🤗💞

dediğim gibi spor alt yapınız yok ise (öyle amatör sporculuktan bahsetmiyorum) ciddi bir geçmişiniz yok ise yaş / kilo sebebi ile koşmanız durumunda dizlerinizde ciddi hasara yol açarsınız.

Yürüyüş, hatta tempolu yürüyüş ...
Tam da başıma gelen. Dizlerim sıkıntı çıkardı 😣 dikkat ediyorum artik

Geçen hafta: 70 :63:
Bu hafta: 68.1 :olamaz:kilo verdim ama:ıslık::KK75:
Fark: 1.9
Yüzde: 2.7

Eklentiler

• IMG_20200717_071736.webp
    IMG_20200717_071736.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20200717_064644.webp
    IMG_20200717_064644.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 24
Ama bu dijitaller böyle tuhaflıklar yapıyor

ama abla önceki günde düşüktü, dedim ya evde boyacılar var tartının yeri en ufak değişse kilo değişiyor.

önemli olan tartının ne gösterdiği değil bizim ne hissettiğimiz.

ben sadece durumu tespit ettim asla mazeret sunmadım.

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 66,8
Bu hafta: 66,7
F: -100gr
Yüzde: 0,14

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_
M MaviFeslegen
Kızlar bu hafta tam anlamı ile izne çıkmak istiyorum eşleştirmelere katmayın olur mu?
Bu hafta çok güzeldi ama yine fark -100 gibi komik bir rakam. Bir süre tartılmadan tartı stresi yasamadan düzenli beslenip yürüyüş yapacağım.

Eklentiler

• A97D788C-9FFE-4A38-8522-999F4BF5CFB5.webp
    A97D788C-9FFE-4A38-8522-999F4BF5CFB5.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 14
Back
X