• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasil oldun Zeynebim, bas agrin gecti mi ,azicik dinlenebildin mi?
Yok canim nerde dinlenme. Esime bugun aksam yemegi kahvalti usulu olacak dedim. Neyseki Yemek secmiyor ve illa sicak Yemek olacak demez. Cocuklara Firinda patates bize de yumurta salatasi hazirladik.. Aksam yemegi sonrasi dinlenmeye cekilecegim ❤️
Siz nasilsiniz? Cocuklar ile hersey yolunda mi

1 bardak tuzlu su ictim. Genelde Yardim ediyor bas agrima

edinbraya gelmistik gezmeye. bir de aralik ayiydi. ruzgar bizi ucurarak londraya geri getirecek gibiydi :KK48:
hahah bir sonrakine bir de St Andrews deneyin, bir kere Aralikta gitmistik, hic bir yeri gormeden donmustuk, hic o kadar ruzgara denk gelmemistim :işsiz:
Yazin hava durumunda Londra'ya bakip bakip ozeniyoruz biz burada :deli:

hahah bir sonrakine bir de St Andrews deneyin, bir kere Aralikta gitmistik, hic bir yeri gormeden donmustuk, hic o kadar ruzgara denk gelmemistim :işsiz:
Yazin hava durumunda Londra'ya bakip bakip ozeniyoruz biz burada :deli:
son yillada temmuz agustos aylarinda "bazi gunler" urfayla yarisiyor londra :D

dünki menüm
sabah
yok :silah: (yumurta koymayı unutmuşum başka da birşey yemedim)
1 bardak sade filtre kahve

öğle
1 parça tavuk şinitzel (sabah da yemedim menüde de bu vardı mecbur yedim)
1 kase tarhana çorbası

Akşam
1 p kıymalı karnabahar
3 parça tavada yağsız ızgara şeklinde mücver
100 gr yoğurt

Ara
2 avuç tuzsuz yer fıstığı
Su:2 lt
spor: ofis ve ev işleri

Yawrukush Yawrukush
bu süre içerisinde iki kötü alışkanlık kazandım 1)simit 2)akşamları yer fıstığı nasıl kurtulucam bilmiyorum :oops: dünki menümde simit yok ama bugün var :skandal: hedef kiloma yaklaşınca eskisi kadar sıkamıyorum kendimi @blume90 sende de öyle mi
Canim tuzsuz fistigi gunduz ara ogunde tuketmeye calis ama kalorisi yuksek bir gida..
Simitide yiyeceksan illa yarim simitten fazla yeme kuzum, ekmek niyetine..

Günaydin herkese güzel bir gün olsun insallah ♥

Amin insallah canim, cok sagol :KK200:

Cezam icin tesekkür ederim kaptanim :)
Dikkat etmem gereken bir sey var mi? 10 dakika boyunca yürüyüs mü yapacagim?

Iyi istirahatler gülüm :KK60:

Allah bagislasin canim. Allah kolaylik versin, dogru diyorsun kolay degil ama az kalmis 1 yasindan itibaren baharatlara gecis yapabilirsiniz yavas yavas. Tabi vermeyi düsünüyor musun bilmiyorum.

Amiiin insallah canim Allah razi olsun :KK200:

Allah razi olsun destegin icin. Rabbim büyük, bende her seyin güzel gececegine inaniyorum.
Annecigine de gelmis gecmis olsun, Allah tekrar yasatmasin.
Bizim icin olumsuzluklar 2019 da basladi öyle de devam ediyor :KK43: saymaya baslasam sonu yok sanki.
Ama vardir bunda da bir hayir, bosuna dememisler sizin hayr bildiklerinizde ser, ser bildiklerinizde hayir vardir diye.
Allah hepimizin hakkinda hayirli olani nasip etsin.
Sadece 10 dakika adimlayacaksin canim , baska birsey yok :)

Günaydın kızlar, size çok zor şartlar altında yazıyorum. @bnnu sana simit yeme demek kolaydı. Arkadaş en sevdiğim yerden almış getirdi koydu önüme. Valla susam kokusundan beynim yandı 😳 tartı önceki gün bu olacak iş mi? Sardım sarmaladım. Yemiyorum, dün olsa yerdim, yarın olsa yerdim; ama Yawrukush Yawrukush kaçamak yapmayın dedi yapmaaam 😏 kaptanım arkadaşlarım ben elimden geleni yapıyorum, yarın yine de artı çıkarsam kızmayın bana. Daha da napim 🤣
Gurur duydum seninle, mesajin sabahimi mutlu yapti :KK200:

Eki Görüntüle 2708712

Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne @Ozlemlerhayallar @_Vera_
Malesef sabitim kızlar yola çıkacağım için kalkar kalkmaz tartıldım mecbur
Canim bildirimin icin tesekkurler, evine gidince diyetin daha duzenli ve guzel olur.
Iyi yolculuklar tekrar :)

gozlerim aradi ne yalan soyleyeyim.sonra da merak ettim :)
bizim durum belirsiz biraz. ama su an biraz daha iyiyim moralmen.
Insallah cozulemeyecek bir sey degildir..
Sizin icin en iyisi olacak sekilde hallolsun umarim canim..
Daha iyi olmana cok sevindim..

Günaydın arkadaşlar 😘
Dün eşimin sancıları ile gune başladık çok kivrandi perişan oldu .Abisi ile hastaneye gittiler taş varmış ağrı kesici yapmislar o rahatlattı.
Annemler abimler geldi akşamda yogun ve keyifsiz bir gündü buraya hiç ugrayamadim o sebeble 🙄
Canim cok gecmis olsun esine, bende bobreklerimden cok kum doktum, ki tas ondan beter..
Acil sifalar diliyorum, simdi daha iyidir insallah...

Aynı ya dün gece ağrıyordu dişim hala ağrıyor 😫
Bir disciye mi gorunsen gulum?
Yazik sana kac gundur agri cekiyorsun :(

Persembe recetem:

bol bol maydonoz tuketecegim hic sevmem cig yemeyi ama 1 numarali odem ilacim :)

alisverise gidip kırmızı pancar koku de almam lazim. o da sorunsuz tuvalet icin ilacim :KK48:

hafif bir yuruyus yaparim belki ama onun disinda spor yapmayacagim..

aksami erken kapatacagim. (en gec 18.00)

tuzlu seyler, baklagiller, karbonidrat agirlikli besinler tüketmeyeceğim.

insallah yarin guzel bi eksi gorurum :KK51:
Harika bir plan, sende harikasin :)

Official olarak vermedim ama bir turlu baslayip yapamiyorum ki ☹️
Hay Allah gecici bir surectir canim, biraz kafani rahatlat, hazir hissedince donersin derslere tekrar..

Ben de menumu yaziyim kizlar (carsamba) @barga
sabah 1haslanmis yumurta, sutlu nescafe
ara birkac dilim kraker (wasa ekmegi tarzi birsey)
oglen 3-4 kasik pirasa, 3-4 kasik yagsiz et
ara birkac dilim kraker, ayran, 3dilim seftali, yarim armut
aksam peynirli pirasali yumurta, 1dilim tb ekmegi, 1 kofte, cay
ne cok yemisim dun :KK43: zaten hep bir aclik vardi nedense tum gun
su yeterli degildi bence
spor yok ama bugun sabah yagmur yoktu, ise yurudum. umarim cikisa kadar yagmaz 🤪
Az az yemissin guzel olmus canim, suyu bugun bol icmeye calis :)

Selam kizlar
Felaket bas agrim var
Ya aciktim ondan veya artik iste surekli maske taktigimiz icin. Bugun Ilk gun 0
Nasil oldun canim?

Babam ameliyattan cikmis, iyiymis cok sükür. Hepinize destekleriniz icin tesekkür ederim :KK200:
Canim coook sevindim, gozunuz aydin, kolaylikla toparlansin insallah..:KK36:

Merhabalar güzel takımım ben geldiiim :KK24: 10 gündür yoktum. Hesapta olmayan bir izin şansı doğdu bana ben de ailemin yanına gidip onları görerek değerlendirmek istedim. Buradan uzak kaldım ama ailemi görüp moral depolamak çok iyi geldi ve evime, işime döndüm tekrar. :KK51: Bu arada foruma babamın bilgisayarından girmeye çalıştım ama şifremi unutmuşum denerken bir de hesabımı bloke ettim yani hiç gelemedim.

Annemlerde tartı yok ablamın tartısı da bozulmuş orda tartılma fırsatım olmadı eve salı sabah geldim tartıldım + dayım diyetisyenimle de paylaştım durumu bakalım cumaya eksi beklemiyorum en azından toparlasam keşke :KK68:

Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne ve sanırım doğru gördüm yeni kaptan yardımcım @_Vera_ hayırlı olsun :KK200:
Ozlemistik canim, hosgeldin :))

Yok canim nerde dinlenme. Esime bugun aksam yemegi kahvalti usulu olacak dedim. Neyseki Yemek secmiyor ve illa sicak Yemek olacak demez. Cocuklara Firinda patates bize de yumurta salatasi hazirladik.. Aksam yemegi sonrasi dinlenmeye cekilecegim ❤️
Siz nasilsiniz? Cocuklar ile hersey yolunda mi

1 bardak tuzlu su ictim. Genelde Yardim ediyor bas agrima
Benim esimde onune ne konulsa yer, yemek yapamasamda aliriz disaridan ugrasma der.
Hakkaten boyle olmasi huylari cok guzel bir sey..
Yemegini ye ve dinlen kuzum..
Biz iyiyiz dun her gunumuze gore guzeldi umarim boyle devam ederiz Akinla...

Merhabalar güzel takımım ben geldiiim :KK24: 10 gündür yoktum. Hesapta olmayan bir izin şansı doğdu bana ben de ailemin yanına gidip onları görerek değerlendirmek istedim. Buradan uzak kaldım ama ailemi görüp moral depolamak çok iyi geldi ve evime, işime döndüm tekrar. :KK51: Bu arada foruma babamın bilgisayarından girmeye çalıştım ama şifremi unutmuşum denerken bir de hesabımı bloke ettim yani hiç gelemedim.

Annemlerde tartı yok ablamın tartısı da bozulmuş orda tartılma fırsatım olmadı eve salı sabah geldim tartıldım + dayım diyetisyenimle de paylaştım durumu bakalım cumaya eksi beklemiyorum en azından toparlasam keşke :KK68:

Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne ve sanırım doğru gördüm yeni kaptan yardımcım @_Vera_ hayırlı olsun :KK200:
Büyüdüm kaptan yardımcısı oldum :halay: aslında benimde haberim yoktu bigün mn sayfaya baktım terfi ettim :KK76::KK76:
Bu mesajda üye kaptanlarını etkilemeye çalışıyor 😂😂
@_Vera_
Arrietty_ Arrietty_
Kıskandım şimdi eve geçip bende hemen okuyacam kitaplarımı

Ben rapor verip dinlenme geceyim

Ilk ögün 12 de
50gr karides
20gr mayonez. Yarim avokado
20gr brezilya Bademi
100gr balik
20gr marul
IMG-20201022-WA0008.jpeg

Ara
650ml dukan bira

Ara 1 kupa filtre kahve

Aksam
2 yumurta
20gr yesil sogan
1ck sumak
1ck zeytinyag
10gr mayonez

IMG_20201022_170753.jpg

Su 2 L
Spor
13500 adim 675 puan

Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 Yawrukush Yawrukush

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor?
Bugun takimda cok rahatsiz arkadasim olmus, umarim simdi hepiniz daha iyisinizdir.
@MorVampirella hosgeldin canim :KK200:
İyi akşamlar kaptanım den nasılsın oğlun nasıl durumu

yok canim 10 yildir buradayim. evlenip.geldim
Alışabildin mi oralara? Gerçi baya uzun zaman olmuş alışmışsındır. Ben Almanya’da doğdum büyüdüm, memleketimin yerini hiç bir şey tutamaz 😍
Sen bir de iskocyaya gel :rolleyes::confused:
Bir gurbetçi daha varmış burda 😍 sende mi evlenip gittin canım yoksa yerlisi misin?
Kizlar kahvalti hazirligina geciyorum bir yandan gozum burada :)
Kolay gelsin kaptanım, ellerine sağlık ♥️
Ben rapor verip dinlenme geceyim

Ilk ögün 12 de
50gr karides
20gr mayonez. Yarim avokado
20gr brezilya Bademi
100gr balik
20gr marul
Eki Görüntüle 2709019

Ara
650ml dukan bira

Ara 1 kupa filtre kahve

Aksam
2 yumurta
20gr yesil sogan
1ck sumak
1ck zeytinyag
10gr mayonez

Eki Görüntüle 2709021

Su 2 L
Spor
13500 adim 675 puan

Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 Yawrukush Yawrukush
Menü hem lezzetli hem harika gözüküyor afiyet olsun canım. İyi dinlenmeler.

eveeeet kızlar ben menü yazayım.TON BALIĞINI YEDİM. Yağını süzdüm yedim.Yerken günahkar gibi hissettim :kızgın::kızgın:

Sabah 2 köz biber azıcık peynir yarım mandalina 2 haşlanmış yumurta
ara detoks çayı 3 kuru kayısı
öğle 3 yk kısır 1 havuç
akşam ton balıklı salata
spor yok
su ne kadar oldu bilmiyorum
Hyt-123 Hyt-123 Yawrukush Yawrukush

eveeeet kızlar ben menü yazayım.TON BALIĞINI YEDİM. Yağını süzdüm yedim.Yerken günahkar gibi hissettim :kızgın::kızgın:

Sabah 2 köz biber azıcık peynir yarım mandalina 2 haşlanmış yumurta
ara detoks çayı 3 kuru kayısı
öğle 3 yk kısır 1 havuç
akşam ton balıklı salata
spor yok
su ne kadar oldu bilmiyorum
Hyt-123 Hyt-123 Yawrukush Yawrukush
Afiyet olsun kaptanım güzel olmuş 👍🏻 haydi bakalım gelsin yarına eksi 😍

Bugunkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği 5 zeytin domates ve salatalık
Bugun öğleni biraz geç yedim akşam yememeyi tercih ettim haşlanmış karnabahar ve yoğurt 3 4 tane zeytinyağlı yaprak sarma sı
Suyum 2.5 lt spor 3 mile leslie 4 yapmadım @_Vera_ kankim yarın tartı var diye 45×7= 315 puan 2 saat ev işi 120×2=240 puan toplam 555 puan Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_ Canfeb Canfeb eşim dünden beri yoksun nerelerdesin

Bugunkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği 5 zeytin domates ve salatalık
Bugun öğleni biraz geç yedim akşam yememeyi tercih ettim haşlanmış karnabahar ve yoğurt 3 4 tane zeytinyağlı yaprak sarma sı
Suyum 2.5 lt spor 3 mile leslie 4 yapmadım @_Vera_ kankim yarın tartı var diye 45×7= 315 puan 2 saat ev işi 120×2=240 puan toplam 555 puan Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_ Canfeb Canfeb eşim dünden beri yoksun nerelerdesin
Bir güzel menü daha 😍 eksiler geliyor hissediyorum 😍

Orta doğu ve balkanların en tatlı kankisi yarın kilonu heyecanla bekliyorum mikemmel bi sonuç çıkacaaaak

Back
X