Aynen öyle yapıyor malesefNormalde erkekler ufak gribide abartir. Sürekli hastayim öluyorum diyorsa isi zor
Haha duble yazisini gorunce cidden kahve kismini gormuyorum beynim direk raki diye algiliyor
Isde kantin varsa zor. Benim isyerinde bugun cikolata vardi. Hep abur cubur oluyor.
Sabah fistik ezmesi yedim diye dokunmadim.
Hergün tartilmamam gerek ama tartildim bugun 300 gr arti ciktim. Deli oldum.
Bugun 12.30 da bitirdim Yemek isini. Yarin 12 de yiyecegim. Balik var isyerinde. Sonra aksam evde yiyecegim birde.
Evet ilginç ama uyku çok etkili, uykusuz kaldığımda ben de kilo veremiyorum.Ben illa agir spor olmasi gerekiyor diye dusunmuyorum. En fazla leslie 2 mil veya 10bin adim.
Gerci 16bin zayiflamak icin ulasilmasi gereken sayiyymis. Ama su ve beslenme onun disinda uykuda duzenli olursa eksi gorulur.
Dun uykusuz kaldim bugun de gece 3 de uyandim. Hala ayakdayim. Artim o yuzden herhal
Yaa neden acı oldu ki hicmi tatlı bişey yoktu içindeBugünkü menüm
Sahur da 1 haşlanmış yumurta bol yeşillik ve peynir yedim 2 de zeytin
İftar 1 tabak bezelye yemeği kıymalı havuçlu turplu salata 2 kaşık yoğurt 2 kaşık erişte
Buda nohutlu brownie tadına baktım pek bi acı pek sevmedim sanırım tekrar yapmam ama tarif hala isterseniz veririm
Su 3 lt ye tamamlayacağım yatana kadar
Spor 10000 adım
Arrietty_ @_Vera_
Aslında bitter vardı da ama bitter çok tatlı değil ya ondan acı oldu sanırımYaa neden acı oldu ki hicmi tatlı bişey yoktu içinde
Bende de uyku sorunu var.Evet ilginç ama uyku çok etkili, uykusuz kaldığımda ben de kilo veremiyorum.
Rahatsizligindn dolayimi Abla?Bende de uyku sorunu var.
Gunlerdir 3 saatlik uykularla idare ediyorum. O da kesintili...
Artik bugun pass....bitkisel surubu aldim. Insaallah seninki de, benimki de duzene girer...
Oh misYeşil çay içiyorum misssss
Bende delırıyorum. Ben cıkacaktım cunku huzursuz edeceklerını bılıyordum. ama ayıp olmasın sımdı arka arkaya cıktı demesınler dıye düşündüm sonra bıde alıştım arkadaslara falan ama kendılerı bılır. 12 yıllık elemanını yok sayan benımı dusunecektı zatenAy nefret ediyorum boyle insanlardan. Tasinmadan cikarsalardi ozaman. Ben deliriyorum boyle seylere
Baska iyi bir yer bulursun insallah
Rahatsizligimdan bagimsiz.Rahatsizligindn dolayimi Abla?
Yawrukush bana bitkisel hap var demisti. Aldim Bende. Fayda etti. Seninki de surubu herhal.
Ben kucuk kizim yuzunden uykusuzum 2gundur
Ooo ıyı benımkı hıc saymıyor dun yaptım 2 mıle leslıe ama 20 adım fark etmıs ben sokBenim 3 mil 5000 adım anca yapıyor tel yanlışmı sayıyor ki
Bende düz sayi yapip oyle paylasayimBen buralardayım da biraz daha adım atıp öyle menü bildirimi yaparım
Bu eşler yoldan çıkarır insanı resmenBende düz sayi yapip oyle paylasayim
Cok aciktim yedim Yemek
Neyse ki kotu bisey degil
Esim gozumun önunde 1 paket cips yedi
Valla yaBu eşler yoldan çıkarır insanı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?