• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar, bugün yazılanları takıp etmeye çalıştım, ama bir türlü cevap yazamadım. Tüm takımı tebrik ediyorum👏

Sanırım bol sporlu bir hafta bizi bekliyor. Ilk sayfadaki puanları inceleyeceğim.

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ buketx buketx

Menüm:

Sabah: cennet hurmalı sütlü yulaf lapası hazırladım, ancak 2 kaseye yakın yedim.

Ara: 10 fındık

Akşam: patates-köfte (firinda), 2 dilim ekmek, ayran, salata

Ara: yarim ayva

Su: 2 litre
Spor: adıma devam ediyorum, ilerleyen saatlerde fotolu payalasacağım.

Sabah : maydanoz kürü
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta +5 zeytin +1 dilim çavdarlı ekmek+yeşillik+kuşburnu çayı
Ara öğün 1: yeşil çay+bir parça zencefil(taze) +1 küçük hurma+yarım mandalina
Ara öğün 2: altın yoğurt + 1 tk chia tohumu
Akşam yemeği:et haşlama + salata
Ara öğün 3: yeşil çay +2 karanfil

Su : 3 lt

Spor olarak;
10 dakika plates=70 puan
60 mekik =180 puan
10.000adım =500
Toplam= 750 puan

Eklentiler

• Screenshot_20201204_221512_com.huawei.health.webp
    Screenshot_20201204_221512_com.huawei.health.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 26
Ne demek oluyor eş? Ben tam bilmiyorum da.
Eş şöyle spor puanları eş olarak toplanıyor menülerini birbirinizi etiketleyip yorum yapıyorsunuz örneğin sen ve ben eşiz ben sana diyorum eşim bugün suyun az olmuş sana ceza 2 bardak su iç ya da eşim seninle xxxx sporunu yapalım

Elinde tut yada cebine koy kızz çekyata koyarsan sayar mı hiç 😂
Yaa saff benn🤣
esmeriiim esmeriiim telefonu yanına koyunca adım algılamaz ki ya akıllı saat alacaksın miband gibi gün boyu kolunda olacak o zaman telefona gerek olmayacak ya da telefonu cebine koyacaksın belki ufak bir bel çantası içinde de olabilir telefon o zaman hareket algılar. Leslie 2 mile de 3000 adım civarı oluyor çünkü
Iste ne. Bıleyım sayıyor sandım🤣
Karin kaslarimiz belli olsa 🤭
Chloe tınk bı hafta yaptım ben ama olcemeden yaptım baya terletıcı
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ bu chloe ye nasıl puan yapalım 😀 zira kendisi leslie den beter 😀
Aynen hergun agrıyordu karnım benım🤣
Hee zorsa önce chloe yapak sonra öbürünü yaparız daha ne olduğunu bilmiyorum ama 😝😝
Bende yapabılırım hergun chloe dusenli katılabılırim

Yaa saff benn🤣

Iste ne. Bıleyım sayıyor sandım🤣

Chloe tınk bı hafta yaptım ben ama olcemeden yaptım baya terletıcı

Aynen hergun agrıyordu karnım benım🤣

Bende yapabılırım hergun chloe dusenli katılabılırim
Yok canım estfrllh şimdi elinde yaparsın sorun olmaz bir sürü adımın olur 😍

B Beklenen2
B Beklenen2 eşim merhabalar. Öncelikle çok memnun oldum. Ben günlük yaptığım egzersizleri yazıyorum. Ama senin yapmak istediğin yada şunun yerine şunu yapalım dediğin bişey varsa ben uyum sağlarım.

Hayirli cumalar kizlar :KK200: bu mübarek günün hürmetine Allah sizi tez vakitte hedeflediginiz kiloya ulastirsin :dua: amin

Canim cok güzel vermissin tebrik ederim :KK9:ise baslayacagiz demistin basladiniz mi?

Tebrikler abla :KK9:

Cok güzel bir baslangic olmus canim :KK19:

Kaptanim hayirli olsun 65'i kirdin :rolleyes:Hadi bakalim az daha gayretle 6 ya da yakinda veda edeceksin :KK8:

Yine muhtesem bir sonuc :KK5: masallah ablacim ilk hedefini tamamladin, darisi ikinciye insallah.

:KK73::KK73::KK73:seninle gurur duyuyorum kuzum ♥ Koskoca 23 kiloyu bedeninden söküp attin ve ikili rakamlara ulastin

Vuhuuu cok güzel gitmis canim harika :KK71:

Üzülme canim arti cikmanin sebebi belli, regl dönemini iyi degerlendirirsen regl sonrasi müthis bir eksiyle karsilasabilirsin :KK37:

Hedefine ulastin süper :rapci:Fazlaliklar korkun buketten :KK53:

Hic umudunu kaybetme canim, güzel bir baslangic oldu bu senin icin bundan sonrasi da gelecektir :KK74:

65'i görmek ne güzel bir sey :KK37:valla bu hafta hepiniz kilolarin ödünü patlatmissiniz, hepsi korkup kacmis :KK48:

Haftaya cuma 85 cepte :halay:

Elveda 900 gram, bir daha görüsmemek üzere :KK24:

100 gram yine hic yoktan iyidir, sıkma canini. Acaba bünyenin biraz degisiklige ihtiyaci olabilir mi canim?
Elveda 900 gram 😁😁 bakalım bir dahaki cumaya kadar ne kadar vericem.

Back
X