Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende -lerdeyim.ama cuma sööliyim süpriz olsun

bugünkü menümmm:

kahvaltı 1 yumurta,beyaz peynir.3-4 dal maydonoz
öglen :evde degildim aç kaldım((
akşam:1 kase yulaflı yayla çorbasıı şimdide süt içiyorummm

bugün bööle bomboş saglıksız beslenerek,ögün atlayarak bigün geçirdim maalesef , yemege vaktim yoktu,açlıkta hissetmedim yarın telafi edicem işallahh..

ay bu neeeeeeeeeee..senin yerine ben acıktım listeyi görünceee

afiyet olsun canim,bende dünden beri dogru dürüst yemiyorum,dün disardaydim yiyemedim bugünde canim yememk istemedi hic nedense

sabah
1 mandalina
beyaz peynili domatesli tost
zeytin salatalik

ara1 mandalina
1 elma

ögle
findik

aksam 2 elma ve findik yedim

yarin sebze alisverisi yapicam yoksa ayarim bozulacak bu gidisle

ya kizlar yaaaaaaa offff
bugun öküz gibi yedim arkadaslarimda bendeydi hep yedim yedim orusun son günü 65 kiloydum simdi 70 5 kilo almisim ya cook pismanim diyetede bi türlü baslayamadim offf
ya nolur destek verin bana bu gidisle daha cook alcam ya

yasemin bu ne fındık ve elmaaa..hiç sağlıklı değil canımm.cıkssss onaylamıyorumm..metabolziman yavaşlarr..

iyi geceler kızlar ,
gecenin bu saatinde tarçının sayesinde yarım saat yürüyüş yaptım.ve bu geceyi kaçamaksız atlattım.akşam balık ve salata yedim.tel den yazıyorum o yüzden ilkokul çocukları gibi yazıyorum.ben kaçar sabahda tarçın nöbetim var.byyyyy :)))

iyi geceler kızlar ,
gecenin bu saatinde tarçının sayesinde yarım saat yürüyüş yaptım.ve bu geceyi kaçamaksız atlattım.akşam balık ve salata yedim.tel den yazıyorum o yüzden ilkokul çocukları gibi yazıyorum.ben kaçar sabahda tarçın nöbetim var.byyyyy :)))

Günaydın kızlar.

Bugünde eksideyim düne göre. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum

iremcim doğum günün kutlu olsun nice uzun yıllara sevdiklerinle ve ailenle beraber.

Saol canım. Eksik olma.

Yasom iyi gidiyorsun birde biraz daha çeşit eklersen menülerine iyi olacak.
Tatlandırıcı bende kullanıyorum nadiren. Günde 2 tane falan.

Tut canım aman diyim kanma o kalorili yemeklere.

iyi aksamlarr
kizlar hepiniz eksidesiniz galiba cok guzel bende eksideyim ama yarim kilo.yasemincim bir aksilik olrda giremezsem yarim kilo vermisim bilgin olsun.

Maşallah cnm tebrik ederim.

iyi akşamlar

canım cigeri nasıl yaptıgını yazabilirmisin??ben hiç denemedim yagsız nasıl oluyo??

Evet biraz sağlıklıksız olmuş ama arada olur.

Canım çok sağlıklsız olmuş ya. Biran önce düzenle kendini.

Ay naptın şekerim sen ya. Ramazandan çıkalı ne kdr oldu ki daha.

günaydın millettt,sabah nöbetine gittim tarçınla o işini yaptı ama acelem olduğu için yürüyüş yapamadık.yinede hergün hiç yürümedim desem tarçından dolayı günde en az yarım saat farketmeden yürüyorum.günde 6 sefer aşağı indiriyoruz 3 sefer ben 3 seferde kızlar indiriyor.en azından bana harekete oluyor.yine tarçının bir faydası daha günde 2 veya 3 sefer ev siliyorum ee buda hareket o yüzden spor yapmaya ne vaktim kalıyor şimdilik ne de gücüm.birazdan kahvaltımı yapacam vakit bulursam ve kendimi iyi hissedersem biraz havuza girmeyi düşünüyorum.

aman canım dikkat et sen günlük yediklerini buraya yaz ağzına attığın her lokmayı buraya çekinmeden yazki birbirimizi eleştirip frenleyelim.bu aralar bende hala diyet moduna giremedim gerçi böyle bana daha kolay geliyor .diyetteyim dediğim anda daha fazla acıkıyorum ama normal akışına bırakırsam ufak tefek kaçamaklarla daha sağlıklı oluyor bence.tabi böyle yaparak 2 alıp geri döndüm takıma.

hasretim canım sen aç geziyosun yaa .

evet biraz düzensiz olmuş.ama en azından yulaflı çorba iyi olmuş.

özgeeeeee ben geldimmmmmmm

canim takima hic ugramiyosun bu durumda ne motiv olabilirsin nede listeye girebilirsin
yasemin bu ne fındık ve elmaaa..hiç sağlıklı değil canımm.cıkssss onaylamıyorumm..metabolziman yavaşlarr..

biliyorum kizlar ya o yüzden bu sabah oglumu krese gittikten sonra gittim alisveris yaptim evde bisey kalmadi cünkü dünde tavuk vardi yiyemedim canim istemedi birde sanirim hasta oluyorum bogazlarim aciyo gecede hapsurdum durdum haifde bas agrim var,Allahim ins kötülemem zia cok is var cok :)

özgecim ya ben sabah kahvaltilarini montiye göre yapamiyorum yani söyleki kepek ekmegi yiyorum,tam bugday ekmegi yok olanlari hepsindede beyaz un ve seker var bide peynirlerim yagli ama diger ögünleri ona göre yapmaya calisicam bide meyve kuraliniuyguluyorum yani yayemekten yarim sata önce yada 3 saat sonra,sanirim benim yaptigim monti monticik oluyor :) bende bu sabah düne göre 100 gr eksideydim 100 gr da 100 grdir :)

bu arada hepinize günaydin kizlar

ya kızlar bişiy sorucam:26:26:
dukan dietine merak sardım bu aralar bu nasıl bişey yapanlar anlatsa bana kitabınımı almam lazım liste için hiç fikrim yok :26:

oooo sende benim gibi olmuşsun bayramda aldıklarımı busabah tartıda yeni vermeye başladım

kızlarrrr merhaba, araba bir girip geçmişi okumaya çalışıyorum ama nerdeeeeee öylece açık kalıyor sadece, ama yasemin menünü görünce yazmadan edemedim bebişim bu ne hal, sende iştah falan kalmamış maşallah bu günleri biraz daha sağlıklı beslenmek için kullan kızzzz, ne kadar sağlıksız bulsamda yine de sevindim ama ben döndüğümde tığ gibi olucan galiba sen ama ben kiloları vermeden mezun olmaaaaaa

ah güzelim ya nerde o günler 55 kilo olayimda merak etme sen ben seni mezun etmeden mezun olmam senle birlkte 50 kilo icin ugrasirim canim haklisinda iste dün evde hic bisey yoktu tavuguda migdem almadi menemen yapayim dedim ama canim hic yemek türü bisey istemedi bugün aldim sebzelerimi bakalim yapabilecekmiyim haha öglene kabak salatasi yapmayi düsünüyorum aksamada ispanak ins tembelligim tutmaz evdekilere makarna yapicam monitde yasak olmasaydi yerdim azcuk :) ne zaman döncen sen özledim ben seni :26:

not: resimler nerdeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…