bende -lerdeyim.ama cuma sööliyim süpriz olsun
bugünkü menümmm:
kahvaltı 1 yumurta,beyaz peynir.3-4 dal maydonoz
öglen :evde degildim aç kaldım((
akşam:1 kase yulaflı yayla çorbasıı şimdide süt içiyorummm
bugün bööle bomboş saglıksız beslenerek,ögün atlayarak bigün geçirdim maalesef , yemege vaktim yoktu,açlıkta hissetmedimyarın telafi edicem işallahh..
bugünkü menümmm:
bugün bööle bomboş saglıksız beslenerek,ögün atlayarak bigün geçirdim maalesef , yemege vaktim yoktu,açlıkta hissetmedimyarın telafi edicem işallahh..
afiyet olsun canim,bende dünden beri dogru dürüst yemiyorum,dün disardaydim yiyemedim bugünde canim yememk istemedi hic nedense
sabah
1 mandalina
beyaz peynili domatesli tost
zeytin salatalik
ara1 mandalina
1 elma
ögle
findik
aksam 2 elma ve findik yedim
yarin sebze alisverisi yapicam yoksa ayarim bozulacak bu gidisle
iremcim doğum günün kutlu olsun nice uzun yıllara sevdiklerinle ve ailenle beraber.
tesekür ederim canim,limden geleni yapmaya devam edicem,montinin kuallarina uymaya evam edicem ins,yalniz ögünlerimi düzenlemem lazim iste oda olur inn su isler bi bitsinde :)
ins canim ins,menünde afiyet olsun.limonata dedin canim ekti simdi bende yapmistim onu ramazanda cok güzel oluyo ama montide tatlandrici yasak :)
selam çıtırlarr
ne alemdesiniz bakemm..herkes ekside demiii..geçmişi okumadan direkt dalış yapıyorumm..bugun ki menümm
sabah. peynir, domates, 4-5 adet kızartma, 2 dilim salam, 1 dilim çavdar
ara. eşime yaptığım salatadan 2 çatal
öğle. yoğurtlu ıspanaki salata, 1 dilim çavdar
ara.yoğurt
akşam. oğluma yaptığım sebze çorbasına tuz baharat ekleyip yidimm:), ıspanak ve yoğurt..bide domates dilimledimm, 1 dilim çavdar
ara..kahvemi yaptım yudumluyorum size karşı..ara saydım bunuda..
3 mil yol gittim
yarın şehir dışına gidiyorum..tez savunmam var..spor yapamam, ama yedikleirme özenecem inşallahhh..hocalara pastalar börekler yaptırcazzz..tutabilirmiyim kendimi acabaaa
iyi aksamlarr
kizlar hepiniz eksidesiniz galiba cok guzel bende eksideyim ama yarim kilo.yasemincim bir aksilik olrda giremezsem yarim kilo vermisim bilgin olsun.
iyi akşamlar
canım cigeri nasıl yaptıgını yazabilirmisin??ben hiç denemedim yagsız nasıl oluyo??
bugünkü menümmm:
afiyet olsun canim,bende dünden beri dogru dürüst yemiyorum,dün disardaydim yiyemedim bugünde canim yememk istemedi hic nedense
sabah
1 mandalina
zeytin salatalik
ara1 mandalina
1 elma
ögle
findik
ya kizlar yaaaaaaa offff
bugun öküz gibi yedim arkadaslarimda bendeydi hep yedim yedim orusun son günü 65 kiloydum simdi 70 5 kilo almisim ya cook pismanim diyetede bi türlü baslayamadim offf
ya nolur destek verin bana bu gidisle daha cook alcam ya
ya kizlar yaaaaaaa offff
bugun öküz gibi yedim arkadaslarimda bendeydi hep yedim yedim orusun son günü 65 kiloydum simdi 70 5 kilo almisim ya cook pismanim diyetede bi türlü baslayamadim offf
sabah
1 mandalina
zeytin salatalik
ara1 mandalina
1 elma
ögle
findik
bugünkü menümmm:
Günaydın kızlar.
Bugünde eksideyim düne göre. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Saol canım. Eksik olma.
Yasom iyi gidiyorsun birde biraz daha çeşit eklersen menülerine iyi olacak.
Tatlandırıcı bende kullanıyorum nadiren. Günde 2 tane falan.
Tut canım aman diyim kanma o kalorili yemeklere.
Maşallah cnm tebrik ederim.
Evet biraz sağlıklıksız olmuş ama arada olur.
Canım çok sağlıklsız olmuş ya. Biran önce düzenle kendini.
Ay naptın şekerim sen ya. Ramazandan çıkalı ne kdr oldu ki daha.
canim takima hic ugramiyosun bu durumda ne motiv olabilirsin nede listeye girebilirsinya kizlar yaaaaaaa offff
yasemin bu ne fındık ve elmaaa..hiç sağlıklı değil canımm.cıkssss onaylamıyorumm..metabolziman yavaşlarr..
Günaydın kızlar.
Bugünde eksideyim düne göre. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Saol canım. Eksik olma.
Yasom iyi gidiyorsun birde biraz daha çeşit eklersen menülerine iyi olacak.
Tatlandırıcı bende kullanıyorum nadiren. Günde 2 tane falan.
Tut canım aman diyim kanma o kalorili yemeklere.
Maşallah cnm tebrik ederim.
Evet biraz sağlıklıksız olmuş ama arada olur.
Canım çok sağlıklsız olmuş ya. Biran önce düzenle kendini.
Ay naptın şekerim sen ya. Ramazandan çıkalı ne kdr oldu ki daha.
aman canım dikkat et sen günlük yediklerini buraya yaz ağzına attığın her lokmayı buraya çekinmeden yazki birbirimizi eleştirip frenleyelim.bu aralar bende hala diyet moduna giremedim gerçi böyle bana daha kolay geliyor .diyetteyim dediğim anda daha fazla acıkıyorum ama normal akışına bırakırsam ufak tefek kaçamaklarla daha sağlıklı oluyor bence.tabi böyle yaparak 2 alıp geri döndüm takıma.
hasretim canım sen aç geziyosun yaa .
evet biraz düzensiz olmuş.ama en azından yulaflı çorba iyi olmuş.
ya kizlar yaaaaaaa offff
dün kaçamakları kestim kavun ve simit kaçamağından sonra sabah tartıda yarım kilo eksiye geçtim çook mesudum
hadi gözün aydin aydim ,devami gelir ins
inş. cnm senin şuamki kilon benim ideal kilom ay ne şanslısın 63 olduğun için
sabah
1 mandalina
zeytin salatalik
ara1 mandalina
1 elma
ögle
findik
kızlarrrr merhaba, araba bir girip geçmişi okumaya çalışıyorum ama nerdeeeeee öylece açık kalıyor sadece, ama yasemin menünü görünce yazmadan edemedim bebişim bu ne hal, sende iştah falan kalmamış maşallah bu günleri biraz daha sağlıklı beslenmek için kullan kızzzz, ne kadar sağlıksız bulsamda yine de sevindim ama ben döndüğümde tığ gibi olucan galiba sen ama ben kiloları vermeden mezun olmaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?