canim malesef yeni gelen arkadaslarin paylasimi iyi olursa yer kalmiyor ama olmassa olabilir..
ya canim ben üstüne gitmiyorumki bezi kendi birakti cisini tuvalete yapiyor arada bir kacirsada ama altina isemiyor bu durumda yeniden bez takamamaki ne yapacagimi bilmiyorum böhüüüüüüüüüüü
ne yani beni almıyomusunuz bi anda tüm diet şevkim kırıldı :84::84::84:
ama olmazkiiii ben hayatımda ilk kez diet yapıyorum ve motivasyona ihtiyacım vardı hatta benim tartı ile hiç işim olmazken bugün tartı bilene aldımmmm:84::84::84:
Günaydın canlarım ciğerlerim
Bu sabah ki kilom 72,972 gördüm ya tekrar çok iyi hissediyorum kendimi.
Galiba bu sefer olacak kızlar. Bu sefer 65 göreceğim.
Sonra da 59 işallah.
Doğru cnm sende haklısın tekrar bez takılmaz. Ay bilemedim valla.
Olsun bebem takımda olmasanda ben sana motive sağlarım. Bugün öğlen yemekte bol bol motive ederim seni.
Hatta ben o tartıda tartıldım bilem
canim gecen haftaki kilonu ve hedefini yazarmisinbayramda ve ramazanda aldığım tüm fazla kilolarımı bu sabah itibariyle vermiş bulunmaktayım yupppiii
73.300 le haftayı kapatıyorum
dünki menümi yazayım hemen
kahvaltı 2 dilim ince kepek ekmeğiaz yağda yumurta peynir domates salatalık
öğle 3 ince dilim karpuz
saat 5 de kıymalı patates yemeği+2 kaşık prinç pilavı+yoğurt
hedefin nedir canimgünaydın arkadaşlar,
ben şimdi gruba katıldım mı?bilmiyorum ama bu hafta cok katılımda bulunamadım hemen sebebini belirteyim.kızım 1.sınıfa başladı ve oglumda anasınıfına o sebebten
onların alıştırma haftasıydı.bi onun toplantısı,bi ötekinin alışverişi derken maaalesef sadece günlük menü bildirimi yapabildim.
bu arada eşimde hacca gidecek bide onun telaşı,misafirlerim oluyo..
yani durumlar bööle anlayışla karşılıcagınızı umuyorum.
kilo bildirimi nasıl yapılıyo cok bilmiyorum ama,
başlangıç kilom:83
şimdiki kilom:77,8
bu hafta başı kilom:79,8
bu haftaki kilo kaybı:2
toplam kilo kaybı:herhalde 5,8
diyet şekli :dukan
şimdi yazmazsam akşama kadar vaktim olmayabilir.
eger kurallara uygunluk saylayamadıysamda saglık olsun.
işallah herkes -lerdedirr.
tebrik ederim canim kacamaklara ragmen güzel vermissin,rabbim isini rast getirsinselam canlarım
yarın tartılamam ve nete giremem zira koşuşturmalı ve stresli bir gün olcakk..dua edin bnim içinnn lütfennnnnnnnnnnn
sabah tartıldım ve neşem yerindee..86.2
bugun ki menümü de yazayım..
sabah yok
öğle otobüste. eti burçak, bi dene hazır kek, otoüste verilen acık kola
ara filan yok
akşamın teeeee 8inde..utanıyorum yazmaya, çorba ve 2 tabak yaprak sarma yedimm..yoğurtlaaa..
canim icimden bi his yogunlugun gecince güzel katilim saglayacgini söyledi ve aldim seni takima :) verdigin kilo icnde tebrik ederim süpersin aynen devamgünaydın arkadaşlar,
ben şimdi gruba katıldım mı?bilmiyorum ama bu hafta cok katılımda bulunamadım hemen sebebini belirteyim.kızım 1.sınıfa başladı ve oglumda anasınıfına o sebebten
onların alıştırma haftasıydı.bi onun toplantısı,bi ötekinin alışverişi derken maaalesef sadece günlük menü bildirimi yapabildim.
bu arada eşimde hacca gidecek bide onun telaşı,misafirlerim oluyo..
yani durumlar bööle anlayışla karşılıcagınızı umuyorum.
kilo bildirimi nasıl yapılıyo cok bilmiyorum ama,
başlangıç kilom:83
şimdiki kilom:77,8
bu hafta başı kilom:79,8
bu haftaki kilo kaybı:2
toplam kilo kaybı:herhalde 5,8
diyet şekli :dukan
şimdi yazmazsam akşama kadar vaktim olmayabilir.
eger kurallara uygunluk saylayamadıysamda saglık olsun.
işallah herkes -lerdedirr.
canim 300 200 gidiyo ya ona bak sen pes etme hemen 55 olmadan gitmek yookkkkkkkkkkk :)kilom 57.9, %0.52 :)
300gr gitmiş.baya az gidiyo artık sıkılmaya başladım yaw bırakıcam yakında 55 uzak gibi bana:)
tebrik ederim canim,tabikide olucaksin canim azmin elinden ne kurtulmusGünaydın canlarım ciğerlerim
Bu sabah ki kilom 72,972 gördüm ya tekrar çok iyi hissediyorum kendimi.
Galiba bu sefer olacak kızlar. Bu sefer 65 göreceğim.
Sonra da 59 işallah.
günaydın kızlar güne gayet iyi başlamıştım tarçınla sabah yürüyüşümüzüde yaptık geldik buraya kadar iyi ama sonra tartıya bir çıktımki moralim sıfır oldu verdiğimi sandığım yarım kiloda geri gelmiş vee ben hiç kilo veremeden bu haftayı kapatmış bulunmaktayım.ama söz haftaya en az yarım veya 1 kilo vermiş olacam.çokk üzgünüm tekrar 70 li rakamlara dönmek ve kısa sürede 75 olmak istiyorum.kızlar ciddi desteğe ihtiyacım var
eren sezen sen listeye girmemistin daha önce dimi*4.TAKIM 223..ETAP**
hasretim34(63.3/63.1/0.2/%0.32)
nidah(58.2/57.9/0.3/ %0.52)
deniz1984(87.6/86.2/1.4/1.60)
iremögze(73.7/72.9/0.8/%1.1)
mersa(81.5/81.5/0/%0)
eren-sezen ( ) yeni üye hedef ?
_katherina_( ) yeni üye hedef?
ebraryusuf(79.8/77.8/2/ %2.51) yeni üye hedef?
canim gecen haftaki kilonu ve hedefini yazarmisin
hedefin nedir canim
üzülme güzelim su toplamissindir keske yürüyüsden önce tartilsaydin spordan sonra kaslar sisebiliyor tabikide tekrar 70 rakamlara dönüceksin elinde cok güzel bi firsat var tarcininla birlikte yürüyüslere devam...
evet gel gelelim bana yada bosverin ya bana hic gelmeyelim
eren sezen sen listeye girmemistin daha önce dimi[/QUOTE
yasemincim canım kesin bu işi bitirecem ben azimli bir kadınım bu gün kendime dedimki 18 personel ve yaklaşık 250 daireyi yöneten ben bir nefsimimi yönetemiycem ,ayıp bana yuh banatarçınım ortalama 1 ay sonra benimle uzun yürüyüşlere çıkabilecek şimdi yorulduğu için çok yürüyemiyoruz ondan sonra kim tutar beni.aslında doğru söylüyosun hem yürüyüşten sonra hemde dünden beri tuvalete çıkamamanın etkisi vardır.moral bozmak yok.
Mersa canım ama tartı da pişmanlık yaşayıp sarelle yemek oldu mu şimdi.
Bence kendine düzegünce bir program belirlemen lazım.
Sağlıklı beslenip kilo vermen lazım.
Bu arada kilo veren herkesi kutlarım.
özgecim keşke sarelle yemekle kalsaydım bide sabah sabah kocayı yedim .adamın üstüne kedi gibi atladım cin çarpmış gibi gitti işe.ne yazıkki yoğunluğumdan dolayı düzgün bir program yapamıyorum kendime ama 1 aya kadar daha sakinleşirim daha düzene girerim.günlerce sebze pişiremediğim oluyor kolay aperatif ne varsa evde onları yapıyorum ama geçecek az kaldı.:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?